-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
válasz headhunter #120981 üzenetére
Először azt gondoltam te eszed.
Durva..........(#120983) rwin5 Annyira telezabálom magam napok óta kondira gondolni sem merek.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Radnix
senior tag
-
Angel2014
addikt
válasz Jojo5 #120990 üzenetére
Igen nagyon magas volt a tagnál a feszültség" mondom is magamban itt nemsokára villanyoltás lesz"....de gondolj bele guggolsz és közben kirántom a rúdról a szivacsot a nyakadból...tudod ami félbe van vágva amit rá lehet tenni a rúdra. 1 semmi baja nem lesz, 2 akkor is szólok ne haragudj az enyém ne használd. Amúgy sem használtam sosem szivacsot a guggoláshoz. Na ilyen stilusú tagok vannak a cutlerben is de gyorsan helyre teszem őket hiszen én vagyok hazai pályán..ha nem más belefújok a sípba én is.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz bigmasterg #120987 üzenetére
Na voltam én is lábazás volt 5x10 guggolás keretben 5x12 lmagas lábtoló vagy mi a nyavalya mert van vagy 6 fajta lábtológép, lábhajlító 6x12 lábfeszítő 6x12 szamárvádli 5x20 hasgép 6x25, eddig beütött a karnitin beülös kerékpár 14 szint 35 perc és 20 perc szauna ...itt volt sipőc [link]meg a barátja gyúrósmatyi...[link] elkezdek guggolni erre leszedi a súlyaimat hogy ő volt itt engedjem vissza. akkor végre elkezdek guggolni de volt egy nyakvédő szivacsa a rúdon azt meg kikapja guggolás közben a nyakamból...mondom neki te húgyagyú van valami problémád velem hogy itt kötekedsz velem...vagy beütött a tesztoxteron ...csak lemerevedett és nézett a tag...föleg akkor amikor 120 kilóval guggolt én meg föltettem 160 kilót...a másik etunak van itt egy oldala ahol élő videókat csinál [link] beszél valami konyak lisztről...ti hallottatok már róla?
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz BUZZLGHTYR #120985 üzenetére
Ja az más, volt itthon itt is pár súly meg pad, de aztán 2. autó után a garázst ki kellett ürítsem. Ennyi cucc amúgy elég otthonra bőven.
-
Alpachino
veterán
Láb vót atta.
5x10-12 merevlábas, 4x10-12 guggolás, 4x12 hack guggolás....ennyi"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
rwin5
őstag
válasz BUZZLGHTYR #120982 üzenetére
van nyitva ma kondi? Ma lett volna kedvem edzeni, tegnapi nap nem arról szól(t) számomra, pedig akkor volt nyitva itt is.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
hát - mell letudva
-
headhunter
addikt
"Reggeli: nyolc tojás, 20 dkg zabbal, áfonyával és eperrel
Tízórai: 40 dkg marhahús 40 dkg krumplival, spenóttal és zöldségekkel kiegészítve.
Tízórai újból: Bcca+glutamin. Ez valójában az izom építését, illetve annak leépülését védő esszenciális aminosav. Segíti a sejtek, általuk az izomzat erősítését, építését.
Ebéd: 40 dkg csirkehús, 40 dkg édesburgonyával, zöldségekkel, gyümölcsökkel.
Uzsonna: speciális turmix 15 dkg zabból, 2 banánból, 15 dkg müzliből, erdei gyümölcsből, mandulából, mogyoróvajból és glutaminból.
Második uzsi: Bcca+glutamin mix vitargoval. Ez utóbbi hidrolizált kukoricakeményítő, de nem az, amelyikkel az ételt sűrítjük. Ez olyan keményítő alapú szénhidrát, amely könnyen felszívódik, sokkal gyorsabban, mint a szőlőcukor, így villámgyorsan ellátja az izmokat energiával. Emiatt nem üli meg a gyomrot, nem okoz puffadást.
Harmadik uzsonna: 6 dkg proteinnal összekevert banán.
Vacsora: 50 dkg marhahús, 50 dkg burgonya más zöldségekkel.
Vacsora még egyszer: 50 dkg lazac 50 dkg édes krumplival.
Lefekvés előtt: 6 tojás, avokádó, mandulával, mogyoróvajjal."
"Már ötször nyerte meg a Világ legerősebb embere címet"[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
válasz headhunter #120965 üzenetére
Tudnék válogatni.
(#120964) Jojo5 Új évnél meg majd kokxos Új évet.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
bigmasterg
addikt
válasz Jhonny06 #120972 üzenetére
Szia.
Ide inkább illik a kérdésed.
Saját testsúlyos edzéshez ott jobban tudnak tippeket adni.
Ha izomépítés a cél, akkor érdemes nagyobb terhelést, kevesebb ismétléssel alkalmazni. Ami megoldható bizonyos szintig saját testsúllyal is, de súlyokkal ( /teremben)könnyebben kivitelezhető és szerintem könnyebb fenntartani a progressziót is.
Youtbe tele van ilyen videókkal, ami épp jó lehet kiegészítésnek.[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
Greg Nuckols jézuskája ledobott egy csomagot: [link]
-
kk831228
addikt
válasz Jhonny06 #120972 üzenetére
Ezek inkább állóképességi edzések, nem igazán hatékonyak izomépítésre... Tömegnövelésre meg egyél többet "tisztán"... Ha ektomorf vagy, akkor lehet nyomni a kajálást rendesen... Ki kell számolni most mennyit kajálsz, és dobni kell rá pár száz kalóriát /emelni a ch - t stb...
Ha ektomorf vagy aelod biztos tud adni pár tanácsot, mondjuk ha nem akkor is...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
A 7-minute workouttal van valakinek tapasztalata? Ez alapján csinálom kb. 1-1,5 hónapja, már látható az eredmény. Sokan bullshitnek tartják, nekem működik a dolog. Gondolom nem lehet olyan eredményt elérni vele, mintha terembe járna az ember, de egyelőre nekem elég. A kérdésem, hogy a terhelést hogy érdemes elosztani? Ennek elvileg az a filozófiája, hogy minden nap csinálod. Én az izmok pihentetése miatt 2 naponta csinálom, viszont nem 1 sorozatot, hanem 3-at. Van ennek hatékonyabb módja, vagy ez így nagyjából jó?
Illetve mik a gyenge pontjai ennek a workout-nak? Kicsit olvastam a témában, sokan azt a részét kritizálják, hogy nincs súlyzózás nincs benne. Nálam a tömegnöveléssel lehet probléma (viszonylag vékony vagyok), erre valami tanács? THX!
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Mindenkinek boldog, békés és pihenős karácsonyt! Ja és a töltöttkáposzta is rizs és hús párolt zöldséggel, szóval talán a lelkiismeret is megnyugodhat.
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Jojo5
őstag
Boldog Békés Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Angel2014
addikt
Nem tudom hogy nézed vagy látod e de neked is boldog karácsonyt Kívánok Kolosanyi és köszönöm a sok sok segítséget!
-
kk831228
addikt
válasz BUZZLGHTYR #120957 üzenetére
Egyel visszább...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Shingen
addikt
Boldog karácsonyt kívánok minden fórumtársnak!
風林火山
-
kk831228
addikt
Kellemes Karácsonyt minden kedves fórumtársnak!!!
-
kk831228
addikt
válasz BUZZLGHTYR #120948 üzenetére
Ezért szar ez a digitális világ...
-
BUZZLGHTYR
senior tag
myproteinten szerintetek mikor lesz a legnagyobb akció az évben, tavalyra nem emlékszik senki?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
kellemes ünnepeket
tegnap betoltam én is egy pár szelet mákos bejglit
digitálison 96kg, analóg mérlegen 90kg ftw -
Radnix
senior tag
Mindenkinek kellemes ünnepeket!
Én perceken belül rávetem magamat a rántott libamájra -
Woodslave
félisten
Vótam atta. Egy kis mellvállbicepsz.
91kg-t mutatott a mérleg egy kaja után szóval a karácsony a tömegelést nem hátráltatja
Jövő hét deload aztan jövőre odabaxok
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
NorBuilder
csendes tag
válasz Dani82 #120920 üzenetére
Ezt mar en is eszrevettem, de remelem semmi gaz nincs. Bar eleg fura hogy a radio, es az EV rovat atkerult egy masik lapra a sarga oldalrol.
Mas dolog, ami meg feltunt a sarga oldalon, hogy mar egy ideje tele lettek gagyi cikkekkel, ami gagyi modon is van megirva. Mintha egy 17 eves irta volna a serdulo korosztalynak. Pelda erre a legutobbi karates cikk, aminek a tartalomerteke egy nagy nulla. De nem ez az egyetlen ilyen cikk, csak ez maradt most meg.
-
Champipi
aktív tag
Pécsi Cutler: egy férfi és egy női WC van. Ez mi? Elég ha egy beles tróger besarik, és akkor egy óráig más nem tud WC-re menni. Plusz csomó helyen 25 KGos tárcsa van, és alig van 20 KG-os. Így keverve ez gáz. "Koncepció": egy nagy pajtát basszunk tele gépekkel azt jóvan.
-
aelod
veterán
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
válasz Shingen #120932 üzenetére
Először 14 évesen voltam teremben azaz 24 éve. Szóval vokt pár év de akkor biztos nem untam ennyire magam és egyáltalán nem foglalkoztam elméleti hátterével.
God: motivációs topic persze hogy van. Jóbarátok pozitív energia
-
Shingen
addikt
Ünnepek előtti lábedzés letudva, de jövő héten folyt. köv. háború van.
風林火山
-
Angel2014
addikt
Áldott Békés karácsonyi ünnepeket kívánok nektek! Hozzon a Jézuska sok sok izmot mindenkinek a jövő évre!
-
troller
senior tag
válasz aliquis #120919 üzenetére
Kb. 1,5 év alatt. Pont ezért jó nekem, mert gyakorlatilag folyamatosan tudom csinálni. Kajára jobban odafigyelni, makrókat számolni teljesen esélytelen nekem, örülök, hogy edzeni tudok viszonylag rendszeresen.
Meló, 3 gyerek, meg fiatal se vagyok már, 46 múltam, még Wood is csak pajzán gondolat volt, mikor én már rég a csattogós lepkét tologattam.Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
Woodslave
félisten
Volt egy faxa grill fűszer malmom. Sikerült annyira ügyesen megtekerni hogy az egész ráömlott az olajos húsra.. Hát elég intenzív ize lett nagy élmény a fehér és fekete borsot ropogtatni
-
Dani82
senior tag
nem tudja vki miert nincs tobb mint 1 honapja se bbtv se bb radio podcast?
-
troller
senior tag
válasz bigmasterg #120914 üzenetére
Nekem az a gond, hogy ha elkezdek enni, akkor baromi nehéz ésszerű mennyiségnél abbahagynom. Nálam az elméleti több kis kajából általában több nagy lett. Meg az asszony kosztján vagyok, ami csak igen távolról közelíti az ideális bodys kaját... Bár pl. a múlt héten végig csirkerizs ment.
Sokkal jobban meg tudom állni, hogy csak este egyek. Így tudtam 130 kilo körülről lefogyni 95 körülire.
Mondjuk szerintem akinek a tömegelés nehezen megy, annak semmi oka ezt csinálni.Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
Woodslave
félisten
Vótam atta
Felhúzás 175kg 5*2 ismétlés a negyedik csak 1 majdnem bexartam (tényleg )
Guggolás 98kg 4*8
Combbicepsz és egylábas guggolás 2 sorozat
Vádli és has"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
Amikor böjtöltem, akkor nem nagyon foglalkoztam a makrókkal, inkább csak kényelmi szempont volt és kalóriamegszorítás. (meg azt gondoltam egészséges)
Reggeli semmi, ebéd csirkemell-brokkoli és akkor a vacsorával annyira nem kellett foglalkozni, gyakorlatilag így egy középxar formát lehet tartani túl nagy odafigyelés nélkül.
Amúgy ki tudja, lehet a böjt miatt lett ilyen a forma amúgy még xarabb lett volna
A 16 órás mellett nem volt probléma ha az ebéd adott. Az egész napos este már falásrohamokat okozott az nem volt jó.
-
aelod
veterán
Átlag embereknél azt látom a legnagyobb előnyének, hogy tudja, hogy pl 16 órán keresztül nem ehet, 8on pedig igen.
Csak az átlag embernek az jön az egészből, hogy jé akkor megehetek minden mocskot hisz több mint fél napig éhezem.
-
bigmasterg
addikt
válasz Woodslave #120909 üzenetére
Wood:
Böjtölésnek te tapasztaltad az előnyeit? Nyilván nem ez lesz a szent grál, mint ahogy pár videóban beállítják.
Csak kíváncsi vagyok, hogy aki már tartott normálisan egy étrendet és úgy áll rá az IF-re, mit tapasztal.Átlag embereknél azt látom a legnagyobb előnyének, hogy tudja, hogy pl 16 órán keresztül nem ehet, 8on pedig igen. Akkor a napi étrendből egy csomó nasi, rágcsa stb. ki fog maradni. Ha tudja az ember, hogy X óráig nem ehet, akkor szerintem könnyebb megállni.
-
aelod
veterán
válasz Angel2014 #120912 üzenetére
Köszi ismerem őket.
a màsik az àttét màs mint a többi gépeken ìgy több sorozatot tudsz csinàlni
Én nem akarom könnyebbé tenni az edzéseket. A szabad súlyoknak és a gépeknek is megvan a maga helyük egy felkészülésben.(#120911) kk831228
+1
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #120887 üzenetére
Hoist gépek lényege, hogy mozognak alattad mint a hajó és a testtel eggyütt felveszik az izületek mozgàsàt ìgy nem sérülnek...a màsik az àttét màs mint a többi gépeken ìgy több sorozatot tudsz csinàlni ha versenyre készűlnék mint te az biztos hogy ilyen gépeket hasznàlnék előtte.
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #120903 üzenetére
Mindenki azt támadja akinél a labda van
-
aelod
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest