-
IT café
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
Gyáva népnek nincs hazája!
-
Kristof93
senior tag
Végre kezdett ködösebb lenni. És felfedeztem Todd Hido-t egy pár hónapja.
-
vakablak93
őstag
Sziasztok,
először is köszi mindenkinek a tippeket a képekre az előző posztomban.
Most egy fotó sorozattal jönnék egy újabb anime-cosplay találkozóról, érdekelne mit mondtok hogyan kellett volna ezt jobban csinálni
Jöhet a hidegzuhany, előre is köszi
-
kk831228
addikt
válasz vakablak93 #65305 üzenetére
Szerintem jobban a háttèrrel van a problèma soknàl . Túl zsúfolt vagy belelógnak dolgok , fa fejből , mászófal fogók a srác hátánál , az első kèpnèl nagyon erős fehèr folt a háttèrben , elviszi a figyelmet. Ilyesmik nekem. Egyèbkènt nem rosszak szerintem.
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
rekid
addikt
-
deny330
aktív tag
Hoztam két (valószínűleg nagyon) megosztó képet.
Az alap ötlet onnan jött, hogy elegem volt az instás képarányból, gondoltam kipróbálom a mostanság elterjedt "instagram carousel" vagdosást. A koncepció a fejben nagyon jól összeállt, de rengeteg időt el lehet ezzel cseszni. Mutatom kb 3 óra eredményét - tudom, ez instán nézne ki valószínűleg jól, ahogy "splitelve" vannak a képkockák.
Az elsőnél próbáltam összemosni a képeket, hát so-so. Másabb háttérrel lehet jobban adná.
A másiknál nem mostam össze a fő képeket, csak a háttereket. Viszont itt tovább vittem már a dolgot, ha jól számoltam ez 8 képkocka lenne instás képaránnyal.
-
rekid
addikt
Braies tó
-
actsy__farang
csendes tag
-
rekid
addikt
-
Grillo
őstag
Nagyon szeretem az ilyen képeket, de nekem itt a kivágás valahogy nem működik. Valószínűleg azért, mert nézném a hegyen a ködös erdőt, és zavar, hogy csak ennyit látok belőle. A víz meg nem izgalmas, bár nagyon jók a színek. Nekem egy panoráma jobban adná, így nagyon szűknek érzem.
-
rekid
addikt
-
Ateszponthú
csendes tag
Pár madárminimál Cádiz mellől.
-
Grillo
őstag
válasz Ateszponthú #65319 üzenetére
2. a legtutibb, a partfutók jófejek. Nekem az a homályos alsó rész zavaró az elsőn és a negyediken, de persze a körülmények miatt lehet nem is ment volna máshogy.
-
Ateszponthú
csendes tag
válasz Grillo #65320 üzenetére
Köszi!
Igazából én kerestem valami rendhagyót. Egy homokdombos részen voltam. A két kép párban van, hiszen szinte ugyanarra a helyre pózolt be a két modell. Ezek szerint, ez nem az igazi koncepcióváltás. Majd még agyalok. A " telibe, éles, mosott hátterű" már nem mindig elégít ki. Kicsit keresem most az irányt. Még jó ideig itt leszek, úgyhogy lesz lehetőségem kitalálni. A napkelte, napnyugta kilőve, akkor nem mozognak. Lesből sosem fotózok: tiltja a vallásom. (Szegedi vagyok, a környékbeli sztárfotósok sztárképei hamar megutáltatták velem ezt az opciót. Erodálódott is rendesen az értéke az "igazi" madaras képeknek. Nincs is már igény komoly nagytelére például, az árából be lehet fizetni jó lesfotózásra. Ott meg a 70-200 is elég. A detektívüveg mindent elbír. Utána meg lehet mutogatni a csodafotókat a szósöl médiában. )
Ez például: szép is, jó is, mégis hiányzik belőle a fűszer.
Víz felé nem lövök. A Nikon 500 f4 gyönyörű becsillanásokat csinál. A Sony 200-600 ezt nem tudja.Cserébe persze gyors, pontos és hordozható. Ezért is van itt nálam.
Szóval ezeket a vizes csillogásokat nem tudja tutira. ( tudom túlhúztam a vinnyettát )
Engem ez tölt fel energiával: kúszni, mászni, barangolni. Menekülés sok minden elől. -
Grillo
őstag
válasz Ateszponthú #65321 üzenetére
Jók azok is, csak engem nem fog meg a takarás, lehet mert gyerekkoromban madarásztam, volt elég bajom a takarással. A lépős szerintem jó, a kajás is, a víztükrös meg nem tökéletes, de hát ez az élet.
El kéne nekem is járni, a m4/3-on a 100-300 akár tudna is, csak én vagyok kevés. -
SSJmeszes
senior tag
válasz Ateszponthú #65321 üzenetére
"Lesből sosem fotózok: tiltja a vallásom. (Szegedi vagyok, a környékbeli sztárfotósok sztárképei hamar megutáltatták velem ezt az opciót. Erodálódott is rendesen az értéke az "igazi" madaras képeknek." húúú végre valaki aki úgy gondolkozik ebben a témában mint én.. Bárhogy is, de azért mi akik nem lesből fotóznak, sokkal, de sokkal jobban értékelnek egy, egy jól sikerült képet, ebben szinte biztos vagyok. Egyébként remek képek..
YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
kk831228
addikt
Tavalyi szülinapi ajándèkom , sajnos most jutottam hozzá egy hètvègère, ki is vittem reggel egy kicsit fotózni, sajnos már saras volt egy kicsit meg az egyik dìsztárcsa hiányzott amit PS -ben pótolhattam volna.
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- 🖥️⛅
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest