- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Sziasztok, asztali böngészőben (Windows 10-en Chrome böngészőben nézve) hogy lehet azt megoldani, hogy a képernyő bal oldalán a profilnév alatti felsorolásban az elsők között legyen a MESSENGER?
Mert most annyira alul van, hogy csak akkor jelenik meg a listában ha a
"TOVÁBBIAK MEGJELENÍTÉSE" opcióra kattintok. (egy ismerősöm profilja nálam rendesen fenn jelenik meg.
Esetleg ez valami fontossági, gyakori használat alapján rendeződik, bár ez az ismerős nem is nagyon Facebook-ozik. -
gorje
senior tag
Sziasztok! Mi lehet a gond hogy nem tudnak nekem vásárlási értékelést adni? Elvileg az FB ill Messenger appon belül kellene lennie nem? Én is appban ha ramentem hogy eladva, nem kellene lehetőséget dobnia hogy ki vette meg? 3 barátomat is megkértem de senkinek nem volt rá lehetőség vagy nem láttuk ...
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Facebook csoport ami zárt. Hogy lehet nyilvánossá tenni? Csatlakozás nélkül is látszódjanak a posztok lenne a cél. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor0610 #28838 üzenetére
Ahogy a bejegyzést elhelyeztem, abban a pillanatban jött az üzenet, A bejegyzést egy adminisztrátor vagy egy moderátor eltávolította. El sem lehet olvasni 1 mp alatt, illetve hozzászólásként viszont megmaradt. Ezért gondolom, hogy ez valami automatikus tiltás lehet, de én csak napi 1 bejegyzés korlátozás beállítást találtam, olyat nem ami egyből tiltja. Illetve a részleteknél is ezt látom. Tehát mégis van automatikus bejegyzést tiltás, csak nem tudom, hogy hol.
-
AliasB
senior tag
Üdv!
Bármelyik böngészőben szeretném megnyitni a messengert ez az üzenet fogad:
Hiába fogadom el a sütiket akkor is ide tér vissza, mint ha el sem fogadtam volna. Már minden beállítást átnéztem és engedélyeztem. És ez van a firefox és az edge böngészőben is. Telefonon működik de böngészőkben nem. És ezt ma kezdte el csinálni. Tegnap még minden rendben volt.
Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm! -
-
pinnacle
nagyúr
Bejegyzés automatikus eltávolítását, hol lehet beállítani? Én csak olyat találtam, hogy napi 1-re korlátozom.
-
repvez
addikt
üdv, tudja valaki, hogy hogy lehet ujra ugy feltölteni képeket albumba, hogy legyen külön cime az albumnak lés külön leirás része is?
Most csak cimet lehet adni neki.
ÉS régebben minden képnek vagy ugy általában az albumnak meg leheett addni a pontos helyét, hogy hol készült, most ezt sem találom.
Illetve ha mobillal készitet panoráma képet, de PC-rol akarom feltölteni akkor hogy lesz panoráma ként megnézhető a kép ? mert eddig ha csak mobilrol töltöttem fel akkor lehetett körbenézni PC-n meg csak elnyujtott sima képkjént mutatja. -
Feladtam volna egy jegy hirdetést egy csoportban.
Nem engedte ki a Facebook, mondván, nem hirdethetek jegyeket. De a csoport jegyek adás-vételéről szól, és látok több jegy hirdetést is.
Mit rontok el? 🤔 -
snowman
tag
Sziasztok. A lányom telefonszámmal regisztrált messengert használ, facebook fiók nélkül. Most kellene neki facebook is, és jó lenne, ha csak egy profilja lenne. Rákerestem a topikban, de nem igazán találtam erre megoldást. A messengerben nincs olyan gomb, hogy mostantól legyen facebook fiók is, vagy ilyesmi.
Amit próbáltam: csináltam egy új facebook regisztrációt az email címével, és amikor elkészült, hozzáadtam a telefonszámát.
Eredmény: az új facebook fiókhoz tartozó üres messenger jelenik meg a messengeres bejelentkezéskor is.
Miután töröltem a facebook fiókból a telefonszámot, a telefonján vissza tudtam állítani az eredeti messenger fiókot az összes tartalommal.A tudományom eddig tartott, esetleg tudtok erre megoldást? Előre is köszi.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Adott egy privát, rejtett csoport, ahová első körben ismerőseim kerültek be, ők meghívhattak másokat és őket én csekkoltam és engedtem be a csoportba. Ugyanakkor akik nem ismerőseim a csoporttagok közül, azokat most nem látom. Írja, hogy 22 tag, és a tagok menüben csak 12-t látok, mert azok az ismerőseim. Lehetséges ez vagy valamit be kellene állítanom? Esetleg nem jó helyen nézem?! Illetve a kérdés, hogy ha ez valóban így működik: Komolyan gondolták ezt a fa**ságot?! Köszönöm!
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Képek megnyitásakor illetve nagyításakor felmerülő szétesésre van valamilyen megoldás?
Huawei készülék.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
#31816946 #28826 üzenetére
Nagyon szívesen!
Az Instagram beállításainál.
Szerintem, érdemes ugyanazzal az e-mail címmel regisztrálni. -
Peti78
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy figyelmetlenül olvastam el az összefoglalót, de van arra mód, hogy a médiatartalmat letöltsem? Nem egyesével, hanem egyszerre. Videók, képek.
KÖszönöm a segítséget! -
törölt tag
Sziasztok!
Ha van Facebookom, akkor Instagramom is van vagy külön kell regisztrálni? -
vzsryl
nagyúr
válasz
Viktor0610 #28821 üzenetére
Akkor én még szerencsés voltam, amikor kitalálták a kollégák, hogy messenger lesz a közös platform, mert 2019-ben még lehetett külön regisztrálni sima messenger fiókot.
-
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Facebook hirdetési fiók kapcsán a problémám:
Illetéktelen személyek fértek hozzá a fiókomhoz valami módon, de az adataimmal való visszaélés helyett hirdetést kívántak indítani a fiókommal. A FB ezt nem engedélyezte a hirdetés megvizsgálása során, a hirdetést elutasította és a hirdetési fiókom letiltotta.
A belépési adataimat teljeskörűen módosítottam, majd kértem a hirdetési fiókom újraellenőrzését - korábban nem használtam és a jövőben sem akarom -, melyet a FB elutasított, indoklása szerint "következetesen" nem megfelelő "hirdetéseket" kívántam megjeleníteni.
Hiába írtam, hogy nem én voltam és ez látható is belépési és egyéb adatokból, a hirdetési fiókom letiltva marad. Kárnak nem kár, csak nem értem ezt a beszűkült gondolkodást, holott egyértelműen megvizsgálható az általam említettek.
Egy szó mint száz: mit tudok tenni? Véglegesen letiltják és fogadjam el? -
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Csak messengerem van, és marad is, mert a munkám miatt szükségem van rá.
Szerettem volna profilkép változtatni, de eltűnt a funkció. Ez végleg megszűnt, vagy más módszerrel működik már? Se a profilképem alatt nem írja, se a képre kattintva nem működik.
IOS 14.7.1-ről van szó. -
vacs
veterán
ahogy pinnacle is írta ... Elég szégyen, hogy egy Facebook-nak (és pl a Google-nak) nincs ügyfélszolgálata, ahol az ember segítséget tudna kérni (akár emailban angolul).
Sőt, megkockáztatom, hogy nem is érdekli őket egy ellopott fiók, hiszen ha akarnák, akkor simán vissza tudnák "adni" az eredeti személynek ... -
krizmo_
Topikgazda
Üdv,
Itt tehet egy próbát az e-mail címével, amivel belépett, amikor még az övé volt a fiók:
Sérült biztonságú fiók jelentése -
vacs
veterán
Sziasztok.
Ismerős most kapott egy emailt, hogy megváltozott a jelszava, de nem ő volt, a fiókját feltörték!
Azóta átírták az emailt is, offline lett a fiókja.
Két lépcsős azonosítás nem volt bekapcsolva.
Mit tud csinálni, illetve tud-e? -
törölt tag
Sziasztok!
Igaz az, hogyha:
- adott felhasznalo letilt egy vele korabban kapcsolatban levo felhasznalot
- akkor utobbi/letiltott felhasznalonal is eltunnek a korabbi uzenetek, like-ok stb
? -
Soma01
veterán
(nem az én fiókom, de segíteni szeretnék egy haveromnak)
Feltört fiók visszaszerzésére milyen esély van? Az ismerősökben bízhatok jelenleg csak. Mert a profilhoz tartozó email fiókot is feltörték. Igen, mindkettőnek gyenge volt a jelszava. Szóval ha sok ismerős jelenti, hogy feltört profil, akkor az célra vezethet? De hogy? -
NeoPampalini
senior tag
válasz
pinnacle #28805 üzenetére
Lehet, hogy lemaradtam valamiről, ez most bug, vagy feature, hogy a posztok 99%-ánál nincs ott a link előnézete?
Ráadásul teljesen véletlenszerű, a hirdetéseknél ott van, külföldi oldalak posztjainál sehol, .hu-nál meg elvétve 1-1 látszik csak. (Ami nem előnézet, hanem a poszthoz feltöltött kép, azzal nincs baj.)
Asztalin több böngészőből, valamint mobilról (mobilnet, nem wifi) is ugyanez.
Szerk.: na, mire megírtam, úgy néz ki, helyreállt minden.
-
törölt tag
Sziasztok
lenne egy kérdésem/problémám. Mivel nem értek ehhez a részhez semennyire, így nem lesz könnyű, de megpróbálom minél érthetőbben leírni.
apum élettársának van egy fő Fb profilja. Ez a személyes oldala. Azonban van neki vállalkozása, amihez tartozik két vállalkozás profil(?). Ebből az egyiket használja csak. A fő, személyes oldala össze volt neki fűzve(?) ezzel a két vállalkozással korábban. Így amikor a telefonos applikacioban, a jobb alsó sarokban a “menü” részre kattintott, ott tudott váltani a személyes profilja és a vállalkozás oldalai között. Ilyenkor a rányomva az egyik vállalkozásra ugye aturgik annak profiljába és úgy tud annak nevében posztolni.
Na most a probléma, hogy ezek közül a két oldal közül, az egyik vállalkozás eltűnt onnan pár hete (állítása szerint). A kérdésem az lenne, hogy ezt mi okozhatta? Hogyan lehetne újra a profiljához hozzáadni?szerk.: ez a probléma csak a telefonos applikacioban létezik és elvileg a laptopján működik.
Koszi előre is a választ és bocs a hülye kérdésért, de én se teljesen értem ezt a rendszert, csak megpróbáltam érthető formában tolmácsolni a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest