-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
a csládépítés nem kölcsönadás.....
Megveszek egy forzát, berakom shared mappámba amihez kilenc másik ember hozzáfér....
mi tizen összesen bármikor játszhatunk a mind a tíz ember shared games library-jében lévő cuccokkal, természetesen nem egyszerre, de még így is szimpatikusnak tűnik a dolog.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Madwe
nagyúr
EU garancia alatt szerintem is azt értik, hogy vidd be hozzájuk, ők majd eun belül valahol legariztatják, de nem itthon, miközben eu garancia ugye az lenne, hogy amit eun belül vettél, azt eun belül bárhol megjavítják... Megeszem a kalapom ha ezeket az x1eket itthon fogják gariztatni...
-
Madwe
nagyúr
Alap esetben én se tartom normálisnak, de ha egyszer van fix havi jövedelme rá az embernek, és biztosan tudja hogy a havi törlesztőre telik, akkor végül is valahol belefér, persze ha csak havi keveset tud rá félretenni az ember, okosabban teszi ha előre tesz rá félre és nem hitelre veszi Ettől függetlenül ha ő most lőtte el a tartalékait tvre, ami gondolom nem 30e volt, akkor sejthető hogy keres annyit hogy legyen ennyi tartaléka, azaz nem kockázatos a hitel. A következő x hónapban fizeti a törlesztőt, miben jobb ha addig spórol és csak akkor veszi meg, ha tudja hogy ki tudja fizetni? A kamattal, ha annyit meg megér neki h elöbb megvehesse, akkor hol a gond?
-
Madwe
nagyúr
Nekem nem, én nem veszek fel soha hitelt. De ha tegyük fel keres valaki havi 200kt, ebből marad 50kja havonta pluszba rezsi kaja szórakozás után, akkor abból 20kt simán bevállalhat fél évre szerintem. Csak dobálóztam a számokkal, de lehet olyan a helyzet hogy beleférjen. Persze aztán jön a krach, de ott nem a havi 20k törlesztő fog segíteni, ha amugy is van 50kja... Mindegy, részemről hitelt soha, főleg nem luxuscikkre, de lehet olyan a helyzet (enyém is olyan hál istennek) hogy az ember bele mer vágni, és ésszerűen bevállalhatja...
-
pzstm
titán
kérnék olyan patchet is ami visszarakja...
kapásból nekem a digitálisan eltölthető játékok 13ezer Ft-ba fájnak (mivel 60USD USA accal), amíg itthon 18ezer magyar forintba lemezen...ha megoldanák, hogy lehessen eladni/kölcsönadni őket, simán leszoknék lemezről, bár nagy címek esetében sanszos, hogy így is ezt fogom tenni...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
-
Def26
félisten
Akkor tisztán látszik, hogy az xbox one nem Neked készült. (majd ha lesz normális beltérid és nem egy euroscart csatlakozón nézed a műsorokat, lehet téged is érdekelni fog ez a termék)
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
vg
addikt
Legalább megtanulnak kicsit németül. Amúgy tök jó lenne, ha lenne benne egy alap mesterséges intelligencia program, amivel lehetne dumálni. Komolyan mondom, nem lenne olyan nagy hülyeség. Pár éve volt egy ilyen weboldal, csak ott irkálni lehetett. Jól elvoltam vele pár órát.
-
Mister_X
nagyúr
Nem is értettem ennek a logikáját. Sőt, épp az lenne a reális, hogy XBLA-ról bármilyen nyelvet le lehetne tölteni vagy a játékkal együtt jönne le. Simán mindent japánul tudnék (egyenesen a mélyvízbe ). Nekem elég kedves plusz lenne. Bár az sem járja, ha rámtukmálja majd a magyar nyelvet.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
tDr1v3r
veterán
A QTE nem gáz ha van sok kombó, mint pl. a Saints Row 3-ban... de gondolom a level design meg a történet is szar lehet ezen kívül.
De grafikailag tényleg jó, főleg hogy elég szépen bántak a DoF-al...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
DonDennis
senior tag
De ez tök hülyeség én is előrendeltem ps4-t... elromlik cserélik na bumm, szerintem aki nem rendeli most elő a ps4-t vagy x1-t az nem azért mert fél az esetleges meghibásodásoktól, hanem 1., nincs rá pénze most 2., annyira nem érdekli és jó arra fogni, az emberek előtt, hogy azért nem vesz mert nem akar "beta teszter" lenni ...
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha tudod hogy jön boss, leállítod játékot, és elindítod a felvételt. Ha több mint 5 percig tart legyőzni, akkor indítasz még egy 5 perces felvételt, aztán az Upload Studio-ban meg összefűzöd. De igazad van, jobb lenne ha mondjuk negyed órát venne fel a cucc.
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
Összességében elégedett vagyok. De sokat nyom a dologban, hogy régen xbox 360 -am volt. Érzelmileg sok minden köt a boxhoz és ez miatt szemet hunyok 1-2 dolog felett. PS4 nekem nagyon idegen, és a ps4 exkluzívak sem izgatnak valahogy.
Új beugróként nem tartom jó vételnek, nem tetszene, hogy erőltetik az extrákat pl. kinect kötelezettség, csempe, tv funkciók stb. Ha magamból indulok ki akkor azt mondom, hogy nem kell extra, csak játszani szeretnék. Nem akarok TV -t, kinectet, hangvezérlést. Játszani akarok a lehető legjobb minőségben. Ezért új belépőként ps4 -et vennék.
Amellett, hogy sok jópofa dologra jó a kinect szerintem pár hetes csodálkozás lesz csak. Megunod, nem érdekel és ha MS nem erőlteti a játékok mellé szépen el is felejted, hogy a gép mellett van.Tulajdonképp a két gép két vásárló közönséget céloz meg. Van aki csak játszani akar van aki ennél kicsit többet. Mindenkinek saját magának kell eldöntenie mi a fontos számára.
Mi akik xbox one -t vettünk beáldoztunk egy kis pénzt és hardver erőforrást az extra dolgokra. Mi is tudjuk és érezzük is, hogy ez még nem az amire vártunk, ennél több kell. Próbálom úgy felfogni, hogy ez egy hosszútávú befektetés lesz, tudom és remélem, hogy később rengeteg irányba virágzik el ez az egész rendszer. Úgy érzem az xbox one sokkal nyitottabb és felkészültebb a jövőre nézve mint a ps4. Szerintem sokkal több tapasztalata van az interaktív szórakoztatásban a MS/xbox -nak és bízom benne hogy ezt meg is tapasztaljuk.Tehát röviden, hogy a kérdésedre válaszoljak: igen, úgy érzem teljesülni fog.
Még 1 gondolat. Egyetlen egy dolog tud a másik irányba dönteni, ez pedig a Battlefield 4. Ha xboxone -on akad, fagyogat, fps dropol és PS4 -en ezzel szemben tökéletes lesz, akkor szemrebbenés nélkül váltok.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Filmeket is lehet így indítani, Japánban szokás mostanában külön mondatokkal elnevezni az animéket, mint pl. Ani Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai - és van ennél cifrább is
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Def26
félisten
Persze, ezt tökéletesen megértem. Sony szerintem is magasan veri ezen a téren MS -t. Azt nem tudni, hogy alakul ez a nextgen. -eken. Xbox one -ra nem is igazán tudok ajándék címet mondani. Ugye a halo 4 xbox 360 -ra van, azzal kitörölhetem.
-
pzstm
titán
Mint játék nem egy nagy durranás
ne is lássalak
Amúgy sokkal jobb mint amennyire lehúzták,...vagyis számomra
Én várom a második részt
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Szerintem a Plus-nál úgy mehet, hogy olyan játékokat adnak amiket nem vesznek sokan store-ban... a havidíj nagy részét meg a kiadók kapják meg, úgy meg ugye mindenki jól jár ugye.
Az Xbox-nál valószínűleg azért adnak szarabb címeket mert a havidíj nagyobb része mehet el szerverköltségre... de így is be kéne férnie havi 2 fiatalabb AAA címnek, vagy ha nem, akkor kínáljanak külön szolgáltatásként hasonlót mondjuk +5 dolcsiért vagy valami.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Gergosz2
veterán
most őszintén ki akarja napi szinten hurcolni a konzolját?
Ilyen mondva csinált kifogásokat lol...
A konzol meg jövőre nem lesz olcsóbb, max lesz egy olcsóbb bundle amiben nem lesz kinect, De olcsóbb semmiképp sem lesz, max 2 év múlva.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest