Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
-
szebe
addikt
válasz Ventur@ #8298 üzenetére
Hirtelen rámondtam volna a TCR-t, de FWD az RS3.
GT3 tuti erős neki, én inkább valami GT4-et tudnék elképzelni, de ott meg nincs Audi (kérdés hogy van-e konszernen belüli átjárkálás, mert Porsche viszont van).
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Ciccuka
veterán
DTM: az Audi behúzta a taktikai győzelmet Ekströmmel
Az első spielbergi futam azért is volt jelentős a bajnokság tekintetében, mert eltörölték a büntetősúlyokat a DTM-ben. Mindezt négy versennyel a szezon vége előtt lépte meg a DMSB.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Motion_Blur
félisten
Vivike kapott egy áthajtásost, majd mivel nem töltötte le, fekete zászlóval kiintették.
De nyilván ez is sikerként lesz eladva...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Frenky89
addikt
válasz Motion_Blur #8307 üzenetére
Hát sikeresen benézte, nem?
-
szebe
addikt
"A második versenyen történteket utólag kivizsgálták, a belső kamerás felvételek elemzését követően egyértelműen kiderült, hogy nem voltam szabálytalan, ennek megfelelően már az áthajtásos büntetést sem kellett volna megkapnom."
Igen, és akkor már ki se megyek letölteni
Aztán a kommentek között előjött, hogy rádióproblémák voltak, mire észrevették és táblán mutatták, már jött a fekete. A csapat is profi, na!"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
guftabi96
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz guftabi96 #8310 üzenetére
Gyönyörű... Bár mindenki hibázik, pláne az elején. Egy, mára már nagy név sem kezdte úgy, hogy tök hibátlanul. Ha mondjuk hibás a rádió, nem is biztos, hogy hallotta, hogy ki kell mennie letölteni a büntetést.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
-Mike-
addikt
Egy fb komment egy matyihuszártól:
Jogos,nem értem miért nem azt választották,és akkor a végén még tisztázódhatott volna a téves döntés,és pontokat is szerezhetett volna. Erős lány ,16 évesen le a kalappal előtte amit mentálisan bírnia kell ebben a szezonban. Ebben a kemény sorozatban az idősebb fiúk férfiak sem mindíg bírják sírás nélkül a nyomást.
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
-
N€T0X|N
őstag
HC-n lesz valaki kint holnap-holnapután?
Sent from my keyBoard
-
-
-Mike-
addikt
-
Ciccuka
veterán
Itt is volt ilyen (össze is tört néhány drágaság):
Spa Francorchamps Summer Classic 2017Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
-Mike-
addikt
Eközben Barcelonában.
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #8326 üzenetére
Van egy sanda gyanúm hogy nem egyszerre álltak be. Problem solved.
-
N€T0X|N
őstag
válasz #70869248 #8329 üzenetére
Meg. Az valami irgalmatlan mennydörgést művel. Nem is volt egy súlycsoportban a többivel (bár sajnos elég kevesen voltak, a második vagy harmadik körben meg elfüstölt az egyik 962 a célegyenes végén). Elképesztő egy dög.
De megvolt a 935 simi is, meg a Lancia Beta Montecarlo turbo. Nekem ez a három (az M1-gyel együtt) volt a legnagyobb dolog kint. Azért a Batmobilok se voltak rosszak, meg a többi. Nem pláne a GT40. Alig várom, hogy versenyezzenek holnap.
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
vlevi
nagyúr
válasz N€T0X|N #8330 üzenetére
Sajnos csak 1 napra (szombat) tudtam kimenni, így kábé a felét sem láttam az eseménynek
Egy rendes versenyhétvégén vannak olyan betétfutamok, amikor 1-2 órára el tud szabadulni az ember, és benézni a padockba, de itt minden egyes edzés, futam, egy külön élmény volt. Amikor "gyorsan átszaladtam" a padock részbe, akkor röpke 3 óra múlva el is szabadultam onnan. Amikor a Lola kocsikat beindították...
De így is csak ugyanazt tudom mondani, amit Lanti (Lantos András) VááááááááMindeközben Barcelonában : Yoube : Main Race - Barcelona - Blancpain Gt Series - Endurance Cup
[ Szerkesztve ]
-
N€T0X|N
őstag
Én sem győztem rohangálni. Ma voltak Endu és pláne a TC verseny... atyám, azok mit műveltek. A legjobb volt a hétvégén! A 77-es Batmobil az egyik Caprival meg Mustanggal nagyot meccselt (Míg utóbbinak technikai hibája nem lett). Kis Fordok közben szépen lealáztak mindenkit.
Még hagynom kell kicsit ülepedni az élményt, mert most értem haza. Ez "túl sok" volt.
Remélem jövőre is jönnek (ha a nézőszámon múlik, akkor szerintem tuti).Sent from my keyBoard
-
N€T0X|N
őstag
Hungaroring Classic 2017 Öccá' képes galéria - a minőség olyan, amilyen. Nem volt mindig jó beállítási lehetőség, de inkább csak béna fotós vagyok. A telefon azért egész jól szerepelt.
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
ruti
Közösségépítő
válasz N€T0X|N #8333 üzenetére
köszi, jók lettek, majd mentenem kell le belőle, mert 1 nap kevés volt mindent bejárni, és maradtak ki csodák közelről, versenyben szerencsére láttam mindenkit
-
jól látom neked a Bread Van pont ponyva alatt volt, nekem is először amikor arra jártam, de később visszatértem, és már ki volt állva előrébb, majd rakok fel képeket
-
teszek majd fel hangulatvideókat is, sőt csengőhangnak egy Lola alapjáratot
-
persze én is szintén mindent csak telefonnal, még meg se néztem nagyképernyőn[ Szerkesztve ]
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
N€T0X|N
őstag
Igen, a kenyeres kocsiról végül lemaradtam. Én nem is tudtam, hogy az ilyen ritkaság, hogy egyetlen darab létezik és azt láthattuk élőben, de vasárnap délután már nem találkoztam vele a paddockban. Nagy versenyt nyomtak a Maseratival, míg ki nem esett (vagy végül végigment? csak addig követtem, utána mentem a boxba felvenni, ahogy kivonulnak majd a TC-k), jó volt nézni.
Videókat tákolok majd én is, csak sokat meg kell forgatnom, mert fejjel lefelé vettem. (Így volt kényelmes fogni a telefont a kerítésen keresztül.) De készül a YT playlist.[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
ruti
Közösségépítő
LOLA T70 motorhang, további szíves felhasználásra
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
vlevi
nagyúr
Ezt most találtam a YouTube-on
[link] -
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
-Mike-
addikt
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
Motion_Blur
félisten
válasz guftabi96 #8345 üzenetére
Itt az esély Norbi számára, bár 80 kiló büntetősúly lesz a Hondákban és csak 10 a Citromokban...
Ha 20 pontot tud szerezni a hétvégén, szerintem már elégedett lesz.
Tarkíni meg takarítson előtte, valahogy azt érzem hogy az öreg még beugoróként is verni fogja Norbit nyers tempóban. Elnyűhetetnel a faszi..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Diokhan
addikt
válasz Motion_Blur #8346 üzenetére
Volvokban mennyi súly lesz? Meg lehet ezt nézni valahol?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest