Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Jó ez a moci? Megéri belefecölni?
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Érdemes rámenni az 500-as ládára?
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Köszi neked is és Gaborz1nek is, így már 7-9 pontokat kaptam.
Most pedig egy újabb kérdés... hányas szintű thruster kell, hogy long jumpon baromi messzire repkednek az emberek? Nekem kettes szintű van, az nem sokat ér. 3-as szintre fejlesztéshez kell 40.000 srap, de bele se fogok a gyűjtésébe ha 3-as szinten se sokat ér.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Ebben a Moon eventben tulajdonképp hogy lehet sok pontot felhajtani? 4-5 aranynál sose érek el többet.
-
athomi
veterán
Hogy a túróba siklanak egyesek végig a vízfelületeken?
-
athomi
veterán
Halihó! Rég jártam erre.
Igaz hónapok óta nem játszok, de megy vissza garanciába a telefonom és azt szeretném megkérdezni, hogyan tudom a meglévő profilomat megtartani, amit majd visszamentek az új telefonra?
Csak egyszerűen kössem össze a fb-kal vagy a gmail-es fiókkal és menni fog?
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Elég régen toltam a játékot, lehet a héten ránézek én is.
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
A Monster nem rántja magát jobban hátra? Vagy csak az F1-es kocsi után érzem így?
-
athomi
veterán
De örülök hogy nem költöttem a tankra.
-
athomi
veterán
válasz Freddycom #773 üzenetére
Látom figyeled az eredményeket, és Tunnel Vision-on elvertél. Azon gondolkodtam hol kaphatunk a global top-tól ~1 mp-et, de közben megtaláltam, hogy én a pálya közepén hagyom benne. Csak tökéletes kört nem sikerül összehoznom, az első gödörbe nagyon ritkán sikerül nagy tempóba leesnem.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Néha olyan hülye megakadós bugok vannak a pályán. Megyek motorral két keréken, és megakad a motor az enyhe pályaívben.
Tankról így pár nap után tapasztalatok? Megéri? Vagy inkább tartogassan a nehezen megszerzett pénzem valami jobbra?
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Valami bug van a bronzládáknál? Úgy nyitogatom, hogy nem kell reklámot nézegetnem, igaz, elsötétül a képernyő a reklámnézős videóra nyomva, le kell zárnom a telefont, majd feloldanom, de legalább nyitva lesz a láda.
-
athomi
veterán
Az elején nagyon utáltam a hóembereket, aztán idővel megtetszett, jó poén volt mikor a feje beszállt a szélvédőn keresztül a pilótám arcberendezésébe. A mine-os pályákat meg azért utáltam, mert baromi laggosak voltak, de azt az utóbbi időben kipofozták, mert elmúlt a nagy lagg.
-
athomi
veterán
Teszteljétek már meg ezt a tankot, aztán mondjátok meg hogy megéri e. Nem szívesen nyomnám bele a goldom ha nem olyan jó.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Csak nálam nem jelenik meg senki a daily-ben verseny közben vagy ti is egyedül toljátok?
expander: Az enyémen javítottam a doksiba, hogy fel tudjatok venni.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Tegnapi daily pálya (hollow road) végén a leugratásnál valami trükknek kell lenni, mert a legjobb időktől több mint fél mp-cel is lemaradtunk és az már nem kevés. Próbálkoztam hogy beugratok a célba, de sehogy nem sikerült, a cél elé tudtam a lejtő aljába, de onnan meg döcögősen értem be a célba.
-
athomi
veterán
Hát megizzadtam a hetiben, ráment 4 gem-em zsinórban, de legalább a végén megnyugodtam.
-
athomi
veterán
Nekem ma adta a 24h-s aranyládát.
Igazából a motocross-tól kezdve minden fullos és még sose vettem gem-et. Most is 1.4 misivel várom a következő járművet, szóval ha az eddigiekhez hasonló ütemben jelennek meg az új járművek, mindegyikre lesz elegendő aranyam.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Tök jó, ugyanaz a daily meg a weekly.
-
athomi
veterán
Na rájöttem, amikor többen meghalnak egy versenyben nem aszerint rangsorol a gép, hogy ki mikor halt meg vagy hogy meddig jutott, hanem hogy kinek milyen közel következett be a halála a célhoz viszonyítva.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Tudom hogy nem egy erőgép a telefonom (P8 lite), de azért csak nem kéne rajta szaggatnia a mine pályáknak.
Freddycom: Köszi, ez hasznos.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Én csak a napi 4 bronzot nyitom videóval, plusz időpörgetéssel azt az 1-1 aranyládát, amit bead. Esetleg ha elfogynak a ládák, megyek még egy kört, hogy egy újabb ládára ráindítsak. Lehet ezzel is haladni, csak lassabban, de pár nap múlva így is fullos lesz a super dízelem, ami amúgy annyira nem jön be és sajnálom a rá költött aranyat.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Kétszer egymás után ugyanitt beakadok. [kép]
-
athomi
veterán
Köszi fiúk! Pedig de szép lett volna.
-
athomi
veterán
Amit megveszel spcial offer-be járművet az gyárilag fullos vagy ugyanúgy ki kell fullozni?
-
athomi
veterán
Nekem ez a frissítés legalább annyira visszalépés, mint előre. Hiába az új pályák, ha nem tetszenek, ráadásul az összetettségük miatt kijönnek vele a bugok a játékban. Ráadásul a frissítés óta több és hosszabb reklámot kapok az arcomba.
-
athomi
veterán
Mindenkinél frissül csak nálam nem?
-
athomi
veterán
Nálam semmi. :/
-
athomi
veterán
válasz SpongyaBob #355 üzenetére
Ok, felvettelek.
zeon.hu: Közben este ozzman (ph!-s?) még jobban meglódult.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Ezen a Seesaw Road-on (mai daily) egyszerűen nem tudom hogy mentetek ilyen időket, közelében nem voltam senkinek 7 próbálkozás után. A 8. próbálkozásnál fogalmam sincs mi történt, mert már majd kinyomtam a képernyőt az ujjammal annyira nyomtam a gázt miután szokás szerint már a híd után lemaradásban voltam, aztán egy részen brutálisan meglódult a kocsi.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Létom már szinte senki nem daily-zik, 3-4en nyomjuk. Kemény ez a Shaft Redemption, motorral ha átjutok szépen a 2. hídon, a 3. tuti megfog.
-
athomi
veterán
válasz SpongyaBob #341 üzenetére
Ma reggel nyomtam ki az x-mas-t. Most pár napig elleszek a pályákkal, de tényleg jó lenne néhány új cup.
-
athomi
veterán
Az hogy van, hogy monsternél az engine lvl 18-nál még tovább húzható, de már nem ad plusz Le-t hozzá? Akkor mit fullozzak rajta?
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
Nagyoon kemény az az idő a mai daily mapon Freddynél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation tulajok OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest