Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz callmeakos #7251 üzenetére
szerintem meg rohadtul nincs kifizetve ez a felújítási munka.
Miért?
Ha én lennék ZZ, és vettem egy autót egy motorral, és a Honda közli, nem mehetek vele, amíg ők nem ellenőrzik (ez is vicc) és megrendelem a munkát, majd nem készül el, és égek mint a reichstag, akkor minimum kib nagy kártérítési pert akasztok a nyakába.
Erről eddig nem tudni, és ha lenne ilyen, már hallottunk volna róla
ergo nincs is pénz arra a motor generálraElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
hobizoli
nagyúr
-
callmeakos
veterán
Ez így rendjén is van... elméletileg. Csakhogy Zoli tisztában volt a körülményekkel, mert az utolsó előtti (vagy utáni) pillanatban adta le a nevezést, és gondolom nem akkor közölte vele a JAS meg a Mugen hogy bizony időbe fog telleni a motort felújítani. Ezért sem hőbörög szerintem. De valóban eljön az az idő, miután már felemelhetné a hangját.
All→M8
-
AMD_ok
őstag
Gyonyoru eredmeny szuletett Honda ugyben Igy Bennani a 2. pontversenyben....
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ventur@
senior tag
Az újabb csapás:
Tim Gábor nem tudja folytatni a bajnokságot
Inkább le sem írom, mit gondolok, mert egy év bant kapnék érte .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
-
guftabi96
addikt
Szerintem ezzel mindenki tisztában van, de ez akkor is rettentően dühítő. Főleg, hogy ez az ember:
-4 futam után 25 ponttal vezeti a bajnokságot
-Abból a 4 futamból 3-at megnyert.Még ha a mezőny végén, az utolsó helyeken csatázna, akkor azt mondanám, hogy érthető, hogy nem szponzorálják, de az, hogy egy olyan pilótának kell feladnia a bajnokságot, akinek igen nagy esélye van a cím elhódítására... hát nem is tudom mit mondjak. Szurkolok neki, hogy valaki lásson benne fantáziát.
#KeepFightingMichael
-
biker
nagyúr
válasz guftabi96 #7265 üzenetére
Ok, de mire megy egy támogato?
Kb sehol (tv, országos lap, stb) nrm látod viszont a kocsit a reklámoddalNe higgye senki azt, a szponzor azért ad pénzt, hogy X kocsikázzon
Azért ad pénzt, hogy mondjuk lássa viszont a céglogóját 8-10-20 versenyen 1m vagy 10m ember előtt
Ezt 1000 ember ha látja, szuper megériElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Bozso68
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
őstag
FP1: Norbi legjobb hondásként 2. Catsburg utolsó pillanatban varázsolt egy legjobb kört. Ficza Feri 11.
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
Moszkva - FP2 végeredmény:
(Pálya kissé esős volt)
[kép]Ha ez így lenne időmérőn (13:00-tól az Eurosport 2-ön), akkor Feri R1-en 2. helyről rajtolna .
Tim Gabihoz még egy szösszenet: Egy ilyen kis költségvetésű bajnoksághoz nincs elég szponzora, akkor egy komolyabbhoz így esélytelen. Ami azért kár, mert nem egy fakezű pilóta és nem lenne szabad hagyni eltűnni egy ilyen jó versenyzőt!
-
quby
senior tag
Nincs valahol stream?
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
badd
tag
Monteiro tizedik... megint
-
biker
nagyúr
F1 időmérőt nem adják sehol? Fákking focieb orrvérzésig? Futam remélem lesz élőben
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Ciccuka
veterán
Ennek mi értelme van, hogy Ficza Feri a mezőny végén köröz állandóan, valaki mondja már el nekem?
-
Ciccuka
veterán
-
vwpolopg
őstag
Hülye kérdés, ne kövezzetek meg érte, de ilyen esetben, mint most a hondánál, hogy elvették a marokkói eredményeket, a kupákat vissza kell adniuk és azokat odaadják azoknak akik megörökölték a pozíciókat?
-
Ventur@
senior tag
válasz vwpolopg #7283 üzenetére
Szerintem igen, mivel a pontokat is megkapják azok, akiket megillett.
Más:
Nagyon nagy volt ez az időmérő és jó kis futamoknak nézünk elébe holnap. Végre a Ladák odapakoltak - nem kicsit - és Catsburg meg egy fenomén. Embertelen amit esőben ment .
Viszont a MAC3-ban Tarqunini kiugrása miatt 30 mp időbüntetést kaptak, így Honda, Citroen, Lada lett a sorrend.
De sebaj, várjuk a holnapot!
-
Vyndree
őstag
válasz vwpolopg #7283 üzenetére
A dobogón a boldogságot, a pezsgőzést, azt a nagyszerű érzést amit ott átélnek senki nem tudja elvenni, a kupával viszont nem tudom mi lesz. Emlékszem mikor a többszörös Tour de France győztestől elvették az összes győzelmét (10 évvel a megszerzése után), fricskázott egy ilyen képet, szóval nem biztos hogy mindent elvesznek az ilyen esetekben.
-
Yahhher
aktív tag
Sziasztok.
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de a Hondákat ugye megbüntették az büntetősúlyok elhelyezése miatt, amit ha jól tudom, akkor erre az évre "fejlesztettek" ki. A Zengő csapat meg ha jól tudom, nem hívott le semmilyen 2016-os fejlesztést. Akkor mégis van amit átvettek?
Üdv B.
-
Bozso68
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
Eső + 80 kg nem fekszik a Citroen-nek itt Moszkvában. Ettől lehet majd izgalmas a két futam .
(#7287) Yahhher: Az autó maga 2016-os (külső, spoilerek, splitter, padlólemez stb stb stb), viszont a motor az 2015-ös.
(#7290) Bozso68: nem is baj, legyen eső, mert akkor itt - végre - Lada győzelem lesz és Norbi ismét dobogóra állhat . Most az egyszer nem bánnám, ha egy Lada lenne az első és Norbi lehet második .
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #7292 üzenetére
Elkiabáltam
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
joshua7
veterán
Stream-et tudna valaki? Köszi.
szerk: találtam. Ha másnak is kellene: [link]
[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
shteer
titán
Áthajtásos ezért?
..szerintem jónak tűnik
-
emre
veterán
naccerű, egy ilyen marhaság miatt ez a verseny is elment....
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Ventur@
senior tag
Lada mészárszék . Mióta várok én már erre és még ott a Főfutam \o/ .
Áthajtásos valamennyire jogos, de hogy itt is lassan már minden sz*rért büntetnek az már ciki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen