Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Hamarosan jön az új Nordschleife körrekord
"Although Bernhard is no stranger to the Nordschleife, having won the Nurburgring 24 Hours five times, the downforce levels generated by the 919 Hybrid Evo have forced him to learn the fearsome 20.81-km (12.93 mile) layout all over again." Hát igen. Ha nem jön közbe semmi, akkor ez egy brutális idő lesz.#KeepFightingMichael
-
Ventur@
senior tag
Nekem is ez jutott eszembe, mikor olvastam a hírt róla . Egy világkupa - ami egyébként inkább világbajnokság, csak hát mivel "nincsenek" gyártók hivatalosan, így ezért "csak" világkupa - mindössze egy betétfutama az európai kamion bajnokságnak .
Bár ahogy nézem, így viszont lesz egy közel 2 hónapos szünet, mert júl.13-15-én Sloring, aztán a következő verseny szept.29-30 Ningbo. Ez így eléggé gáz lesz megint .
Mindegy is, mert jövőhéten Le Mans !
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
rocket
nagyúr
válasz Ventur@ #9553 üzenetére
LeMans meg WTCR-nel is nagyobb bohozat lesz, ha kiesik a 3 LMP1 Toyota es LMP2-es gyozelem lesz, vagy hogy nagyobb esellyel ne essenek ki visszavesznek a tempobol LMP2 ~-2 masodperc koronkenti szintre a ~-8-bol
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
guftabi96
addikt
Idén több a privát LMP1, szóval most kisebb esély van az LMP2 dobogóra.
Rebellion, SMP, Bykolles, Dragospeed és asszem ennyi.
A Toyota szerintem csak 2 autót indít.(#9553) Ventur@
Hát igen, a naptár megint ritka hülyén sikerült... Akkora szünet van benne, ami más szériában két szezon között szokott lenni[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Motion_Blur
félisten
Annyit változtattak a BoP-on hogy a Hyundaiok hasmagasságát levették 100-ról 90mm-re.
LOL!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
guftabi96
addikt
-
Ventur@
senior tag
LMP1 az Audi kiszállása óta nem kifejezetten érdekel. LMP2, GTPro és Am, de jobban a GT osztály lesz érdekes, mert ott mindig kva nagy csaták vannak. Plusz ugye idén debütál a BMW M8 GTE is és kíváncsi leszek mit mennek. Jó lesz a GT, mert Ferrari, Porsche - nagyon sanszos, hogy behúzzák idén a Le Mans-t -Ford, BMW, Aston Martin, Corvette.....nyam nyam nyam .
(#9556) Motion_Blur: N-E-V-E-T-S-É-G-E-S!
-
titán
válasz Motion_Blur #9556 üzenetére
Kiadták már a portugáliai befutótervezetet?
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
-Mike-
addikt
-
guftabi96
addikt
"Jean-Karl Vernay lett a leggyorsabb a TCR Európa-kupa első spái szabadedzésén.
A magyarok közül csak Nagy Dani volt ott a mezőnyben, ő 15.-ként zárt. A M1RA beszámolója szerint az edzés elején a pályát tanulta (először jár Spa-ban), majd a hátsó kerékkel adódott probléma. Csapattársa, Francisco Mora a hetedik helyet érte el.
Tassi Attila kiutazását egy vihar miatt törölt járat akadályozta, a JAS pilótája valószínűleg csak az időmérőre érkezik majd meg, ami óriási veszteség. A harmadik magyar, Jedlóczky Márk pedig tegnap jelentette be, kihagyja a belga fordulót. A pontos okot nem árulták el."
-WTC Blog-#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz guftabi96 #9562 üzenetére
Na, most ilyenkor mi van?
Jedlóczky Márk ugye kihagyja a belga fordulót. A Zengő Motorsport ezt rakta ki ezzel kapcsolatban:
"Jedlóczky Márknak ki kell hagynia a hétvégén megrendezésre kerülő belgiumi versenyhetvégét az érettségire való készülés miatt."Eközben a TCR Europe honlapján:
"Márk Jedlóczky of JLG Sport was also forced to miss the Belgian round due to a problem with one of the sponsors; he will return for the next event at the Hungaroring, his and the team’s home track."#KeepFightingMichael
-
A Zéé
addikt
válasz guftabi96 #9563 üzenetére
hát ha az az egyik szponzor az "Anya és Apa zrt.", akkor lehet, hogy mindkettő állítás igaz Márk versenyezni akar, ők meg érettségit, és ez elég komoly probléma lehet!
A fent említett szponzor vezetői miatt én sem kezdhettem addig jogsit, amíg nem volt meg a nyelvvizsga...
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
guftabi96
addikt
Amúgy szerintem Attika is most érettségizik. Nyilván fontos, hogy sikerüljön, de szerintem azért annyira nem teljesíthetetlen feladat, hogy ezért még Spa-t is ki kell hagynia...
----------------------------------------------------------
TCR Europe időmérő: livetiming
Stream sajnos csak a futamokról lesz.#KeepFightingMichael
-
Ventur@
senior tag
Nos, a -10 mm-es hasmagasság csökkentés jelentős gyorsulást hozott a Hyundai-nak...
...ja, nem .
-
guftabi96
addikt
TCR Europe 1. futam (youtube)
Francisco Mora elektronikai hiba miatt kihagyja az első futamot.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
sultansmith
senior tag
Azért tassi odatette az eau rougeban, az picit veszélyes volt, nagyon csúnyán is elsülhetett volna, de azért tetszett (bezzeg ha velünk csinálták volna!).
Dani is nagyot védekezett, ügyesek voltak a magyarok!
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Ventur@
senior tag
(#9567) schawo: Azért annyiban jó lett volna, hogy ha számít a csökkentés, hogy így Daninak nem az utolsó pontokért kellene harcolnia .
(#9569) vlevi: Inkább ne adta volna. Ez a kommentátor....fúú rosszabb, mint Mezei az M4-en .
(#9570) sultansmith: Látványos volt Tassi csatája, de van egy érzésem, hogy ezért kapni fog valamit holnapra. Jó magyar szokás szerint . Dani is komolyat ment, na meg a végén Borko mekkorát csatázott .
-
guftabi96
addikt
válasz Ventur@ #9571 üzenetére
Meg is jött a bünti. 30mp. Nem oszt, nem szoroz.
Kikerekedett az én szemem is, amikor láttam, hogy nem veszi el#KeepFightingMichael
-
Bozso68
őstag
válasz guftabi96 #9572 üzenetére
Nekem tetszett, amit Attika csinált. Ne szórakozzanak vele, mert fiatal. Most kell megalapozni a "hírnevet".
A büntetése a szemeben igencsak véleményes, elvégre neki nem hagytak helyet, ő csak tartotta magát belső íven. Amikor ráhúztak, még nem volt meg a tiszta előzés. A kontakt után került az ellenfél mögé, de szerintem ott kicsit rálépett a fékre, lendületet vesztett a hátsó egyenesre. -
Ciccuka
veterán
Le Mans-i 24 órás autóverseny esemény kezdete:
2018. június 16 szombat 15:00Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Marmonkanna
tag
a legváratlanabb csatornákon futtatják vivikét...
https://youtu.be/Y0zXjhvkauE -
Motion_Blur
félisten
válasz Marmonkanna #9576 üzenetére
Jesszus, ki ez a gyökér?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
szebe
addikt
válasz Motion_Blur #9577 üzenetére
Erre van igény.
Volt "szerencsém" az elmúlt 2 hétvégén látni, hogy mennyi kiscsaj/srác rajong ezekért (meg hogy ők mennyire lesz*rják őket)..."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Marmonkanna
tag
elmehet az anyjába az eurosport! tíz percenként reklám, hányszor kell még holnap 15 óráig naomi campbell visítását meghallgatnom?
-
szebe
addikt
válasz Marmonkanna #9579 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled. Direkt LeMans miatt rányúltam a Playerre, a "vásárlás" után stílusosan pont egy reklámnál sikerült csatlakoznom...
(legalább Playeren mehetne reklámmentesen...)[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Marmonkanna
tag
ez komoly, playeren is van reklám?!
egy pillanatra az én agyamon is átfutott, hogy de jó lenne a player. -
[CS]Blade2
addikt
Én ezért is csak azt tudom ajánlani, hogy telibe kell sz***ni, és nem nézni. Én nem is nézem, és bár egyébként sem fizetnék érte, de, hogy még reklámot is nyomnak... hát nagyon meg vannak borulva.
Még az ingyenesbe is elvárható, hogy ne legyen 10 percenként reklám. Így nézzék ők. -
Motion_Blur
félisten
válasz [CS]Blade2 #9582 üzenetére
Dettó, én is kihagyom nagyrész emiatt.
-
guftabi96
addikt
válasz Marmonkanna #9576 üzenetére
Na, most már nem elég, hogy pár online lap nyomja, hanem szépen a 200k fölötti youtubeosokkal is promózni kell? Azt már inkább meg se kérdezem, hogy ennek a faszinak miért van majdnem 300k feliratkozója
Ez az Eurosport közvetítés egyszerűen nevetséges. Tiszta Amerika.. ott ilyenek a Nascar és Indycar közvetítések. Indy 500-on volt, hogy 2 kör nem telt el 2 reklám között.. Az már tényleg a legalja.
Nem baj, idén is elérik, hogy megutáljam az éppen reklámozott termékeket, márkákat.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Ventur@
senior tag
(#9585) guftabi96: Este 10-ig kellett kibírni, mert onnantól sokkal kevesebb reklám van. Ami nem is reklám, hanem ilyen top 5 tenisz meg biciklis hülyeség van, ami kb. 3-4 perc. Az simán vállalható .
Más:
Az meg van mindenkinek, hogy Kiss Norbi azért kapott büntetést mára, mert a legutóbbi Hringes DTM körözését tiltott tesztnek minősítették? Gáz, nagyon gáz .
-
Marmonkanna
tag
-
titán
válasz Marmonkanna #9579 üzenetére
Az ugye megvan, hogy van teljesen reklámmentes stream is a playeren?? Nem is értem, mi a problémátok.
-
szebe
addikt
Az, hogy azért néztem rá a Playerre, mert szerettem volna magyar kommentárral nézni. Abból nem találtam olyat, ami reklám nélkül jön, csak egy "sima" stream volt.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
titán
És azt hogyan képzelted el? Addig, amíg szünet van, fehér képernyőt adnak? És akkor nincs reklám. Vagy azt gondoltad, hogy ők addig csak neked beszélnek? A tévénézők közben nem értik, hogy miről van szó? A kommentárkorok meg nem pihennek, csak dumálnak órákon keresztül?
Én úgy érzem, hogy te ezt nem gondoltad át alaposan.
-
XFishboneHUN
senior tag
Azért szép ez a sportfotós szakma, mert akarva akaratlanul össze lehet futni "hírességekkel" még egy ETRC hétvégén is!
Öcsém, Vivinek az arcát látni kellett volna, amikor rázuhantam egy kollégával, mint a pióca, pont akkor érkeztek meg az Aud S5 cabrioval, amikor arra kóboroltunk ..... Úgy fordultak mindig, hogy még véletlenül se lehessen normális képet készíteni róluk.... Ja persze kézfogás szóba sem jöhetett, micsoda nagy lehet ez a szerelem ..... Ez a háttal összeölelkezős is csak akkor volt már, amikor jó messze elsiettek előlünk, mert kifotóztuk magunkat velük.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
Ciccuka
veterán
-
Seangaijin
aktív tag
Egy kis kamionos videó a hétvégén lezajlott kamion EB-ről a Hungaroringen.
A vasak szerelmesei a linken elérik, szép napot!
Truck ChampionshipYouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Hiánytalan Lego Friends készletek (41039, 41126, 41026, 41116)
- UVEX 1 X-CRAFT PRO S1PL ESD SC SR Munkavédelmi Cipő
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo drón újszerű állapotban 1" 20MPixel Hasselblad kamerával
- Kapucnis felső,Alkalmi háromrészes vőlegény öltöny fekete és LaQuan Smith top felső
- Eladó társasjátékok (bontatlan)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest