-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz dangerzone #161599 üzenetére
Szerintem az elején indítsd 3g/tskg mennyiséggel a CH-t. Ha nem jön a tömeg, akkor emelj hetente 50 grammal a teljes CH-n.
Az 5 kezdésnek sok szerintem. Ha nem akarsz nagyon zsírosodni, csak minimálisan, akkor főleg minimálisan emeld csak a CH-t és adj több időt a fejlődésnek.utdetailing.hu
-
dangerzone
addikt
Sziasztok! Korábban kérdeztem tőletek az edzésekkel kapcsolatban, ami még hátra van, az a étrend.
Shopbuilderen nézegettem az étrendeket. Jelenleg ugye 70kg (175cm) vagyok,
~közepesen izmos deréktől felfele. A combom, vádlim rendben van, azokon sok fejlesztést már nem akarok végrehajtani, így is minden gatyám kipúposodik a vádlimnál. Így tehát 75-kg környékére szeretnék "megnőni", a felsőtestem izmainak növesztésével.
A legtöbb helyen 2g*testsúly fehérje, és 5g*testsúly szénhidrátbevitelt írnak, ami nagyjából 3.200 kcal naponta.
Ennyi kaja tényleg szükséges, ha nem akarok akarok 2 ajtós szekrény lenni, leginkább nagyobb hátat meg karokat szeretnék zsírosodás nélkül? Vagy ez csak mindig úgy működik, hogy tömeget növelünk (izom+zsír), majd leszálkásítunk?Illetve, ami miatt igazából megzavarodtam, az szintén egy Shopbuilderes étrend, ami 1600kcal-t ír 70kg-os tömegnöveléshez. Ennél többet ettem, mikor diétáztam.
Útba tudnátok picit igazítani, mi az igazság?
-
NORBl
aktív tag
Shop builderre nincs most valami kupon, vagy valakinek esetleg felesleges?
-
aelod
veterán
válasz HussarF #161592 üzenetére
Low barhoz kell a legnagyobb váll/csukló meg csípő mobilitás. Pont ma néztem meg a Király Laci guggolós videóját.
Bár én sosem preferáltam a low bart testépítő szempontból tök felesleges így guggolni. Csak a high bar.
Apropó 2 napja elől guggoltam 80 kilóval széles terpeszben 3x10-et. Nehéz vót.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
válasz gyuri860213 #161591 üzenetére
tök jó hogy rám semmilyen hatással nincs
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
válasz gyuri860213 #161591 üzenetére
A mélység inkább magasság volt. De hogy lehet ilyen közel fogni guggolás közben a rudat. Rendes rossz volt nézni, mint ha valami rendellenessége lenne
-
gyuri860213
tag
Akkor guggolás ON
Rám fordítva hat, inkább elment a kedvem mert tudom hogy soha nem fogok ennyivel guggolni
Durva hogy a csávó ~90kg, elég száraz és ilyen teljesítményre képes. -
benfolds
őstag
válasz gyuri860213 #161586 üzenetére
végre továbbadhatom a "off-bajnok vándorkupát" valakinek.
-
Napi shitposzt
Amúgy láb vót, atta!
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz gyuri860213 #161586 üzenetére
Csapágy lehúzóval.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
gyuri860213
tag
Elég off de hátha van aki tud segíteni.
A mosógép csapágya berohadt, a csapágyházat ki tudtam tekerni valameddig viszont a csapágy összerohadt a tengellyel így nem tudom tovább tekerni. Hogy tudnám leválasztani a tengelyről? WD-40et fújtam már rá, de mivel elég szoros az illesztés nem igazán jut be a problémás helyre. Hevítésre gondoltam, de attól csak tágul a fém, szóval még jobban összeragad, vagy nem? -
Angel2014
addikt
-
Macka
veterán
Fasza... Szombaton megfáztam, azóta döglök, edzés felejtős....
Persze ez is mikor? Hát amikor jól megy.Legalább tudok itthon world of tankozni.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz BÁ Nutrition #161579 üzenetére
Faxbuk alapjan 58 lesz. Szal csepeli 70
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Ļantos
aktív tag
válasz gabor128 #161575 üzenetére
Nem, nem kell hozzá segítség, csupán nem mindig kell megcsinálni 10 ismétlést, hanem mondjuk négyeket hatokat de nagyobb súllyal. Igenis lehet fejlődni ha valaki normálisan eddz. Én 43 évesen is tudok jönni felfele pedig nekem már sokkal nehezebb mint egy huszonévesnek.
-
gabor128
aktív tag
válasz benfolds #161494 üzenetére
Igen, onnan van. Persze én nem veszek mindent kész ténynek és megpróbálom átgondolni hogy ez működhet-e. pl az szerintem is hülyeség hogy kevés vizet kell inni, meg még pár hasonló. Illetve mivel nem visz be fehérjét, zsírt se, rostot sem. Le fog csoffadni izomból is, meg problémája lesz az emésztéssel. Szóval így biztos nem csinálnám. Ugyanakkor a turbo diétával kapcsolatban is van kétségem, mert pl. szerintem be kéne vinni szilárd ételt is. Viszont a gyorsaság miatt (már ha egyáltalán ez működik) meg lehetne próbálni, mert mondjuk 2 hét nem okoz akkora erő vesztést mint 3-4 hónap. Szóval még gondolkodok rajta.
@Tamoo:
A 100%-az alapvetően jó lenne. Viszont azt vettem észre magamon, hogy ha mindig bemegyek edzeni és ugyanazokat a súlyokat emelem meg kb ugyanazok a gyakorlatok, kb ugyanannyi ismétlésszám, akkor nincs fejlődés. Hol picit jobban megy, hol rosszabbul és nem az ismétlésszámot kéne növelni hanem inkább a súlyt. Ergo túl kéne haladni a 100%-ot. Bele kell nyomni olyan súlyba is ami már nem megy. Ezt úgy lehet megtenni, hogy vagy segítővel, vagy keretben (hogy ne essen a nyakamra ha nem megy), vagy csak a negatív nyomást csinálja az ember (mondjuk egy piramis után). Ha ezt több alkalommal eljátssza az ember, akkor előbb-utóbb ki fogja tudni nyomni a kicsivel nagyobb súlyt is. Persze kell hozzá a kellő kipihentség, koncentráció, kaja, stb.
Habár elég nehéz a 100% súlyokat is kinyomni a szürke hétköznapok, meg a mókuskerék hatására hajlamos vagyok maradni a 100-on és "komfortzónában" edzeni. -
bigmasterg
addikt
válasz dangerzone #161572 üzenetére
" es lenyegeben minden alkalommal ugyanazokat a gyakorlatokat csinalom ?"
Teljes testes edzést úgy okosabb lenne, hogy minden edzésen más gyakorlatokat csinálsz, csak épp minden alkalommal kap "minden" izom.
Tehát egy hét alatt megcsinálod nagyjából ugyanazokat a gyakorlatokat, mint a bontott edzés esetén, ahol egy nap egy izmot terhelsz.
pl.: egy mellre végzett 3., vagy 4. gyakorlatnál nem tudsz már olyan súllyal dolgozni, mintha aznap az lenne az első gyakrolatod mellre.Illetve érdemes az összetett, alapgyakorlatokra építened az edzést.
-
t256
őstag
válasz dangerzone #161572 üzenetére
Szia!
Először is gratulálok a fogyásodhoz!
Tömegnöveléshez alap az étrend. Ha 70 kg-ról indulsz, akkor 140 g fehérjére és ugyanennyi szénhidrátra van szükség. Igen ez csak 2 g/tskg szénhidrát. Ezt tartsd egy ideig és fokozatosan emeld. Gondolom nem akarsz zsírban visszahízni.1. Ha már fél éve edzel, akkor mehet az osztott edzésterv. Ilyenkor már kell 2-3 gyakorlat izomcsoportonként. Havonta érdemes egy-két gyakorlatot lecserélni. Kell a változatosság, hogy ne unjad. Valamint sosem tudhatod, hogy milyen gyakorlatra reagálsz jobban.
Kiindulásnak [Ez] egy jó edzésterv. Nem baj, ha nem tudod végigcsinálni. Ha izomcsoportonként csak 2-3 gyakorlat megy az pont jó, lényeg, hogy hozzászokj a terheléshez. Én például bicepsznél még nem tudom megcsinálni a harmadik gyakorlatot.
Hátizom edzésnél viszont most fogom lecserélni a nyak mögé húzást fűrészelésre. Attól jobban durran a hátam.2. A súlyokhoz hozzá kell erősödni. 60 kg helyett kezdd mondjuk 40-nel. A lényeg, hogy 3x8-10 ismétlés menjen úgy hogy az utolsó 2-3 ismétlés már nehéz legyen. Ha már könnyen megy, akkor növeled a súlyt vagy az ismétlésszámot.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
dangerzone
addikt
Sziasztok! Szeretnem komolyabban űzni a sulyzos edzeseket. Mar fél éve rendszeresebben jarok edzoterembe heti 1-3 alkalommal. Az első cél a fogyas volt, ami sikerült. 79kg-rol lefogytam 70-re, 175cm-s magassaghoz, leginkabb dietaval sulyzos edzesekkel es futassal. Most viszont szeretnék esztetikusabban kinezni es izomtomeget novelni, heti 3-4-szer sulyzos edzest vegezni. Ehhez kérném a tanacsotokat. Ket kérdésem van első körben:
1. Erdemes-e eltérő napokon eltérő izomcsoportokat edzeni, vagy célravezető lehet ha minden alkalommal atedzezem az összes (tervezett) izomcsoportot es lenyegeben minden alkalommal ugyanazokat a gyakorlatokat csinalom ?
2. Hogyan erdemes növelni az edzeshez hasznalt súlyok tömegét a gyakorlatban (edzesintenzitas)? Tegnap peldaul 60 kg-mal csinaltam fekvenyomast, 6x3-at. A súlyt hogyan kellene ésszel növelni, hogy nagyobb ingert kapjanak az izmok és fejlodjenek? -
benfolds
őstag
válasz marked one94 #161569 üzenetére
ebbe a terembe mondjuk lejárnék, tök jó hangulatos lehet. meg ahogy a képeidet meg a videóidat elnézem, nagy tömeg sincs.
-
válasz marked one94 #161569 üzenetére
-
őstag
válasz tibcsi0407 #161565 üzenetére
Nem tudom, hogy mikor voltál az XL-ben, de először odamentem(nyáron költöztünk le Budapestről). Dohos öltöző a pincében, szanaszét szakadt bőrborítás a padokon, a tárcsák burkolata málik, szóval darabok hiányoznak belőlük. Semmi sincs rendesen a helyére rakva, a gépek legjobb esetben középszerű állapotban vannak. A futógépek fele "rossz" feliratú, a maradék fele meg meg-megáll miközben sétálsz/futsz rajta.
Semper fi!
-
őstag
Kaposváron a Fitness Arénába járok és azt kell, hogy mondjam, ez a terem nekem elég felső 10%-nak tűnik. Minden igényes, jól karbantartott, súlyzók a helyükön( ), semmi sem szakadt és RFID kártyával megy a szekrény, beléptetés, stb. Futógépek is szuper állapotban vannak, semmi parkettás lóf@sz.
Az edzőknél rendszeresen látom a jegyzetfüzetet, bemutatnak, korrigálnak a kliensnél, különféle nyújtásokat is "megkövetelik" tőlük. A személyi edzés árazását nem ismerem.[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
Macka
veterán
Hogy milyen? Otthagytam.
Gépek modernek, jók, egykezesek 60 kg-ig.
De....
Hatalmas a tömeg, főleg 17 óra körül, amikor oda tudtam érni munka után. Helyi celebek, menők, Insta huszárok, majmok meg ribancok gyülekezőpontja. Az a menő, aki drága cuccban edz.
Edzeni rendesen a tömeg, a guggolókeretben papucsban bicepszezők, az egyszerre 3 főt köredzésben mozgató személyes edzők miatt lehetetlen.
Kb ennyi. -
t256
őstag
válasz Macka #161553 üzenetére
Kedvencem, amikor az edző 3 vagy több embernek tart edzést. Közben a helyi törzsgárdával röhögcsélnek, ezért legalább zaj van a teremben. Nálatok legalább kivonul dohányozni, addig sincs ott.
Még jobb a köredzés. Csigás lehúzás, utána hasprés, kézisúlyzós bicepsz, lábnyújtás.
Tanítványonként a gyakorlatok változnak így sikerül befoglalni az egész termet.
Úgy voltam, mint Németh Pisti a Mr. Olympián: "Ide se jövök többet"
Egy terem volt Hűvösvölgy irányába.Egerszegi Cutler milyen?
Itt Pesten Scitec Gold néven fut. Kétszer voltam ott, de nem tudtam normálisan edzeni. Fura hangulat volt. Az öltözőben tömeg volt. A cipőmet nem tudtam levenni. A kártyás öltöző szekrény nyitás egyenesen katasztrófa.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Macka
veterán
Az, hogy az "edző" közben eszik, meg a telefonját nyomkodja, az itt is alap. Persze itt is szarik rá, hogy a vendég totál szabálytalanul végzi a gyakorlatot. Volt, hogy én szóltam rá az edzőre, hogy figyeljen már az emberére, mert így be fog állni a dereka.
aelod: ahova most járok, ott 1 db edző van, de ő normális is. Mivel kicsi a terem, szerényebben felszerelt, nem divatterem, kevesen is járnak, így igény sincs rá.
[ Szerkesztve ]
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz aelod #161554 üzenetére
Ilyenkor ki a hülye? Nem az edző. Nem tudom sajnálni aki ennyit kidob azért hogy ugyanazt megkapja amit netről lenézhet, de semmi se kap. Mert biztos nincs mellé étrendtervezés a szervezettől, szükségességtől függően. Itt is van olyan arc (edző?) akinek az edzése az hogy üldögél, mobilozik, vagy a falat támasztja és végig dumálnak. Egyszer se láttam hogy spannolná, kísérné, mutatná hogy kell helyesen. De mivel ki van pattintva cuccal, inkább hozzá mennek. Igaz, kb csak csajok Van olyan aki figyel erre, notesszel járnak, konzultálnak, de ő ezt se.
[ Szerkesztve ]
-
@tco@
aktív tag
válasz aelod #161554 üzenetére
De átlag 5e alatt pesten nincs személyes instagram nyomkodás.
Régóta akartam már itt kérdezni, hogy vajon más termekben is egyszerre történik-e:
-személyi edzés 3+ embernek
-evezőgépen csontra előredőlve (éljen a csigolya) és egyéb kretén módon kivitelezett gyakorlatok közben edző telót nyomkod
-edző kimegy cigizni
-vagy másokkal dumálA terem nevét nem írom, nem értek a szeméyi edzéshez, de kivülről nézve ez tragikus...
-
aelod
veterán
válasz Macka #161553 üzenetére
3e egy edzés zegen? Itt a peakben 6-8-at is elkérnek. De átlag 5e alatt pesten nincs személyes instagram nyomkodás.
..és amikor ismerősöknek mondom, hogy 3e-ért foglalkoznék vele egy órán át akkor megy a szem kápráztatás nagyot hallás, hogy az sok.
Edzői papírja van mindegyiknek, de úgysem az adja a szaktudást.
Szerintem azért anatómiát és edzéselméletet nem árt tanulni mielőtt bárki is belefogna ebbe.
A kedvencem az egyik pics@, aki 3 embernek ad egyszerre órát, közben meg kijár cigizni.
Szünetet tart na, az jár a Mt. alapján neki
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Egerszegen is ez megy. A cutlerban van kb 10 személyes edző, de egyiknek a kezében sem láttam soha nyugtatömböt. Egy óra 3.000,- Ft körül van, abból oszt vissza a teremnek kb 30%-ot. Persze mindent feketén.
Gogszot árulni egyiket sem láttam (az egyik versenyez is, gondolom azért ő ha arról van szó, adogat el dogokat).
Edzői papírja van mindegyiknek, de úgysem az adja a szaktudást. Abból pedig egyiknek sincs nagyon.
A kedvencem az egyik pics@, aki 3 embernek ad egyszerre órát, közben meg kijár cigizni.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Nem mindegyik versenyzik is.
De a legtöbbje dealer igen. Plusz ugye szart se adózik mert full feketén edzősködik, képzettség nélkül. Tartoznak fűnek-fának, de zinstán kell a guccsiskabát meg a béjemvé, hogy mutassák jól megy.[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
-
Macka
veterán
válasz HussarF #161545 üzenetére
Mentek a NÉBIH-hez, hogy ebben bizony kevesebb a tesztó, mint ami rá van írva.
D3W1L3: Még a 2000-res évek elején árultak úgy clenbuterolt, hogy a pénzedért receptet kaptál, bementél a gyógyszertárba, és kiválthattad a Spiropen-t.
Egyiptomban most is úgy van, hogy kb mindent (rendes gyógyszerként) meg tudsz venni hivatalosan a gyógyszertárban. De ha külföldi megy be, annak kiadják a hamisat, mert azt is tartanak.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
válasz D3W1L3 #161542 üzenetére
Állítólag látott már valaki külföldi gyógyszertárit is, ami 100% eredeti. És állítólag erre garanciát is vállaltak.
Mindegy az egész igazából, csak arra akartam rávilágítani, hogy ha valaki nagyon akar, tud venni nem pancsolt, eredeti gokszot is, ami viszont drágább, mint a pincekotyvalék. Abba viszont nem gondolnak bele, hogy az egész dolog amúgy sem egészséges, de azt még megfejelik azzal, hogy bevállalják a köztudottan ócska, pincekonyhában főzött fost.
-
t256
őstag
válasz BÁ Nutrition #161533 üzenetére
Érthető. Ki tudja honnan származik a "táplálék kiegészítő" amit szereztek.
Elkerülhetetlen, hogy valaki a helyszínen fogyassza el. Mi van, ha ott a teremben történik valami.
Elég szigorú a mester, ha ezért akár Európa és Világbajnokokat is simán kitilt a terméből és nem foglalkozik vele többet.
Vagy csak nem szereti a konkurenciát.Én még szerencsére nem láttam ilyen műveletet élőben.
Illetve egyszer nagyon régen egy azóta bezárt VII. kerületi konditeremben láttam az öltözőben egy üres Naposimos dobozt.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Angel2014
addikt
válasz BÁ Nutrition #161535 üzenetére
PL: [link] és ez is a vida régi terme.
-
benfolds
őstag
én csak akkor jártam terembe egy fél évig, amikor nagyon régen először nekirugaszkodtam a gyúrásnak, de akkor még semmi olyasmit nem tapasztaltam (persze lehet, hogy csak kis taknyosként még nem tűnt fel), mint ahogy ez az egész gyúrós világ most insta, youtube, fórum hozzászólások stb. alapján lejön. konkrétan geci kegyetlennek és mocskosnak érzem az egészet. nem csak a kokszra gondolok, hanem minden olyan faszságra, ami pl. a gasztrokultúrát is tönkretette a szememben. itt is ugyanúgy megvan a szektásodás, a könyöklés, a megmondóemberek, a sznobkodás, a divatfaszságok. nem is tudom miért számítottam másra. ami viszont pozitív tapasztalat, hogy a közhiedelemmel ellentétben a gyúrósok egyáltalán nem hülyék, sőt, hát éppen ellenkezőleg. nagyon is jellemző, hogy iszonyatosan tudatosak, és erősek a stratégiai gondolkodásban. de ez sem meglepő, másképpen ezt nem is lehet.
ja, és még mindig a páldinál vagyok leragadva. aggódom ezért a csávóért. szerintem nagy tehetség, de nem lesz ez így jó. (persze ezt megint csak insta meg yt alapján mondom, lehet félrevezető)
-
Angel2014
addikt
válasz BÁ Nutrition #161533 üzenetére
Ja és csepeliek ütötték szét. Utána meg átment a meccába ha egyről beszélünk.
De én már arra gondolok mástól veszik a cuccot és megsértődik érte vagy nem tudja teríteni a sajátját.
-
rwin5
őstag
válasz mayday00 #161520 üzenetére
Én anno mikor még a kondit komolyan, vagy
komolyabbanvettem, akkor durván rá voltam kattanva az edzéselőttire. Szerintem olyan 17-18 éves korom óta mindig toltam valami edzés előtti pörgetőt, és úgy nagyjából 24-25 évesen kezdtem el csökkenteni. Én is eljutottam odáig vele, hogy teljesen összekapcsolódott az edzés fogalmával, ha azt nem ittam akkor el se tudtam képzelni, hogy hogy lesz ebből edzés, és általában alig durrantam be, meg motiváció se volt sok.Teremben is vannak, vagy voltak olyan srácok akik már dupla adagot ittak (pedig nem volt mr. olimpia egyik sem) számolva az ilyen 600-700 mg koffein, ezt évekig így nyomni szerintem majdnem önmagában felér egy kox kúrával (nem eredményre, hanem olyan szinten, hogy mekkora teher a szervezetnek). Csak nyilván fiatalon könnyebben gyilkolja magát az ember, mert könnyebben regenerálódunk.
A belgyógyászatra ha valaki bekerül akkor kórelőzményben vezetik, hogy fogyaszt-e alkoholt, kávét napi szinten mennyit iszik, ha átváltod azt a 300-500-700 mg edzéselőttit, és benyögsz neki egy ilyet, hogy napi 5-8-10 kávét, biztos vet egy keresztet a doki rád (és azt nem kell még ragozni, hogy a koffeinon felül mennyi minden van benne).
Már kb 1-2 éve nagyon azon az állásponton vagyok, hogy nagyon durván egészségtelenek, de azért van mikor nem bírtam megállni, hogy ne nyomjak.
Mostanában (bár idén szinte semmit nem edzettem, csak hobbi szinten mozogtam) inkább iszok egy jó kávét, és magamat sem gyilkolom vele annyira.
-
aelod
veterán
Sajnos a mai ,,testépítők" ilyen edés előtt szarok nélkül
Hidd el a profik nem szórakoznak a boltban kapható pre workoutokkal Komolyabban veszik azt is.Azért kicsit összetett dolog ez. Cipelj magadon "felesleges" 50 kiló túlsújt izom formájában, diétázz és edz napi 2x. Extrém teljesítmény, extrém életvitel minden téren. Nem szabad párhuzamot vonnia a "én kemény vagyok mert tudok fekvőtámaszt nyomni edzés előtti nélkül is" hülye gyerekkel.
-
@tco@
aktív tag
Én mikor először toltam Hot Blood-ot edzés előtt fél órával, szinte tokkal együtt mentem be az ajtón a terembe, annyira felnyomott, baromi jó érzés volt...de lehet ezt ésszel is.
Én vízbe rakott koffeinport szoktam javasolni ha engem kérdeznek, aztán toleranciától függően lehet állítgatni 50-500mg között. -
mayday00
őstag
válasz whitezo88 #161516 üzenetére
Vagy szimplán öngyilkos lesz. Sajnos ez is előfordult már..Hazánkban is..
Meg szerintem ezek a különböző edzés előtti pörgetők is károsak..Némelyik elég durva.
Sajnos a mai ,,testépítők" ilyen edés előtt szarok nélkül 1db fekvőtámaszt sem tudnak megcsinálni. Nincs bennük erő a különböző szerek nélkül. Sajnos ez az igazság.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
aelod
veterán
Az a szánalmas az egészben, hogy nem ígértek több pénzt, sőt sokkal kevesebbet.
Nem csak ő hanem Tóth Dani is.Trent senkinek nem kellene szednie....
Eat CLEN
TREN hard
ANAVAR give up
You'll DBOLish your goals
and dont forget to TEST your limits[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Angel2014 #161514 üzenetére
Kíváncsi vagyok, mi áll a hétterében, mert ugye előfordul hogy akár 20-30on évesen meghalnak, és utólag azért kiderül, hogy vagy elnézték az inzulint, vagy szívgyengeség miatt amire az a heti 1000mg tesztó meg tren nem volt jó, stb stb... Régebben is mindig kiderült hogy más halálra vízhajtózta magát, és sorolhatnánk... de hát mikor már első kúrának buzique-ra is olyan adagokat mondanak... (és nem, a kreatingoksztól nem lehet meghalni)
-
t256
őstag
válasz Angel2014 #161514 üzenetére
Úgy tűnik, hogy miután Vida megtanítja Őket edzeni és egy kicsit befutnak (nyernek vagy jó helyezést érnek el versenyen) rögtön ott is hagyják.
Vagy nehéz természet az Öreg?
Tegnap megnéztem a Mánia Fitness interjúját Pintér Ferencel.
Ő arról számolt be, hogy több versenyző ott hagyta, miután elindította a karrierjüket. Ha egy sarokkal arrébb több pénzt ígér egy szponzor, akkor rögtön mennek.
A Kökény Béla neve is felmerült...Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Angel2014
addikt
Pont a napokban akartam beszélni Somával ő volt a pultosa évtizedekig ...nincs a facén...nézem Andris akit javarészt naponta pózolt már egy kép sem jön ,sőt nem is az ismerőse. Szóval nem tudom mi az oka, hogy otthagyják vagy mi áll a háttérben ,de ha szeretnéd megkérdezem. De ez nekem is pár napja tűnt fel.
Ő sincs már..
[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
válasz Angel2014 #161512 üzenetére
Angel!
Keresgéltem a topikban. Találtam néhány hozzászólást, amiben írtad, hogy jóban vagy a Vida Zoltánnal.Nem tudsz valami jó pletykát, belsős infót?
Arra lennék kíváncsi, hogy anno a tanítványai otthagyták? Sára Gyuri például? Úgy tudom egyszer csak elkezdett a Flexbe járni. Talán összevesztek. Nagy Orsolya szintén. La Llave Alex? Ő is mintha átment volna a Flexbe.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
tibcsi0407
félisten
válasz bigmasterg #161510 üzenetére
Ahhoz nagyon emelnem kellene a zsíron, instant elkezdenék hízni szerintem.
Meg ezt a kis CH-t már nem akarom elengedni.utdetailing.hu
-
bigmasterg
addikt
válasz tibcsi0407 #161509 üzenetére
Lassan átmész keto-ba.
Innen már nem lenne olyan óriási váltás, még lehet meg is érne egy próbát. -
-
t256
őstag
válasz tibcsi0407 #161506 üzenetére
Jó alacsony a ch!
Diéta?Nekem 180 gramm körüli fehérje bevitel kell. Te miből tudod fedezni?
A csirkemell már nem megy le.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
t256
őstag
Mostanában voltak gyomor problémáim. Puffadás, gázképződés (korgó hangok gyomor tájékról).
Tegnap kimaradt a tejsavó fehérje. Edzés sem volt így az edzés utáni gyors szénhidrát is kimaradt. Eleinte erre gyanakodtam.
Szóval két nap kiegészítők nélkül és nagyon jó a gyomrom.
Laktózérzékeny vagyok, de ezek most nem ennek a tünetei voltak.
Most elfogyott a Protein Buzz fehérjém, Már be van készítve edzés utánra a Nutriversom Iso Pro. Ebben már van laktáz enzim.
Arra gondoltam, hogy ha ezek elfogynak, akkor kiegészítők nélkül csinálom tovább. csak a vitamin marad semmi más.
Kíváncsi vagyok lesz-e változás ha elmarad az edzés utáni turmix. Sejtem, hogy nagy különbség nem lesz.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Mous 18 literes hátizsák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest