- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arch Linux
- Milyen routert?
- Kriptocég szállt be a Juventus futballklubba
- Mesterséges intelligencia topik
- Hálózatokról alaposan
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- XPEnology
- Még havi 6 dollárt kérhet a Spotify a plusz funkciókért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szivesen elbeszelgetnek a Canonicalnal azzal az okostojassal, amelyik kitalalta, hogy a legujabb LTS-ben az ablak kontrollok kozul csak a bezaros X maradjon. Nagyon forro aranyba kellene onteni...
-
-
rxmiss
tag
nem nagyon tudok masik topikot neki, ezert engedelmeddel ide orvendezem ki magam: ma meghoztak egy dual socket tesztgepet, 192magos Turin-okkal
az elkovetkezo hetekben ezen kell a cegnek teljesitmeny-teszteket futtatnom, profiloznom es esetleg kiprobalni optimalizacios modositasokat. annyiban arnyekos sarok ez is h a rendes munkakon _felul_ kell csinalni.
termeszetesen ha nem kell ez ide, apofamatbefogom -
-
bambano
titán
Galaxy@HT-1080Z: karakterről karakterre kiírattuk az egész programot, és megtaláltuk a figurák grafikus képét. Átírtuk a játékos űrhajójának egyik fázisát szóközre, így már nem találta el a lézer se, meg a bomba se. Rátettünk egy kulcsot a space gombra, és világcsúcsot döntött a gép.
Majd kiderült, hogy vannak szövegek, amiket lehetett félremagyarítani. Lett fasírt veszély -
Koszi. Persze volt, amikor pofara is lehetett esni, mert ugyanitt tarolta a jatek pl. a menekulteket is, akiket normal esetben akkor kaptal a fedelzetre (mint rakomany), ha elerted az elite szintet es belekezdtel a kuldetesekbe (vmelyik rendszer napja szupernovava keszult robbanni, oda kellett menni es megmenteni par tonnanyi embert). Nos, ha ilyet irtal magadnak, nyilvan nem tudtad eladni
-
Allandoan problemas volt a dokkolas, de lattam, hogy a fejlett rendszerekben lehet vasarolni dokkolo szamitogepet. Mivel a hajo felszerelese benne volt a mentett file-ban, ezert azt csinaltam, hogy a kezdo bolygorol atugrottam az elerheto legfejlettebb rendszerbe, osztalytarsam bedokkolt, mentettem az allast. Levettem az archive flag-et a file-rol, pctools-ban megkerestem harom sort a mentesben, ami csupa nulla volt - ez volt a rakomany. Jonehany helyre beirtam, hogy FF FF FF, mentettem a file-t, visszaallitottam az archive flaget, visszatoltottem az allast es a rakter tele volt cuccokkal. Ezeket eladva teljesen fel lehetett szerelni a hajot a legfejlettebb fegyverekkel, ECM-mel, dokkoloval, mentokapszulaval, vonosugarral, rakterbovitessel, galaxisok kozotti hiperhajtomuvel, mindennel
-
totron
addikt
Így van, a szellemi tőke önként járul a vájúhoz/tárja szét ballonkabátját, a linux user elég tudatos/másbeálítotcságu ahhoz, hogy ezt ne tegye vagy egybizonyos mértékben tegye. Ha heterogénebb is a dolog akkor sincs jelentősége, ekkora részesedéssel érdemtelen számú egy közösség bármire is. Simán csak el kell fogadni, hogy algoritmusoknak engedve van ekkora blama. De ugye amíg többségnek nem fáj...
-
-
-
bambano
titán
Nem.
1. A linux felhasználók nem hallgathatók le.
2. amikor már lehallgathatók, akkor már má$ felhasználók.
3. a linux részesedése még mindig kicsi ahhoz, hogy foglalkozzanak vele.Az igazság valahol ott lehet, hogy valójában a média fújt lufit egy félreértelmezett mondásból.
-
Az jutott ma eszembe, hogy lehetseges-e, hogy az ocska arckonyv kijelentese a Linuxrol nem egy amerikai allami FUD kezdete-e?
Ugye azt tudjuk, hogy a tech-mogulok egy resze benyalt Trumpnak a meleg malterig es cuki az egyik. Azt is tudjuk, hogy Trump szerint a hazugsagok, dezinformaciok "alternativ tenyek" es eddig ezek szurve voltak bizonyos mertekben a kulonbozo kozossegi media oldalakon. Az elitelt bunozo ujabb hatalomra kerulesevel a neki benyalok azonnal abbahagytak mindenfele tartalomszurest - egeszen eddig az ostobasagig. Tudjuk, hogy tobbek kozott "barati halos" ceg is resze volt a PRISM-nek, az Apple, a Microsoft es a Google mellett.
Szoval nem lehetseges, hogy a Linux felhasznalokat akarjak ezzel a marhasaggal ravenni arra, hogy megint lehallgathatok legyenek a szamitogepeiken keresztul is?
-
Rajottem, hogy eletem elso hackjet meg 14 evesen csinaltam, az Elite cimu jatekban
-
Amikor a hulyeseg szorgalommal parosul: az Arckonyv malware-nek titulalta a Linuxot es felfuggesztette a Distrowatch accountjat, valamint kijelentette, hogy igy tesz minden accounttal, amelyik megemlit barmilyen Linux-szal kapcsolatos temat. A DW megprobalta visszaszerezni az accountjat, de azt a valaszt kapta, hogy a Linux a kiberbiztonsagi filterben marad.
Alig az infrajuk fele fut Linuxon...
Meg rohejesebb: tovabbra is buntetlenul lehet bejegyzeseket tenni a Linuxrol, szoval valaki vagy be volt szivva, vagy be volt rugva (esetleg kombinalva), vagy mar alapjaraton is egy komplett hulye.
-
Mindig meglepodok, amikor azt tapasztalom, hogy valaki, aki szamitogepekkel dolgozik, nem hallott meg a WannaCry-rol, vagy a Stuxnetrol. Aztan ilyenkor mindig rajovok, hogy valoszinuleg a meglepodo emberek talan kolykok lehettek meg ezek idejen, de legalabbis nagyon fiatalok.
-
bambano
titán
válasz
Klaus Duran #37 üzenetére
Nem jártál jobban
-
-
Csaladtag megkert, hog rakjam ujra a Windows-t a gepen. Ventoy bedug, az egyetlen magyar nyelvu - Windows 11 - redmondi cucc bootol, kulcs megadasa utan kozli velem, hogy erre a gepre nem telepitheto.
#napiszarwindows
-
válasz
Klaus Duran #33 üzenetére
-
-
Felrobbant Musk raketaja, a darabjai korulbelul 100 millio darabban egnek el a legkorben, erre valamelyik nagyeszu amerikai megjegyzi: "This is not right, something should have exploded!"
Kosz, Mr. Obvious -
-
Megfizethetetlen: kertem egy fejlesztest meg tavaly nyar vegen, osz elejen, ma kozoltek velem, hogy az elozo evben az utolso munkanapomon kuldtek rola e-mailt, hogy lehet tesztelni.
Ehh...[ Szerkesztve ]
-
Csinos, ssh jelszo bedrotozva a python scriptbe...
-
2024-ben flash shockwave object a Windows ActiveX-ben...
-
-
-
Ma valahogy allandoan szembejonnek YT-n a 2008-as valsagrol szolo dokumentumfilmek.
Az a velemenyem, hogy kar volt megmenteni a nagy bankokat, a mentocsomagokbol bonuszokat fizettek maguknak, levontak a kovetkeztetest, hogy mindig adofizetoi penzen fogjak megmenteni oket es senkit nem csuknak le.
-
-
Erdekes: Carlsen es Nepo megosztottan blitz sakk vilagbajnokok. Ha jol remlik, ilyen meg eddig nem tortent soha...
-
-
bambano
titán
Amikor utoljára játszottam vele, akkor úgy működtek, hogy akkor tudott bemenni egy vonat a jelző utáni védett szakaszra, ha az üres volt. Amelyik először odaért, az ment be. Ezért érdemes volt jelzővel több szakaszra bontani a pályát, akkor hatékonyabban mentek a vonatok, illetve a váltók előtt is minden irányban jelzőt rakni.
-
Ha valaki ert hozza, elmondhatna, hogyan mukodnek a vasuti szignalok OpenTTD-ben, valahogy nem jovok ra...
-
-
-
-
bambano
titán
válasz
Klaus Duran #6 üzenetére
látod, itt a világvége
-
Hajrá. Laikusként jó olvasni a hozzáértőktől.
-
-
bambano
titán
utánozol?
-
morcosharcos
őstag
Elvileg 23h2 supportja végéig folyik a "rollout" a jelenlegi win11-es gépekre, tehát egész jövő októberig? megjelenhet a gépeden "magától" (azazhogy frissítés útján) a 24h2, több helyen is olvastam, hogy a Microsoft csupán ennyit garantál a 24h2-vel kapcsolatban, és "kőbe vésett" fordulódátum a frissítésre nincsen....... aztán lehet, hogy azóta máshogy van már. Ez a lehet, hogy nem képes majd frissítéseket fogadni hiba pl. nekem új, de lehet, hogy az irodaszomszédom gépét jövőre azzal kezdjük, hogy friss installerrel újratelepítjük, mert ott még szerencsére a legelején tartunk, csak winfost meg office-t húztunk fel egyelőre, a célprogramokat (ilyen könyvelő meg virtuális "ingatlanszerkesztő" szoftverek főleg) meg a régi multigéphez kézileg a drivert nem, szal nem gáz még most frissebbel újratenni, időben nem bukunk sokat.
-
Csak hogy az alaphangulat meglegyen: ha valaki olyan mediarol telepitett Windows 11 24H2-t, amelyen nem voltak meg a decemberi frissitesek, az eszkoz olyan allapotba kerulhet, hogy nem kepes fogadni tovabbi frissiteseket... Ertem en, hogy Agile, meg fossuk a kodot napi 2000x Githubra - de mikor es kitol hangzott el, hogy az Agile bevezetesevel a QC-t le lehet epiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sosem mikroblogoltam még, de úgy gondoltam, ideje ezt is kipróbálni. Lesz itt minden: rant, szórakoztató dolgok,...
- Volvo és Polestar kulcsok is menthetők lesznek Samsung telefonba
- Politika
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...