Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Huff kicsit megtörte a gépet: [link]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Delerium
senior tag
Éjjel újabb állomásához érkezett a Haspáncél-ügy, aminek csapatunk csupán vétlen áldozata.
Sajnos az FIA felügyelő testülete úgy döntött - amivel a gyártó nem ért egyet -, hogy a Hondák által a magyar és a marokkói futamon használt haspáncél nem felel meg a szabályoknak ezért utólag kizárják mind a négy versenyzőt.
A Honda él a fellebezés jogával így az ügy még nincs lezárva.Írja a Zengő motorsport.
[ Szerkesztve ]
"I fight for the Users"
-
.LnB
titán
Az a baja a WTCC vezetőségen a Hondával, hogy nem Citröen.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
rocket
nagyúr
válasz Delerium #7102 üzenetére
Ezzel a dontessel az FIA a WTCC letet veszelyezteti, mert jelenleg a Honda az egyetlen elkotelezett autogyarto, lehet a dontes miatt jovore csomagolnak, es akkor lesz 3-3 gyari Lada es Volvo, meg 10-12 privat auto, de erre nem sokan lesznek kivancsiak.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz kisza25 #7106 üzenetére
Igen akkor csodalkoznak majd.
Erdemes megnezni a DTM-et,idomeron 24 auto 1masodpercen belul van szinte mindig, ha valaki melle fejleszt (iden a Mercedesnek sikerult aeroban) akkor valtoztatnak a szabalyokon az aktualis szezonra, hogy felzarkoztassak.
Plusz sulyozast is jol kezelik, idomero utan is valtoztatnak."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
callmeakos
veterán
-
Ventur@
senior tag
Lanti összeszedte a tudnivalókat a kizárásos ügyben:
KÉT FUTAMBÓL KIZÁRTÁK A HONDÁT!...közben pedig Huff-nál és Björk-nél motort kellett cserélni, így a nyitófutamon mind a ketten a sor végéről indulnak.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Jól hallottam a kommentátort az M4-en?
All Inclusive motorsport? (All Inkl)#KeepFightingMichael
-
Motion_Blur
félisten
Mekkora hiba volt hogy a WTCC quali alatt ráengedtek más kategóriát is a pályára... persze sárga zászló is van miattuk mert törik az autót..
ha csak ilyen szedett-vedett módon tudják megrendezni a hétvégét akkor inkább hagyják..
piros zászló, gratula...
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
JColee
őstag
Coronel papa el ne dobja az az ájfónt.
-
biker
nagyúr
Mac3-at nem oszza meg valaki?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
dudikpal
aktív tag
válasz Motion_Blur #7111 üzenetére
Tyű, micsoda gyönyörű vetöránautók mennek most streamen!
Úgy látom, még mindig sokan ülnek fordítva a lovon: NEM a wtcc-re engedtek rá más kategóriát, hanem a más kategória autóinak edzésébe(szabad vagy quali mind1) engedték fel a wtcc-seket a pályára!
Nagyon nem akarjátok felfogni ennek a sorozatnak az autóversenyzésben elfoglalt presztízsét/helyét.
Mondjuk úgy, hogy bekunyerálta magát vhogy a 24 órás versenyhétvégébe. -
AMD_ok
őstag
válasz Ventur@ #7109 üzenetére
Namost csak azt nem ertem, hogy miert kellett ezzel eddig varni, azaz eddig vizsgalgatni a dolgot. Ha meg van kiskapu, akkor zarjak azt be, egy ujabb, pontosabb szabalyozassal, de az eddigieket bekeben kellene hagyni, hamar kihasznaltak azt a gyarto/k. (lasd F1-bol pl befujt diffuzor...ev kozben szabalytalannak talaltak, de nem tudtak rahuzni semmi szabalyt igazan, ezert betiltottak ugyan, de az addig elert eredmenyeket beken hagytak...). Es meg egy szivas automatikusan: ha kovetkezetesek az FIA-nal, akkor gyak. el se kellene indulni most a Nordon a Hondaknak, mert az a padlolemezuk van most is, mas nincs, igy aut. kizaras a vege, nemde?
Amugy meg en se ertem, hogy miert kell ezt a versenyt otvozni a 24 orassal, rohadt zsufolt lett igy a hetvege, maskor kellene magaban (esetleg az ETCC-vel mint most is) megrendezni, es nem beleronditani a 24 oras hetvegebe..
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Ez verseny volt:
Freitag, 27. Mai 2016
16:20 – 19:20 ADAC 24h-Classic Ges Rennen (180 Min.)Hétvégi Program
Szombat
11:00 WTCC 1. verseny-el kezdődik a nap. (M4 Sport)
12:05 Forma-1 3. szabadedzés (M4 Sport)
12:40 WTCC 2. verseny (M4 Sport)
13:45 Forma-1 időmérő (M4 Sport)
15:00 Nürburgring-i 24-órás verseny (Vasárnap 15:00-ig tart)
EuroSport2 21:30 (45perc)
EuroSport1 22:56 (43perc)Vasárnap:
13:30 Forma-1 verseny (M4 Sport)[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
vwpolopg
őstag
Coronelt megbüntették 5000 euróra mert a pályán kamerázta magát a telefonjával... Bravó FIA
-
bajnokpityu
félisten
de hát nem közút, hogy tilos legyen...
szerintem is gáz, ami megy a FIAnál.egyébként Lopez brutál nagyot ment..
eladó topping dac
-
Motion_Blur
félisten
Pffff mi volt az egyenesben, mekkorát hoztak Monteiron
szegény Coronel..
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
shteer
titán
szerencsével de megvan az a dobogó csúnya csatt volt az élen
[ Szerkesztve ]
..szerintem jónak tűnik
-
Vyndree
őstag
válasz Motion_Blur #7126 üzenetére
...és szegény Björk, Monteiro és Müller. Norbinak mondjuk jól jött Monti nullázása meg a négy előle kieső.
GG Ferinek is! -
Alexios
veterán
válasz bajnokpityu #7129 üzenetére
Nem azonos, m4en mondták közben
-
guftabi96
addikt
válasz Motion_Blur #7132 üzenetére
én is azt néztem először, hogy hova lett Lopez.
Eszméletlen nagy szerencséje volt mindenkinek, itt lehetett volna nagyobb baj.#KeepFightingMichael
-
Calogero
addikt
Lopez belső kameráját szívesen megnéznem, hogy hol sikerült "elmenekülnie".
-
guftabi96
addikt
Arra én is nagyon kíváncsi vagyok.
Nem hiszem el, hogy nincs egy normális kameraállás, amit meg tudunk nézni.. 2016-ot írunk..#KeepFightingMichael
-
-
guftabi96
addikt
válasz Motion_Blur #7136 üzenetére
Mint tavaly a Kimi-Alonso balesetnél az A1 Ringen.
Ott se volt egy normális onboard kamera.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
dudikpal
aktív tag
Pedig simán lehet látni abból amerre elindult lopez mielőtt takartak a fák.
Monteiro orra(akkor még keresztben csúszott a pálya közepén) és a korlát között slisszant el.[ Szerkesztve ]
-
badd
tag
válasz Calogero #7134 üzenetére
Monteiro a palánkról visszavágódva berepült a pálya közepére, erre reagált Müller és lassított, de nem tudta kikerülni, mert közben Lopez már mellé ment, így Müller neki Monteironak, és végülis Lopez még azelőtt kerülte ki őket, mielőtt kisodródtak megint a palánkhoz.
Mod: mindenki megelőzött
Amúgy szégyen még mindig a Honda egyenesbeli tempója...
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
Ez a pálya ismét bizonyította, hogy ezeknek versenyzésre alkalmatlan. Ja és közvetítésre is! Remèlem jövőre is jönnek .
Nem tudom mikor aludtam utoljára WTCC futamon, de most sikerült.
-
Ciccuka
veterán
válasz Ciccuka #7118 üzenetére
ADAC Zurich 24h Race 2016 élő közvetítés (angol)
ADAC Zurich 24h Race 2016 élő közvetítés (német)Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
rocket
nagyúr
-
rocket
nagyúr
Nurburgring 24 oras live timing.
Mar 2 defekt volt, negyed oraja se megy a verseny.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Jon az eso
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen