-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
válasz Angel2014 #122312 üzenetére
nem csepelen edz hanem a getriverben a 13-ban. Ez a kép is ott készült. Múlt héten volt szerencsém élőben is találkozni vele, Hajós Andrissal bohóckodtak a gépeken, azért a kemény edzéstől messze volt. Élőben amúgy csuti vékony a srác...Maradjunk annyiban hogy a kipattintásról hogy jól áll neki a távolság...
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Ne kérdezzétek, hogy bukkantam rá.
[link]
Jó az a borítókép. -
nagyúr
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Angel2014
addikt
válasz SchumiBácsi #122388 üzenetére
Oké...
Olyan mint egy guggoló állvány a hátuljára lehet húzódzkodót tenni.
Súlybeakasztó részt a fűrészt hogy oldottad meg ? Ezt készen vetted?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
kk831228
addikt
válasz BÁ Nutrition #122391 üzenetére
Gay Nuru massage ...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
szuszinho
őstag
Egyébként, miért jó ez a Smith gép
-
celf
őstag
válasz aelod #122337 üzenetére
kihez jársz masszázsra? nekem is kéne egy jó.
amúgy nekem ez a gluteusban csomó nyomja az ideget és ezért fáj a derekad, nem tűnik túl megalapozottnak. mármint nem hiszem, hogy ez kiváltó ok, inkább csak tünet. ha nyomná az ischiadicus ideget, zsibbadna a lábad, gyenge lenne a vádlid, lábszár izmaid.
persze lehetséges, hogy felsugárzik a derékba.
de akkor már piriformis syndroma. bár az meg ritka mint a fehérholló.szóval azért ne (csak) masszőrhöz menj, hanem gyógytornászhoz is
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Angel2014 #122387 üzenetére
A képen "inaktív" az mind kész van, csak a napokban beugrott hogy erre még könnyedén feltehetek egy ilyen smith megoldást és nem kell amiatt egy külön állvány.
De ha üzletelni akarsz kereshetsz privátban is, mert majd a lábgépekhez kellene egy komplett lapsúlyvezető 100-120kg lapsúllyal.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Angel2014
addikt
válasz SchumiBácsi #122385 üzenetére
Amenyiért összerakod én kész gépet adok lehet a töredékéért [link] de gratula a kivitelezésért,és ha még meg is csinálod.
-
aelod
veterán
-
sutyesz96
őstag
válasz goodboy007 #122369 üzenetére
Ez komoly?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
GoTReX
őstag
válasz BUZZLGHTYR #122382 üzenetére
Van akinél erős vizesedés jelentkez(het) ,de az inkább a fos kaja következménye. Azt hogy ha felszedsz vele kis izom+vizet az odabasz-e az élességnek ,azt lehet ők sem tudnák megmondani.
Ja amúgy akciós a bontottcsirke a hármas úton...
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
BUZZLGHTYR
senior tag
szopjatok le
értelmesen tettem fel a kérdést.. -
kk831228
addikt
Hétvégén mérlegelés, egyértelmű búvárruha... 80 kg fölött lesz szerintem... Mondjuk voltam kondiba, meg futni minimálisat, de ez nem kompenzálja, azt a kaja mennyiséget. Nem olcsó a napijegy 10 ójró, így csak kétszer mentem...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
zzz03
őstag
válasz BUZZLGHTYR #122375 üzenetére
ha vejder kretint tolnal akk dupla kockaid lennenek illetve a karod is 45 fole ugrana mar ez elso het nap letelte utan...
[ Szerkesztve ]
-
BUZZLGHTYR
senior tag
diétázgatok mostanában, ha tolnék egy kis kreatint (mert kurva gyenge vagyok) akkor a kockahasnak búcsút mondhatnék?
már valamennyire látszódik, csak azért kérdezném, ne basszam már el -
God Vazzeg
veterán
válasz bigmasterg #122371 üzenetére
Aliquis
-
GoTReX
őstag
válasz bigmasterg #122371 üzenetére
Miért a magyar Testépítő élet a Gyúrós forumra korlátozódik?
-
GoTReX
őstag
Tóth Dániel nagyon eltűnt nem? Történt valami amiről lemaradtam?
-
zzz03
őstag
válasz Dani82 #122361 üzenetére
ha nem erzel kulonosebben semmit akkor szar volt. sztem ezek a mentolos kremek se jok egesz testre. illetve a nagy resze szar. van olyan krem ami er valamit abbol a kis 100milis tegely kb 5rugo. de azt en csak a problemas zonakra rakom fel. bemasszirozom es utan tolom a rendes masszazs kremet ami nalam full termeszetes es nem is fazol tole, igaz az se occso. amugy ha jo a maszazs akk kb ugy erzed magad mintha kicserltek volna a hatad, derekad, vallad nyakad. legalabbis egy fullos hat-vall-nyak utan. addig kell menni masszorokhoz amig ilyet nem talalsz. legalabbis engem eddig 2ember tudott igy lemasszirozni. azota csak hozzajuk megyek es minden alkalommal ez az erzes van, ja es persze izomlaz is jon vele en ugyanezt az erzest adom meg azoknak akik a kezem ala fekszenek. nalam az a lenyeg h elegedetten tavozzanak es nem az h mennyit huzok le rola...
-
Dani82
senior tag
válasz zzz03 #122352 üzenetére
Pont tegnap voltam elosszor eletemben sportmasszazson, mert megfogadtam, hogy 5 hetente tartok egy het recovery hetet, amikor csak kardio masszazs es szauna megy.
Viszont fogalmam sincs jo volt e a csaj, nem fajt, ma nincs izomlazam, igazibol semmi kulonbseget nem erzek. Mondjuk ami szar volt, hogy valami eros mentolos fossal masszirozott, amitol konkretan 10p utan elkezdtem fazni, illetve amikor kimentem a vegen az utcara, majdnem romma fagytam tole, annyira erositette ruhan at a hideg erzetet -
sutyesz96
őstag
Mostanában miért csak férfi felsőtesteket látok ebben a topikban?
Valaki szánjon meg légyszi.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
zzz03
őstag
válasz aelod #122349 üzenetére
de nem remenytelen. ha van egy jo masszor akkor megoldja. en masszirozok testepito versenyzoket is akik eredmenyt is letesznek / letettek mar az asztalra, nevuk is van a sportba. amikor hozzam jottek eloszor volt aki a cipojet se tudta bekotni mer nem tudott lehajolni, dereka - hata olyan volt mintha teglat nyomkodnek. de ez mara mar mult ido.
-
zzz03
őstag
válasz aelod #122347 üzenetére
az a lenyeg. csak utana nem szabad abbahagyni mer hamar vissza lehet esni. volt egy srac nyaka fajt nagyon 3honap alatt eljutottunk oda h nem kellett gyogyszer es nem is fajt neki. elotte mindenhol volt orvosok kezelesek es nem hasznalt. na a nagy orombe h elmult minden abba is hagyta a latogatasomat. majd 3-4 honap mulva ismet keresett h akkor elorol kellene kezdeni es mar tuti nem foglya abbahagyni..
-
aelod
veterán
válasz zzz03 #122345 üzenetére
(#122343) Radnix
Látom szkeptikus vagy a témával kapcsolatban. Volt nála am. csak szart se ért mivel nagyon mélyen van.
(#122345) zzz03
Erős keze van, de megtalálta rámegy párszor még és jó lesz.
(#122344) ncc1701
Volt idő amikor megvolt ez a nexus köztünk
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
zzz03
őstag
-
aelod
veterán
válasz zzz03 #122340 üzenetére
Télleg te gyúró vagy . Ért hozzá ez a szakmája. Igen a csajszi is mondta, hogy most, hogy megvan a probléma oka 2x rá kellene menni egy héten. Az a baj, hogy nagyon mélyen van, de most minden edzés végén hengerezek hátha az is segít rajta.
(#122341) Radnix
Az.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
heti 2 masszazs 1 honapig aztan ha fasza akk heti 1. ha ert hozza hamar csokkeni fog a fajdalom es el is mulik. na ilyenkor nem szabad abbahagyni a masszazst mer par honap mulva kezdhetitek elorol. ha mar tunetmentes lettel akk 2hetente 1alkalom eleg is lesz, es nem lesz fajdalom. persze ez igy latatlanba egy nagy altalanossag. pontosabbhoz csinalnom kene egy masszazst rajtad
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
jó lehetett..
Igazából már kezdem megszokni, ami jobban zavar az alkarom és a golfkönyök.. Már este is fáj edzés nélkül. Bármilyen makacs vagyok sajnos dobnom kell pár gyakit (chinup, kétkezes bic rúddal, tárogatás, oldalemelés nagyobb súllyal)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #122336 üzenetére
Térd fájdalom kellemetlen tud lenni. Tegnap voltam masszázson. Könnyem kijött kb. úgy megkínzott a kislány. Gluteusomban mélyen van 3 nagy csomó az nyomja az ideget, ezért fáj a "derekam". Rakott rá tape-et meg a térdemre is. Nem tudom mennyire használ de reménykedek azért
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #122335 üzenetére
a volument a kieg gyakorlatoknál toltam meg ahhoz képest amit amúgy szoktam. Az is volumen.
hipotetikus 1 rep max 85%-ba nem fogok 10-et guggolni még akkor se ha mondjuk pár levegővel meg tudnám csinálni (persze akkor meg lehet nem 85% de soha nem maxoltam de nem tartom túl valószínűnek hogy 150-nél többet tudnék szabályosan guggolni)
A térdem meg érzem edzések után. Edzésben nem zavar
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
mélymagyarok ide vagy miafaxom van?
-
aelod
veterán
válasz Angel2014 #122317 üzenetére
A szakértelmedet senki nem kérdőjelezi meg a témában. Hol látsz te itt dagadó ereket (ami nálad egyenlő a szteroid használattal ugye) ? Ez egy edzés utáni kép lehet, ment egy kis vér az izmokba és kb ennyi.
(#122324) aliquis
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #122318 üzenetére
tiszta Alpacino csak kicsiben
-
headhunter
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz szuszinho #122315 üzenetére
Nemtunt mekkoranak? Van max 42-43as karja, meg fel van tapolva egy picit h epphogy majdnem atlagos legyen vedd le a tetkokat meg a borszint es kb unokahugod is van ilyen izmos.
Wood:amugy de. Van annyi esze h csipegessen ezt azt. Ennyit is er vele
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Angel2014
addikt
válasz Woodslave #122316 üzenetére
Én meg igen vagy nővi lehet vagy hivatalos tesztó..mindenhol dagad az ér és izomban is nagyon sok jött rá...de hol a csepeli box klubban? Se a nővi se a tesztó nem tesz kárt a szívnek esetleg vastagítja a szív falát egy picit, de nem tekeri.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Angel2014 #122312 üzenetére
persze, szívproblémás, középkorú kétgyerekes apa, qrva jól keres majd pont koxol egy ilyen középxar formáért.. Ha láttam mostanában inkább vékonyka szerintem ez vmi kamu kép.
Aztán lehet ennyire hülye ki tudja
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz wertigo1984 #122304 üzenetére
jólvan, kipróbálom csak a joghurtba nincs sok fehérje
-
Woodslave
félisten
[link] a leghíresebb naturálok
-
Angel2014
addikt
válasz wertigo1984 #122299 üzenetére
Jó is ez így de kazeinest igyál ébredésre gyorsan szívódónak nem sok értelme van...
-
-
wertigo1984
őstag
válasz BUZZLGHTYR #122303 üzenetére
Csinaltam egy idoben, hogy kedvenc joghurtomba tettem turot, es utanna egy adag turmix. Nem volt tole semmi hasmenesem. Nagyon jo ize van.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
BUZZLGHTYR
senior tag
túróba mit szoktatok rakni?
fehérje alapból bele van kalkulálva,
valamikor dobok bele kókuszt+mazsolát+fahéj.. egyéb ötlet? inkább fehérjedús cucc érdekelne, ami illik bele -
Woodslave
félisten
vótam atta láb kicsit megtoltam a volument a kieg gyakorlatokkal
Guggolás 3x5 110, 120, 127kg
Lábtoló 10-8-6
kitörés 3x20 hát nem tudom van-e ennek értelme ilyen magas ismétléssel, pinasúllyal mindegy
fekvő lábhajlító 3x8
merev lábas 3x8vádli ülő "álló"
hasjó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- DJI Mini 4 pro RC2 drón
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest