Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Windows 10
- [Re:] Ingadozik Elon Musk vagyona, a Tesla is egy lufi lehet
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Malwarebytes Anti-Malware
- [Re:] Szeméttelepre került egy merevlemez, rajta 280 millió dollárnyi bitcoinnal
- PHP programozás
- Asus routerek
- Freemail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Agyturbina:] Profi képek Ausztráliáról, ahogy eddig nem láthattad II. rész
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Hozzászólok Aktív témák
-
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
szilva01
őstag
Pont elutazom jovo hetvegen, pedig ez sem nez ki rosszul.
Igen, egyebkent a Hungaroring honlapjan keresgeltem, de nem talaltam semmit, ugyhogy ha vannak meg ilyen titkositott hetvegek tart karokkal varom az infokat.
Blancpain-t is ugy talaltam, hogy tavaly volt rola szo, rakerestem hatha iden is lesz. En egyebkent nem sportbironak, hanem technikai ellenornek mennek szivesen, akitol hallottam errol a lehetosegrol (2-3 eve csinalta) azt mondta barki jelentkezhet, kb. evi ket tanfolyam indul, de az mnasz honlapjan nincsen errol semmi, az imeljeimre meg marcius ~25. ota nem meltatnak valaszolni.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
őstag
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
A Zéé
őstag
az nem kérdés, hogy műszaki hiba...
Ami miatt tényleg kurta nagy gáz, hogy féktáv végén, kanyar külső íven -ahova azért jó eséllyel lehet várni kieső járművet- semmi nincs, ami megfogná az elszabadult autót. Ha ott 50 néző áll, vagy Manyi néni zöldséges standja, ami ott áll 50 éve, akkor abba rongyol bele.[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
Motion_Blur
félisten
Zengős autók kaptak 6-7mp-et.... nulla fejlődés, a múltból pedig nem lehet örökké élni. Ezt, a várhatóan utolsó szezont már nem kellett volna erőltetni. Tavaly még legalább volt pár szép pillanatuk Ficzával.
Közvetítés legszebb pillanata az volt amikor piros zászló alatt bevágták a portugál bigét ahogy dobálja magát
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Mit ment Norbi!!
Ez így nagy esély hogy Monteiro nincs mögötte. Aki amúgy elképesztőt mentett, én már a szalagkorláton láttam.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Vyndree
őstag
Pályacsúccsal nyerte meg az időmérőt Norbi! A szabadedzésektől kezdve végig dominált Vila Realban Michelisz Norbert, és az időmérőn is bizonyított: a Honda magyar pilótája új pályacsúccsal szerezte meg a pole pozíciót.
-
G.Zs.
senior tag
válasz
Vyndree #8112 üzenetére
Holnap gyozni kell a fofutamon, a forditott rajtracsoson pedig minel tobb pontot gyujteni, de minimalis kockazattal. Ez az ev meg mentheto. Ott lehet Norbi a VB cimer folyo harcban.
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
[vilike]
őstag
'csába nem megy a eurosport... tudtok valami live streamet linkelni gyorsan?
Never go full retard
-
Bozso68
senior tag
F@sz japán miatt Monteiro 2. lesz.
-
Bozso68
senior tag
válasz
Motion_Blur #8118 üzenetére
Bennani Monteirot is kirakja?
Norbi meg óvja a kocsit a második futamra.[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
senior tag
Bravó, Norbi nyert!
-
quby
őstag
Uhh most néztem meg....azért Huffy tett egy kis szivességet azzal hogy lefulladt a rajtnál.....Hogy Palikot idézzem "agyabeteg" tempót ment....
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
ruti
Közösségépítő
még ha Norbi és Monteiro között ért volna be, az lett volna a nagy szívesség
de az biztos, hogy megint elgurult nála a gyógyszer, mint mostanában sokszor
de ezért szeretjükSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
rocket
nagyúr
Egy jo kis video a DTM hetvege elotti belvarosi promo forgatasrol
Nagy elmeny lehet a pilotaknak varosban vezetni ezeket az autokat, nehany burnout volt igyis
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
Régen a Nascarban lazán adták elő
-
szilva01
őstag
Nem lattam meg DTM autot igy lezuzva.
-
rocket
nagyúr
válasz
szilva01 #8128 üzenetére
Brutal volt, jol latszott, hogy a kasznin meg nehany erosito rudon kivul tok ures az auto hatulja, egy szep nagy lyuk maradt a helyen.
Rockenfeller autojanak az ajtaja meg ugy szallt el az utkozes kovetkezteben mintha papirbol lenne.Ekstrom elfog beszelgetni Wittmannal, 2x is neki ment a futamon, vegen a dobogojaba kerult.
Harmas befuto a 3. helyert kiraly volt, foleg hogy, mindhatom marka ott volt
-
Ciccuka
addikt
🏎️ 🏁
-
Ventur@
senior tag
Hoppácska
: ÚJABB MAGYAR PILÓTA A WTCC-BEN!!!!!
Kérem tegyék meg kommentjeiket
.
éééés akkor ehhez egy gyors friss hír:
Zengő Motorsport Fb oldala rakta ki:
"Panis nélkül folytatjuk, Dani és Zsolti indul a WTCC-ben!
Komoly változások történtek a csapatnál, hiszen a szezon hátralévő részében egy új összeállítású páros szerepel majd a WTCC-ben!
Aurélien ugyan távozik csapatunktól, de marad a Honda család kötelékeiben, és egy másik sorozatban folytatja majd a pályafutását.
Mivel célunk a fiatal tehetségek felkutatása és versenyeztetése, a kialakult helyzetben logikus a lépés házon belül, Szabó Zsolt Dávid szerepeltetésével megoldani, hogy eleget tudjunk tenni a szerződésben vállalt kötelezettségünknek, és két autóval ott legyünk a rajtrácson.
Ami biztos az az, hogy Nagy Dani megkapja az idei fejlesztésekkel felvértezett autót, és Argentínában már azzal szállhat harcba a pontokért!
Azt mi is tudjuk, hogy a 2015-ös autó jelen helyzetben és kompenzációs súly mellet nem igazán versenyképes, de Zsolt számára nem is a pontszerzés a cél, hanem az, hogy szokja a légkört, ismerkedjen az autóval, és minél több versenykilométert teljesítsen."[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
-
somasz
addikt
válasz
Ventur@ #8132 üzenetére
Azért Zengőek valószínűleg beszopták ezzel egy kicsit, lyuk lesz a költségvetésben.
A két magyar srácnak meg a TCR-ben kéne önbizalmat növelni és dobogókért harcolni, a szerelőknek, mérnököknek meg tanulni, fejlődni.
Ez a több éves, több autós szerződés vagy bátor volt, vagy vakmerő, de Ribeironak biztos benne van a keze.
Kár érte.Azért remélem fog villanni Dani, Zsolt meg nem szeppen meg.
Világbajnokságra nem a "nem is a pontszerzés a cél, hanem az, hogy szokja a légkört, ismerkedjen az autóval, és minél több versenykilométert teljesítsen" tervvel kéne beülni, beültetni az embert.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Ventur@
senior tag
válasz
Frenky89 #8133 üzenetére
Itt egy friss hír róla: [link]
TCR International-ban fog menni a Boutsen Ginion Racing csapatával.
Gondolom azért voltak komoly nyelvi akadályai is Zengőéknél. Angolja is eléggé érdekes volt
. Itt meg egy belga csapatnál könnyebb lesz a helyzete...na meg az autó is gyengébb.
[ Szerkesztve ]
-
quby
őstag
Nem tudhatjuk milyen is volt az a szerzödés. Lehet nem szopták be mert ki volt fizetve az év, és ha ö ment el akkor ö volt a "szerzödésszegő". Akkor meg még lehet jó is.....
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Winner_hun
félisten
Ez elég gyors piros zászló lett..
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
félisten
Ez nem a M1RA hétvégéje.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Bozso68
senior tag
válasz
Winner_hun #8141 üzenetére
De Tassi nagyot kerülgetett.. Kár a defektért.
Az első futam rajtjánál látszott, hogy sok lesz a belső íven. A kilökés meg no comment. -
Ventur@
senior tag
A JAS bemutatta a 2018-as Civic TCR-t [link] (render kép).
Szerintem ezzel eldőlt, hogy jövőre már nem WTCC-nek fogják hívni a WTCC-t.
-
Ventur@
senior tag
Argentína - Fp2
Szerintem ez így karcsú eddig Danitól. Jó nem vártam, hogy top10-en belül legyen, de azért hogy még Zsolti is elveri a 2 éves technikával...hmm....hmm...hmm.
Ja és mindezt úgy, hogy Zsolti az Fp1-en nem is tudott menni, mert technikai gondja volt.
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
Várhegyi van... majd elalszik. Ráadásul azt hiszi, hogy a Q2 eredménye fordul egy az egyben az első futamra, a Q3 ebbe már nem szól bele... ( Q1 alatt is mondta, és a Q2 alatt is, épp kifejtette, hogy a Q2-es Norbi 2. hely miatt a 9. lesz az első futam rajtjánál... tehát nem elrontotta, hanem így tudja... ).
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! //////////////////////////////////////////// Forex programozás: https://forex.kismunka.hu - Webfejlesztés: https://ozweb.hu
-
szebe
őstag
A Q1-ben legalább elverte, még ha csak 16 századdal is
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
somasz
addikt
Amint meghallottam, hogy ő lesz, váltottam át angolra a eurosportot
Amúgy Catsburghoz annyit, hogy Valentének is volt hasonló ügye, sztem Portugáliában, Q3 körének végén nem tudott bevenni egy kanyart. Ott nem emlékszem, mi lett a végkifejlett.
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest