- Aliexpress tapasztalatok
- Microsoft: felejtsük el a szuperintelligens AI-t
- Jelszókezelők
- Szennyvízcsatornának nevezte Musk platformját Párizs polgármestere
- Káromkodva átkozta el a hirdetőket Elon Musk az X-botrány miatt
- Az AI már most fenyegeti a fizetéseket
- eBay
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Rengeteg baj van az elektromos autókkal
- Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Jó látni hogy van még hova süllyedni.
A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
Motion_Blur
félisten
Mi volt ez a Lynk & Co féle trógerság?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10353 üzenetére
Szerintem még ők sem tudják...
Norbinak nagyon gyorsan ki kell találnia valamit a rajtokra, mert lényegében minden rajtnál bukik legalább 1 helyet... Sajnáltam is Farfust..[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
-
Ciccuka
veterán
válasz
Motion_Blur #10355 üzenetére
Nekem is fura volt, hogy lett harmadik. Nem láttam, most az ismétlésben.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
rocket
nagyúr
válasz
-Mike- #10314 üzenetére
Biztosan maradt meg szendvicses dobozokban a rokonok mosogatoja ala rejtve penzuk alvilagi ugyvedekre/birokra, aztan mennek mosolyogva a targyalasukra, hogy valami vicc buntetessel megusszak, majd a maradek penzbol (ingatlanok rokonok/ismerosok neven, uzsonnas dobozok keszpenzzel, arany, gyemant stb. anyucinal, apucinal, baratnonel, unokatestvernel stb., es elnek luxusban eletuk vegeig.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
emre
veterán
ide is beteszem mivel a rally/cross topikot alig követik
WorldRX élő
LIVE Qualifying 1 | 2019 Dayinsure FIA World Rallycross of Great Britain[ Szerkesztve ]
A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
Ciccuka
veterán
40 másodpercet javított az elektromos Nürburgring körrekordon a VW ID. R
Lap Record:
Porsche 919 Hybrid Evo 5:19,546
VW I.D. R Electric 6:05,336Korábbi cikk (francia Romain Dumas VW I.D. R Pikes Peak):
Pikes Peak: Minden rekordot megdöntött a Volkswagen[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Dovizioso élete első DTM időmérőjén nem lett utolsó. Wikipedia szerint autóversenyből is ez volt életében a második.
Szerintem ez egy nagyszerű eredmény.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
Marmonkanna
tag
Meg tudná mondani valaki, hogy mikor lesz a legelső bármilyen le mans közvetítés az eurosporton?
-
emre
veterán
válasz
Marmonkanna #10368 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
albert8
addikt
Kicsit off, de esetleg tud valaki infoval szolgáli eurosport playerrel kapcsolatban? Fogja valaki azon nézni? Nincs a közelben TV és laptopon szeretném nézni magyarul.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
guftabi96
addikt
Véglegesítették a WEC 2020-tól érvénybe lépő "Hypercar" szabályrendszerét.
Az Aston Martin és a Toyota be is jelentette, hogy részt fognak venni ebben az új, az LMP1 helyére lépő kategóriában.-1100kg autók
-750bhp
-a hibrid hajtás nem kötelező. Ha valaki szeretne használni, akkor az max teljesítmény 270bhp lehet
-Lesz BoPVersenytempóban nagyjából 3:30-as köridőkre lehet számítani LeMans-ban.
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
Szombat
15:00- Le Mans-i 24 órás futam kezdete (Eurosport 1, végig, mind a 24 óra élőben)Vasárnap
15:00 Le Mans-i 24 órás futam vége (Eurosport 1, végig, mind a 24 óra élőben)Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
-
Marmonkanna
tag
-
emre
veterán
-
Rotyi
aktív tag
-
vlevi
nagyúr
Ne feledkezzünk meg róla, hogy a WTCR csak egy betétfutama az ADAC 24 órás futamnak.
[link] -
emre
veterán
Ahol Walter Csabi nem tudom hányszoros kategóriagyőztesként idén is indul egy GT3-as Porsche-val. És a Speedzone csatornának is lesz néhány (3-4) élő bejelentkezése a futamról a Laptiming youtube csatornájukon.
-
vlevi
nagyúr
Nyálcsorgatós futam nem sokára.
[link]
Classic futam a nurburgringi 24 oras betét futamakent. -
guftabi96
addikt
Kezdődik az első verseny. (WTCR)
stream#KeepFightingMichael
-
Motion_Blur
félisten
Huffy
-
Samott
addikt
Na ez szep volt.
Meg az elozesek a kozepmezonyben is.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Motion_Blur
félisten
Van valahol friss tabella?
A hivatalos oldal majd gondolom 2 hét múlva frissíti az összetett állását..Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Marmonkanna
tag
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10398 üzenetére
[link]
-----------------------------------
Huff - Vervisch - Girolami csatái a Döttinger Höhe-ben.
Az a vicc, hogy mind a hárman figyelmeztetést kaptak... Pont eddig volt szabad elmenni, ezzel nem kellett volna foglalkozni.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
- Ducati MG-20 összehajtható elektromos rásegítésű összehajtható kerékpár
- Kaabo Wolf Warrior 11+ elektromos roller
- Garmin Forerunner 55 Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia, Országos Házhozszállítás
- Victorinox Fieldforce GMT svájci óra
- Philips Lumea Advanced SC1994/00 IPL lézeres szőrtelenítő - új, garis, csak kibontva volt, 0 perces
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest