Új hozzászólás Aktív témák
-
makkmarce
őstag
válasz
TakiNándi #63 üzenetére
amazon is közölt, kb hasonló számokat, és még mindig ott tartunk, hogy te egy hónapot írsz(január), de már április van, és ez csak egy bolt. Tehát 1 hónapban 1 boltban elment 10000db ... Gondolom a többiek szerinted egyet se adtak el, nem hiszem, hogy a franciák vagy az angolok a mindfactory-ból rendeltek, az amerikaiakról és ázsiaiakról nem is beszélve. Nem nehéz extrapolálni akár ebből az adatból sem, hogy ennek simán akár 10x-ese elmegy havonta, és már április közepe van.
szóval nem az intel terve a 12v-os ócska csati, csak épp ők 2021-ben rakták ki (nem fizetőssé), az eredeti koncepciójuk az volt, hogy beszántják a mostani tápokat, és csak 12V lesz mindenhol.
https://edc.intel.com/content/www/us/en/design/products-and-solutions/processors-and-chipsets/alder-lake-s/atx12vo-12v-only-desktop-power-supply-design-guide/atx12v-specific-guidelines-3-1/
mivel az intel is részese a pcisig-nek, ők tolták be ezt a vackot, gondolom nem úgy történt, hogy a pcisig mérnökei üldögéltek otthon egy teával, és ugyanazt kitalálták.
Szegény NVIDIA-ra rásózták, és most már néhány AMD kártyán is megtalálható, de attól még ez egy teljes design fail, komoly visszalépés a sima stabil 8 pin-es csatlakozókhoz képest, ráadásul az, hogy a powerrail-eket a végén csak összetaknyolják mind a táp, mind a fogyasztó oldalán, az külön mókás. A koncepció jó(hogy 12V mindenre elég), a megvalósítás viszont pocsék. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TakiNándi #63 üzenetére
Ezek csalókák, mert globálisan az AMD kevesebbet ad el az X3D dizájnokból, mint a normál verziókból. Az, hogy egy boltban több, még nem jelent semmit. Ez azért van, mert aki játékos az úgyis X3D-t vesz, mert az a legjobb mindenben a játékokra. És általában pár boltban történnek meg ezek a vásárlások a játékosok részéről.
-
TakiNándi
kezdő
válasz
makkmarce #60 üzenetére
nem amazon, mindfactory
mondom teljesen fordítva ülsz a lovon
"senki se mondta, hogy 9800-ból ment el annyi, hanem a 9000-res szériából,"
Az baj, mert a többi prociból a 9800X3D-hez képest kvázi zéró eladást produkáltak
"Among the Zen 5 (Ryzen 9000 series) processors, the Ryzen 7 9800X3D saw the highest demand, selling 8,390 units. This makes up a staggering 87% of all Zen 5 CPU sales.
By comparison, the rest of the Ryzen 9000 series saw significantly lower numbers:Ryzen 7 9700X – 640 units
Ryzen 5 9600X – 250 units
Ryzen 9 9950X – 230 units
Ryzen 9 9900X – 180 units"Kicsivel több mint ezer darab ment el a többiből.
"de a terv az mégis az ő oldalukon van fent"
A PCI-Sig oldalán is fent van, csak fizetős az oldal és nem tudod megnyitni.
Egyébként a corsair oldalán is fent van, akkor a corsair tervezte?
Tényleg úgy érzed, van értelme folytatnod a minden tényt nélkülöző vagdalkozásodat?
-
makkmarce
őstag
válasz
TakiNándi #58 üzenetére
igen, semmi köze az intelnek a csatlakozóhoz, de a terv az mégis az ő oldalukon van fent
nem a pci-sig oldalán, biztos tévedésből. még véletlen se az intel 2021-es ócska designját tolták be a pcisig-hez
vicces, hogy egy bolt 1 havi 1 processzor adatát sikerül összevetned 3.5 hónap világszintű eladásával
senki se mondta, hogy 9800-ból ment el annyi, hanem a 9000-res szériából, és nem havi 200000 hanem összesen. -
TakiNándi
kezdő
válasz
makkmarce #57 üzenetére
Még az amd sem merte megerősíteni, hogy eladtak 200e vga-t. Azt mondták sehol nem közöltek ilyen számot. Nyilván boldogan megerősített volna ha igaz. [link]
Újabb téves eredményt közöltél. Láthatóan fogalmad sincs semmiről, a WS lapoktól kezdve a releváns eladási számokig.
Az intelnek semmi köze a "12v-os csatikhoz", azon kívül hogy ugyan úgy tag a Pci-Sig-ben, mint az amd. A csatlakozó speciért a PCI-SIG a felelős. [link]
Újabb tévedés tőled.
"mivel nagyobb boltonként havi 20k elmegy, "
Mondanám hogy hol a forrás, de nyilván nincs. Tudomásom szerint a mindfacrory-n kívül más bolt nem ad ki adatokat, nekik is egy hónapban 8390db 9800X3D-t sikerült eladni.
Újabb tévedés, vagy inkább hazugság, ugye?
És a reddit -el kapcsolatban az emberek véleménye, aki nem elfogult az amd-vel szemben:
-
makkmarce
őstag
válasz
TakiNándi #56 üzenetére
nem, nem olvadt el.. az összes szerencsétlen, akinek nem indult el a gépe, az ott hisztizik, ha ő szúrta el, ha nem.
Milyen érdekes, szinte mindegyiknek akkor főtt meg, mikor a RAM-ot tuningolta."Tudom semennyire, pedig rosszul berakott proci nem psotol,"
De, teszi, csak épp hogy hozzáér a rugós tüske, ha úgy alakul. Pont ez volt az első emberke hibája, aki elkezdte ezt a hisztit. Szerinted hogy égette el az érintkezőt, ha be se kapcsolna?
Ugyanez a hiba az intel féle 12v-os csatival ami az 5090-eken van, ha jól bedugtad, jól működik, de ha már kicsit kitágult a csatlakozó, vagy nem ment be koppanásik, vagy feszül, akkor felszáll a füst. A különbség csak annyi, hogy annál a 12v-os csatinál jóval nagyobb a hibalehetősége, hogy elcseszd.
Igen, ezek a gépek is működtek egy darabig."Forrás az eladott 200e procira?"
mivel nagyobb boltonként havi 20k elmegy, meglepődnék ha ez alatt maradna, ez eléggé alá becslés. Ráadásul már a 9070/XT-ből is elment 200k, egy hónap alatt, ami számomra is meglepő.
Szóval szólj, ha levetted a kék szemüveget, 200.000 terméknél 100 hibás termék az nem szériahiba. -
TakiNándi
kezdő
válasz
makkmarce #55 üzenetére
Nem, nem a post hibát linkelgetem, hanem a 115 elolvadt proci esetét. Végül is az am4-es WS lapot is akkor "hitted" el, amikor beraktam a képet, illetve azzal már nem tudtál mit kezdeni. Addig meg ment a valóságtagadás.
Forrás az eladott 200e procira?
20 user error? Na látod ezért kellene levenni a vörös szemcsidet, és megnézni a 115 eset leírást. Mennyire zavar meg az a tény, hogy az eset leírások között szerepel, hogy ezel a gépek működtek? Tudom semennyire, pedig rosszul berakott proci nem psotol, pláne nem lehet vele játszani. De hát téged ez nem érdekel. Hajtogasd csak a user error-t.
"So far there are 115 stories from people of 9800X3D which passed POST, and was working for a short amount of time before suddenly dying with no signs of failure. Also 3 9950X3D, and 10 other 9000 series Ryzen CPUs."
-
makkmarce
őstag
válasz
TakiNándi #54 üzenetére
szólj ha el is olvasod amit írok, és végre sikerül megnézni a videót is, mert lentebb is a már javított hibát linkelgetted. Tehát azt állítod, hogy 200.000 termékre nem juthat 20 user error? Régen mikor letörték a balfékek a proci lábát, vagy túlfeszelték és elfüstölt, akkor azért nem a gyártó volt a hibás.
-
TakiNándi
kezdő
válasz
makkmarce #53 üzenetére
Majd ha túl tudsz lendülni azon hogy volt EGY eset, ahol nem jól rakták be a procit, akkor lesz értelme folytatni. Mert a többi eset nem olyan.
" jó részét javította az asrock egy bios update-el, benne volt a videóban, közleményt is kiadtak,"
Igen kiadtak közleményt. Csak éppen arról szólt, hogy ez nem oldja meg a leolvadási problémát, hanem az indítási problémára ad megoldást. Az asrock ki is emelte, hogy egyik biosa sem tehető felelőssé a procik haláláért.
Idézet az Asrock hivatalos közleményből: "A BIOS 3.20 kiadása nem kapcsolódik a CPU károsodásának problémájához. Az összes BIOS-verzió, beleértve a korábbi iterációkat, nem okoz CPU-károsodást."
Ezzel kapcsolatban is láthatóan teljesen sötétben tapogatózol, mint a workstation lapokkal kapcsolatban is. A probléma létezik, egyre nő az esetszám.
-
makkmarce
őstag
válasz
TakiNándi #52 üzenetére
szólj, ha sikerült megnézni a videót, és akkor a 100 esetből le is zárhatod a jó részét. Most akkor azt próbálod elmagyarázni, hogy a WS-be nem lehet rosszul berakni a procit, mert valami olyan prémium foglalat van benne, ahol a user nem tudja elcseszni?
Még mindig ott tartunk, hogy van kb 200.000 eladott termék, és abból van kb 110 hibás, aminek jó részét javította az asrock egy bios update-el, benne volt a videóban, közleményt is kiadtak, tehát ez a villog a led és nem megy már rég megoldódott ügy, max vannak akik nem frissítették a bios-t, megesik.Én azért megnézném a helyedben ezt a "OC mellőzése" a WS alaplapon dolgot
Az hogy te (meg én sem) OC-zünk, attól még a lehetőség adott.
-
TakiNándi
kezdő
válasz
makkmarce #51 üzenetére
Soha nem volt szó a ws prociról, újabb ferdítés. Itt a WS alaplapról volt szó, ami ugye nem hétköznapi alaplap. Plusz szolgáltatások, mint a 10G lan, jobb minőségű alkatrészek, stb stb. És az OC mellőzése, mert nem a plusz 200mhz számít, hanem a stabil működés. És csak azért, mert próbáltad az eseteket user-re meg tuningra fogni. Erre válaszul mondtam, hogy van az ellenkezőjére is példa.
Alaposan benézted ezt a WS dolgot. De legalább megint tanultál valamit.
Én megnéztem a videót végig, nyilván te is, ennek ellenére adtad a hülyét. Még a videóban sem tudják mi történt, 1 hónappal jó pár esettel korábban. De vissza térnek rá.
-
makkmarce
őstag
válasz
TakiNándi #50 üzenetére
attól, hogy az alaplapgyártó azt mondja, még nem lesz WS proci az 5600G, se az 5950X, mert nem annak szánta a gyártó. Ennyi erővel mindegyik proci server proci is, hisz linux-t is feldobhatsz rá apache-al. ott van az alaplapnál a G-s proci, amit te linkeltél, nem én találtam ki, hanem az általad linkelt lap gyártója. Mert szerintük ennyi kell és nem több, szerintem meg attól nem lesz WS proci, mert csinálnak egy ilyet, és igen, attól, hogy sok a mag, attól még nem lesz WS proci, mert ha csak a magok számítanak, akkor lassan egy mobil telefon is az.
tehát a videó felét már sikerült megnézni, hurrá, akkor próbálkozz meg a másik felével is.
-
TakiNándi
kezdő
válasz
makkmarce #49 üzenetére
Nyilván okosabb vagy az asusnál, meg a gigabyte-nél, meg az asrock-nál, hiszen mind alaptalunul hívják a lapjaikat WS lapnak.
És mint mondtam x570-től felfelé van WS lap (x670w és x870e is).
5600G? Miért az "AMD AM4 socket: Ready for AMD Ryzen™ 5000 Series " -t nem tudtad értelmezni? A 5950X 16 magos procija smafu? Ne játszd már ennyire nyilvánvalóan a hülyét. Leszerepeltél, ennyi. Annyira gyenge próbálkozás a G-s procival jönni, hogy nem is minősítem.
Amit linkeltél, egy hónappal ezelőtti videó. És már itt is foglalkoznak a CPU hibákkal.
"két fő problémára vezethető vissza: az ASRock BIOS stabilitására és valószínűleg a CPU problémájára; azonban nem tartjuk valószínűnek a CPU batchekből kapcsolatos problémát, és mindkét megnevezett batchekből vannak CPU-ink, amelyek jól működnek. Ennek ellenére érdemes minden lehetőséget átgondolni, hiszen nem az ASRock az egyetlen érintett alaplapgyártó. Meglátjuk, hogy ez tovább fejlődik-e."
Ez lenne a szuperbizonyítékod?
Igen, továbbfejlődött. Már 115 esetről tudni, akik megtalálták a fórumot, ki tudja mennyien vitték vissza, csak mert meghalt a gép.
Majd a kövi videójukat is linkeld a témában.
Pluszba:
9950X3D cases:
Asus X870E Crosshair - ASUS X870E Crosshair & 9950X3D - 00 Post Code, Orange Light (Lasted 4-5 days)
ASRock Pro Rs x870 - Dead 9950X3D. Red & Orange LED always on (Lasted 9 days)
ASRock X870 Pro RS WiFi - Ryzen 9950X3D Failure with ASRock X870 Pro RS Wifi (Lasted 3 weeks) -
makkmarce
őstag
válasz
TakiNándi #48 üzenetére
komolyan, AM4-es bohóckodás hogy jön ide? Én értem, hogy az asus megprobálta neked ezt így eladni, de egy 5600G sohasem lesz workstation, bármit is bohóckodnak.
Vagy hát akkor a C64 is az.ennyit rólad:
https://www.youtube.com/watch?v=IDX0l5kaYsc -
TakiNándi
kezdő
válasz
makkmarce #47 üzenetére
"A workstation-t nem te határozod meg"
Még 1x már az 570-es chipsettől készülnek workstation alaplapok: Pro WS X570-ACE.
Ennyit rólad, meg a baromságaidról. A GN videó dátumát nézd meg, jó régi. A hibák utána jöttek. Érdemben a GN egy azaz egy esettel foglalkozott. Nem a 115 -el. Érted te, csak nem akarsz vele foglalkozni. -
makkmarce
őstag
válasz
TakiNándi #46 üzenetére
Ez intelnél jutott el maximum, én általában a legnagyobb AMD-t használom, az, hogy te és az intel lemaradt kb egy évtizedet, az nem engem minősít. A workstation-t nem te határozod meg, nem is a reddit fórum, hanem a cég, az pedig a threadripper vonalat szánja annak. 9950x3d egy általános felhasználásra szánt desktop proci, abból jelenleg az egyik legjobb.
Mondjuk nem tartana tovább 5 percig rákeresned, hogy a GN mit és hogy vizsgált, és mire jutott, és akkor nem erőlködnél itt.
A reddit meg kb annyira hiteles, mint egy facebook bejegyzés, ahogy 115 dühös user(amennyiből ki tudja mennyi cseszte szét a gépét saját hibájából) nem mérvadó ott, ahol több százezer elégedett user használja a gépét, köztük én is. -
TakiNándi
kezdő
válasz
makkmarce #45 üzenetére
"hibrid gamer procit "
szenzációs ahogy igyekszel, még új kategóriára is futja
Szóval manapság jutott el a nép arra, hogy több 8 magos proci fogy, mint 6. Ennél fogva nagyon nagyon nagyon kevés ember vesz 16 magos procit, hacsak nem munkára használja. Pláne mert a 8 magos hasonló X3D proci sokszor jobb játékra, és jóval olcsóbb.
De majd biztos kitalálsz valami kapitális baromságot arra, hogy már az 570-es chipsettől készülnek workstation alaplapok: Pro WS X570-ACE például, [link]
Fussunk neki még 1x utoljára. Szóval azt mondod, a már !!!! 115 különböző user bejegyzés az hiteltelen, ellenben a GN megvizsgált EGY esetet, ezáltal az a hiteles.
-
makkmarce
őstag
válasz
TakiNándi #44 üzenetére
mert miért tudatlanság, ha már egy hibrid gamer procit workstation-nak nevezünk, akkor a threadripper az mi?
A redditre (és ide is), mindenki azt ír, amit akar, legtöbbször mindenféle következmény nélkül. Persze tudom, neked nem illik bele a kis világodba, ha valakik nem csak hisztiznek, hanem ki is vizsgálják az ügyeket, és nem az az eredménye, amit pár reddit fórumozó kitalált. -
-
makkmarce
őstag
válasz
TakiNándi #40 üzenetére
neked van forrásod arra, hogy nem csak user error? hogy berakta(jól vagy rosszul), aztán túlfeszelte, mert látta ezt egy YT videóban. Inkább hiszek a gamer nexusnak, mint neked.
Engem nem zavarna, ha letiltanának bizonyos tartományokat a bios-ban, és akkor nem lenne az, hogy pistike +1% teljesítményért +15%-os fogyasztást csinál otthon, de ha valaki ilyesmivel szeretne játszani, az vállalja a következményeket. -
makkmarce
őstag
válasz
TakiNándi #38 üzenetére
nem, csak olyan ez a hiszti, mintha 30%-os hiba lenne, holott az eladott termékek kb 0.0005%-a hibás, HA nem user error(ahonnan kiindult ez a hiszti, az pont az volt). Ráadásul nem mindegyik ugyanaz a hiba.
Ezt 0.0005%-os hibát meg szinte bármely komplexebb elektronikus eszköznél tapasztalhatod. -
makkmarce
őstag
válasz
TakiNándi #36 üzenetére
ez nincs összesen 100, vannak benne duplikálások, nem csak elégtek, mint amit lentebb írtatál, és azt akarod írni, hogy a világ jelenleg legtöbbet eladott/legkeresettebb gamer cpujában van kb 50 hibás darab, amiből ki tudja mennyi a hibás alaplap, és mennyi a user error. Havi 50000 megy el csak a 9800x3d-ből, kicsit nagyobb lenne a hiszti, ha ez szériahiba lenne.
-
makkmarce
őstag
válasz
TakiNándi #34 üzenetére
milyen magasabb árakról beszélsz?
szinte MSRP ára van a 9070-eseknek és az XT-knek is.
USA-ban kicsit felpattant, de ez betudható az agybajos politikának is.az általad linketl cikkben semmiféle 100 leégett procirol nincs hír, ráadásul érdekes, hogy ahol a fórumokon 100 prociról írnak, ott mindig csak annak az egy mókamikinek a képét sikerül belinkelni, aki bénán tette be a procit (és ezt a gamer nexus ki is vizsgálta).
-
TakiNándi
kezdő
Jó jó, de akkor hol vannak ezek a hírek, éspedig:
[link] "Retailer confirms Radeon RX 9070 “MSRP” only applies to first shipments, price set to increase later"
[link] "Retailers now canceling cheaper Radeon RX 9070 preorders, “MSRP” stock depleted but AMD wants to fix it"
[link] "AMD Radeon RX 9070 pricing affected by supply, greed and selective rebate system"Ezekből kiderül, hogy januárban a boltok magasabb áron kapták a kártyákat, mint a később meghatározptt msrp ár (ezen egyébként jót derültél, most kiderült hogy igaz és januári start volt tervben) és csak egyes modellekre kaptak pénzvisszatérítést. Ezt többen megerősítették a fenti cikkekben.
Vagy a 400 ezres indulókészlettel szemben az amd még a 200e eladott vga-t sem meri vállalni.... és vga nincs a polcon....
Aztán kíváncsi vagyok arról lesz e hír, hogy az asrock elhatárolódik a már közel 100!!!!-as (nem egy) nagyságrendben leégett amd prociktól.... [link]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem, a forrás ott van az X bejegyzésben, rá kell kattintanod. Az UNIKO's Hardware beszámolt róla az X-en, hogy egy távol-keleti médiának azt mondta az egyik gyártó, hogy az 5080 árának a 80%-át teszi ki a GPU és a memória. Ki van rakva a kép is erről a hírben, ami az X bejegyzésben volt.
Az teljesen mindegy, hogy neked ez az információ tetszik-e vagy sem. Ettől még azt állítja egy média, hogy ezt tudta meg az egyik gyártótól. Beszéld meg velük közvetlenül, hogy neked márpedig ez az információ nem tetszik, és tiltakozol ellene, mert ... és ide írhatod nekik, hogy miért.
-
A forrás a PH a cikk szerint.
Amiben hivatkozol egy szintén PH cikkre [link] amiben a forrás megjelölés megint csak a PH amiben leírod hogy egy X bejegyzés a hír alapja.
az itt lerítak szerint pedig a forrás az X, ott Unikko vagy egy távol keleti média ki tudja. Tehát mind a forrásmegjelölésed hibás és egy X bejegyzésre alapozod az állításod.amit amúgy nem egy AIB partner állít hanem egy eladó, bármit is jelentsen ez azzal az egy kommenttel amit kb nem vett komolyan egy nyugati média sem.. -
válasz
zsirfecske #27 üzenetére
Ah köszi a tájékoztatást.
Majd jósgömböt is mellékelj mellé, mi lesz még. -
dodo1114
csendes tag
A bányászláz után vettem használtan egy 6700XT-t, tudom hogy honnan jött.
Paszta csere és uccu neki.
Ami miatt hangot adok ennek, hogy ezt a kártyát én bányásztól vettem 100.000-ért.
Mi a fészkes fene kerül most 50.000-el többe rajta úgy hogy 2 generációval öregebb lett? -
zsirfecske
addikt
-
Tényleg jobban járok, ha 24GB-ra okosíttatom a 3080 Ti-om.
-
tibaimp
nagyúr
Az ezzel a mentalitással készült VGA-ket kell kerülni, mint a tüzet....
-
podtibi
senior tag
Bírom, ezt a "foglalkozunk a helyzettel", de attól még ha helyzet. nem lesz jobb, szituációt. Valószínűleg, benne lesz/van az is a szerződésben, hogy az nvidia nem vállal felelősséget, az ilyen kártyákért.
-
makkmarce
őstag
360k-ért van már több féle 9070xt, amit kapni is lehet. 599 USD nettó ár, tehát a bruttó 760 USD itt magyarföldön, ami 300k körül alakul. Ne keverjük az amerikai árat az európai bolti árral, mert kint szinte mindenhol nettót írnak. (na persze ott nem 20-30%-os az áfa, hanem 0-10%). Igazad van, nincs ennyiért, 50k felár van rajta, de ez pár hónap alatt el fog olvadni.
-
Zoltn
senior tag
Mit nem adnék, ha úgy árulnák a grafikus kártyákat, hogy csak egy nyák deszka, egy hűtő felfogatóval. És majd én eldöntöm mint rakok rá, pont mint CPUknál.
Vagy legyen az alaplapokban ket foglalat 1 cpu, 1 gpu, és jöhetnek az új alaplap szabványok.
Kicsit elszaladt a ló, hogy az extra csicsa hútésért elkérnek plusz 100k-t akár ugyan azon a gpu-n. -
Forestgreen
aktív tag
Ugye alapvetően jó dolog, hisz lesz egy olcsó modell minen AIB partner palettáján, ami esetleg a prémiumabb variánsok árát lenyomhatná, de... Hány darabot kell gyártóként piacra dobni a "jóárasított" VGA-kból, erre van szerződési pont? Illetve ha tényleg engedélyt kapnak a partnerek arra, hogy leadjanak a GPU és memória köré felhasznált komponensek minőségéből, akkor lesznek olyanok, akik az alacsonyabb árra harapni fognak? Én tuti nem tenném...
-
nexplo
őstag
Már látom hogy jön az időszak amikor válogatni kell a kártyák között hogy melyik az ami épp a silány szériából jött vagy mi az ami biztosan tartja a minőségi elvárásokat. Remélem nem jutunk el oda mint az autó iparban hogy nem minőséget hanem a minőség érzését adják el nekünk szépen becsomagolva egy vagyonért...
-
-
GreasyDollar
újonc
Én már csak kvantum technológiás VGA-t fogok venni.
-
GreatL
őstag
Jönnek majd a kifújós, egyventis 5090-ek...
-
-Skylake-
addikt
+1 , gigalol.
ahhoz tuti semmi koze a dolognak, hogy a nagy vramos kartyakat azonnal felvasaroljak az AI miatt, igy ami marad azon mehet az ehezok viadala. gyarto meg pont ugyan ugy latja ezt ahogy en, szoval rair barmekkora szamot mert ugyis lesz valaki aki nem birja ki hogy vegyen valamit, mer jott az cod. 800 dollar ram+gpu xd. hogy tudja ezt barki komolyan venni akinek koze van az informatikahoz ?
-
eza 800 dolláros gpu+ram kombó egy akkora bullshit mint az állat, mindek erőlteted ezt a baromságot? más pletykákat nem veszel át twitterről ezt meg igen...
tasiadam: hol jött össze amásik félnek? tele van a piac 599 dolláros 9007 XT vel. ja nem.
-
tasiadam
veterán
Végülis, adjanak retek drágán 1 szart, majd erőszakolják le olcsóra. Valahogy a másik térfélnek ez összejött, nekik kevésbé.
-
-KP-
addikt
Magyarán visszajön a korszak, amikor megvesszük az "olcsó eladom a vesém és májam érte" vga kártyát és még gépbe rakás előtt rakjuk is fel rá az Arctic Accelero-t.
-
Citrone39
csendes újonc
De jó lesz olcsóbb hűtéssel ajánlott áron venni egyet, cserébe immerzívebb élmény lesz rajta Microsoft Flight Simulatort játszani!
-
$p@rr0w
őstag
"Ez állítólag abban segít majd, hogy mindenből megvásárolhatóvá teszi a lehető legolcsóbb komponenseket, amelyeket korábban minőségi elvárások miatt kerülni kellett. " - ez mesésen hangzik...
-
Lacccca87
addikt
Majd jól csinálnak 1 variánst erre, amiből gyártatnak havi 1 db ot és teljesítették is a szerződéses feltételeket.
-
Gdi
senior tag
Ki akart ársapkát a VGA-kra?
-
Bőben elég lenne, ha az FE kártyákat kapni lehetne más gyártók által "csomagolva" is, mint régen...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A partnereknek teljesíteniük kell ezt a feltételt, de pár dolgot azért így is a gyártók dönthetnek el.
- Zyxel NAS326
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- ASUS TUF GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING garis 2027.03.28-ig
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- Asus gtx650-dc-1gd5, Gigabyte gv-n95td3-512h
- Gtx 1070 8Gb/P3200 6Gb/T1000 4Gb/GTX770 3Gb/GTX570 3Gb gddr5/Nvidea K3100 4Gb/K3000 2Gb/K2100M/K1000
- Eladó új/bontatlan ASUS PRIME GeForce RTX 5070 Ti O16G - 3 év alza garancia
- MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 3X 8G OC
- Zotac GTX 1080 8GB ArcticStorm, dobozos, hibátlan
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest