-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van benne felhőmentés?
Látom, hogy az első rész Play leírásában ott van a felhő szimbólum (bár mikor régebben játszottam vele, akkor még nem volt felhős), de itt ennél az új résznél egyedül a Play Games kliens ikonját látom, ami ugye nem jelenti még azt, hogy felhőbe kell mentenie a játéknak.
-
Tegnap éjszakás műszakban alkottam és feltúrtam magam WC-ben az arany után következő rang második csillagjára.
Nem tudom hogyan csinálja, hogy nehéz abbahagyni annak ellenére, hogy unalmassá tud azért válni.Aminek örülnék az az lenne, ha el lehetne dobni ládákat. Például most mindhárom slot-omban csak általános láda várakozik, amiket vagy kivárok vagy gem-et pocsékolok rájuk. Arany ládáktól meg addig veszik el a helyet. :/
[ Szerkesztve ]
-
-
Magam részéről úgy látom, hogy nem a slot-ok számával van a baj, hanem hogy nem lehet ládákat törölni.
Ha lehetne, én simán csinálnék olyat is akár, hogy addig törölgetek gagyibb ládákat, amíg csak is valamilyen arany ládák (ezekből tudtommal 3 féle van a játékban) lesznek a slot-okban.Amúgy csak is az alap ládákra vonatkozik az a lehetőség, hogy reklám nézéssel lehessen nyitni és az is csak 4x/nap.
Tehát én ládatörlési lehetőséggel úgy játszanék, hogy napi első játéknál összegyűjtenék és reklámmal kinyitnék 4 alap dobozt, aztán meg kifulloznám a slot-okat arany ládákkal és elég lenne csak minimum 8 óra múlva visszalépni a játékba legközelebb.
[ Szerkesztve ]
-
Nekem 70000 + 30000 + videós gift.
Mondjuk így is pillanatok alatt elmentett az a pénz és ellenfelek ellen nem is nagyon érezni meg ennyi ugrást sem...Amúgy valami lett nálam és reset-elődött a legend rangom, így most megint bronz vagyok.
Nálatok e téren mi a helyzet?[ Szerkesztve ]
-
válasz
pulyka jocó #68 üzenetére
Szia!
Android játékok topik összefoglalójában fent van részletezve több "játékállás offline backup" megoldás.
Többet szerintem nem igen tudsz tenni jelenleg sajnos. -
válasz
pulyka jocó #70 üzenetére
Szívesen!
Aztán ha valamelyik bevállik, lennél szíves ide is jelezni majd kérlek?[ Szerkesztve ]
-
-
Ez az X-mas kupa érdekes, megyek rajta elsőként a jelenlegi ász superjeep-el, többiek visszapillantóban sem, úgy lealáztam őket.
Másodjára ugyanebben a felállásban ők tették ezt velem.
Aztán legközelebb gondoltam kipróbálom a szinte alap tuningos cross mocival, megint lealáztam őket. Utána ismét superjeep-el ugyanúgy kinevettek a többiek.Úgy működne ez az X-mas kupa, hogy minden autóval csak elsőre menve gyerekjáték nyerni, viszont adott autóval másodjára versenyezve már ellenkezőleg? Na majd própálgatom még az éjszaka folyamán.
A monster tetszeni fog előre látom.
Csak kár, hogy ez is kb jövőre lesz csak olyan állapotban, hogy kupákon esélyem legyen többiek ellen.
De inkább ez lesz az új ász, mert szerintem a supersport semmiképp sem tudna minden pályára alkalmas lenni, ellenben ezzel a monster-rel. Ezeket persze csak látatlanban írom...Valaki megvette az IAP mikulás szkines monster-t? Tuningot ad bele vagy csak exkluzív mikulás kinézet és kész?
[ Szerkesztve ]
-
El lehet a kárácsonyi ládákra is lőni a reklám nézős nyitási lehetőséget, az éjszaka folyamán kipróbáltam.
A szokásosnál aktívabb voltam most, kihasználtam a föntebb említett kiskaput, megvettem az akciós iap csomagot és reggelre le is minimalizáltam a gyémántjaimat, viszont "csöppet" jövedelmező volt az időt rászánni.
-
válasz
Freddycom #156 üzenetére
Mi az az OP?
Amúgy előző kérdésedre meg igen, karácsonyi ládákat nyitogattam csak.
Még nem költöttem el a milliókat, nem tudom, hogy kimaxoljam-e a monster-t, nem emlékszem már az előző részre, hogy várható-e vajon beláthatóbb időn belül (mondjuk az is igaz senki sem jövőbelátó) komolyabb gép a játékba a monster-nél.
Mondjuk a superjeep-nél szimpatikusabb, a turbó fejleszthetőség és a nagy kereket miatt, amivel sokkal puhábban lehet átkelni nagyobb és élesebb gödrökön.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Heisenberg69 #184 üzenetére
Tárolja amúgy FB is a játékállást.
Szerk: Szívesen! Személyesen tapasztaltam. ROM újratelepítés után végül nálam csak a FB segítségével tudott visszállítódni a profilom. Először Google szinkronizációval szerettem volna megoldani, de az csak pörgette végtelenségig a "connecting" ablakot. Igaz a FB connecting sem ment pillanatok alatt és nem is elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
Azért én kicsit csalódtam a kifullozott monster-ben. Adventure versenyeken egyik helyszínen sem tudok jobbat menni 3xxx méternél.
Vagy nem megy fel emelkedőn vagy üzemanyag fogy ki. Az utóbbit még megértem, talán az múlik az ügyességen, de simán van ennek is olyan emelkedő, ami sok.Ha már feljött témaként. Az első részben tényleg végtelenek voltak a pályák? A legjobb autóval (adott pályához legjobban illő) és ügyességgel van ott olyan, hogy tényleg akár a végtelenségig lehet menni?
-
Olykor vérfrissítésként is játszok néhány menetet Adventure versenyeken, egyúttal így próbára téve aktuális kedvencet is.
Trükközéseknek valóban nincs sok értelme, a backflip-eket szeretném leginkább gyűjteni, azt is csak achievement miatt.
Bár ha lesz itt is Moon pálya, akkor ott sec-perc alatt össze lehet hozni majd amúgy. -
válasz
Heisenberg69 #200 üzenetére
Arról az F1-es járgányról olvastam már korábban igen.
Azzal tényleg lehetett úgy játszani, hogy ameddig csak te magad nem untad meg, addig mentél a pályán? Vagy azért mégsem olyan végtelen ott sem minden és bead egyszercsak a játék egy merőleges betonfalat? -
Tegnap megint vettem egy akxiós IAP csomagot, bár most csak 1000 gem járt mellé, sajnos ugyanannyi pénzért korábbi 1500 gem-et adott).
Azért is vettem meg, mert tudtam, hogy lesz időm elhasználni a kiskapus X-mas kupákkal.
Kb 2,5 óra alatt tudtam elhasználni azt a gem mennyiséget úgy, hogy ha a három versenyből az első kettőn első tudtam lenni, a harmadikon már a rajtnál igyekeztem nyakat törni. Legtöbbször így is megnyerjük az összesítettet, szóval lehet vele időt spórolni.Az a baj azt nem figyeltem pontosan mennyi pénzt szereztem így, de másfél millió szerintem összegyűlt eközben szépen (most tartok 3,7 milliónál).
-
válasz
szentkuti11 #246 üzenetére
Valamiért nálam a te linkedről nem akar működni a dolog (Freddy-éről igen).
Mellékesként meg itt van egy link tőlem is, Kicsifiú néven ütöm a vasat és a kifullozott monster úgy tűnik ezekhez az időversenyekhez nem igazán lesz való, de már a sport autóra nincs nagyon kedvem költeni, a monster után réginek tűnik (de ez az én bajom).
Amúgy tud itt valaki arról valamit, hogy meddig tart az X-mas kupa? Kicsit unom már, hogy a pénz miatt csak azokat a versenyeket játszom már legnagyobb részben.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
szentkuti11 #249 üzenetére
Így már a tiéd is működik, az enyém meg valóban ugyanolyan, mint a tiéd volt, nem tudom mit csináltál másképp, hogy jó lett.
------------------------------------------------------
@Freddycom: A mai daily-re valóban jó, de így is kevés vagyok. Szerintem az ilyen kiélezett tizedmásodperc versenyeken már olyannal is megérné trükközni, hogy visszább veszünk egyes tuning szintekből, de ebbe már én nem fogok belemenni.
Milyen monsterrel csináltad a jelenlegi idődet?[ Szerkesztve ]
-
válasz
#21346560 #274 üzenetére
Egyre várom már, hogy visszatérjek már a hagyományos ládák világába, ezek az X-mas-ok már kezdenek unalmasak lenni.
Volt itt infó, hogy januárban vége lesz (bár nem tudom pontosan hanyadikától), de kíváncsi leszek a módszerre.
Úgy-e, hogy egyszer csak erőszakkal kiveszi alólam a kupát, vagy pedig szándékosan nekem kellene mindehhez legálisan befejeznem a majd épp aktuális X-mas-t.Mert ha utóbbi lesz, akkor úgy jövő karácsonyig lehetne még X-masozni, közben meg gyűjteném a tizen milliókat a játékba.
[ Szerkesztve ]
-
Én is ugyanígy szoktam. Tehát akkor még te sem nyomtad le, hogy ne adja még azóta is az X-mas-t.
Mondjuk olyanom is volt már, mikor kétszer egymás utáni Xmas kupán a harmadik versenyre 4 pontja volt a másodiknak és mindkétszer, mikor szándékosan borultam, mindkétszer másodikként végeztem. De azért ahhoz nagy pech kell valóban.
-
Én néhány napja véletlenül szabadultam meg tőle.
Mutattam kolleginának a játékot, hogy nem-e ezt ismeri, ahogy hallottam az elemzését egy játékról, aminek nem tudta akkor a nevét.
X-mas kupát indítva mutattam meg neki a játékot, amiből aztán néhány méter után nyomtam egy "abort race"-t és aztán kaptam rögtön észhez, hogy azt nem kellett volna akkor, mert úgy nem fogom többé látni az X-mas kupát, de abban a pillanatban már nem volt visszaút. -
Ez a Monster nem lesz sokáig nagy kedvenc. :/
Így, hogy már normális kupa versenyeken megyek, nem az X-mas-okon, így már bead olyan szituációkat, ahová kevés a kifullozott monster.
Például 3 másik ellenfelem crossmotorral kényelmesen elpöfög mellettem, miközben nálam csak sivít a turbo, nyomom neki, próbálok levegőben is kevesebbet lenni...
A jármű ballonos jellege adja a hátrányát, hogy könnyen kerül levegőbe és onnan is lassabban ér földet, ez veszi el az előnyeit sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Kifigyeltem közben, hogy meddig lehet alkatrészeket reklámnézéssel "fizetni".
Nem azt kell nézni, hogy hanyas szintű az alaktész, hanem, hogy mennyibe kerül a fejlesztés.
Például 6400 pénznyi fejlesztést már nem enged reklámmal helyettesíteni (így hiába vártam, hogy a Super Diesel-hez spórolni tudjak, gyorsan rájöttem, hogy a 6500 pénzes, de egyébként alacsonyabb (jeep-hez viszonyítva nem is csak egy szinttel) tuningszintű alkatrészek esetében már mindenképp fizetnem kell.Megtévesztő, mert attól meg, hogy semelyik járgányunknál sem tudunk reklámmal fejleszteni, attól még ládákból továbbra is ugyanúgy tudunk kapni "gift"-et.
De legalább így gyorsan elköltöttem a Super Diesel-re a maradék kb 1 milliót, hogy teljesen kifejlesszem és valóbam nagyon ütős járgány.
-
Úgy tűnik van rendszer abban, hogy mikor ad nagyon értékes ládákat a játék, emlékszem, hogy régebben is adott már be nekem 24 órás ládát és ugyanazon nap volt is említve más által is a topikban, hogy nála is jött ugyanaz a láda.
Tegnap megint kihúztam ezt a ládát és szintén olvasom a topikot most, hogy nem vagyok vele egyedül.[ Szerkesztve ]
-
Nektek hogyan szuperál ez a legutóbbi frissítéssel bekerült Google Play achievement integráció?
Nekem mikor bekerült és indítottam a játékot, menüből Google Play ikon csatlakozásra nyomva elkezdte sorra behozni az eddig megszerzett achi-jaim Google féle változatait, de gondoltam nem várom meg, hogy mindet felvillantsa, gondolom van elég okos a rendszer és nyomok versenyt, háttérbe majd tovább folytatja ezt a szinkronizálását és úgy tűnik itt sajnos naív voltam...
Azóta is zárva maradt csomó Google Play achi, köztük olyan tényleg alapvetővel, hogy pl "Win 10 races" "Win 5 cups"...
... és nem tudok vele mit csinálni, manuálisan nem tudom újraszinkronizáltatni, csomó korábbi játéknál is idegeskedtem már ilyen miatt, egyszerűen ultragáz, hogy itt tartunk már 7.1.1-es Android és akkor vannak még ilyen szarságok...[ Szerkesztve ]
-
A legendary rangok növekedésének az e-péniszen kívül van egyéb jelentősége?
Csak mert ugrottam szintet és továbbra is 350 pénzt kapok kupák nyerésekor, látszólag nem jutalmaz a játék érte. -
Ha igaz a korábbi teóriám, miszerint közösen tudunk kapni egy időben 24 órás ládákat, akkor néhányunknak ma kapniuk kellene.
-
Nektek e-mailre válaszoltak már a fejlesztők?
Én már 2 különféle problémára is írtam nekik korábban és egyszer sem adtak választ... helyette a következő frissítésekben mindig orvosolták a problémáimat.
Persze biztos véletlen egybeesés is van a dologban. -
Nem tudom a korábbi verziókban is így volt-e, de ROM-oltam a mobilomat a délután folyamán, tisztán feltelepítettem újra a játékot, Play-en keresztüli szinkronizálást választottam a profilom visszaszinkronizálására és mindent vissza is szinkronizált, kivéve a járművek egyedi kinézetét, szóval most mindegyik festése teljesen default, kereket is beleértve.
Viszont a karakter kinézete meg megmaradt.Úgy tűnik a járművek kinézetein spórolni kell a felhős mentéseket illetően...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
SpongyaBob #856 üzenetére
-
Valóban, a gyémántokkal valamiért nem számoltam, mikor írtam azt a hozzászólást.
Végülis ha lesz még olyasmi Xmas lehetőség és maradni fog az a múltkori ládanyitogatós kiskapu is, úgy megérheti beruházni erre a csomagra.Mert tényleg volt idő, mikor én is 6,x milliónál tartottam, aztán gondoltam elkezdem kifullozgatni a korábbi járgányokat és nem spúroskodok, aztán jött a Tank is, gondoltam azt is kifullozom és egyből meg is csappant látványosan az egyenlegem.
Szerencsére így is 3,2 milliónál járok jelenleg, szóval azért nem vagyok olyan messze a Formula autó fullozásától. Aztán már totál nullán leszek és reménykedni fogok, hogy onnantól soká fognak új autót berakni.Van itt valaki, aki megvette a Formula csomagot?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
SpongyaBob #1027 üzenetére
Kezdéskor valóban csak 2x enged, viszont nap folyamán ad még plusz lehetőségeket.
Ma tapasztatam azt, hogy 14:00 órától ismét kaptam 1 vagy 2 videós nyitási lehetőséget.Tegnap este lefekvés előtt (~20:30) meg úgy tűnt, hogy nem akart elfogyni a videós nyitási lehetőség, nem számoltam, de 5 ládát tuti ki tudtam videókkal nyitni egymás után. Az állított akkor meg, hogy kaptam egy harmadik arany ládát.
Szóval úgy tűnik, hogy legutóbbi frissítés óta jóval több ládát lehet nyitni reklám nézéssel, csak nem jöttem még rá, hogy mi alapján megy a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
válasz
SpongyaBob #1030 üzenetére
Igen-igen, ugyanez a szitu itt is.
Gyakorlatilag addig tudok videókkal ládát nyitni frissítés óta az esetek nagy részében, hogy végül mindegyik láda arany lesz. -
Nekem is akadgat olykor verseny alatt, pedig nem volt ez eddig jellemző nálam.
Engem nem zavar, hogy jött ez az új tuning rendszer, úgysem méregettem a versenyidőmet sosem másokéval. Inkább kis színesítésként érzem a játékban.
Pl várom is, hogy a tankra is szerelhessek bukócsövet a sofőr köré.A videó nézős láda nyitási rendszeren megint variáltak, legalábbis most 14:00-től továbbra is csak gyémánttal tudnám csak instant nyitni a jelenlegi sima ládámat. Aztán meglátom még mit enged, mit nem az elkövetkezendő napokban ezt illetően.
Kis öröm, hogy a mai az első alkalom, hogy egyszerre mind a 3 napi challenge-t meg tudtam nyerni.
[ Szerkesztve ]
-
Reggel jöttem rá, hogy futó Adguard reklámblokkoló mellett nem enged reklámokat a játékban. Eddig persze kivétel listán volt reklámblokkolóban játék és semmi gond sem volt, most meg csak úgy enged reklámot nézni, ha kompletten kikapcsolom az Adguard-ot.
Más tapasztalt ilyet? -
Úgy tűnik frissítés óta már nem lehet "orrba-szájba" reklámokért ládákat nyitni, visszatért a régi, napi 4x-i alkalom.
Annyi különbséggel, hogy nem lehet egyszerre elhasználni mindegyik alkalmat, hanem 2-t éjjel 2-től, 2-t pedig délután 2-től enged.Gondolom azért jött vissza ez a kevesebb reklámnézős ládanyitási rendszer, mert már sima ládákból is lehet új tuningcuccokat halászni és, hogy finomabb tempóban gyűlhessenek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- GTA VI
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az AI már most fenyegeti a fizetéseket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Óra topik
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- Aliexpress tapasztalatok
- Autós topik
- ollie: Olcsó (budget) Gamer konfig 2023 vége
- További aktív témák...
Állásajánlatok