- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- VoIP telefonálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Luck Dragon #211 üzenetére
Az Apple Intelligence hogy tetszik a Pro-don?
-
-
válasz
Luck Dragon #211 üzenetére
Nekem csak egy belépőszintű iPad-em van.
-
-
-
pècsimunkás
addikt
válasz
nikilauda #208 üzenetére
Van egy 9,5 èves HP Windows tabletem.
Kb 8 èvig volt napi használatban.
Most is működik egyenként, ès filmek másolására használom, vinyók, pendriveok között.Ez mellett van egy Realme tabletem. Ezt szoktam bevinni a melóhelyre pèntekenkènt, hogy 2 szünetben megnèzzük kollègákkal a darts Premier Ligue elődöntőit, ès a döntőt, mert nagyon kèsőn vannak a meccsek, ès másnap nèzzük meg ezeket a meccseket.
Az iPadig minden másra is használtam.Aztán jött az iPad...
Szóval nekem is van 3 tabletem
.
Bár az èn szituációm ugyebár más mit a fórumtársè.
Neki- ahogy írtad is, erős hobbija van.Talán az Air mellé egy Mini, ide- oda vinni. Kisebb, könnyebb. De max ennyi.
-
janeszgol
félisten
Reagálok a saját hozzászólásomra. Megrendeltem a tavalyi iPad Minit, meg az idei sima iPadet. Mindkettő 128 GB-os. A tavalyi Miniben gondolkodtam a 256 GB-os verzión, eredetileg is azt akartam megvenni, de szerintem elég lesz a kisebb is.
A konzol szintű játékokat úgyse teszem fel, a többinek meg elég a tárhely. -
válasz
pècsimunkás #202 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem, egyébként a pöcök:
-
válasz
pècsimunkás #200 üzenetére
A Xiaominál van egy extra kis pöcök.
-
pècsimunkás
addikt
Powerbank* pont 2 óra alatt töltötte fel 20- ról 100%-raa tabletet.
A benne lévő kábellel.
A hozzá adott kábellel meg 4-5 óra.
Èrdekes, ami az iPadot gyorsan tölti, az a Xiaomit meg lassan. A Xiaomit a hozzá adott kábel tölti gyorsan. Ki èrti ezt...
A powerbank másik oldalán egyebkènt iPhone-t lehet tölteni, van 2 USB-A, ès egy USB C csatlakozó is, szóval el van látva rendesen csatlakozókkal.*Nekem ez az első powerbankom.
25800mah-s a powerbank. Papíron.
A tabletet meg 2x nem tudja feltölteni.A 25800- ból mennyit kellene kb tudnia a powerbanknak?
Hogy ne èreztem úgy, hogy át lettem verve...
Papíron 3x is fel kellene töltenie. Nem? -
pècsimunkás
addikt
Üzemidő: paradès!
12 óra 20 perc SoT, most nèztem.
Van mèg 10%, tehát jó egy óra mèg benne van a gèpben, de most el kell mennem itthonról, úgyhogy felrakom tölteni a tabletet. -
pècsimunkás
addikt
Xiaomi, Realme töltők 23,5W-65W vagy 4 óra- ha nem több.
Pamxieger power bank- 22,5W- kb 2 óra.
Úhogy azzal töltöm a tabletet.
Majd megnézem egyszer pontosan, hogy mennyi idő alatt telik fel a tablet.
Egyébként az üzemidő parádés.
Ma aludtam 1 órát alacsony fényerőn - de nem teljesen sötét fényerőn- a tablet előtt, egy dokufilmen, 1,5 óra netezés normál fényerőn és 93%- on van a tablet.Szerk.: most nèztem, 25800 mah a powerbank.
Szokásos kínai kamu.
2x nem tudja feltölteni a tabletet.
Majd ha lesz időm, megkapja az 1 csillagot, meg a szèp èrtèkelèst.
Nemrèg vettem. Ha biciklizem hosszabb túrán, legyen nálam telefont, vagy lámpákat tölteni.
Arra talán jó.
De a tabletet csak egyszer tudja , meg talán 80-90%-ig, aztán vège... -
Bubaaa
aktív tag
Kis érdekesség a töltésről.
20w-töltő 15%-ról 100%-ra 21:20 - 23:24 124perc
45w-töltő 15%-ról 100%-ra 15:00 - 16:45 105percJa,és tölthető a 18.4.1
-
válasz
GoodSpeed #177 üzenetére
Spigen sztori:
Köszönettel elálltak most tőle. Csak fura, hogy mindenhol ahol korrekt áron lehet kapni, és nem 17K-ért ott hiánycikk úgy, hogy az összes olyan edzett üveg gyártónak, aki elkészítette a saját megoldását 2022-ben az akkori iPad-re egy ajándék a 2025-ős iPad, mert az idei iPad kijelzője, és háza egy az egyben ugyanaz.
-
válasz
pècsimunkás #190 üzenetére
Helló
Igen, az iPadOS lehetővé teszi, hogy a Touch ID-val feloldja a képernyőzárat, és közvetlenül az asztalra jusson. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:
1. **Touch ID beállítása**:
- Nyissa meg a **Beállítások** alkalmazást.
- Lépjen a **Touch ID és jelkód** menüpontra.
- Adja meg a jelkódját, ha kéri.
- Győződjön meg róla, hogy a „Képernyőzár feloldása” opció be van kapcsolva.
2. **Automatikus feloldás**:
- Amikor a Touch ID érzékelőjét használja, az iPad automatikusan feloldja a képernyőzárat, és az asztalra navigál, ha nincs más értesítés vagy akadály (például jelszó kérése újraindítás után).
Fontos megjegyezni, hogy bizonyos esetekben (például újraindítás után vagy hosszabb inaktivitás esetén) az iPad jelkódot kérhet a biztonság érdekében. Ha további kérdése van, szívesen segítek! 😊 -
Az jó, hogy az Edge-Ben is van egy Adblock Plus, beleimplementálva a böngészőbe
Sőt:
Igen, iPadOS-en a Google Chrome böngészőben is lehetőség van reklámblokkolásra, de ez nem közvetlenül a Chrome-on belül történik. Az iOS és iPadOS rendszerekben a reklámblokkolók a Safari tartalomblokkoló funkcióján keresztül működnek, és ezek hatással lehetnek a Chrome böngészésére is. Íme, hogyan állíthatja be:
1. **Töltse le egy reklámblokkoló alkalmazást** az App Store-ból, például az Adblock Plus vagy az AdGuard alkalmazást.
2. **Nyissa meg a Beállítások alkalmazást** az iPaden.
3. **Lépjen a Safari beállításaihoz**: Még ha Chrome-ot használ is, a tartalomblokkolók itt konfigurálhatók.
4. **Kapcsolja be a tartalomblokkolót**: A „Tartalomblokkolók” menüpontban engedélyezze a letöltött reklámblokkolót.
5. **Használja a Chrome-ot**: A reklámblokkoló hatása érvényesülni fog a Chrome böngészőben is.
Fontos megjegyezni, hogy a reklámblokkolók nem minden hirdetést tudnak eltávolítani, és néhány weboldal megkerülheti ezeket. Ha további segítségre van szüksége, szóljon bátran! 😊 -
basaja
senior tag
válasz
hegedus001 #189 üzenetére
Bazi nagy lesz az....oké, hogy erősebb, de olyan lesz a 6000-en, mint majom a köszörűkövön😁
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Lenne 2 kèrdèsem:
Dupla koppos lezárás nincs a tableten?
A másik, hogy az ujjlenyomat olvasó csak akkor old fel, ha felébred a kijelző. Direktben nem lehet vele feloldani a tabletet? -
Az Apple Magic Mouse 4 töltöttségét hol lehet megnézni ?
-
basaja
senior tag
válasz
hegedus001 #179 üzenetére
Ja, és tessék beszerezni egy Godox TTL 350-es vakut, megoldódnak a gondok.😁Nem egy nagy tétel és sokszor tud jól jönni...
-
basaja
senior tag
válasz
hegedus001 #179 üzenetére
Tudtam,hogy "ismerjük" egymást😁
Egy másik platformon, beszélgettünk már, "vasas" csoportban😉
Amúgy persze,frankó lehúzás,hogy nincs lifetime lehetőség... -
-
válasz
hegedus001 #178 üzenetére
Az meg a másik, hogy bizony Trumpli vámpolitikája miatt drágulás borítékolható! Az Apple termékek esetében duplán is, mert Trump vámot dob rá, mert Kínában készül (mint szinte minden), az EU meg vámot dob rá, mert amerikai....
Ami tetszik még, hogy két egyforma erősségű cuccom van, nagyon hosszú terméktámogatással, olyan hosszú, hogy Trump már régen nem lesz hatalmon, amikor még kb félúton lesz a támogatási ciklusában (ooké olyan 60-65%-on).
Az egyik a Samsung Galaxy S24 FE (Exynos 2400e), a másik pedig az Apple iPad 2025 (A16), az S24 FE akcióban volt 270K, egyébként 300-330K között van.
Személetetésül: AnTuTu:
Ez egyébként magasabb pontszám, mint ami a MA-énás tesztben van
GeekBench6:
CPU Single Core-ban még meg is veri kicsivel, MultiCore-ban meg parításban van, hibahaátron belüli eltérés van csak a kettő között
-
Én most vettem meg életem első Ipad -ét.
Átlagos felhasználásra kellett, csak multimédia.Az elmúlt 10 évben közöm nem volt a tablet piachoz, nem zárkóztam el az Android -tól sem nézelődéskor, de mivel 8 éve Iphone -t használok, így evidens volt a választás.
Teljesen kielégíti az igényeim, nagyon jó ár / érték aránnyal bír és annyira tetszett a páromnak, hogy ő is szerzett be egyet.
-
hegedus001
aktív tag
Szerintem meg nagyon is kellene az az AI zajszűrés, nyáron a gyerekem keresztelésén fotóztam. Sony A6000 apsc és Tampron 17-70 f2.8. Csoportképeknél kellett a rekeszelés, vakum nincs
ergo ment az ISO az egekbe. Ezzel nem is volt baj, szerintem korrekt beltéri templomos képek lettek így is, de a zajszűrés nagyon kellett. Jó lett volna iPaden is megcsinálni, ez a funkció mehetne a mobilverzióba. (Btw, egy kib@szott lifetime előfizetésnek is örülnék, de ezt a konstrukciót valahogy elfelejtették a cégek mára....
)
-
hegedus001
aktív tag
válasz
GoodSpeed #175 üzenetére
Pontosan, viszont szvsz jobb lesz most bevásárolni, mielőtt szeptemberben beütnek a nagy USA adók, jó lesz megint az 1 milliós alpa pro iphone...
Nem akartam váltani még, de idén veszek magamnak meg az asszonyak is egy 16 pro és 16 kombót.
Mac-et is cserélnék már, kezdem kinőni az alap M1-et fotószerkesztés miatt, de házfelújítás miatt eleve félretettem a hobbit.iPad-et is cserélnem kellene, mert lezúztam és gtk lett, de azzal még elhúzom egy darabig, vevő nem hiszem, hogy nagyon lenne rá.
-
-
válasz
fekete.puma #174 üzenetére
Igen én is úgy gondolom, hogy tekintve az inflációs adatokat, meg azt, hogy NEM Magyarország és a magyar piac a világ közepe, amihez a vállalatok alkalmazkodnának. 400 Ft-os € és 366 Ft-os $-nál, illetve ilyen magas inflációs adatnál 27%os ÁFA mellett én 200 000 Ft-nál is azt mondanám, hogy nincsen túlárazva.
Samsung Galaxy Tab S9 FE X510 128GB Hasonló ársávban van, de hardveres képességeit tekintve messze elmarad tőle. -
fekete.puma
tag
válasz
pècsimunkás #172 üzenetére
Amennyiért kihozták a legjobb vétel.
-
Ebben az ársávban erős konkurencia csak a Pad 7 lenne:
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13475&idPhone2=13702&idPhone3=11941
De az kb négy Android frissítést és helló neki, -
pècsimunkás
addikt
válasz
fekete.puma #170 üzenetére
Nekem is bejön nagyon!
Szèp, gyors, szèp kijelző, jó hangszórók, jó üzemidő.
Ár/ èrtèk arányban 10/10 nálam.Ez az első Apple termèkem egyenként.
Hogy iPhone - om lesz- e valaha, azt nem tudom mèg.
De ez a tablet nagyon bejött! -
válasz
fekete.puma #170 üzenetére
Szó szerint imádom! Speciel még az elődjénél is több potenciált látok benne időtállóságot illetően. Nagyon jó ötlet volt megvenni
-
-
válasz
fekete.puma #166 üzenetére
Az ipad 2018-ban 2 GB RAM volt, de azt eladtam 2021-ben 80K-ért. Nem éreztem lassúnak, és bár keveseltem, végül elég volt (a 2017-es Huawei-ben pll dupla annyi volt). Tavaly iPad 2022-t a 4 GB RAM miatt nem vettem, persze jobban örültem volna 8 GB-nak, de 6 GB-nal már rámozdultam.
-
-
válasz
fekete.puma #163 üzenetére
Nos én videókat szoktam vágni, Filmorában például. Tavaly építettem egy erős PC-t, de nekem az iPad nem is nagyon jutna eszembe - ha csak nem vagyok rákényszerülve - hogy videót vágjak rajta. Itt nem arról van szó, hogy mennyire erős a CPU benne, mert akkor én is vettem volna minimum egy AIR-t. Szerintem az iPad nem erre van kitalálva, kicsi a kijelzője, és bár jelenleg kb notebookként használom fórumozásra Keychrone billentyűzettel, Facebookozásra, YouTube-ra stb, de videót vágni nem opció nekem. Pl tárhely szempontjából sem. Ott van az 1,3 milliós Pro modell 2 TB tárhellyel, ha megfekszik az SSD benne, minimum meg kell bontani a házat, és egy bontott ház azért nem ugyanolyan.
Táblagépnek viszont számomra első rangú az A16. Sőt laptopként használom, nagyon szeretem. A 60 Hz-és kijezővel sincs bajom.
Imádom a Safarit, tetszett az is, hogy nem törölték GPRS-és marhaság miatt az Apple ID-met, pedig vagy 3 évig nem használtam.
-
basaja
senior tag
válasz
hegedus001 #162 üzenetére
Igen, sajnos az AI zajszűrés jó lenne, de így legalább muszáj már a gépben okosnak lenni a képet illetően🙂
Gondolkodtam az erősebb verziókon, de hobbi fotósként ennél többet végül mégsem akartam rá költeni. Egy darabig el leszek ezzel is szerintem🙂 -
fekete.puma
tag
válasz
hegedus001 #162 üzenetére
M1 iPad pro esetén a proci is erős.
Ennél is nem véletlenül van az, hogy 6GB ram és 1 szállal kevesebb magot engedtek.
Hiába a hosszabb szoftver támogatás az embereknek jöjjön meg a kedve hamarabb váltani. -
hegedus001
aktív tag
Nem csoda, 1 éve még én is 9th iPaddel toltam a fotó szerkesztést, utána pedig upgradeltem először egy Air 4th-re majd egy M1 iPad pro ra.
Brutális a különbség. A RAM többlet nagyon durván érződik a 9. generációs után. A komplexebb maszkolásokkal replaceekkel már abszolút nem tudott megbírkózni. Csak azt sajnálom, hogy hiába fizetsz elő, sokkal butább a mobil verzió mint az asztali. Zajszűrés pl még mindig nincs benne, az objektumon belüli maszkolás is kb fél éve ha megjelent a mobilverzióban. Pedig sokkal inkább kézreállna iPaden szerkesztgetni mint Mac-en, valahogy sokkal intuitívabb a pencil miatt. -
-
-
basaja
senior tag
Üdv urak. Én a 4 éves, 9. generációs iPad-emet cseréltem erre, de az sem veszik el: a fiam örökölte meg. Leginkább fotókat szerkesztek rajta, a sebesség a kettő közt ég és föld
-
válasz
pècsimunkás #155 üzenetére
Köszi
.
Már csak azt kell eldöntenem, hogy a Spigen jöjjön vagy sem.
Illetve kellene egy Bluetooth egérke. Az egeres topicban azt mondták, hogy Apple…
https://eger.arukereso.hu/apple/Luck: Jaja
A felhelyezőkeret + az üveg mint anyag együtt megkönnyíti. Sokkal jobb mint a flexibilis fólia ilyen szempontból is. A dolgot
Köszi
-
-
Elsőre makulátlan sikerülni!❤️🥰
-
-
Hallosz
senior tag
Banki app működik rajta, tapasztalat?
-
válasz
pècsimunkás #150 üzenetére
Ja, akkor ott nem jelenik meg.
-
válasz
pècsimunkás #148 üzenetére
Van egy Pencil menü a beállításokban.
-
válasz
pècsimunkás #146 üzenetére
De miként ismeri fel?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #141 üzenetére
Ma meg is jött a pencil.
Tökéletesen működik 22 euróèrt.
Nèztem, az eredeti Apple pencil 1, 80-120 euró között mozog.
22 euróèrt ez tökéletes! -
-
-
-
Hmm... most nézem (újra).
Spigen tabletta védőfólia, Glas.tR EZ Fit Apple iPad 10.9 2022-hez - eMAG.hu
Van csak 5 nap ez is, amúgy ennyibe kerülne kiszállítva is, mert van genius előfizetésem. -
pècsimunkás
addikt
Ez: [link] jó lehet a tabletet?
Vagy van jobb ötlet másikhoz esetleg?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
GoodSpeed #138 üzenetére
Köszi.
Kb 12 ève kezdtem használni az Adguard- ot.
Egyszer felajánlotta nekem is - valami 50 euróèrt a lifetime- ot több kèszülèkre.
Kicsit bánom, hogy nem vettem meg, de pont nem volt rá szükségem.Windows - on Firefox + Adblock+, Androidon meg át álltam a Samsung böngészőre*, adblockal.
YouTube meg Puretube vagy Newpipe volt.
Szóval igazából nem volt rá szükségem.*Nagyon sajnálom, hogy a nagy konkurens Samsung böngészőt nem lehet itt használni.
A legjobb böngésző mobilra. -
Bubaaa
aktív tag
válasz
GoodSpeed #134 üzenetére
Én az emagról rendeltem 10 ezer körül volt. A spigen saját oldalán sosincs,mindig azt írják rendelésre. Nagyon vevőbarát üzlet lehet,ha nem képesek legalább 3 darabot készleten tartani. Amikor a telefonra vettem,akkor épp az sem volt náluk
Mondjuk azt legalább találtam olcsóbban mint náluk.
-
-
válasz
Luck Dragon #135 üzenetére
De ennek most nagyon örülök:
Ja, Köszi. 😆 -
-
A Spigenre várok én is, csak valamiért sehol sem kapható, ahol meg igen, ott 7990 Ft helyett 17K :XD
Viszont tegnap az A54 állványról kicsit lefejelte az iPad-et, az állvány neki dőlt, de semmi baja nem lett, és akkor kezdtem el átértékelni újból, hogy lehet nem kellene várni 25 napot
#133Luck Dragon: az az akár elég kemény ....
Tehát alapból SD?
Meg a HD az még mindig 720p hivatalosan. az FHD az 1080p. Mivel külön ki szokta írni, hogy 1080p ha FHD így valószínűnek tartom, hogy nem elírás.
-
válasz
GoodSpeed #130 üzenetére
Az oldalukon ezt írják iOS támogatás téren . ( Szuper, hogy mindig mást írnak.)
iOS rendszerű eszközök (iPhone, iPad, iPod touch)
A streamelt videó minősége – akár HD
Hangminőség – sztereó
Hangfeliratozás (feliratok) – Van
Hangos leírás – Van
Streamelés élőben – Van (a legújabb Prime Video appban)
Élő hirdetéstámogatás – Van (a legújabb Prime Video appban)
Hirdetéssel támogatott csatornák – Van (a legújabb Prime Video alkalmazásban)
Profilok támogatása – Van
Támogatási webhely – Official Apple Support -
Bubaaa
aktív tag
válasz
GoodSpeed #130 üzenetére
Ezt a fajtát nem ismerem,a telefonon spigent használok,és meg vagyok vele eddig elégedve,ezért az iPadra is spigenre esett a választás. Kicsit gyűjti az ujjlenyomatot,de azon kívül jól illeszkedik,és egyszerű volt felrakni.. Gondolkoztam hogy legközelebb mattot kéne venni. Nem tudom az mennyire gyűjti a lenyomatokat. Ha valakinek van tapasztalata matt üvegekkel,az írhatna róla pár szót.
-
Ha FHD lenne ezt kellene kiírnia:
-
válasz
pècsimunkás #128 üzenetére
Igen YouTube-nál nekem is 2160p-Ben streamel, nyilván nem fog ekkora felbontáson megjelenni de a bitráta magasabb lesz:
Ilyet rendelt már valaki? Nekem rendelve van egy Spigen de az még legalább 20 nap ameddig megérkezik, és csak egy üveg van benne. Az ESR anno elvezette a zuhanó szobalétra energiáját, abban két üveg volt, most Alza napok alatt olcsóbb is lenne, szóval filózom rajta, hogy rendelek egy ilyet, felrakom a Spigen meg tartalékban lesz ha megérkezik.
-
válasz
Luck Dragon #127 üzenetére
Értem , csak FHD-nál kiírja, hogy 1080p, ez még HD 720-nak tűnik így. Mondjuk a Max és az Apple TV ki sem írja.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
GoodSpeed #126 üzenetére
Az a helyzet, hogy nálam is pontosan ugyanez van.
Eddig nem foglalkoztam az Amazon Prime-al, de most direkt megnéztem, és nálam is HD csak a Fhd helyett.Hozzá tenném, hogy simán látom tableten a HD és Fhd közötti különbséget.
YouTube-ot is azért állítom max felbontására is mindig. -
-
Vajon miért nem vált fentebb HD-nál? Amazon Prime.
Pedig ez van beállítva:
-
-
Bubaaa
aktív tag
Tölthető a 18.4
-
Bubaaa
aktív tag
Sziasztok. Most találtam meg a topikot. Igaz hogy amikor íródott a teszt,nekem már megvolt a készülék, és a iPad topikhoz csatlakoztam.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
hegedus001 #121 üzenetére
Valószínűleg a "nèmet" kártya, magyar app store a probléma.
Öcsèm magyar bankkártyájával simán megvettem a programot, tehát nem az volt hogy èn bènáztam.
Viszont az bosszantó volt, hogy 2-3 órám elment erre az ügyre szombaton.De tènyleg... EU, Visa kártya, forinttal, euróval...
Mindegy, megoldódott
.
Most megyek, bringázok egyet, elèg volt eddig / egèsz nap a kèpernyőket bámulni
Este meg kipróbálom majd az új darts programot tesómmal, pár sör mellett -
hegedus001
aktív tag
válasz
pècsimunkás #109 üzenetére
Nálam hibátlanul visz minden kártyámat (Revolut és Raiffeisen) az iPhone, iPad és a Macbook is. Semmi gond nincs vele. Kezel mindent.
-
nikilauda
senior tag
válasz
pècsimunkás #118 üzenetére
Az öcsém kártyája is Visa? Mert akkor ez X-aktás.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
nikilauda #112 üzenetére
Megoldódott.
Öcsèm kártyájával megvettem a programot.Nem is èrtem mi a probléma, egy olyan Visa kártyával, amin van bőven forint is, euró is
...
Lehet, legközelebbi appot "megveszem" a virágboltban, ha lesz mèg ilyen gond, ès nem cseszek el egy szombat dèlelőtött ilyen dolgokkal
-
-
nikilauda
senior tag
válasz
GoodSpeed #114 üzenetére
Szerintem nem bohóckodás. Ha akarsz veszel töltőt külön. Sok ismerősöm már nem vesz töltőt, szerencsére. Nem ezzel oldódik meg minden probléma , de egyszer el kell kezdeni.
Nekem nem fáj, hogy máshol lehet, EU-ban nem. Indiában például a szemetelés természetes, azt sem kívánom ide. -
válasz
nikilauda #111 üzenetére
Akkor már csak annyit kellene finomítani, hogy kötelező legyen nekik mind a két verzióból azonos mennyiséget rendelkezésre bocsátani, és a töltő nélkülit, a töltő árának hatósági árával csökkenteni.
Amúgy ez a töltős rendelet, egy bohóckodás. Majd ettől menekül meg a bolygó, hogy az EU területén lényegében kivezetteti? Amikor a 1,5 milliárdos Kínában nincs ilyen, Indiában, ami még népesebb is mint Kína, megint nincs ilyen, és az USA-ban sincs ilyen! Dél-Amerika szintén tesz a fejükre. Ez ilyen EU-s erőlködés.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
nikilauda #112 üzenetére
Próbáltam a "rendes" kártyával is, próbáltam virtuálissal is. Egyik sem megy.
Van bőven euró is, forint is a kartyámon.
A Paypal - t láttam, gondoltam fizetek akkor azzal.
A Paypal - t meg addig láttam, amíg nèmet règiós volt a tablet.
Magyar règiónál meg nincs Paypal.Na mindegy...
-
nikilauda
senior tag
válasz
pècsimunkás #109 üzenetére
Nálam a Revolut virtuális Mastercardot elfogadja. Hozzáadtad a Tárca alkalmazáshoz? Esetleg próbálj létrehozni egy virtuális kártyát.
-
nikilauda
senior tag
válasz
GoodSpeed #110 üzenetére
A szabályozás az, hogy biztosítani kell töltő nélkül megvásárlható készüléket és töltőt is tudj vásárolni természetesen, ha szükséged lenne rá. Szóval hülyék lennének töltővel árulni. Ezzel egyet is értek, mert például nekem nincs szükségem a gyári töltőkre, mindig a dobozában maradt eladásig.
-
-
pècsimunkás
addikt
Az lehetséges, hogy az Apple nem fogadja el a Revolut Visa kártyát?
Egyszerűen nem tudok vele se fizetni, se feltölteni.
Egy darts szamolót vennèk meg reklámmentesen, de nem tudom, hiába is fizetnèk èrte.
A bankszámla számra mindig azt írja ki, hogy nem engedèlyezett. -
De az EU-ban a törvény nem követeli ezt meg, csak az USB Type-C-t. A másik, hogy itt nem olcsóbb a töltő árával feltételezem. Ami azért 10K körül van. Olyan ez mint eléektromos rollereknél EU-n belül ki van kapcsolva a Tempomat, holott az egy EU-s ajánlás csupán.
Közben megrendeltem a fóliát:
-
-
Hallosz
senior tag
válasz
pècsimunkás #102 üzenetére
Köszönöm, érdeklődéssel várom, addig is használd örömmel.
-
válasz
pècsimunkás #97 üzenetére
-
pècsimunkás
addikt
3 nap után?
Hogy a konkrét kèrdèsedre válaszoljak: szerintem nem túlzottan felhasználó barát az ios.
Samsung, OnePlus szerintem ebben jobb. Testreszabhatóbbak, ennek ellenére mintha egyszerűbbek lennènek.Hozzá tenném, hogy tèrjünk vissza erre 2-3 hónap múlva, akkor meglátjuk mit mondok.
Egy biztos: ez a tablet számomra 10/10!
Szèp, gyors, jó, megvan a Direct One is már
. Üzemidőben is nagyon rendben lesz, az is biztos.
A menü az furcsa. De nagyon.
Majd megszokom...
Így, hogy nincs gond a Direct One - al, YouTube - al, üzemidővel, szerintem addig meglesz, amíg meg nem kotlik.
Az meg remélhetőleg 5-7 èven belül nem következik be. -
Hallosz
senior tag
válasz
pècsimunkás #98 üzenetére
Korábban és folyamatosan téma az Apple felhasználóbarát(?) oprendszere. A megítélés nyilván eltérő, engem érdekelne, te hogyan látod most ezt a felhasználóbarát kérdést?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma Klasszikus, népszerű, időtálló, alapvetés. Nem egy nagy szám, de nagyon nem is lehet vele mellélőni.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung tab3 eladó.
- 4G/LTE Samsung Galaxy Tab - újszerű, 10.4" 2000x1200, kék, karcmentes, szuper akku! SZLA +garancia
- Lenovo TB3-850M 4G független, dual sim, jó állapot, ingyenfox 11800Ft
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Kindle Scribe 2024 64GB + Premium pen
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest