- Alternatív kriptopénzek, altcoinok és bányászatuk (GPU)
- macOS PC-re
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- eBay
- [Re:] Egyre több súlyos problémával néz szembe a Meta és Mark Zuckerberg
- TP-LINK routerek
- Vírusirtó topic
- Windows 11
- [Re:] Egyre több magyar informatikus dolgozna inkább külföldre
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
-
Ciccuka
veterán
1200 lóerős elektromos autót láttatok-e már?
Lucas di Grassi segédletével a Schäffler megalkotta ezt az egészen különleges autócsodát, amelynek négy kerekét külön egy-egy 296 lóerős elektromotor hajtja. Hol lesz a határ?
Már tesztelik a Mercedes F1-es hiperautóját
M4Sport műsor:
Szombat DTM 21:25
Vasárnap DTM 18:20Szombat:
13:30-14:30 DTM, első futam (21:25-től M4 Sport)
13:30-14:00 MotoGP, negyedik szabadedzés (Spíler 2)
14:10-14:50 MotoGP, időmérő (Spíler 2)
15:15-15:35 Formula-3, második időmérő
17:35-18:00 TCR Europe, első futam (Sport 2)
22:30-22:55 Rali Európa-bajnokság, első napi összefoglaló (Eurosport)Vasárnap:
8:30-9:00 DTM, harmadik szabadedzés
10:35-10:55 DTM, második időmérő
11:25-12:00 Formula-3, második futam
12:10-12:35 TCR Europe, második futam (Sport 2)
13:30-14:30 DTM, második futam (18:20-tól M4 Sport)
14:00-14:45 MotoGP, futam (Spíler 2)
16:00-16:35 Formula-3, harmadik futam
23:00-23:30 Rali Európa-bajnokság, összefoglaló (Eurosport)[ Szerkesztve ]
️️
-
guftabi96
addikt
Borkovic nem bírt magával... Elvileg Azcona nagybátyját ütötte meg.
Ki is zárták utólag, de az ügynek még lesz folytatása.#KeepFightingMichael
-
biker
nagyúr
válasz
Motion_Blur #9854 üzenetére
épp odament egy versenytárshoz, megbeszélni, mi a f...ért lökte ki, erre odament a másik csapat, és elkezdett hőbörögni egy korábbi eset miatt, aztán addig hőbörgött, míg kapott egyet.
Az a hülye, aki 170cm és odamegy egy két méteres benga állathoz üvöltözve. Ezért nem zárnám ki Borkovicot... nem a verseny alatt történt.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
válasz
Ciccuka #9852 üzenetére
Az elektromos autó nem a villanymotorok kérdése. A kérdés az, hogy mennyi ideig tud az aksi leadni majdnem egy megawatt teljesítményt. Válasz: túlhevülés nélkül nem sokáig, néhány másodpercig, és azt is csak a cellák károsodása árán.
SoftDirect - Windows és Office licencek | evDirect - villanyautós gyorstöltők
-
Ciccuka
veterán
-
Ventur@
senior tag
A komplett mezőny 2.5 mp-en belül (megint), az első és a 18. között 1 mp van!!! Ezen a pályán jó a BoP és most Vernay-nek sem lehet egy szava sem, mert Vervisch az RS3 LMS-el bizony ott van a 2. helyen. Björk nagyon ráérzett megint, viszont Norbinak jó, hogy Tarquini és Muller is mögötte van. Viszont le a kalappal Zsolti előtt. Legjobb Cupra-s idő és az egész eddigi hétvégén nagyon jól ment és láthatóan érzi a pályát. Nagy Norbiért kár, mert benne is megvolt az idő, de neki az első futamra jön egy 5 rajthelyes büntetés (SloRing 3. futam miatt), így ez az első verseny jóformán dobós. Remélem Zsolti nem izgulja el és akár-akár egy dobogó is meglehet
. Szép lenne egy Norbi, akárki, Zsolti dobogó
.
Ahogy néztem az időjárás most nagyon kegyes a versenyzőkhöz, mert mind mára, mind holnapra napos időt jósolnak.
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
vlevi
nagyúr
válasz
Ventur@ #9858 üzenetére
És a szokásos kérdés.
Ha az Eurosport nem közvetíti, Playerem nincs, akkor hol tudom nézni az első futamot?
Facebookom sincs.
Mi a fenéért nem teszik ki Youtube a közvetítést, pl. úgy, ahogy a GT futamok, DTM, Kamion EB futamai?
Néztem pl. a Facebookjukat (már amennyit látok belőle login nélkül), és sehol sem látom, hogy hol lenne majd az a stream, ami az első futam.
M4sport.hu, esetleg? Mert sajnos az m4sport.hu is olyan, hogy a zöldzászló előtt egy másodperccel kerül csak ki a videók közé a futam.
Youtube Live streamre napokkal előtte be tudok állítani emlékeztetőt.
Az már csak egy sokadik dolog, hogy ez a FB lIve stream képminőség egy 5"-s telefonon még elmegy, de én olyan maradi vagyok, hogy otthon, TV-n nézném, 55" méretben. Nagyjából Coronel autóját lehet felismerni messziről, mert az sárga...[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
-
Motion_Blur
félisten
Nem tudom hogy innen még van-e visszaút Norbinak, de őszintén szólva az év alapján Björk érdemelné meg a címet.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur #9862 üzenetére
Vagy Ehrlacher. Egész évben a folytott motorú Honda-val megy és ott van az első 5-ben. Kiváncsi lennék, ha végre engednék a 100%-ot a Civic-nek, mi lenne a felállás.
Ahogy az F1-es topikba szoktátok írni: Lapozzunk 2019-re
!
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9862 üzenetére
Szvsz: nincs.
És ez szerintem nem most ment el, ez már csak a sokadik ráadás.
Kezd már a tököm tele lenni azzal, hogy minden futam elé úgy ülök le, hogy "na most vajon mi fog történni Norbival...."(#9861) vlevi
Norbi oldalán szokott lenni minden hétvége előtt egy kép, amin rajta van, hogy mi mikor kezdődik és hol lehet követni.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Ciccuka
veterán
-
Marmonkanna
tag
a rajt utáni másodpercek...
https://youtu.be/tMVtwvlwQt0 -
törölt tag
hááát, volt pár érdekes versenymegoldás
Ehrlacher vs. Vervisch.
Ehrlacher vs. Ma Quinghua
...[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Micsinász' Norbi?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9869 üzenetére
Tuti kapott az ő autója is. Bár még mindig jobban járt, mint Guerrieri.
Meg se lepődöm már. Tényleg az van, amit tegnap is írtam, hogy azt kell várni minden futam előtt, hogy most éppen mi fog történni vele.
El kell ezt az idei évet engedni, és jó lenne, ha a szurkolókat sem "hergelné" azzal, hogy ez még meglehet, a bajnoki cím a cél stb stb.#KeepFightingMichael
-
Ciccuka
veterán
-
guftabi96
addikt
5mp büntetés Norbinak a 2. futamra
Ezzel a pontszerző helyeken kívülre került.#KeepFightingMichael
-
-
ruti
Közösségépítő
micsoda?
R1 kvali: legjobb Hyundai P17?
gratulálok, megint egy kuka hétvége, hagy legyen képernyőn a mezőny hátsó fele megint...Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Motion_Blur
félisten
Botrányos a közvetítés, mármint amit a kameramanok művelnek...
Norbi el se indult, két Zengős egy darabig kullogott a mezőny végén, majd kiálltak. Nevetséges az egész.
-
szilva01
őstag
válasz
Motion_Blur #9880 üzenetére
Ámen.
-
Ventur@
senior tag
Az 1. és a 23. autó között 1.023 mp volt. Milyen szépen is hangzik
. Csak hát a mezőny két legjobb autója (Hyundai és a Honda) szinte sehol sem volt. Legjobb Honda-s a 7. helyen, a legjobb Hyundai-os meg a 17.-en. Elől meg csomó olyan autó, amik nulla plusz súllyal, alapmagasságon és semmilyen visszafojtással mennek. Abban a nézetben jó a BoP, hogy közel vannak az autók, de az aránnyal megint mellé lőttek. Biztos, hogy készültek annó a Hyundai-nál, hogy max súllyal milyen az autó, de arra szerintem nem voltak felkészülve, hogy fel kell a francba emelni az autót és még vissza is fojtják. Az idén 2 versenyhétvége megy kukába, azaz 6!!! verseny.
Szerencsétlen Norbi megint megszívta a motorcserével, mert oké hogy ezzel a sor vége az övé, de ment vagy 3 kört. Gáz!
Zengőék is....szerencsétlen Zsoltit még meg is büntetik, pedig ment egy elég jó időmérőt (13. hely). Arra kíváncsi leszek lesznek-e büntetések a rendszeres pályalevágásokért. Bár sejtem mi erre a válasz.
Egyébként ismét egy teljesen értelmetlen pályát sikerült betenni a naptárba. Kb. megkaptuk most is, hogy Macau-ban mi lesz. 8-9 kör csodálatos vonatozás és SC-zés. Várom már
.
Eddig a 8 versenyhétvégéből 1 volt, amire azt lehet mondani, hogy na ez kva jó volt: Slovakia Ring.
Marrakesh - no comment
Hungary - elment babbal
Germany - 22 km sz*rkupac
Netherlands - jó pálya, sz*r versenyekkel
Portugal - (sírva röhögős smiley)
Slovakia - Végre verseny és végre túraautózás
Ningbo - nevetséges ítéletek, roncsderbi
Wuhan - eddig egy nagy büdös nulla.Én már tényleg csak azért nézem az egészet, mert legalább autósportot látok. De kb. ennyi. F1-et is csak ezért nézem, meg alszok néha rajta
.
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
-
biker
nagyúr
válasz
Ventur@ #9883 üzenetére
Szánalmas nézni, ahogy a szemközti kamerán jönnek szembe a lapos hasú versenyautók, aztán jönnek a hyundaiok ami alatt úgy átlátni, mint egy lada kalina alatt ami a tajgára készült.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Rotyi
aktív tag
Ami majdnem az, az nem az!
-
Ventur@
senior tag
válasz
#70869248 #9887 üzenetére
Visszasírom a régi TC korszakot, még a BMW-vel, Leon-nal, Chevy-vel, Volvo-val, Lada-val. Emlékszem, hogy milyen jó versenyt mentek Donington-ban. Ribero azt nyilatkozta, hogy azért nem mennek az angol földre, mert hogy így is rengeteg túraautó verseny van ott. De könyörgöm van a mezőnyben egy Shedden, Huff, Muller, Tarquini, akit az angolok ismernek és lenne néző is. Nem az üres lelátókat látná az ember, mint ebben a két csodás kínai fordulóban.
Amilyen jónak ígérkezett a szezon, annyira mélyrepülés lett és gyenge is. Közvetítés is a nevetséges szinten van, büntetésekről ne is beszéljünk. Ma is vége lett a versenynek és Guerrieri-t utólag büntették meg, mert kiugrott a rajtnál. 20 kör nem volt elég erre, hogy eldöntsék. Komolyan a TCR International alatt azonnal tudtak dönteni, mióta az FIA is belépet, csak szerencsétlenkednek. Tény, hogy az International alatt is születtek érdekes döntések, de volt azonnali döntés, nem az hogy a futam után majd lesz valami.
Áh...mindegy. Megint csak kipuffogtam magam
.
-
Marmonkanna
tag
-
szebe
őstag
Kíváncsi leszek, vajon az Audi-k is megkapják-e a "büntetést". Nincsenek illúzióim
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Motion_Blur
félisten
Filippi - a féktávok istene
-
Ciccuka
veterán
-
Male
nagyúr
Hétvégén WEC, Fuji-ból. Eurosport 1-en Vasárnap 8:30-tól leadják az utolsó másfél órát a futamból. ( nem tudom miért nem közvetítik az egészet, mert csupa ismétlés van előtte az Eurosport 1-en és a 2-n is... szóval hely lenne )
-
Male
nagyúr
Na igen... nem mintha az Eurosport 1 és 2 nem lenne fizetős, csak azért a kábeltársaság adja a pénzt nekik.
Azt nem tudja valaki, hogy a WEC futam a Playeren vissza is nézhető-e? Mert nem kelnék fel hajnali 4-kor ha lehet
( eddig mindig élőben néztem rajta, most meg épp nincs előfizetve, így nem tudom kipróbálni )[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9894 üzenetére
Erről amúgy azóta jött valami infó, hogy mi történt? (Fékhiba?)
Ennyire azért csak nem nézett be egy féktávot.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Hivatalos!
DTM: Jövőre érkezik az Aston Martin.#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5420, 14 FHD IPS matt érintő i5-1145G7 Intel Iris Xe 16GB 512GB NVMe, WIFI 6 IR kam gar
- Játszós PC i5 10400F GTX 1070Ti 6GB 16GB DDR4 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 Touch - i5 I 8GB I 128-256GB SSD I 14" FHD TOUCH I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L560 - i5-G6 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Webkam I W10P I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Visoft Kft.
Város: Budapest