Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Úgy "szeretnék" regisztrálni Facebookra, hogy a céges oldalunkat tudjam kezelni, válaszolhassak a megkeresésekre Messengeren, stb. A lényeg, hogy eddig távol tartottam magam a FB-tól, tehát mindezt a leginkább fájdalommentesen kívánom most megtenni. Van erre valami protokoll, vagy kézenfekvő ötletetek? Nyomjam simán "álnéven", képek nélkül?
Ha tudtok segíteni, előre is köszönöm.
iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! A társkeresőn a robotok miért akarnak át terelni a WhatsApp-ra?
-
buci30
addikt
válasz #89309696 #29395 üzenetére
Nem erről beszélek ezt tudom
Ő nézi meg az én történetem!
S ő látja ha az én történetemre jött reakcioPl ki teszek egy kutya kép
És arra valaki küld egy szív és egy valaki nevető fej plŐ ha megnezni az én történetem akkor látja, hogy jött rá egy szív és egy nevető fej
Nevet nem lát de a reakciót látja ami az én történetemre jött!iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
Facebook alkalmazásba ha teszek ki story-t akkor az ismerősöm látja milyen reláció jön rá.
Ha rá megy az én story képemre látja hogy pl jött egy sziv vagy nevető fej.
Neveket nem lát ki küldte csak, hogy milyem reláció jött rá.
De én nem láttom senkinél ezt...Ez valami külön beállítás vagy valami újítás ami nem mindenkinek van még?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Pheonix
tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal, hogy iphone SE 2020-asnál a messenger bejövő hívást, időnként normál gsm hívásnak jeleníti meg és a csengőhang is ennek megfelelően szól. Ezt teljesen randomra csinálja, és már a kezdetektől, ios verziótól függetlenül. Mondjuk a régi SE-n is ezt csinálta... -
törölt tag
válasz krizmo_ #29391 üzenetére
Kikapcsoltam és nem mutatja. Hiába csináltam erőltetett oldalbetöltést, gyorstárak törlését stb. Aztán visszakapcsoltam és szóltam két ismerősömnek, hogy tegyen fel valamit történetbe. És azokat jelzi rendesen bekapcsolt blokkolóval is.
Nem lehet, hogy az adott illető úgy csinál történetet, hogy az fent nálam ne látszódjon? Azt tudom, hogy korlátozott ismerősnek vett fel az akiért nem látom, mert az adatlapján kiírja, hogy 1800+ fényképe van (atyaúristen) de én csak 100 körül látok belőle, tehát tutira korlátozottnak vett fel.
Viszont van egy másik ismerősöm is akiét szintén nem mutatja, pedig ő rendes ismerősnek vett fel engem. Szóval nem értem. -
törölt tag
-
krizmo_
Topikgazda
válasz #89309696 #29388 üzenetére
Valószínűleg bug, vagy bekapcsolva maradt a blokkoló...
Parancsolj, itt meg tudod nézni az ismerőseid történeteit : Történetek[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most tudom képpel is illusztrálni, személyiségi jogokat betartva.
Szóval oldalt látható, hogy ismerősnek története van, szürke karika, mert már megnéztem. Fent viszont nem jelzi ki. Ez mitől van? És ha olyan ismerősömnek van története aki a lista alsó felén van ahova nem görgetek le akkor azt nem is látom, mert fent lusta jelezni nekem. -
törölt tag
válasz krizmo_ #29383 üzenetére
Egyébként ez nagyon elterjedt, hogy nem iratkoznak fel emberek. Nem véletlenül panaszkodnak főleg a kezdőbb Youtuberek, hogy a nézők háromnegyede nincs feliratkozva. Bár nem is csoda, mert minek mikor a Google a sütikben eltárolja ugyanúgy a nézési profilunkat és felajánlja a csatornákat/videókat. Akkor minek feliratkozni, én se vagyok senkire, bejelentkezve se vagyok sose, mert rányomok a Youtubera és puff a kezdőlap 30 videójából 20 érdekelni fog és olyan csatorna tartalma ami engem érdekel és amúgy is nézem. Értelme nincs feliratkozni.
Mondjuk a Facebook sehol nem tart még ebben, legalábbis az ajánlása nagyon kezdő. Olyan kutyafajtás csoportokat ajánlgat amim nemhogy nincs, de még utálom is az adott fajtát. Meg elkezd ajánlani horgászós csoportokat, mikor soha nem horgásztam és nem is érdekelt sose, nem is jártam soha ilyen helyen.
Bár a felhasználó elemzésben biztos előrébb járnak, mint a Google.[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz teleahocipöm #29382 üzenetére
Nagyon szívesen!
"...nem mertem elköteleződni."
Ez annyira aranyos. Bármikor visszavonhatod a kedvelést, és a követést, ez nem végleges, sőt, ami nem érdekel innen is ki tudod lökni a mellettük lévő X-szel.[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Segítség!:
Az miért van hogy egy általam üzemeltetett profilról egy posztot ha megoszt valaki akkor jön az üzenet, hogy jóváhagyásra vár, de hiába kattintok rá nincs mit jóváhagyni, nem visz sehova csak a megosztás látszik. Valahol biztos be kell valamit állítani, mert nem jelenik meg az illető hirfolyamán a megosztás.
Használok Business Site-ot is nem tudom ott lehet e a hiba[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
classic B
senior tag
Helló!
Célközönség-alapú hirdetéseknél hogyan lehet eltüntetni az ott megjelent hirdetőket? Nálam pl. netflix, vivantis, foxpost, stb. van. Lehet-e tiltani ezt a "funkciót"? -
krizmo_
Topikgazda
válasz teleahocipöm #29366 üzenetére
Személyre szabhatod azzal, ha kedveled az oldalakat, amik érdekelnek, és csak az azokat nézed meg a "Követed" rész alatt, így nem lesz benne olyan, ami nem érdekel. Ömlesztve vannak a videók, amik ajánlások számodra...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz krizmo_ #29374 üzenetére
Hát ez fura, mert nekem a Messenger fele olyan emberekből áll aki pár szót válaszolt vagy semmit. Pl. mikor elkezdtem felkeresni a kutyáimnak az alomtestvéreit a tenyésztőik segítségével stb., tehát ott még közös pont is lenne és csak néhányan válaszoltak. Ők is csak akkor ha rájuk írok, fordítva nem. Én csalódtam ebben a részében. Tény és való, hogy sose láttuk egymást meg 3-400 Km-re élnek, de azért dumálni lehetne. Vagy küldhetne vissza képet a kutyáról az övé milyen lett. És ez csak egy téma, mert más esetben is ilyenek.
És ezt észrevettem külföldieknél is, amíg írok neki addig válaszol vagy arra se, de visszafele gyakorlatilag sose írnak önmaguktól.
Azért fura nekem is, mert az internet teret ad egy csomó otthonülős embernek a társalgásra és, hol vannak akkor?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz krizmo_ #29372 üzenetére
Ez tök kedves, de én úgy vettem észre mai emberek nem akarnak ismerkedni.
Csoportokban ahol tök jól elbeszélgetni valakivel, felvennéd ismerősnek meg ráírsz messengeren és b#szik válaszolni. És ez nem egy eset, hanem inkább sok.
10+ éve egy fórumon ha valakire ráírtam akkor hónapokig dumáltunk, többen is vannak akikkel a mai napig beszélek azóta.
Én is azt hittem, hogy na a Face csoportokban majd annyi emberrel lehet dumálni, aztán a nagy francokat.
Zárkózottabbak lettek az emberek. -
titán
válasz NeoPampalini #29370 üzenetére
Szerintem a face rendszere hulladék. Két példa így hirtelen:
Az eladóval beszéltem egy termékről marketplace-en belül, több dolgot is hirdet. A hirdetés felől, mikor az eladó adataira kattintok, látom a többi hirdetését is. Az eladó nevére keresve, nem ad ki semmit.
Másik eset hasonló, ott az eladó hirdetett vagy 20 dolgot. A szóban forgó terméket, mikor megvettem, az eladó azt a hirdetést törölte. Rákeresve a nevére, kiad egyetlen találatot, az alapján már rá tudok keresni a többi hirdetett termékére. A többit alapból, a nevére keresve mégsem adja ki, pedig előtte láttam azokat is. Sajnos ez ilyen, pedig egy okos találmány egyébként. Ismerős ami példát írtál, néha értelmezhetetlen amiket csinál.
Nade ha látod a hirdetését, akkor nyisd meg, és bökj a nevére az eladó adatainál, ott lesz a többi hirdetése, jóval több, mint amit a kereső névre kiad (ez a "kereskedelmi profil").
Amiatt írtam, hogy hektikus ennek is a működése, mert jelenleg is chatben vagyok az eladóval egy termékkel, azonban ha a nevére keresek, nem talál semmit. A hirdetés nyilvános , emiatt is találtam rá, tehát nem csoportban hirdette.
[ Szerkesztve ]
-
NeoPampalini
senior tag
Ennek oka lehet még, hogy zárt/privát csoportba tette fel a hirdetést és/vagy fos a facebook rendszere. Csak egy példa: rákerestem 500 km-es körzettel az "autó" szóra, és ha értelmesen rendezni akartam pl. a legújabbat előre opcióval, eltűnt az összes találat, és csak egy hangszórós hirdetés maradt árván. WTF?
Nekem amúgy van olyan, már rég eladott cuccomról marketplace hirdetés, amit privát csoportba pakoltam fel, a saját fiókom szerint még aktív, de a kereső nem hozza fel, szóval ki tudja...
"mert olyan embernél sem mindig ad ki névre keresve találatot, akinél konkrétan látok hirdetést"
Nade ha látod a hirdetését, akkor nyisd meg, és bökj a nevére az eladó adatainál, ott lesz a többi hirdetése, jóval több, mint amit a kereső névre kiad (ez a "kereskedelmi profil").
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz NeoPampalini #29368 üzenetére
Köszi az ötletet! Sajnos ez nem működik, mert olyan embernél sem mindig ad ki névre keresve találatot, akinél konkrétan látok hirdetést.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Üdv, van ez az "van egy új ismerősnek ajánlásod" vagy mifene ez pontosan micsoda?
A Facebook ajánlja valami algoritmus alapján - pl. sok közös ismerős - vagy valaki az ismerőseim közül "ajánlja" vagy ez mit jelent?Nem összekeverendő az "KIT ISMERHETEK" opcióval ami ugye logikus az ismerőseim ismerőseit ismerhetem és ugye minél több a közös ismerős annál valószínűbb, hogy ismerhetem, ezt értem.
-
teleahocipöm
senior tag
Írtam a Facebooknak, de semmi visszajelzés tőlük. Gyakorlatilag a Watch szét van trollkodva számomra érdektelen tartalommal és nem lehet javítani rajta
-
titán
Olyan lehetőség van a marketplace-ben, hogy megnézzem, xy hirdet-e valamit?
-
törölt tag
Ha törlöm egy hozzászólásomat akkor törlődik mindenkinek a rá adott válasza is?
-
akyyy
senior tag
Hogyan lehetne beállítani hogy a telefonon lévő alkalmazás (de akár az asztali változat is), bizonyos oldalakat gyakrabban mutasson?
Konktrétan a Sorozatjunkie fb oldalát szeretném gyakrabban látni. nem elsőként ha van új tartalom, csupán a hírfolyamon tele van politikai tartalmakkal, index/telex, aztán ami ténylegesen érdekelne, arról meg jól lemaradok. most is 14 órás posztot látok, hát kössz fb..valahogy resetelni kéne ezt az egész algoritmusos hülyeséget, mert nálam nagyon nem jól működik.
-
Met
nagyúr
FB Messenger app egy ideje már azt csinálja hogy a matricáknál alul nem látni a kis ikont hogy melyik csomag.
Alkalmazás leállítás, adatok törlése után egy darabig megint jó.
Ez app hiba vagy nálam van valami?
Azt hiszem év elején még jó volt, az android nem frissült csak az alkalmazás."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Szirtimorc #29355 üzenetére
Korábban már tapasztaltam ilyet, nálam magától helyreállt.
-
törölt tag
A tevékenységnaplóban visszagörgettem a hozzászólásaimat, egy vicc hogy még itt se lehet keresni csak évek alapján. Még szerencse, hogy össz 200 kommentet írtam 9 hónap alatt.
A legaljára érve vettem észre, hogy néhány csoportba én írtam kommentet, de azoknak a csoportoknak már nem vagyok tagja és csak csoporttag láthatja.
Ez oké, nade a saját hozzászólásomat se hozza elő. Még csak az se, hogy az első mondatot megmutassa. Ezt az ökörséget...
Én viszont kíváncsi lennék mit írtam oda mert nem emlékszem rá, úgyhogy most abba a pár csoportba vissza kell lépnem, majd megnézem, majd megint kilépek. Édes Istenem...[ Szerkesztve ]
-
Szirtimorc
aktív tag
Valaki már találkozott ezzel a jelenséggel? Én is tudok csetelni mással, ő is, viszont egymással nem megy, és ezt írja ki:
Az ördög nem alszik, azért vörös a szeme.
-
minilego
senior tag
Facebook noob vagyok.... Van arra lehetőség, hogy egy személyes profilt oldalla alakítsak?
-
teleahocipöm
senior tag
Sziasztok! Hogy lehet letiltani csatornákat, oldalakt, személyeket, stb. a Watchon?
A reklámok tiltásánál meg mindig hibaüzenet jelenik meg :" Hoppá! Valami hiba történt. Igyekszünk mielőbb kijavítani." Sorba tiltom, jelentem az oldalakat és csak újból megjelennek. -
törölt tag
Ezt a baromságot, hogy a Történet csak állítva lehet... Ráadásul valami olyan gyík képaránnyal, hogy állítva fotózott témából is vágnom kell, 4:3 és 3:2 estén is. Gyanítom akkor ez egy állított 16:9 lenne.
Ezért pofonokat szoktak osztogatni jobb helyeken könyörgöm, millió mém van róla. Értem én, hogy így több elfér egymás mellett, na de feltalálták a húzást meg a nyilakat is.Kíváncsi vagyok ha egyszer eladják vagy más kerül az igazgatói székbe akkor változtatnak-e ezeken az ökörségeiken vagy marad minden ugyanúgy. Még az Apple is felrúgta a saját elképzeléseit nem is egy helyen idővel, úgyhogy a Facebook sem kivétel.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Viktor0610 #29349 üzenetére
Nem, nyilvános fiók (követés nélkül is látszanak a bejegyzések) esetén bárki bekövetheti, csak legfeljebb értesítést kap róla, és ha úgy látja, letilthatja. Privát fiók esetében jön képbe, hogy jóváhagyás szükséges a követéshez + a bejegyzések is csak ezután lesznek láthatóak.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
junior11
veterán
válasz Viktor0610 #29349 üzenetére
Már nem emlékszem rá, hogy van olyan esetben, évek óta privát fiók van beállítva.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
MODERÁTOR
válasz junior11 #29346 üzenetére
A privát fiók nélkül is ő hagyja jóvá a követést, nem? Csak akkor mindenki látja a megosztásait.
Amúgy: Instagram közösségi fényképezésXiaomi 13T
-
törölt tag
Sziasztok!
Instagramon van arra lehetőség, hogy ismeretlenek ne tudjanak követni?
-
törölt tag
válasz NeoPampalini #29341 üzenetére
Oh, így már megvan. Nem gondoltam erre, mert mondom ha van 5000 matrica akkor lehetetlen küldetés, de ahogy látom összesen talán 200 ha van, így viszont működik. Hozzászoktam a Telegramhoz, mert ott végtelen a mennyiségük, de ott van kereső is.
-
törölt tag
És most azt vettem észre, hogy fent nem mutat senkinél történetet, de oldalt látom az egyik ismerősömet, hogy kék karikája van és van története amit meg is tudtam nézni. Akkor felül miért nem mutatja?
-
törölt tag
-
törölt tag
Én erre gondoltam. Nem látok keresést, csak görgetni lehet.
Itt ha megtalálom a kedvenc matricacsomagomat akkor nem kell mindig beírni a keresőbe hanem lesz neki egy saját füle.
Például a shiba inu matricacsomagot szeretném megtalálni, de itt hogy? Mert jelenleg mindig be kell írnom a keresőbe, hogy shiba.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #89309696 #29331 üzenetére
Pedig ott van az böngészőben és alkalmazásban is, ahogy krizmo_ mutatja. Csak emojikban nem tudsz keresni.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz #89309696 #29328 üzenetére
Úgy látom csak a matricák között lehet keresni PC-n, akár böngészőből, akár alkalmazásból használod, emojik között csak telefonos appban látok keresést.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
törölt tag
Öööö. PC-n Messengerben nem lehet a matricák között keresni? Mármint ha hozzá akarok adni újakat a sajátomhoz, görgetnem kell a végtelenségig?
-
Bamaki
friss újonc
válasz bela85 #13051 üzenetére
Szia,
Ez a problémánk nekünk is, keresem a megoldást,,
Van egy saját csoportom ahol albumokba töltenek a tagok és nem látják a hozzászólásokat, arra már rájöttünk, hogyha az albumot a falon előre hozza akkor onnan belépve a képekhez akkor látja... de ha csak rákeres akkor nem..
Neked valami segített?
Köszönöm előre is aválaszodat
Üdv:
Magdi -
krizmo_
Topikgazda
-
junior11
veterán
válasz krizmo_ #29321 üzenetére
Ha olyan emberrel beszélgetek messengeren, aki nem az ismerősöm, és nyilvános történetet oszt meg, én megnézem, neki nem mutatja meg, hogy én láttam, hanem csak egy számot, hogy vki megnézte. Ha ismerősök lennénk, látná, hogy én voltam.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
psg5
veterán
válasz RudiLicenc #29319 üzenetére
Meglepett elsőre, de igen vélelmezem, hogy kamu, de még csak hasonlóval sem találkoztam.
F.K.T.
-
aktív tag
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Telefon face app használatánál tegnap óta rendszeresen kapok egy ilyen üzenetet (hozzászólásokban említ engem ez a Comfirming az üzenet szerint:
"Comfirming Pages Report Recovery
Az oldaladat mások jelentették hazugsággal vagy csalással kapcsolatban, ennek megakadályozása érdekében ellenőriznünk kell a fiókodat.
Kérjük, erősítsd meg Facebook-fiókod javítását.
Kövesd a linkeet:
https://sites.google.com/view/comfirmingpagesreport2021
Ha nem erősíted meg, rendszerünk automatikusan letiltja Facebook fiókodat, és már nem fogod tudni használni.
Köszönjük, hogy segítesz a szolgáltatásaink javításában.
Közösségi vállalat Facebppk
Köszi,
Facebook rajongók oldala
Biztonsági csapat
U.S. 2021 szerzői jog"Ez mi?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
törölt tag
Valaki írta, hogy nem jelzi a Face a történet megtekintését. Én ma raktam ki egyet és látom kik nézték meg.
-
Di Natale
aktív tag
Ha bejelölök valakit ismerősnek és pár nap után a hírfolyamomban megjelenik egy képe, de nem az ismerősöm csak a követője vagyok. Ez azt jelenti, hogy elutasította a jelölést?
-
nagyúr
válasz flash- #29312 üzenetére
A funkció mögötti kódban volt biztonsági rés, amit kihasználva könnyen át tudták venni az adott profil felett a rendelkezést arra jogosulatlanok. Gondolom túl bonyolult/időigényes/költséges lett volna befoltozni, ezért inkább letiltották az egészet. Aztán jó pár hónappal később visszajött a funkció, de már csak azt lehet megnézni, hogy a Nyilvános profilod hogy néz ki. Régebben volt arra lehetőség, hogy név szerint le tudtad kérdezni, hogy az adott user mit lát a profilodban és mit nem, ami egyébként szerintem hasznos funkció volt, főleg, hogy egyre bonyolultabb és összetettebb a jogosultsági rendszer a FB-on.
Itt írtak róla anno.[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
-
törölt tag
válasz krizmo_ #29307 üzenetére
Az tény és való, hogy sok ember rosszul használja és a saját hibájával szív, de azért bőven van mit kritizálni rajta és az egyeduralma meg a felhasználók mennyisége miatt kiemelten kritizálandó.
A szükséges rossz a jó szó a Facebookra. Én összességében csalódtam benne, 9 hónapja használom. -
krizmo_
Topikgazda
válasz Plazmacucci #29305 üzenetére
Én nem tartom rossznak, mert olyan, amilyennek alakítom... Mindig van választás.
-
félisten
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Plazmacucci #29302 üzenetére
Nem kötelező használni, ha ennyire elégedetlen vagy, felesleges folyton megemlítened, hogy szerinted mennyire "retek"...
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Ajándékvásárlási tippek - minden alkalomra
- Politika
- XPEnology
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest