- A franciák szerint ideje a kukába vágni a WhatsAppot
- Szennyvízcsatornának nevezte Musk platformját Párizs polgármestere
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Proxmox VE
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- VirtualBox
- Káromkodva átkozta el a hirdetőket Elon Musk az X-botrány miatt
- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Igen Spa-ban is esik
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
Catsburg 2. hely ugrott
-
Marmonkanna
tag
-
Ciccuka
veterán
válasz
Marmonkanna #10306 üzenetére
Szép kép
2019 Total 6 Hours of Spa-Francorchamps - Full race highlights!A Nürburgringet is hótakaró fedi májusban
[link] [link]Lecsapott a tél a WEC mezőnyére Belgiumban
Az endurance-világbajnokság mezőnye Spa-Francorchampsban készülődik a hatórásra, azonban ma reggelre a természet gondolt egyet, és fehérbe borította az egész pályát.
[link] [link]Vasárnap
13:30-14:30 DTM, második futam[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
-
Motion_Blur
félisten
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Ciccuka
veterán
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10309 üzenetére
Wéber:
" René Rast teljes onboardja a mai hockenheimi DTM futamról, amit a 16. helyről rajtolva nyert meg. Ebben a futamban minden benne van, amit egy versenyző belülről átélhet a mezőnyön átvágva: okos helyezkedés, rámenős előzések, tökéletes pillanatban meghúzott boxkiállások és persze némi szerencse is, pl. a Safety Car újraindításnál és a baleseteknél.
Ami viszont a legzseniálisabb, az Rast bal lába. Na nem a fékezések miatt - az se rossz - hanem mert az egyenesekben egyszerre két lábbal tapossa a gázt, illetve egyikkel a másikat! Nem, az autó nem megy ettől gyorsabban, de a hepehupás részeken egyetlen századmásodpercet sem veszít el amiatt, mert a gázpedálról el-elemelkedik a jobb lába. Fantasztikus részlete egy amúgy óriási győzelemnek."
Nagyon nagyot ment, kb ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta. Szurkolok neki, hogy ismét bajnok legyen.
Remélem szabadkártyásként idén is látjuk a WTCR-ben.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Hoppá!
Dovizioso fogja Pietro Fittipaldit helyettesíteni a DTM misano-i hétvégéjén.#KeepFightingMichael
-
Ventur@
senior tag
Slovakiaring-re érvényes súlykompenzáció:
Honda Civic TCR – +60kg
Lynk & Co 03 TC – +40kg
Cupra TCR – +40kg
Audi RS 3 LMS – +40kg
Hyundai i30 N TCR – +30kg
Volkswagen Golf GTI TCR – +20kg
Alfa Romeo Giulietta TCR – +0kgBOP marad, ahogy volt. Bővebb cikk a touringcartimes-on: [link]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
-Mike-
addikt
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
Ciccuka
veterán
-
guftabi96
addikt
CTCC
Gyerelejóisten#KeepFightingMichael
-
vlevi
nagyúr
válasz
Ciccuka #10319 üzenetére
Tisztára, mint amikor Engstler papa elé befordult a biztonsági autó.
[link]
Mondjuk ott bonyolította a helyzetet a beláthatatlan, korlátokkal takart padlógázas kanyar. Azóta is megoszlanak a vélemények arról, hogy időben kirakták-e az SC táblát. Mert, ugyan a képeken látszik, hogy a mezőny közepe, vége már láthatta, de vajon a legeleje is?Holnapi időterv.
Ebből az első sor a lényeges, 10:45, 15:15, 16:45
M4sport, Eurosport[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
A 9 körös futam közben reklám... Menjenek már a picsába.
Ráadásul volt SC is...
És természetesen megint ez a szájbatekert bicikli, hát mi más?#KeepFightingMichael
-
Motion_Blur
félisten
Shedden
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Male
nagyúr
Főleg amikor az élő adás közben percekig nyomják a Player reklámot... tuti erről szól. Nálam el is érték, TV előfizetést lemondtam, a Playert meg előfizettem... olcsóbb, és többet kapok, bár minőségben minimálisan rosszabb.
Hogy ON is legyek, egészen jó futam volt
Azért a Slovakiaring általában ezt hozza, nem csak a félig esős körülmények... ezért is (lenne) fontos jó pályákra vinni a versenyeket.
-
Ciccuka
veterán
Harmadik hely se volt rossz Norbinak.
-
Marmonkanna
tag
Bénánnyi azért bemutatott egy lightos "Kapócs Zsókát".
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka #10325 üzenetére
Javulgat Norbi egy második hellyel.
Műsorújságban: Eurosport
18:00 Autóverseny
WTCR, Slovakiaring 3. futamEurosport szerint 18:15-kor úszás. Most akkor hol lehet nézni?
Eurosport 2-n most megy a Blancpain GT pont 1 óra van vissza még.
[ Szerkesztve ]
-
Rotyi
aktív tag
válasz
Marmonkanna #10326 üzenetére
Az sima bennanizás volt
[vilike] a képváltások is botrányosak voltak. Ha valahol történt volna valami, egyből elkapcsoltak...Ami majdnem az, az nem az!
-
Motion_Blur
félisten
Szépen kinyírták a WTCR-t, kb. senkit nem érdekel már a sorozat és TV-ben követni se lehet mert ha éppen megye3 foci van vagy bicikli, akkor már leves és nem adják le.
Ribeiro elmehet az anyjába..
-
Enzolord
addikt
A DTMből kiszállt a Merci?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Ventur@
senior tag
válasz
Enzolord #10332 üzenetére
Már rég tudni lehetett, hogy kiszállnak és jött "megmentőként" az Aston gyorsan. Meg ide került egy csomó mercis mérnök, szerelő, talán még a pilóták közül is. Annyira pontosan nem tudom ezt, mivel nem nagyon követem már a szériát
.
-
emre
veterán
FIA WTCR / Oscaro Race of Netherlands - First Qualifying
A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
szebe
őstag
Nem tudom miért tudok időről-időre meglepődni azon, ahogy éppen megtolják annak a csapatnak a szekerét, akiét "kell".
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Ciccuka
veterán
DTM Zolder elvileg 13:15-kor
M4Sport 15:05
Wtcr Zandvoort - 1. futam[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Azonnal hatállyal módosítanak a zandvoorti BoP-n
Hová züllesztették le ezt a sorozatot...
-
guftabi96
addikt
válasz
Marmonkanna #10338 üzenetére
Azonnali hatállyal
módosították a BoP-tEz egy vicc. Nevetség tárgyává teszik az egész sorozatot
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
A Zéé
addikt
eredendően nem kellett volna hozzá nyúlni...
Just a simple Lineman...
-
Ventur@
senior tag
Tassit kizárták az első futamról, mivel az ECU-vel volt valami bibi: [link]
Bár ez elért eredményére nincs hatással, mivel nem volt pontszerző helyen.
JKV meg kapott egy 15-ös büntit, mivel Catsburg-gel kakaskodott: [link]
Ez is ritka, hogy JKV kap valami büntit.
Egyébként rém unalmas egy verseny volt. Befutót már meg sem néztem, mert nem érdekelt. Holnapra jó lenne ha leszakadna az ég, talán az hozna valami izgalmat, mert ez így nudli eddig.
-
emre
veterán
Úgy látom ezen a csatornán elérhetőek lesznek a futamok.
A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
emre
veterán
válasz
-Mike- #10345 üzenetére
Hát ez van. Jól megdolgoztak érte a FIA-nal.
Kíváncsi lennék ha a 2000-es években ilyen technikai feltételek lettek volna hányan nézték volna az akkori WTCC futamokat. Vagy ha a BTCC futamok elérhetőek lennének azt hányan néznék kis hazánkból úgy hogy nincs magyar érdekeltség. Mondjuk a WRX felfutóban lehet, mert a S1600-ban és a Supercar futamokon is indul magyar pilóta, de a közvetítési jogok miatt érdekesen alakulnak az adások.
Csak összehasonlítás végett két idei első verseny:
BTCC 2019. Round 1. Brands Hatch. Race 1 (ENG) 152 732 megtekintésWorld RX Final | 2019 FIA World Rallycross of Abu Dhabi, 132 708 megtekintés
Míg a hivatalos WTCC oldalakon (facebook/youtube) csak a kapitális balesetek vannak 10k megtekintés felett.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Na, most csinált teljesen hülyét a Lynk & Co a fejesekből...
Már így is agyrém volt, amit tegnap műveltek, de Müller mai teljesítményével még szánalmasabb az egész sztori.#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
- Nakita mountain bike kerékpár eladó
- SEIKO 5 SPORTS SRPG35K1 automata karóra // TELJESEN ÚJ, ÁR ALATT // INGYENES CSOMAGKÜLDÉS
- Tissot T-Touch Expert Solar T091.420.47.057.00 Férfi Karóra
- SEIKO 5 SPORTS AUTOMATIC SRPG41K1 // ÚJ // 35e Ft-tal ÁR ALATT // INGYEN POSTA
- Eladó Kingsmith WalkingPad R2B elektromos futópad
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest