-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz aelod #123095 üzenetére
Régen, a csúcskorunkban 150-be nyomtunk fekve 4x6-ot. Régi szép idők. Abból lett szépen 140, majd 130, majd sérülések. Most már 110-125kg körül nyomkodunk spannal 10-eket. Bár mondjuk már a 3. gyakorlat a fekvenyomás, mert fosunk, h megint lesérülünk. Ma pont mell nap van, kedvenc napom a héten.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz GoTReX #123092 üzenetére
Nem kell variálni. Guggolj száz ismétlést 5 sorozatban akkora súllyal amennyivel megy még az 5. sorozatban is a 20 ismétlés. Deccit.
Rákerestem erre a zyzz akárkicsodára. Kár volt. Ami a legdurvább, hogy a kommenteket olvasva kb. sztárként emelték piedesztálra aztán csak egy suttyó magamutogató kis egyszálbelű gyökér...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
válasz GoTReX #123090 üzenetére
láb szereti a magas ismétlést (én nem ) Szoktam néha 20-at mondjuk utolsó sorozatban, de arra is van álláspont hogy nem jó keverni az ismétlésszámokoat (meg ellenkezőjére is )
[link] na ez egy jó program
Első hét: 10*10 azzal a súllyal amivel 3x10-eket tudnál amennyi idő alatt tudod
Második hét: első hét csak 3-4 perc pihenő
Harmadik hét: 100 ismétlés 7 sorozatban
Negyedik 100 ismétlés ahányban tudod de 7-nél kevesebb"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
na ma lábnap. Mivel a diétát nagyjából elkezdtem ( ) mindegy nagy erősödésre nem számítok, ezért ma úgy döntöttem amíg még lehet megpróbálom a 3 plate-et, azaz rúd +120 kg.. Nem igazi mert a rúd nem 20 kg csak 17.5-18 (én 17.5-nek számolom) de azért nekem eredmény lesz. Megpróbálom a 5 ismétlés, remélem a térdem marad
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
GoTReX
őstag
-
GoTReX
őstag
Biztos van hibaráta, de elvileg 14,4 a tzs százalékon.Tegnap azt hittem már visszajön a rizs, ma bulgur ès durumteszta játszik cirka fél kg.Étvágy a kulcs, az még ennyire nincs meg.
Mellnap megvolt, +2kg/kézi súlyzó fekvenyomasnal szériaban és döntött padon, bár nem vagyok egy fekvenyomó alkat.
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Shingen
addikt
Tudom, hogy a gyógynövényes teszto fokozokról mi a vélemény, de ezt vki tesztelte már?
風林火山
-
Shingen
addikt
Kazein proteint annyival nehezebb előállítani mint a sima tejsavót.
MP néztem majdnem 2x annyiba kerül mint a sima tejsavó.風林火山
-
Shingen
addikt
Ma láb nap volt atta, főleg utána hazamászni a jégen remegő lábakkal.
Fasza volt.風林火山
-
kk831228
addikt
válasz aelod #123056 üzenetére
Azt mondják ott vigyázni kell, mert csak a 160 cm alattiak a nők... Mondjuk lehet pont azért lesz ott az esküvő KoVee - nak is.. Itt még azért annyira nem elfogadott az "ilyen" esküvő...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Angel2014
addikt
válasz ncc1701 #123049 üzenetére
De shakerben nem csinálja...ez a Blade whei volt....Blade whei Akció fehérje...itt is a blade
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
Tiszta varázsló lett belőlem...mondom megiszom az esti proteint...de nem ba...om össze a reggeli shakert ezért betettem a turmix gépbe 3dl vízzel egy adag proteinnel igaz jól megturmixoltam erre kijött belőle majd egy liter...3dl pohár 3 adag és egy fél...alig bírtam meginni ....járt már így valaki?
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
GoTReX
őstag
Srácok, bőrredős testzsírszázalék mérésnél mekkorát kellene "csípni" hogy pontos legyen relatív a mérés?
-
Woodslave
félisten
predator gymet ismeri valaki? Úgy néz ki vasárnap angyalföldön leszek lehet gyúrni kéne
-
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
Jól van srácok.
Persze tudom kikopnak majd, nem fogják bírni ezt sokáig, de tényleg ilyen gyökér a mai fiatal generáció.
Pofátlanok, gátlástalanok.
Tényleg nem ártana a katonaság legalább fél évre, aztán ott csak csesztessék őket.(#123027) ncc1701 Csak amikor szetteznél és nem tudsz ilyen köcsögök miatt akik úgy is csak bohóckodnak elszáll az ember agya.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Shingen
addikt
Ma mell-Hát volt, nem atta, tiszta ideg voltam.
Biztos az ónos esőbe nem mentek suliba a kis pöcsök.
Lejöttek csordába vagy 7-en.
Egyik csinálta a gyakorlatot a többi nézte, jó magyar szokás szerint.
terem vezető is finoman szolt nekik miért nem álltok párba és úgy csinálnátok mint egymásra vártok.Erre kiürült a terem, tárogatnék keresztcsigán erre odahúzzák a csigák elé a padot homlokra engedni és körbeállják egymást.
Ott volt egy csomó üres hely y terembe ezt bárhol csinálhatták volna de ezeknek pont ott kellett.Kis köcsögök nem veszik észre magukat hogy útba vannak.
Aztán a rúd megakadt az egyiknek leborultak a súlyok, majdnem az én lábamra.
Na mondom itt a vége, mondom nekik:
Nem veszitek észre magatokat útba vagytok, ott van egy csomó hely miért nem ott csináljátok, vagy nektek ez nem logikus talán.
Erre az egyik elkezdi vágni a pofát meg beszólt vmit.
Mondom ide figyelj ne vágd a pofákat, mert hozzád vágom mindjárt azt a tárcsát.
Én is voltam fiatal, de nem voltam ennyire bunkó meg nagyarcú mint ti vagytok meg a generációtok.
Semmi tisztelet nincs bennetek az idősebbek felé.Kész voltam ezektől, aztán meg nézegetik magukat a szúnyoglárva testüket egyfolytába az helyett hogy normálisan meg szabályosan edzenének.
bazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz風林火山
-
celf
őstag
válasz Cathfaern #123019 üzenetére
csak egy kérdés, ha nem edzéshez kell, akkor minek a pulzus? vagy az is csak az érthetőség kedvéért volt lefordítva a "mi nelyvünkre"...
ismerek 1-2 app developert, mondd el nekik az ötleted és gazdagodjatok meg
de amúgy nekem is jól jönne egy normális edzősapp, mert fostaliga mindegyik szerintem is.
kórházba is el lehetne amúgy adni, kardiológia osztályra, ahol nagyon szigorúan fel van jegyezve minden edzés előtti, közbeni, és után pulzus, intenzitással, stb-vel.
piaci rés.
polár órákat már használnak bőven magyar kórházakban is. mondjuk legutóbb gyakorlaton voltunk és mesélte a vezető gyógytornász, hogy besétált valaki, felmarkolta az összeset az edzőteremből, és szevasz....
I luv hungary[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
válasz aelod #123016 üzenetére
I plead the 5th amendment. innentől kezdve bármit mondok, rosszabodik a helyzetem, szóval megtagadom a válaszadást de ha hallgatok, az se jó...
(#123017) GoTReX : a barátőm (aki létezik), most ilyen fehérjedúsított levesport is nyomat.. arra varrjál gombot.
masszázs: ezért félnek a nyugati hatalmak ázsiától egyébként
-
Cathfaern
nagyúr
Kicsit OFF, de talán itt van a legnagyobb esély arra, hogy más is belefutott ilyesmi problémába:
Tulajdonképpen egy "edzés" trackelő és logoló appot keresek, ideális esetben mobilra (ios), de ha valami webapp van, az is jó (offline app nem jó, több helyen is kéne használnom naponta).
Amit szeretnék, hogy van egy gyakorlatsor, amiben két típusú gyakorlat van:
1) Annyi ideig kell csinálni ameddig bírod
2) Meghatározott ideig kell csinálni
Emellé szeretnék adatokat (alapvetően pulzus) is rögzíteni (gyakorlat elején, meg gyakorlat végén).Szóval egy menet az így nézne ki:
Pulzusmérés
1-es típusú gyakorlat, majd eredmény rögzítése
2-es típusú gyakorlat, app jelezze hanggal / rezgéssel, hogy letelt az idő (nem kell semmit rögzíteni)
1-es típusú gyakorlat, majd eredmény rögzítése
stb.
Végén megint pulzusmérésNyilván egy stopperrel + excellel mindez megoldható, de sokkal egyszerűbb lenne egy app-al, ahol 1-es típusú gyakorlatnál nem kéne külön stoperre váltani, majd eredményt beírni excelbe, majd időzítőt beállítani, stb...
Próbáltam keresni mindenfajta edzés logoló meg "személyi edzős" meg stb appot, de alapvetően mindegyik vagy valami fix programot akar letolni a torkomon, vagy bár lehet egyedi edzést összeállítani, de csak előre meghatározott gyakorlatokból, vagy azt logolok amit akarok, de edzés közbeni mérésekben nem segít.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy megint bár első ránézésre semmi extra igényem nincs, gyakorlatilag túl sokat akarok De hátha létezik ilyen app, csak én nem találtam meg
Legközelebb egyébként a dologhoz a "Strong" nevű app áll, itt pihenőidővel, meg pulzusmérés, mint gyakorlat felvételével trükközve el tudom érni amit szeretnék, de stopperrelnem már külön appból kell, szóval nem ideális.Félreértések elkerülése végett semmi köze edzéshez amihez nekem kell, csak azért írtam "edzést" meg "gyakorlatot", mert így a legkönnyebb elmagyarázni.
-
Woodslave
félisten
a diéta jól kezdődik otthon hagytam a zabot (na mindegy csak a fehérje meglegyen )
-
GoTReX
őstag
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz bigmasterg #122994 üzenetére
Mensz fizik az nem testepites..
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
celf
őstag
myproteines protein chipset akarnék venni. szerintetek van ezekre valamilyen akció? mikor éri meg venni?
egyébként meg finom, nem tudjátok? -
Radnix
senior tag
JM press... nem egy ego booster gyakorlat, de cserébe természetfeletti ROM-t lehet vele összehozni, még mindig sír a tricepsz tapadása a könyököm környékén
Képzeljetek el egy koponyatörést, úgy hogy a nyakadhoz engeded be a franciarudat, hangyányit érinted vele a nyakadat, és onnan ki teljesen..
Különösen ajánlott
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
-
GoTReX
őstag
válasz Woodslave #123000 üzenetére
Nem kimondottan egy emberre gondoltam ,és nem trollkodás volt és nem is sértésnek szántam. Szerinted realitás hogy pl egy Ulisses Jr képnél megy a fejvakarás hogy vajon natty-e? Amúgy nem vágom miért kell valamit egyből támadásnak venni úgy hogy mióta itt vagyok egyszer sem volt olyan megnyilvánulásom senki irányában sem.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz bigmasterg #122999 üzenetére
Gondolom csak nem fogalmazott teljesen érthetően. Nézz meg egy Superbody-t pl.
Na igen, van pár kretén aki nyomja és semmire nem megy vele. De a legszebb, hogy mindig meg tudják magyarázni, hogy miért nem jön a forma stb. stb.
Idiótákkal rég nem foglalkozom már."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
vótam atta. Kicsit már próbálom a diétát, aránylag tartom a kaját, persze egyből kisebb leszek és sokkal hájasabb
Fekvenyomás 110kg 5x (illetve 4 mert az utolsóba belenyúlt a spoti, pedig meglett volna) Örültem még soha nem nyomtam ennyivel. Még aránylag az "enyém" is volt, de asszem itt a vége a dalnak... Ezután 105 6x, 102,5 5x 102,5 5x...
Pendlay Row - mostanában rákaptam (lehet ettől van húzódás a hátamban who knows...) 4 sorozat
Egykezes nyomás ferde padon
Lehúzás gépen - ez is adja bár már a súly túl sok kicsit vissza kell vennem hogy jobban érezzemkis izolálgatás vállra - mellre,
skull crusher
vádli..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
- Motorola TLKR T62K walkie talkie
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest