-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz Macka #161553 üzenetére
Kedvencem, amikor az edző 3 vagy több embernek tart edzést. Közben a helyi törzsgárdával röhögcsélnek, ezért legalább zaj van a teremben. Nálatok legalább kivonul dohányozni, addig sincs ott.
Még jobb a köredzés. Csigás lehúzás, utána hasprés, kézisúlyzós bicepsz, lábnyújtás.
Tanítványonként a gyakorlatok változnak így sikerül befoglalni az egész termet.
Úgy voltam, mint Németh Pisti a Mr. Olympián: "Ide se jövök többet"
Egy terem volt Hűvösvölgy irányába.Egerszegi Cutler milyen?
Itt Pesten Scitec Gold néven fut. Kétszer voltam ott, de nem tudtam normálisan edzeni. Fura hangulat volt. Az öltözőben tömeg volt. A cipőmet nem tudtam levenni. A kártyás öltöző szekrény nyitás egyenesen katasztrófa.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
aelod
veterán
válasz Macka #161553 üzenetére
3e egy edzés zegen? Itt a peakben 6-8-at is elkérnek. De átlag 5e alatt pesten nincs személyes instagram nyomkodás.
..és amikor ismerősöknek mondom, hogy 3e-ért foglalkoznék vele egy órán át akkor megy a szem kápráztatás nagyot hallás, hogy az sok.
Edzői papírja van mindegyiknek, de úgysem az adja a szaktudást.
Szerintem azért anatómiát és edzéselméletet nem árt tanulni mielőtt bárki is belefogna ebbe.
A kedvencem az egyik pics@, aki 3 embernek ad egyszerre órát, közben meg kijár cigizni.
Szünetet tart na, az jár a Mt. alapján neki
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Windows 10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest