Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz Def26 #118893 üzenetére
Egyelőre csak egy TB PX24-es vezetékesem van, de 1 órás használat után már nyomja a fülemet. Ráadásul a sok ki-be dugdosás meg a vezeték meghajlása miatt az egyik controllernél már néha megszakad a hang ha mozog a kábel... A 600-as ha beválik nálad, akkor jövőre én is lecsapok rá.
-
mike1334
veterán
válasz Mankó #118989 üzenetére
A Division is a listámon van, Ea accessem meg még van vagy 11 hónapig, szóval az is belefér köszönöm a tippeket!
Most vagyok még a gyűjtési fázisban, a terv, hogy legyen egy jó lövölde, egy jó autóverseny (Forza 3 kiegészítőkkel) és egy jó open world (most Red dead, aztán AC-ek) hétköznapra, mikor nincs sok időm, hétvégére meg valami hangulatos, belemélyedős játék (Witcher 3, Skyrim, meg amit mondtál, a Bioshock pl)....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Siffredi
senior tag
válasz Madoc #118978 üzenetére
Valaki írta nemrégen, hogy már elérhető mindenkinek a gift. A boxot most nem kapcsolom be, de az xbox.com honlapján az xbox one-os címeknél már megjelenik a vétel mellett az ajándékozás opció is.
Kár, hogy akinek vennék dolgokat, csak xbox 360-a van. Mindegy, a szolgáltatásokat meg tudom venni...
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #118995 üzenetére
Csapatban nagyon jó! Állandó emberekkel nyomtuk végig, nagyon élvezetes.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
törölt tag
válasz 3L1T3 #118991 üzenetére
A konzolok nem teljesen a hardcore réteget célozzák meg. Az egyszeri ember teljesen jól elvan azzal, hogy 30 fps mellett a kanapén ülve / ágyban fekve játszik 2 méterről a TV-n.
Vannak játékok, ahova mondhatni elengedhetetlen a 60 fps. Gondolok itt az autóversenyzősökre. Ott se mindegyiknél, mert én a szívemre teszem a kezem és a Forza Horizon 3 esetén egyáltalán nem hiányzik a 60 fps. Teljesen smooth érzést ad a 30 is. Az FM7 esetében már azért hiányozna eléggé.
FPS játékokhoz számomra fontos a 60 fps, de controllerrel nem tudok FPS módban játszani, mert hányingerem lesz tőle. Szerencsére azért legtöbb cím törekszik erre. (Egyszerűen nem értem, hogy a Destiny 2 miért nem képes rá. PC-n egy uborkán is elmegy 60 fps-el. Simán megoldhatták volna, hogy a 4 konzolon (ps4 + pro, xbo + x) is meglegyen ez.
Witcher 3-hoz, Uncharted 4-hez, AC Originshez, Shadow of Warhoz egyáltalán nem hiányzik nekem a 60. Van PC-m, ami bőven képes lenne arra, hogy ezeket 60 fps-el vigye, de nem igénylem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bulikavagyok #118979 üzenetére
Az nekem is listán van. Péntektől szerintem zsákban lesz... Szóval mehet.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
3.acc? privátosok értik...
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
3L1T3
addikt
válasz boost #118988 üzenetére
Értem, hogy az átlag user nem veszi észre a frame dropot. De azért nagy általánosságban elmondhatjuk, hogy eléggé zavaró tud lenni. Ezért nem értem.
Félreértés elkerülése végett van One X, PS4 Pro és egy High-End PC-m is.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
törölt tag
válasz 3L1T3 #118986 üzenetére
Vannak játékok, amik adnak erre lehetőséget, hogy 1080p@60 fps vagy 2160p@30fps.
A CPU sajnos a gyengepontja a gépnek, így a 60 fps-t nem minden játékban tudná stabilan teljesíteni, míg a 2160p@30 fps-t simán.A lényeg lemaradt. Multis játékoknál azért nem lesz kb soha lehetőség különböző fps számon játszani, mert amíg a felbontás és szebb grafika nem jelent (nagy) előnyt a többiekkel szemben, ha 30 helyett 60 fps-t tudna az X a sima One és One S ellenében, akkor nem lenne fair play.
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
válasz mike1334 #118967 üzenetére
Dead Space 1-2-3. Igaz nem fedezékes, de tps lövölde. Az egyik nagy kedvenc, kötelező darab. 2x-3x végig toltam őket. EA-ban már benne van az 1-2.
Division fedezékes lövölde, hosszú kampány, egyedül nagy kihívás lesz a 30-as szint elérése. Az is kötelező darab, digitálisan néhány ezresért kihagyhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz Mankó #118985 üzenetére
Az tervben van a gears of war részekkel együtt...csak megvárom a bf-es akciós gamepasst amúgy egyre több minden ugrik be..volt egy pálya talán a 2. részben, amikor kenyérpirítóból kellett fegyvert csinálni...vagy vmi ilyesmi
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
3L1T3
addikt
Skacok valaki magyarázza el nekem!
Xbox One X esetében
- HA 1080p felbontáson játszik a felhasználó , a játék akkor is 1080p feletti felbontásban renderelődik, és ezt skálázza le 1080p-re?
- HA 4K felbontáson játszik a felhasználó, a játék mindig a lehető legmagasabb felbontásban rendelődik és azt skálázza fel vagy le 4K-ra?
HA ez így van, akkor miért nincs olyan lehetőség, hogy én 1080p@60fps-t szeretnék (beton stabil 60) a lehető legjobb beállításokkal? És nem akarom, hogy 1440p felbontást készítsen a gép ami utána 50-60 fps között bukfencezik? Nem flémelni szeretnék, csak a logikát megérteni, és stabil képkoca számmal játszani.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Mankó
veterán
válasz mike1334 #118940 üzenetére
A grafika nem minden, megszépíti ugyan a játék élményt, de a játszhatóságot, sztorit nem helyettesíti.
A diákjaim a régi nagy címeket nem is ismerik, amikor példálózok egy half life-al, crysis-sal, youtube és mi ez a fos grafika?! Csak a BF1, Rainbow, pedig a maguk idejében ezek voltak az etalonok és sok ma is megállná a helyét, főleg egy grafikai megújulás után. Egy ilyen "klasszikus" gyöngyszemmel, mint az MDK semmit nem tudnának kezdeni. bennem meg még most is kellemes emlékeket idézett fel .Régi 360-os, One-os címek? Huhh, rengeteg jó alkotás van, volt, százszámra tudnánk sorolgatni a nagy címeket, amiket végig kell egyszer játszani. A game pass-ban néhányat megtalálsz, pl Bioshock széria.
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Star Wars II-t nyomja valaki? Milyen a single player?
-
mike1334
veterán
válasz IntelKiller7 #118981 üzenetére
Tudom, csak vicceltem...így maradt 8 órám a multira, ami nem érdekel
-
nagyúr
válasz MunezXBK #118977 üzenetére
Majd írj ha alkalmas lesz!
Egyébként nekem is az Origins most az egyik favorit, illetve a Wildlands a másik (és péntektől BF2). Azt mondjuk nem bánnám ha beszereznéd (mármint a Wildlands-et), mert négyen coopban baromi jól lehet küldeni. Mi jelenleg ketten vagyunk rá, de pzs már ígérte, h hamarosan beszerzi.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Madoc
veterán
válasz Siffredi #118974 üzenetére
Kijött már publicba? Eddig csak insiderben volt gift lehetőség. Amugy nem egyszerű, nem mindegy milyen région van a box nem mindegy mivel fizeted ki stb. Vettem usa giftcardot amazonon, aztán a store-ban a buy as gift-et választottam emilcímhez. Kifizettem az ajándékba küldött játékot az egyenlegből, aztán akinek elküldtem az sehogyan nem tudta beváltani, usa région is azt írta hogy régió ütközés van. Support 40 percet görcsölt rajta mire usa-ra migrálták a beváltó profilt és ugyis csak vpn-el sikerült beváltani. Szoval magyar storebol vedd, bankkártyával fizess és a barátlistádon lévőnek küld, aki magyar profilos.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz bulikavagyok #118973 üzenetére
Az első részben semmit nem állítottam és simán verettem kontrollerrel. Ebben nem találom a megfelelő setupot, pedig már neten is kerestem. 3 nap után elegem lett belőle.
Ma elszambáztam az Originsért és azt tolom. Végre leköt valami.
Csak lövöldözős/autós gémek voltak a tarsolyban.
Nem tudom brada, kéne Live-ot vennem, de most fázom tőle.
-
törölt tag
válasz r.levente75 #118969 üzenetére
Egy teljesen egyszerű micro USB kábel tökéletes hozzá.
-
-
nagyúr
válasz MunezXBK #118959 üzenetére
Nekem bejön a játék, bár lehet, h egy kicsit elfogult vagyok vele mert ez az első szimulátorom amit 4K-ban (vagy közel ahhoz) és HDR-rel játszhatok. Végre tűélesen láthatom többi versenyzőt, messziről látom, h ki mikor fékez, hol kanyarodik stb. Illetve eszméletlen szép a játék, például óriási élmény naplementében/éjjel versenyezni. A multi részén bőven van még mit csiszolni (ott azért elég sok az akadozás), de az előző rész után nem is vártam mást az első egy-két hónapban. Az irányítással sem vagyok maradéktalanul elégedett, de ez csak azért van mert közben átszoktam az Assettora és ahhoz nem ér fel ez a játék. Viszont az előző részhez képest fejlődött valamelyest, és ezen a területen is várható a folyamatos fejlesztés szerintem. Az elején (még az előző boxon) egyébként elég sokat szívtam a kormány beállításával, ezért szerintem érdemes egy kicsit utánaolvasni és több időt szánni a megfelelő beállítások megtalálására. Magyarul ne add fel ilyen könnyen! Én mindenképp bizakodó vagyok a játék jövőjét illetően, van benne bőven potenciál. Most vmennyire nálam is parkolópályán van de csak a többi játék miatt. Jelenleg bőség zavara van, tudod... Mikor csapatunk együtt pár kört?
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
törölt tag
válasz r.levente75 #118966 üzenetére
Minden XBox One joy használható vezetékesen is a konzollal. Dugd rá és úgy fel fogja ismerni. Utána lehúzhatod. (Ezt a jövőre írom ofc, ha lesz még ilyen problémád.)
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Hát a 10 óra SW2 trial nagy kiszúrás...a kampányt elvileg olyan 5 óra alatt végig lehet tolni, erre csak 3 küldetést lehet csak végigtolni benne...a szemetek nem akarják ingyen ideadni a teljes játékot
Gears of Waron kívül van más ajánlott fedezékes tps lövölde? Semmi extra nem kell, csak jó hosszú legyen az egyszemélyes kampány része
-
Gijon
senior tag
válasz boost #118960 üzenetére
Ez egy nagy lejárató kampány szerintem. Nem minden ok a játékkal, de nem is lett szar. Szép lassan majd csak az activision ad ki fps-t, aztán majd lehet sírni. ,de abból a szempontból nagyon nem értem a kritikádat, hogy stílusban valószínűleg nem érint téged, de véleményt alkotsz egy olvasott forrás alapján a játékról, holott sosem vennéd meg.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Origins alapsztori 30 óra alatt kivégezve. Jöhet a többi küldi...
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
törölt tag
válasz r.levente75 #118961 üzenetére
kábellel rádugtad a konzolra őket?
-
r.levente75
addikt
Ma nagyon úgy nézett ki nem lesz játék.
Valamiért a kontrollerek egyikét sem ismerte fel a box. Se bekapcsolni se kikapcsolni lem lehetett vele csak villogott a boxjel a kontikon. Párosítás semmi. Hidegkapcsolás ki a boxon utána ment.
Járt már valaki így? Mitől lehet?[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz gduck #118958 üzenetére
úgy értettem, hogy te, vagy bulika, aki elégedett, azzal amit kapott az nyilván nem reklamál, veri az asztalt és szid másokat, hogy átverték, stb. Pedig ő adta oda a pénzét látatlanba.Ti nem képzeltétek bele, hogy aztán most ti fogjátok lejátszani a Star Wars 1töl 8ig mindent, mindenhol és mindenhogyan, akárhogyan.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz bulikavagyok #118957 üzenetére
PC2-vel, hogy állsz? Én parkolóba raktam, szerintem borzasztóan elszexuálták az irányítást.
-
gduck
addikt
válasz boost #118956 üzenetére
Nekem 2 évig kitartott az első rész, azért csak addig mert most itt a második rész. Szóval én pl. nem 10 óra alatt kimaxolom játékos vagyok, hanem évekig elvagyok egy játékkal és így simán ráérek gyűjtögetni. Ráadásul nem sietek sehová
Milyen elvárásokról beszélsz? Pont fordított a dolog
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
boost
addikt
válasz bulikavagyok #118954 üzenetére
Kiváncsi vagyok, hogy 10 óra múlva is ez lesz-e a véleményed. Az előző epizód is kb addig tartott ki.
Egyébként itt nyilván szokás fikázni a cégeket, meg a marketingest, a pénzügyest, a fejlesztőt, pedig az egyetlen hibás a sztoriban a tudattalan játékos, aki látatlanba, vakon odadja a pénzét, mert ráírták a videóra, hogy StarWars, vagy, hogy Battlefield, vagy hogy CoD, stb. Utána meg reklamál, szidja a céget, fenyeget és refundol ha nem azt kapta, amit álmaiban elképzelt.
Nyílván nem vonatkozik arra, aki elégedett, amit kapott, nem voltak túl nagy elvárásai.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
boost
addikt
Olvastátok a tegnapi / mai EA-s balhét a SW BF2-rol? Emberek tömegével kérik vissza a pénzüket. Kiderült, hogy a hősökhöz , pl Darth Vader 40 órát kell grindelni, vagy befizetsz pénzt. Erre feldühödött a tömeg, és most csökkentette az EA 10 órányira a limitet hősönként vagy veszed a dobozokat a játékban rendes pénzért. Nem lettek sokkal boldogabbak a játékosok. Erre EA levette a Refund gombot az oldaláról.
-
nagyúr
-
Siffredi
senior tag
A "gift" rendszerről van valami jó leírás?
Szeretnék egy nő ismerősömnek szolgáltatást (gold, game pass), illetve pár játékot venni black friday alatt, mert ő nem igazán ért ezekhez...
[ Szerkesztve ]
-
Sify
senior tag
SWBF2 mai naptol csak a delux kiadast megvasarloknak elerheto vagy annak is aki a standard verziot vette meg pre orderben?
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
MunezXBK
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #118945 üzenetére
Az nem bazooka, hanem izé...lecsapkodós cucc.
-
3L1T3
addikt
válasz hardvermano #118946 üzenetére
100%-hogy lesz új exkluzív IP, csak nem akarják ugyan azt eljátszani amit eddig, hogy bejelentenek egy új játékot és nem készül el.
-
hardvermano
csendes tag
válasz l.skywalker #118933 üzenetére
Szerintem ez egy solid kezdés, idővel sokan át fognak rá állni, pláne, ha a játékkínálaton is erősít a cég, és nem engedi el ezt az egész generációt.
A Pro a játékokért, az X a jobb hardverért.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz MunezXBK #118926 üzenetére
Miért van bazooka a hátán?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! 1 olyan kerdesem lenne hogy elofordult mar valakinel hogy a menube ilyen kis pixel kockak villognak mintha hibas lenne a tv? De mondjuk storebol atvaltok a communityba es eltunik meg mindig mashol csinalja.. mitol lehet?
YUMYUM
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #118941 üzenetére
Lehet, sajnos én kimaradtam az elmúlt jó pár év terméséből, mert nem futott volna a gépemen...de most igyekszem bepótolni, amit tudok. Tudsz mondani pát "muszáj beszerezni" játékot? Nem baj, ha 360as
-
mike1334
veterán
válasz Mankó #118920 üzenetére
Abban is volt humor, történet, akció, változatosság...a négykarú kutya pl nagy kedvenc volt
Tudom, mindenki ezzel jön mostanában ('member?), de nem igaz, hogy csak a retro érzés szépíti meg az emlékeket...tényleg jobbak voltak a játékok. Az én álláspontom az, hogy azért, mert most már nincsenek rákényszerítve, hogy nagyot alkossanak, a grafika elvisz mindent a hátán...csillivilli és ennyi is...nincs benne sok munka, lehet kiadni valamit jövő hónapban is...
Ezért szeretik annyian az indie játékokat szvsz....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
boost
addikt
válasz IntelKiller7 #118935 üzenetére
Ugye tudod, hogy az L.A.Noire-ról volt szó?
Rajt az XB-X-en az AC Origins, kb félórát toltam. Nem fogom leírni bővebben, de maradjunk annyiban, hogy nekem nem tetszik. 5 órát XBoxoztam eddig mióta megvan a gép, abból fél óra AC Origins, és 4 óra Cuphead.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz turikoczka #118934 üzenetére
Miért valakik temetik az X-et?
Az eladások és a pozitív fogadtatás nem ezt tükrözi😁
Maradjunk annyiban, hogy aki temeti vagy fikázza, az csak irigységből teszi👍[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz boost #118932 üzenetére
Ja, hogy nem is vetted meg. Akkor uccu valami gémer bót. Legjob játék idén. Én eddig nem igazán szerettem az AC-t, de az Unityit végignyomtam nyáron az nagyon bejött, aztán most meg ez is.. 30 órát vágtam már bele és nem tudom letenni. Sok terület még nincs is felfedezve..
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
turikoczka
aktív tag
válasz l.skywalker #118933 üzenetére
Hát igen, tudjuk h áll épp a switch...pedig legalább annyian temették mint most az X-et
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz turikoczka #118930 üzenetére
Ez csak attól függ, hogy az MS mit tűzött ki célnak. Azt tudjuk, hogy az X nem réteg konzol lett, az összes Xbox eladás 20%-a az elvárt, ahogy a PS4 Pro is szerepel a Sony eladásai között. Alapvetően erősen nyitott az X, de ugyanígy kezdett a Switch is...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
boost
addikt
válasz IntelKiller7 #118931 üzenetére
Jó, ez túl szubjektív volt, alárírom. Nekem nem tetsző harc.. ÉN ezért sem veszem meg.
-
turikoczka
aktív tag
válasz bLaCkDoGoNe #118892 üzenetére
Nyilván nem ilyen játékok miatt veszek majd X-et a közeljövőben, de ezzel az MS is tisztában van, nem ezzel promózza az új gépet.
Akartam is kérdezni, a hozzáértőbbektől h jó eredménynek számít e a 80e kezdés az angoloknál?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz 3L1T3 #118922 üzenetére
Én majd igen, de nem teljes áron.
X360-on végigtoltam az összes kiegészítővel együtt, így nem sürgős. Ha most is olyan rétegjáték lesz, mint korábban volt, akkor hamar esni fog az ára reményeim szerint."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
3L1T3
addikt
L.A Noire-t valaki megveszi?
-
Madoc
veterán
Na a másodlagos regje is ment a lecsoba..
-
V.T.
aktív tag
Eladtam kollégámnak az xboxomat csináltam egy gyári visszaállítást az Xbox súgó szerint. De most irt hogy az összes saját és a home partnerem játékát le tudja tölteni.
Hogy tudom ezt megakadályozni? Nyilván a profilomat nem adtam el neki ergo a játékokert nem fizetett így nem szeretném ha tudna velük játszani.
Köszi -
Tibcsó
aktív tag
válasz MrPeekaboo #118873 üzenetére
Én Steelseries Siberia 840 -et használok, itt vettem a hardver aprón.
Azért esett rá a választásom mert szinte mindennel kompatibilis,kényelmes és nagyon jól szól.
[STEEL] -
törölt tag
válasz hardvermano #118899 üzenetére
Én is olvastam, egy haverom adta kölcsön az újságot.
Mosolyogtál rajta? Én azon hangosan felröhögtem!
Ezt leszámítva amúgy szerintem egész igényesen összerakott kiadvány lett belőle, bár a GameStar quality időnként visszaköszön benne.
-
Mister_X
nagyúr
válasz parandroid #118909 üzenetére
Rendben.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Def26
félisten
válasz hardvermano #118910 üzenetére
Hol van ilyen "kiadvány" amit említettél?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
hardvermano
csendes tag
-
parandroid
félisten
válasz Mister_X #118900 üzenetére
Semmi a világon. Készüljön csak a sok indie-játék az aaa-s exkluzívok helyett a világ legerősebb konzojára, biztos meg tudják majd magyarázni, hogy ők így szállnak le a bicikliről, amikor földbe áll az értékesítés. A mobil részlegnél is megoldották.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Def26
félisten
válasz Madoc #118898 üzenetére
Olvasgattam én is, de az a véleményem, hogy szarul állították be. Többen panaszkodnak zavaró hangzásra, de szerintem ez a Superhuman Hearing™ miatt lehet, amit nem minden esetben kell használni.
Olyan ez mint amikor a szar audio rendszerben (autóban) valaki csutkára állítja a basszust, mert szerinte úgy szól jól a bikicsunáj, pedig ha normálisan beállítaná jobb hatást érne el.Na mindegy, meglátom, de én egy egészséges idiotizmussal tüntetem ki az amerikaiak egy részét és nem bízom abban sem amit kérdeznek.
Ha szar lesz akkor visszaviszem azt választok valami drágábbat.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
hardvermano
csendes tag
válasz Mister_X #118900 üzenetére
Nem mondtam, hogy baj van vele, de olyan játékok korában, mint a AC: Origins, a Horizon: Zero Dawn, a Gears 4, az Uncharted 4, a Titanfall 2 és még hosszasan sorolhatnám, ugye ezt nem gondolják komolyan?!
Egy sidescroller játékot rajzfilmes grafikával felhozni vásárlói érvként a világ legerősebb konzoljára, khm, hogy is mondjam, ugye érted?
Nem a Huawei legújabb mobiljáról van szó, hanem az Xbox One X-ről!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz hardvermano #118899 üzenetére
Teljesen jó exkluzív játéknak a Cuphead (nem kell, hogy brutálmegatechdemo AAA cím legyen), de system seller nem lesz belőle szerintem, mert ahhoz viszont túlságosan rétegcucc, illetve kicsit szerencsétlenül jött ki, hogy túl sokat csúszott már, és nagyon közel jelent meg végül az XOX-hez, így sokszor összekapcsolódik a két dolog, teljesen feleslegesen. Ez pont egy olyan exkluzív cucc lenne, ami minden XO tulajnak egyaránt jó lehet, ideálisan az S-sel együtt lett volna praktikus megjelentetni szerintem.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
mike1334
veterán
válasz Stauffenberg #118895 üzenetére
Annyira azért nem vagyok még öreg (31 múltam), de tény, hogy meghatározó élmény volt a Diablo 1, Mechwarrior 3 meg az Elastomania mellett. Annyira jó hangulata volt az egésznek, a mellett, hogy akkori mércével gyönyörű volt a grafikája...amúgy reális lenne kiadni újra...nem kell újat kitalálni, vizuális effektet meg már mindenki tud csinálni..
-
Madoc
veterán
válasz IntelKiller7 #118903 üzenetére
Énsem szándékoztam lecserélni, maximálisan elégedett vagyok vele.
-
hardvermano
csendes tag
válasz Madoc #118898 üzenetére
26 ezer forintért túl sok jót ne is várj!
De egész biztos vagyok benne, hogy teszi a dolgát. Most a Layers of Fear-rel játszom, füles nélkül, és pont arra gondoltam, hogy mennyivel félelmetesebb lenne, ha a fejemen lenne. De hát nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest