Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz hahakocka #41166 üzenetére

1, Mivel dolgozok és telefonról nem akarok ilyennel szenvedni megint, ismét.

2, Ne vedd sértésnek de már ezerszer lerágott csontot írsz hogy mennyire jó a 7900XT. Nem jó. Egy 6950 XT + 5 -10 % ennyit ad pluszban( még AMD szerint is átlag FPS ben 180 vs 168) miközben a 6950XT 650 euro a 7900XT meg 900 euro 40 % felárral. Az RT az AMD sek szerint meg hülyeség ha jól tudom.( a valós helye és neve annak a kártyának egy 7800XT lenne max 600 euros árral a 4070ti vel együtt)
    Az AMD is az orrotoknál fogva vezet titeket csak nem jöttök rá. A 7600 teszteknél azt olvasom jó lesz az majd ha 150 euro lesz meg nem rossz ez. A 6650XT hez nézve 10 % kal drágább 8 % kal gyorsabb.
    Komolyan mondom vakok vagytok, az Nvidia haterség és szidalmazás elveszi a józan ítélőképességeteket.
    A 4060 Ti ehhez képest előrelépés mert legalább egy 3070 szintjét adja FG támogatással és 100 dollár előnnyel a 3060 Ti hez nézve meg 10 %-kal gyorsabb ugyan azon az áron. És én legalább tudom, hogy ez hülyeség amit leírtam, mert valójában az Nvidia hülyére vesz minket hogy egy 4050 szintű 200-250 dolláros kártyával tolja ki a szemem ennyi pénzért, mert olyan jól sikerült az Ada hogy nem adnak ingyen pitét .

3 ,Az FSR ről semmit nem tudsz konkrétan, mint ahogy nagyjából senki. Semmi okot nem látok arra ,hogy jobb legyen az FSR3 mint a DLSS3.Az a célja, hogy elérje annak a szintjét, ha kijön egyszer. Jöjjön, legyen, de az hogy te már azt vázolod fel hogy jobb lesz minta DLSS3 meg mennyire odaver anélkül hogy tudnád valójában és ezt az Nvidia topikban. És a Trollos mondtat az volt amit én írtam. Ok.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák