Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- OpenMediaVault
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bittorrent topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz hahakocka #41166 üzenetére
1, Mivel dolgozok és telefonról nem akarok ilyennel szenvedni megint, ismét.
2, Ne vedd sértésnek de már ezerszer lerágott csontot írsz hogy mennyire jó a 7900XT. Nem jó. Egy 6950 XT + 5 -10 % ennyit ad pluszban( még AMD szerint is átlag FPS ben 180 vs 168) miközben a 6950XT 650 euro a 7900XT meg 900 euro 40 % felárral. Az RT az AMD sek szerint meg hülyeség ha jól tudom.( a valós helye és neve annak a kártyának egy 7800XT lenne max 600 euros árral a 4070ti vel együtt)
Az AMD is az orrotoknál fogva vezet titeket csak nem jöttök rá. A 7600 teszteknél azt olvasom jó lesz az majd ha 150 euro lesz meg nem rossz ez. A 6650XT hez nézve 10 % kal drágább 8 % kal gyorsabb.
Komolyan mondom vakok vagytok, az Nvidia haterség és szidalmazás elveszi a józan ítélőképességeteket.
A 4060 Ti ehhez képest előrelépés mert legalább egy 3070 szintjét adja FG támogatással és 100 dollár előnnyel a 3060 Ti hez nézve meg 10 %-kal gyorsabb ugyan azon az áron. És én legalább tudom, hogy ez hülyeség amit leírtam, mert valójában az Nvidia hülyére vesz minket hogy egy 4050 szintű 200-250 dolláros kártyával tolja ki a szemem ennyi pénzért, mert olyan jól sikerült az Ada hogy nem adnak ingyen pitét .3 ,Az FSR ről semmit nem tudsz konkrétan, mint ahogy nagyjából senki. Semmi okot nem látok arra ,hogy jobb legyen az FSR3 mint a DLSS3.Az a célja, hogy elérje annak a szintjét, ha kijön egyszer. Jöjjön, legyen, de az hogy te már azt vázolod fel hogy jobb lesz minta DLSS3 meg mennyire odaver anélkül hogy tudnád valójában és ezt az Nvidia topikban. És a Trollos mondtat az volt amit én írtam. Ok.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- OpenMediaVault
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Renault, Dacia topik
- Bestbuy játékok
- Mobil flották
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest