Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
Gratula Norbinak! Akárhogy is, technikai sport, műszaki hibák, végre rá mutatott a szerencse ujja. Ideje volt.
-
DS39
nagyúr
végre sikerült!
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Grat
Fordítva tartják a zászlót
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
IreN!CuS
őstag
Szép volt Norbi
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Male
nagyúr
Huh, hát ez aztán izgalmasan sikerült
Gratulálok Norbinak és a Hyundainak!
Úgy tűnik a balszerencse felét a Hondánál hagyta amikor eljött :)
-
Qorthral
őstag
YEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSS!!!
Gratula Norbi!
Nagyon megérdemelted![ Szerkesztve ]
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Szerintetek feljebb tud innen lépni?
-
A Zéé
addikt
válasz
hhenry #10808 üzenetére
kis túraautóban nincs innen hova. Nagy túraautó meg szerintem nem menne neki, ilyen szinten biztos nem. A 2 BMW-s évet leszámítva mindig fronthajtásos kocsikkal ment. A pilótáknak meg általában vagy az egyik megy, vagy a másik. Kevesen vannak, akiknek mindkettő.
Just a simple Lineman...
-
badd
tag
Grat Norbinak! (hú, de Azcona most mit kapna, ha fordítva lett volna a helyzet...)
-
Ciccuka
veterán
Michelisz Norbert győzelme a Hungaroringen
Szerintem Walter Csabival összeállhatna a jövő évi Nürburgring-i 24-órás versenyre
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
válasz
akaido #10817 üzenetére
Igen, csak ez a billenés nem akart megtörténni sok éven keresztül... de végre
Ciccuka: Többször mondta korábban, hogy őt a hosszútávú versenyzés nem érdekli, a sprint futamokat szereti, az fekszik neki. Persze telnek az évek, változik, de ebben nem érzem, hogy meggondolná magát.
-
ruti
Közösségépítő
Azcona ettől függetlenül nagyon jó,
végigkövettem amit tavaly a TCR-ben csinált,
mellette még jópár jó versenyző érkezett idénre a WTCR-be,
és mindez csak növeli Norbi érdemeit
-
Guerrerit én szeretem, tehát valamilyen szinten sajnálom, nyilván jobban örültem volna ha közvetlenül Müller előtt nyer
nagy menet volt a race3-ban négyük küzdelme, akik közül kettő a VB címért, kettő pedig a VB helyezésekért küzdött, végül egy ponttal Kristofferson végzett előrébb összetettben, tehát komoly nyíltsisakos küzdelem zajlott
-
szimaptikusan voltak az elengedések, ebből is látszik, h Norbit a legtöbben szeretik, elismerik.
A futam előtt pont Huff és Kristoffersson élcelődött a Hyundai-on, hogy "azért húzódik az újraindítás, hogy Catsburg kocsiját meg tudják szerelni", kicsit féltem, hogy Huff nem adja a helyétSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
biker
nagyúr
NOOOORBIIII
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
[vilike]
őstag
válasz
hhenry #10808 üzenetére
Persze, meg kell nyerni jövőre is
meg aztán még párszor
az öreg is hány éves, aztán tavaly bajnok lett, Norbi nagyon koncentrált és gyors volt idén, talán jövőre az új súlykompenzációs szabályok miatt a trükközés is kevesebb lesz a csapatoktól, azért igazából ez a szezon se indult neki jól .. Norbi meg a Hyundai teljesítménye alapján simán benne lehet egy nagyobb fölényű győzelem is, ha kiegyensúlyozottan mennek egész évben.
Bár igazából ki tudja, egy rakás szar ez a WTCR, esetleges az egész, össze vissza mennek a büntetések, ki tudja mikor mire meg miért, meg év közben egyszer csak ilyen lync & co-k rátekerhetnek még egy kis kakaót meg ilyenek .. tényleg a franc se tudja milyen kenőpénzek vándorolnak itt honnan hova, de néha egy vicc az egész.Az emberek leszarják, hogy Quentin vagy Montargis-ból.
-
Motion_Blur
félisten
Bal sors akit régen tép... de nem ma!!
Én ezt még mindig nem hiszem el, hogy ez sikerülhetett!! Ami most Gerivel történt, na az szokott Norbival
amúgy szegényt nagyon sajnálom, így elbukni a címet..
Kristoffersson a 22. helyről nyert, végig keresztbe', és kiadta
vajon Norbi most jóllakott, vagy meg akarja védeni a címét?
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Ciccuka
veterán
[ Szerkesztve ]
-
akaido
addikt
Ez a tizen_néhány kör is elég koncentrációt igényel.
A Hungaroringen eddig csak egy kört vezettem személykocsival... soha többet, legalábbis HondaJazz-el nem[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
guftabi96
addikt
Hát én még mindig nem tudom, hogy mit írjak. Hihetetlen. Nálam eltört a mécses.
Biztosan volt, akinek nem tetszett, amit a 2. és 3. futam környékén írtam, de akkor és most is az a véleményem. Ma Guerrieri volt az erősebb, de ez nem számít. Végre egyszer nekünk is szerencsésen alakult valami, szinte el se hiszem ennyi balszerencse után. És ezt a címet egy nagyon erős, konkrétan 2005 óta szerintem a legerősebb mezőnyben sikerült megszerezni.
Hölgyeim és Uraim, a mai napot sporttörténelmet láthattunk.Ne menjünk el egyébként Kristoffersson és Azcona mellett sem. 5. és 6. helyen végeztek az összetettben, messze megelőzve csapattársaikat és nem is éppen a legjobb autókkal.
Mondjuk, ha Azcona Norbival csinálja ezt meg, akkor biztosan már a fejét akarná a magyar közönség. Valljuk be, elég rendesen beleszólt a bajnoki küzdelembe. Persze "sterilen" nézve minden joga megvolt hozzá, hogy üsse Guerrierit.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
-
Qorthral
őstag
válasz
guftabi96 #10830 üzenetére
Mindenkivel megesik.
Ma Guerrieri erősebb volt, de ez nem számít, a bajnoki címet az egész szezonra osztják, és ott Norbi jobb volt.
Nyilván messze ők ketten érdemelték meg leginkább a címet, de csak egy nyertes lehet. 2017-ben Norbi volt a szerencsétlen vesztes, aki simán megérdemelte volna a címet, most így kellett legyen. Vannak örök vesztesek, akiknek sosem sikerül, de ma végre mindenki be kell, hogy ismerje, hogy Norbi nem ilyen. Mindent megnyert, amit reálisan megnyerhet. Majd 5-10 év múlva még az aktuális elektromos WTCC-ben küzdhet egy "új" trófeáért, bár az is hasonló lesz ehhez átbrandingelve, ha egyáltalán így lesz.Nem szeretem azt, amikor 1-1 pillanatra hegyeznek ki egy évet. Igen, Azcona kemény volt, de hogy ezen ment volna el Guerrieri címe, az erős túlzás. Annyi minden kell egy ilyen címhez és annyi helyen félre tud csúszni. Norbi esetében is kereshetnénk az évben olyan mozzanatokat, amikor mások vettek el tőle pontokat, önhibáján kívül. A lényeg, hogy Norbi volt a legkonzisztensebb és egyike a két legjobbnak a szezon során. Most ő volt szerencsés és neki nem nagyon volt igazán off hétvégéje, így maximálisan megérdemelten nyert.
Jövőre szerintem rámegy a duplára. Azért kevés a Rosberg típusú versenyző, meg unatkozna is otthon. Ha az újszülötteivel nem akart otthon maradni, akkor most sem fog szerintem. Plusz ugye világbajnokként még rendesebb pénzt is kaphat, ami nyilván nem utolsó szempont. Ebben a kategóriában azért nem könnyű jól keresni, de ő most kihasználhatja a sikert, mind a csapattal aláírandó szerződésében, mind pl a szponzori pénzek terén. Kíváncsi leszek, hogy tényleg Azcona lesz-e a csapattársa (és mire mennek egymás ellen), vagy az öreg bevállal még egy szezont.
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Marmonkanna
tag
És amellett se menjünk már el szó nélkül, hogy a tetű Müller csak elérte a picsogásával, amit akart. No komment! Még soha senkit se tiltottak el a futamtól egy elnézett féktávért, főleg nem slicken, vizás pályán!
Ez a csigazabáló a mocsok kínaiakkal kéz a kézben bármit megtehet...
Már az egy vicc, hogy itt lehettek a bajnokságban. -
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #10833 üzenetére
Következesség meg fia...
[ Szerkesztve ]
-
[vilike]
őstag
-
guftabi96
addikt
válasz
hhenry #10808 üzenetére
Ezen a vonalon nincs ennél feljebb.
Szerintem marad itt, majd véleményem szerint hamarosan jön az elektromos szériára történő átállás (mármint a WTCR részéről).Illetve Norbi mondta, hogy szeretne később rally és rallycross futamon indulni.
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
DS39
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10833 üzenetére
rühellem azt az embert, egy nagyképű paraszt. mintha az övé lenne a széria...
-
gabe_
őstag
Éljen Norbi!
Gratula neki, és a csapatának is elismerés, ők is kellettek hozzá.Sovány szakácsban sose bízz!
-
Ciccuka
veterán
Büntetések miatt változott a WTCR utolsó futamának eredménye
Több időbüntetést is kiosztottak a felügyelők a WTCR mindent eldöntő harmadik malajziai futamán. Mikel Azcona járt a legrosszabbul, aki megtolta a bajnoki címért küzdő Esteban Guerrierit, ezzel tönkretéve az argentin versenyét. Manőveréért harminc másodpercet hozzáadtak az idejéhez, így a második helyről a tizennegyedikre csúszott vissza, és ezzel az év legeredményesebb újonca sem ő lett, hanem a futamgyőztes Johan Kristoffersson. Azconától Kevin Ceccon örökölte meg a második helyet, a harmadik pedig Frederic Vervisch lett.
Gabriele Tarquinit szintén harminc másodperccel súlytották, miután a biztonsági autós fázisok alatt túlságosan lemaradt az előtte haladóktól. Ezt kétszer is elkövette, ezért a hatodikról a tizennyolcadikra hátrasorolták.
[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
senior tag
-
dudikpal
aktív tag
Kíváncsian várom a zinterjút, ahol megemlíti a holmi sehonnai Zengő papát(merhogy eddig ez sajnos nem történt meg) , aki nélkül még mindig 1 gokartpályán ténferegne.....janem!!! 1 monitor előtt ülne, nemhogy az ektüell vb autót (bmw) kapná a segge alá...
[ Szerkesztve ]
-
feri1014
senior tag
válasz
dudikpal #10844 üzenetére
Arra tróger bandára gondolsz, akik összekaparták a pénzt az indulásra, aztán Micheliszből éltek meg, majd miután csapatot váltott, le is húzhatták a rolót? (Ja bocs pár évig még lejáratták magukat a mezőnyben.) Erre én sem szívesen emlékeznék vissza. Lábjegyzetben elférnek, mint ugródeszka.
[ Szerkesztve ]
-
dudikpal
aktív tag
válasz
feri1014 #10846 üzenetére
Nem vitatom, ez a te véleményed. Na de ha nincs ez a tróger ugródeszka, akkor hol is lennénk most? Tájékoztass már légyszíves.
Azt ugye nem kell ecsetelni, h aki motorsportba invesztál, az gyakorlatilag pénzt mos, illetve urambocsá: "adóoptimalizál"! Ezt gondolom mindketten tudjuk, nem kell a sok sallang"aztán Micheliszből éltek meg" - igaz, na de azért mielőtt bevállalták, csak úgy bemondásra, volt 1 kis kockázat, és nem kevés anyagi, azt azért vedd már észre ember, és ezt nem a honda meg a jundáj vállalta be, hanem bizony A zoli, akinek a pénzén gyakorlatilag kineveltetett egy pilóta, akit egy gyártó jmár érdemesnek tartott arra, h ÁTvegye...nem KINEVELJE!...ÁTVEGYE...így könnyű arcoskodni, mondanám, ha nem több évnyi gyári pilótáskodás után sikerült volna világkupagyőztesnek lenni ugye
[ Szerkesztve ]
-
dudikpal
aktív tag
válasz
feri1014 #10846 üzenetére
Gondoltam kikeresem neked a hsz-eket amikor nem is álmodtunk volna bmw-ről, mivel akkor az volt az aktuális bajnoki autó, amit Zengő szerzett neki, meg a privát hondáról, ami addig csak gyáriban létezett, de inkább úgy gondoltam, h nem érsz te annyit, hogy én bármennyit dolgozzam azért, hogy bizonyítsam neked azt, ami úgy van az almanachban ahogy. Keresd ki, mielőtt hülyeségeket beszélsz
-
badd
tag
válasz
dudikpal #10845 üzenetére
a többi dolgodba nem megyek be, de arról spec. nem tehet, hogy az FIA megszüntette a WTCC-t és nem csinált helyette mást, és hogy a WTCR-t csak azért nem lehet világbajnokságnak nevezni, mert hivatalosan nincs benne gyári csapat, ami meg a TCR szabályrendszere miatt van. Az már egy másik dolog, hogy ettől függetlenül elég erős a gyártói háttér a főbb csapatoknál. Jelenleg, ha világbajnok szeretne lenni, akkor csak négy kategória maradt: F1, WEC, WRX, WRC. Ebből a WEC a legközelebbi, de az is csak annyira, hogy GP pályán mennek, és zárt karosszériás. Szóval ezért leszólni ezt az eredményt, az elég érdekes. Én spec. ezt nagyobb eredménynek gondolom (a WTCR hülyeségeivel együtt), mintha anno a WTCC-ben sikerült volna egy Chevybe vagy egy Citroenbe beülnie és akkor egész évben csak 1-3 pilóta ellen küzdve megnyerte volna a bajnokságot. Nyilván az tök jó lett volna, ha 2017-et behúzza, de sajnos ott ugye meg se próbálhatta az utolsó hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
- FIFA 23
- Jobb üzemidőt hozhatnak az idei Galaxy Watchok
- Vírusirtó topic
- Sci-fi
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...