Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz zsolti72837 #119888 üzenetére
Fogalmam sincs, volt egy éve kb egy amazonos Gow Ultimate kódbeváltásom amcsi profilra meg tegnap felnézten a Boxon az USA Storeba és nem sokkal utána kaptam a levelet a kóddal.
El is költöttem a flipperes Dlc csomagokra némi apróval még megtámogatva.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
mike1334
veterán
Az összefoglalóban az van, hogy csak havi Gold tagságtól felfelé lehet Deals with Gold keretében vasárolni akciósan játékot. Viszont ahogy visszakerestem többne azt írják, hogy akár a 2 napossal is lehet, a minimum 1 havi csak a 360as játékokhoz kell. Van erről valami biztos infó? Csak mert pár naponta mindig megkérdezi itt valaki, és engem is érdekelne a tutibiztos válasz
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
nagyúr
válasz norbi2010 #119889 üzenetére
Szerintem a telefonszám formátuma nem megfelelő! Próbáld meg máshogy megadni 0036 vagy +36 vagy sima 36-tal kezdődjön. Ez gyakori probléma, de sajnos nem emlékszem pontosan, h h kell megadni. Régebben nekem is amerikai accountom volt magyar számmal, tehát szerintem ez nem lehet gond.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
norbi2010
őstag
Próbálom beregisztrálni az X-et, de érvénytelen telefonszám miatt nem engedi. Gondolom azért mert USA fióka van, ilyenkor mi a teendő? Adjak meg egy hamis amerikait?
-
zsolti72837
addikt
$10 ajándékot miért kaptátok?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
oriic
HÁZIGAZDA
Továbbra is szörnyű a GTA IV Xbox portja szerintem, de ha valakit érdekel összehasonlítás:
Grand Theft Auto 4 Xbox One X vs Xbox One vs Xbox 360 Backwards Compatibility Frame Rate Test
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz parandroid #119880 üzenetére
Valahol láttam valami hasonlót 50k-ért tegnap, de nem tudom már hol.
Véleményem szubjektív...
-
boost
addikt
válasz parandroid #119880 üzenetére
ez melyik hálózat?
-
parandroid
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FollowTheORI #119878 üzenetére
Itt másképp megy. Gyártás után számolják a garanciát, ezért kap az ember plusz 2-3 hónap extra hónapot, mert belekalkulálják azt hogy a raktárban áll addig a gép. Ezért vannak olyan esetek, hogy ha valaki gyári bontatlan gépet vesz boltból, akkor lehet hogy csak 1 év garit ír ki neki a rendszer, mert több mint egy évig mondjuk egy raktárban/boltban volt a gép. Ezt persze könnyen lehet korrigálni, a vásárlást igazoló számlával ha felkeresed MS-t akkor meghosszabbítják az eredeti két évre a garit.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
válasz l.skywalker #119876 üzenetére
Nem úgy megy mint az apple-nél, hogy amikor online először "aktiválod", akkor onnantól ketyeg?
Szerintem nincs ilyen rádobálósdi... de aztán persze lehet.Jah persze igaz, akkor pont 1 vagy 2 év lenne mostantól ez meg nem annyi...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
fityere
senior tag
válasz l.skywalker #119876 üzenetére
Gondoltam, hogy ezert lehet az a plusz fel ev.
FollowTheORI En is attol felek, hogy hamar elszalad az a kis idö Nem lessz idöm rendesen nyuzni a gepet
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz fityere #119873 üzenetére
Mindig rá dobnak valamivel többet a bolti raktárában állás miatt. Hogy annak is kijöjjön a két év aki olyat vesz ami fél évet csak pihent.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
-
-
fityere
senior tag
Nalam csütörtök ota van a Xox, es szinten hangtalan. Olvaso hangjat hallani csak ha lemezt pörget.
Tegnap beregiztem a gepet es meglepödtem hogy a ket ev gari edig szol 02/05/2020.Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
boost
addikt
Nekem PS van, de van halk mély búgás, amikor fut vmi játék.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #119816 üzenetére
Udv. Battlefield Revolution mit tartalmaz? Premiumot most vettem meg.. koszi
-
Siffredi
senior tag
válasz Stauffenberg #119837 üzenetére
Írtam privátot.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Stauffenberg #119863 üzenetére
Nem tudod.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Stauffenberg
nagyúr
Garanciavesztés nélkül szét tudom szedni a gépet, hogy kitakarítsam?
Egy éve megvan a One S és irritál, hogy nem volt még kitakarítva. Tiszta lakásban élek, de azért az asztali PC-m is beszív valamennyi port, pedig az ráadásul nincs ilyen közel a padlóhoz (az Xbox a TV-t tartó nappalibútor alsó polcán van).
Az ilyen "kívülről fújj bele sűrített levegőt" meg "tiszta lakásban nem megy bele por" kezdetű tanácsoktól most tekintsünk el.
-
-
eL Geri
őstag
Az itteni X tulajokat kérdezném, hogy akiknek rosz volt a gépe, vagy csak jelentösen melegebb, hangosabb mint kellene, azoknak PS verziójuk volt / van? Vagy a sima verziónál is volt hibás gép?
-
Fernet
senior tag
Megvolt a főpróba az X-el este. Azok táborát kell gyarapítsam akik szerint szinte nulla hangja van a gépnek. Egészen közel hajolva hallani halk susogást és a hdd hangját. PC-m nagyságrendekkel hangosabb, pedig abban is csendes ventik vannak. Néhány órás használat után a burkolat langyos, hátul meleg, de nem forró levegő jön.
Gyorsan megvettem a 200Ft-os goldot (jól tudom ha erre beregisztrálom a 3 havit, akkor az a lejárattól számít?), plusz egy éves EA Accesst (5.990Ft.). 100-as net van otthon, de még így is elég volt kivárni mire lejöttek a játékok (plusz egy kb. 800MB update indításkor). Elsőre tetszik a gép, igaz nincs még 4k-s TV, csak egy fhd pana plazma, de így is nagyon szép.
Beregisztráltam a MS oldalán, 2020.01.22.-ig garis.
Egy bugba belefutottam, nem tudom mennyire normális: world of tanks-ot próbáltam, de nem tudtam kilépni belőle. A kontrolleren az xbox gombra nem jött ki semmilyen menü, holott a kép a megnyomásakor besötétedett kicsit. Csak az újraindítás segített, nem tudom milyen más lehetőség van ilyen esetben.
Rendeltem még egy kontrollert pluszba, elég hogy xbox one-os legyen, nem kell másra figyelni? Erről lenne szó: Microsoft Xbox One Wireless 12.990Ft-ért sikerült hozzájutni.
Illetve még úton van egy akku készlet a kontrollerekhez, ez a fajta van valakinek?
Eneloop Pro KKJ55HCD40E töltő + 4db 2450mAh AAMost már csak pár játékok kellene venni, remélem lesz valami év végi prémium a cégnél...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Bogyi007 #119857 üzenetére
Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire és Oregon államokban nincs ÁFA.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Bogyi007
veterán
Kellene egy Amerikai cím vagy régió legalább ahol nincs Adó, ma mintha linkeltetek volna egy államot de nem találom a bejegyzést róla...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Sh4rk
aktív tag
Minden ok, origins jon lefelé...
-
Bogyi007
veterán
válasz pzstm #119844 üzenetére
Épp az imént kaptam én is.
Egyetlenegy alkalommal volt közöm USA profilhoz amikoris a Gow Ultimate Edition kódját váltottam be amit az Amazon.com oldalról vettem.
Egyébként én sem kaptam már Szingapúri karit, szerintem az orrom elől vihették el, ugyanis amikor a címet kreáltam akkor még volt 20 dolcsis mire meg akartam venni már ott of stock volt...De hogy én is adjak valamit.
Nekem nincs szükségem rá, a leggyorsabb viheti...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
MrPeekaboo
senior tag
UPC-s PlayIT-es, email-ben kapott hírlevélre lenne szükségem holnapra, aki rendelkezik vele kérem privátban keressen meg.
-
kazuma921
aktív tag
Új fejlemény az ajándékozással: Egy ismerősöm külföldi haverja úgy ajándékozott, hogy átváltotta a régióját magyarra, és így ismerősöm el tudta fogadni azt. Ennek nem lesz következménye a jövőben? Vagy valami probléma belőle?
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
-
kazuma921
aktív tag
Hát srácok, eléggé érdekes dolgot tapasztaltam az ajándékozással kapcsolatban... Ugye csak azonos régióban lehet, illetve azonos országokban. A norvég barátom pedig csupán kíváncsiságból próbált nekem venni valamit, és megkaptam. Mondom ezt meg hogy? Vettem én is neki valamit, és ő is megkapta. Nem egy ország, nem egy régió, nála ráadásul kr-ben számolnak. Ezt hogy lehetséges?
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
pzstm
titán
USA Microsoft store írt emailt, hogy régen vásároltam náluk, itt a shopping season, adnak egy 10 dolláros gift cardot de november 30ig fel kell használnom (múltkor insiderkedésért kaptam hasonlót, jövőheti akcióban szétnézek )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Steelheart2
őstag
válasz parandroid #119666 üzenetére
Szia.A TR böl még csak a Def. Editiont játszottam végig.Az annyira nem brutális.Hát a Witchert inkább nem ajánlom.Az nem hiába kapott 18 as karikát.A FC 4 et én sem ismerem.Nézegettem a 2 FC rol videokat és nekem is a Primal fele mozdul a mérleg nyelve.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
gazfickó
tag
válasz bulikavagyok #119778 üzenetére
Értem, köszönöm, akkor így is fogok tenni! Viszont azokat a tényeket sajnálattal olvastam, hogy ezt a 200ft-os Goldot sem PayPal-al, sem pedig a boltokban vásárolható feltöltőkártyával nem lehet kifizetni, valamint, hogy a 14 napos Golddal nem lehet játékokat vásárolni, így megkérdezném még azt is, hogy ezek a kedvezmények amik most elérhetőek Golddal, azokat jól tudom, hogy a jövő héten elérhetőek lesznek anélkül is? Vagy abban a turnusban már más játékok lesznek más kedvezményekkel? Annyi mindent olvastam ezzel kapcsolatban, hogy inkább csak megzavarodtam mintsem megvilágosodtam.
Stauffenberg: Itt is találsz FH2 kódot Store-os árnál kevesebbért
[ Szerkesztve ]
-
Dadpool
aktív tag
válasz Stauffenberg #119837 üzenetére
[fh2] Ez nem játszik?
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
adrian94
őstag
3 havi live hol van most legjobb áron? cdkeys?
-
norbi2010
őstag
Valaki próbálta már a Mafia 3-at X-en? Mennyire sikerült jól az X patch?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz BalooTM #119833 üzenetére
De ha van Forza Motorsport 6, akkor sokra nem megyek azzal, hogy volt ilyen bundle akcióban. Nekem csak Forza Horizon 2 kellene, de az nagyon régóta nem kap már akciókat.
Felőlem összecsomagolhatja a Microsoft egy Gears of War-al vagy Minecraft-el is, ha azokra nincs szükségem.
-
fityere
senior tag
válasz l.skywalker #119697 üzenetére
Köszönöm
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
StLui
veterán
válasz l.skywalker #119829 üzenetére
Köszi a lehetőséget, de ahogy tőzsdén sem értem és nem is akarom már a bitcoin-os dolgokat (ja ez nem neked lett jó hasonlat itt a topicban, más foglalkozik forex-szel tőzsdével), így már ezt sem. Annyira úgysem fontos nekem már, gyerek meg majd játszik ha olcsóbb lesz nálunk is.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
BalooTM
tag
válasz Stauffenberg #119615 üzenetére
Volt a múlt héten forza 6 + horizon 2 bundle 10k körül, napközben vették le a store-ról, mert délelőtt megnéztem, hogy majd este megveszem, estére meg nem volt elérhető, az ideg majdnem szétvágott.
Letiltott telefonszámot nem veszek fel!
-
törölt tag
Van valami nagyon cuki abban, amikor éles hitelkártyával fizetnek olyan oldalakon, akik hitelkártyacsalásokból vett kulcsokat árulnak
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #119825 üzenetére
Nem jelöltről van szó. Egy teljesen új játékot jelentenek be, aminek semmi köze nincs a díjátadóhoz, csak itt jelentik be.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz StLui #119827 üzenetére
Ahogy gondolod. De javasolni akkor is a PayPal-t fogjuk, mert azt pont erre találták ki. Vagy a webkártyát, amin épp annyi pénz van, amennyit költeni akarsz. De ha 1x megadod a kártyád adatait egy ilyen oldalnak, onnantól kezdve lehetnek gondok vele.
Ha a PayPal-ról kell bővebb infó PM-ben szívesen segítek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
Van Legjobban várt játék kategória. Oda berakható simán.
-
StLui
veterán
válasz l.skywalker #119821 üzenetére
regisztráltam én már, de annyira nem értem, hogy inkább akkor kihagyom, pedig az első menetben (miután itt le lett tiltva a beszélgetés erről) vásároltam giftcardot, már nem emlékszem akkor azt hol kellett, még jóval olcsóbban is lehetett venni sokszor. Amúgy mindenhol hitelkártyával vásárolok, gearbest, ali stb
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem a Code Vein lesz az, mert azt csak 40valahány perce jelentették be és csak 2018-ban fog kijönni. De elég ütős lett
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #119824 üzenetére
Igen. Így értettem én is, hogy be fog kerülni egy új jelölt mert olyat láttak, hogy hátast dobtak tőle. Azt írja, hogy ma láttak egy olyan játék-bejelentést (trailert) ami inspiráló hatással volt rájuk.
Ergo, ebből én azt következtetem, hogy egy olyan játékról van szó, ami még nem jelent meg - hisz gondolom a jelölteket valami játékmenet/gameplay alapján teszik listára, nem pedig egy trailer alapján.
De 2018-as játék nem lehet értelem szerűen, nemdö?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #119822 üzenetére
Mármint mire gondolsz? Nem a díjazottakról van szó, tök új bejelentésre számíthatunk.
Live-Die-Respawn
-
Exorsized
tag
Csak így mellékesen megkérdezném, hogy akinek esetleg megvan : a Ghost Recon Wildlands-ből elég a Standard edition vagy a Gold ad annyival több tartalmat, hogy megéri a felárat? (Néztem, hogy mennyivel tartalmaz több mindent a Gold, csak nem tudom mennyi +tartalom az a pár DLC.)
XONE : MrExoQt
-
l.skywalker
Topikgazda
-
RobexX10
aktív tag
Ha valaki esetleg jó áron akar venni fejhallgatót Turtle Beach X04 Stealth
-
StLui
veterán
cdkeysplus-on nem lehet (hitel)kártyával fizetni? egyszer regisztráltam paypal-t, de annyira nem értettem a lényegét sem, hogy feladtam
-
oriic
HÁZIGAZDA
Geoff Keighley Teases New Game Announcement, The Game Awards Will Have ‘Unexpected’ Surprises
Na mire számíthatunk vajon?
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
Fura de Major Nelson még nem rakott ki tételes listát. Mindegy az aláírásomban ott az akciós listák linkje is, ezzel kapcsolatos az amit megosztanék pár hozzám hasonló flipperőrülttel.
Van pár akciós asztal a Pinball Fx3-hoz is és ennek kapcsán gondoltam megnézem hogy a Pinball Fx2 alól is lehetséges-e még megvenni az asztalokat s átvinni 3-ba (mivel nálunk roppant olcsók voltak az asztalok a második részben -talán fele annyiba kerültek mind másutt) Nos NEM LEHETSÉGES MÁR A Pinball Fx2-ben konkrétan nem lehet egyetlen asztalt sem megvenni onnan a vásárlás lehetősége megszűnt.
Azt nem tudom hogy azok az asztalok amik megvannak mind a háromban és a kettőben is és most harmadik részben veszi meg a user akkor visszafelé használható lesz-e a második részben. Gondolom nem de hamarosan kiderül, ugyanis a nagy Marveles csomagot meg szándékozom venni a játékhoz - már csak azt nézem hogy itthon olcsóbb-e vagy utazni kell-e hozzá valami egzotikus helyre...
-
krx21
nagyúr
Titanfall 2, WWII, Star Wars BF 2. Melyiket vegyem???
-
RobexX10
aktív tag
Rise of the Tomb Raider Season Passt érdemes megvenni? Játékot már végigtoltam régen de most újra kezdem X-en
-
törölt tag
10$ Xbox One Middle-earth: Shadow of War: Gold Edition
szerk.: Halott a deal. Kivancsi vagyok kikuldik-e.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz mike1334 #119804 üzenetére
Igen tudom és köszi , de az a bajom, hogy túl sok minden van a game passban amit abban az egy hónapban akarok végigtolni, mivel dec. 15.-től már nem dolgozom idén:
Bioshock 2
Bioshock Ininite
Gears of War Ultimate E.
Halo összes
Limbo
Mad Max
Max The Course of..Az lesz a vége hogy meg kell újitani a Game Pass-t, csak már így is Gold előfizu + EA Access + néhány új játék, sok lesz na.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Gaben360
senior tag
Na megjött az X.
Mindenki írta,hogy csak langyoska,hát nekem 5 perc játék után elég meleg, aggódok emiatt.
A fat elitem nem ilyen meleg több óra játék után sem.
Mivel még csak telepítem a játékokat,a tomb raidert kezdtem először ready to start,után elkezdtem játszani amit engedett,majd ki akartam lépni a menübe és fekete képernyő,csak a home gomb megnyomása után tért magához.A játék betöltése is hosszadalmas,nem ezt vártam tőle......
hibás lenne a gép,vagy mi?Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
Zoleee83
addikt
Urak, ez mennyire valid?
Tudom hogy van belőle One-os verzió, de elég elsőre ez ha működik.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
törölt tag
Nem a felhasználó home, hanem a felhasználónak az adott gép az otthona. Otthoni gépe. A felhasználó átmehet a szomszédhoz, ott is lehet xbox, ott is beléphet, elérheti a játékait, de az nem az ő otthoni gépe, ezért a többi játékos a szomszédban nem jogosultak játszani azokkal a játékokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest