Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
Szombat
13:30-14:30 DTM, első futam
13:30-14:00 MotoGP, negyedik szabadedzés (Spíler 1)
14:10-14:50 MotoGP, időmérő (Spíler 1)Vasárnap
3:00-4:00 WTCR, második időmérő
8:30-9:00 WTCR, második futam (M4 Sport és Eurosport 1)
9:50-10:25 WTCR, harmadik futam (Eurosport 1)
10:25-10:45 DTM, második időmérő
13:30-14:30 DTM, második futam
14:00-14:45 MotoGP, futam (Spíler 1)
15:00-17:00 WRX, elődöntők és döntő (Spíler 1)Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
emre
veterán
válasz
Ciccuka #10506 üzenetére
A wrx miért maradt ki?
LIVE Qualifying 1 | 2019 Neste FIA World Rallycross of Latvia
[ Szerkesztve ]
A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
Ciccuka
veterán
[ Szerkesztve ]
-
shteer
félisten
Norbi az élen összetettben
Bünti nem lenne jogos
..szerintem jónak tűnik
-
emre
veterán
válasz
-Mike- #10511 üzenetére
A második futamot ami most ért véget néztem, egy kabaré volt, kábé mint egy roncsderbi.
De amúgy szánalmas az egész.emmeg miafasz ezzel az újfajta hsz írással......
A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
guftabi96
addikt
istenem...
#KeepFightingMichael
-
Motion_Blur
félisten
Nulla db ember a lelátókon..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10515 üzenetére
És a pálya is egy fos, ahogy van. Nem szólt nekik senki, hogy nem gokart pályát kell építeni?
#KeepFightingMichael
-
Rotyi
aktív tag
válasz
Motion_Blur #10515 üzenetére
Az összes Lynk & Co autó tulajdonosa ott volt
Ami majdnem az, az nem az!
-
Ciccuka
veterán
-
guftabi96
addikt
Az a vicc, hogy Lanti elmondása alapján tényleg volt valami Lynk & Co-s rendezvény, aminek keretében néhány új tulaj itt vehette át az autóját
A 3. futamon állítólag Vervisch tolta bele Priaulx-ba Norbit. Lehet ismételték is, én felidegesítettem magam a baleseten és ki is nyomtam a stream-et
Hamarosan DTM 2. futam a Nürburgringen, Green 1 ezreddel verte meg Rastot az időmérőn
#KeepFightingMichael
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
guftabi96 #10519 üzenetére
Én már az előző szezon elején rég feladtam. Az egész arról szól Norbi szempontból, hogy szét sz..tják, meg szét szo.ja magát. Szerez egy pole-t vagy valami, és azt hiszed, hogy na majd most, aztán két futamonként letolják a pályáról, és végül a ponttáblán is 2-3 hellyel simán hátrébb végez, mint a várható.
Zengőék alatt még elment, mert ott még elvoltunk, hogy igen, kiesett, de az 1. vagy 3. helyről, vagy valami.
A mostani feltételek mellett ez már lósz.r, itt már nem lehet örülni, hogy vezeti a ponttáblát, csak sajnálni, hogy állandóan kilökik és végül nem lesz világkupa 1. -
Motion_Blur
félisten
válasz
guftabi96 #10519 üzenetére
És a legszomorúbb hogy Vervisch-t még csak nem is vizsgálták.
Hyundai helyében a márka összes pilótáját arra álltanám rá hogy Lynk & Co-sokat fogja, üsse, vágja stb. Norbit kivéve persze.
Más esélyük nincs, bár azt gondolom hogy idén Lynk & Co-nak kell majd nyernie, ahogy 2017-ben meg a Volvonak. Mert csak.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #10521 üzenetére
[Tarquini is hangot adott a nemtetszésének.]
Nagyon meg lennék én is lepődve, ha nem a Lynk & Co jönne ki jól az idei évből.
Kibaszott szomorú, hogy ebben a sorozatban ennyire sokszor felmerül az, hogy valami nagyon nem gömbölyű a háttérben...DTM:
------------------------------------------------
Mindeközben a bolygó másik oldalán:#KeepFightingMichael
-
emre
veterán
-
guftabi96
addikt
Egyébként, ha valaki azt mondja nekem év elején, hogy Norbi a szezon 3/4-énél vezetni fogja a bajnokságot, akkor biztos kinevetem... erre itt vagyunk.
A bajnoki címben továbbra sem bizakodom, de én így már elégedett vagyok a szezonnal és örülök neki, hogy sikerült azt elérni, hogy a Hyundai beálljon mögé.#KeepFightingMichael
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #10521 üzenetére
a Race3-ban történtekért vizsgáltákVervisch-t is, megkerestem róla a jkv-et: nem büntették
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
guftabi96
addikt
[Azért a Cyan-nál is elmehetnek a bús picsába... Ez nagyon nem sportszerű.]
Ha esetleg törölnék később:
Természetesen arról szó nem esik, hogy Priaulx-nak defektje volt, amiről nyilván nem tudott senki rajta kívül és valahogy az is kimaradt a videóból, hogy a második ütközésnél Norbit is lökték.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Ciccuka
veterán
Az Eurosport-os közvetítésben nektek is feltűnt, hogy alig volt autóhang, csak a kommentátort lehetett hallani szinte?
-
emre
veterán
Becsületesnepper nyirádi 24 órás élő adása.
Meg majd néha a Speedzone-os csávók bejelentkeznek majd a saját csatornájukon.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
-
Marmonkanna
tag
Michael Fassbender: Road to Le Mans
[link] -
vlevi
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10534 üzenetére
A fordos, ferraris filmre kíváncsi leszek.
-
szebe
őstag
Úgy látom még nem volt...
[link]Mekkora bohócliga...
"A WTCR futam előtt két héttel F1-es versenyt rendeznek Suzukában, természetesen fém korlátokkal, ám a kettő között motoros teszt lesz a pályán, és ezért vissza kell tenni a poliuretán elemeket. A WTCR-hétvége után egy héttel pedig a japán Superbike bajnokság érkezik Suzukába, és ők is a FIM szabályok szerint dolgoznak."
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
guftabi96
addikt
[link]
Bemutatták a Mazda 3 TCR-t.#KeepFightingMichael
-
szebe
őstag
"Itt érzem a WTCR promóterének a súlytalanságát."
Nem csak te. Sokkal logikusabb lett volna a F1-WTCR-teszt sorrend. Kétlem, hogy ez a korlát mizéria akkor derült volna ki, amikor már nem lehetett változtatni ezeken.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Ciccuka
veterán
Szombat
9:10-9:50 MotoGP, időmérő (Spíler 1)
10:35-10:55 DTM, első időmérő
13:30-14:30 DTM, első futamCicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
OFF, de azt hiszem helye van itt:
Báldi Gergő nyerte a WTCR eSport bajnokságát.
Tudom, sokat szidjuk a WTCR-t, de hála az égnek az eSport bajnokságukat legalább nem valami árkád cuccal csinálják, hanem normális szimulátorral (még ha nem is a legjobb a piacon. (egyébként a R3E nagyon sokat fejlődött az elmúlt időszakban és visszamenőleg is frissítik a régi autók fizikáját)).
Remélem szerveznek neki valamilyen tesztet, ahol vezethet egy TCR autót.#KeepFightingMichael
-
Ciccuka
veterán
Keszthelyi Vivien nélkül indul a W Series következő szezonja
Az előző szezonban a női sorozatban, a W Seriesben versenyzett Keszthelyi Vivien, a széria második szezonjában viszont nem lesz a mezőny tagja. A szervezők az előző idény top12 helyezettje mellé a múlt hónapban tartott teszt és az azt követő elemzések alapján hat új nevet jelentettek be a 2020-as idényre - ebben pedig Keszthelyi nincs benne. A W Series versenyigazgatója, Dave Ryan elmondta, a végleges névsor 20 fős lesz, azaz két versenyzőt később még hozzáadnak a listához (vagy a most tesztelők, vagy az idei szezon résztvevői közül), de Keszthelyinek így sincs sok esélye, hiszen csak a 17. helyen zárta a bajnokságot.
A névsor:
Jamie Chadwick, Beitske Visser, Alice Powell, Marta Garcia, Emma Kimilainen, Fabienne Wohlwend, Miki Koyama, Sarah Moore, Vicky Piria, Tasmin Pepper, Jessica Hawkins, Sabre Cook, Ayla Agren, Abbie Eaton, Belen Garcia, Nerea Marti, Irina Szidorkova, Bruna Tomaselli.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Suzukai quali összefoglaló a FB-ról.
[link]
Egy kicsit elspoilerezem a dolgot. A Q1 elején leszakadt az eső, emiatt többen is a falban végezték, 2 piros zászló is befigyelt. -
Samott
addikt
V8 Supercars van a Spiler-en. Egeszen delig ha jol latom...
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Motion_Blur
félisten
Most komolyan.. hol az istenbe lehet követni a sessionokat, vagy legalább eredményeket megnézni? Megy a versenyhétvége és ezek a gyökerek annyit tesznek fel h ki van pole-ban, meg egy highlights, de végeredmény nélkül!
Új hozzászólás Aktív témák
- ollie: Olcsó (budget) Gamer konfig 2023 vége
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Router gondok
- A Jonsbo templomában frigyre lépett a félkörpanoráma és a micro ATX formátum
- Okosautós támadásba kezd a Huawei
- Androidos tablet topic
- DIGI Mobil
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Filmvilág
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Ducati MG-20 összehajtható elektromos rásegítésű összehajtható kerékpár
- ÚJ ORIENT AUTOMATIC -HÉTVÉGÉN: 69.900!
- Garmin Fenix 7S Solar, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia, Házhozszállítás, Több Darab Raktáron
- 68 darab Eredeti Master Crok kártya (2001-2004-es kiadás)
- Selle Italia X-LR TM AirCross Superflow nyereg
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest