Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Volt valami változtatás, a megtekintésekben? Van olyan csoport ahol nem jelzi kik látták, de olyan is van, hogy már ez az ikon is hiányzik.
-
pinnacle
nagyúr
Idáig ilyen nyilvánvaló átverős hirdetéseket hiába jelentettem a Facebooknak, azt válaszolták, hogy ők nem találtak semmi problémát. Most viszont ezt kaptam. Nem is értem, egyáltalán ilyen csalók, hogy tudnak hirdetni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz fausto #33404 üzenetére
Szia,
be van kapcsolva az automatikus cenzúra. Még nem találtam meg, hol is lehet ezt aktiválni. Nem jön fel neked a törlés után Facebook értesítés? Vagy az Adminisztrációs asszisztensben van valami személyre szabott szűrő bekapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ezt, hol lehet bekapcsolni?
Itt vannak a további linkek, de nem találom ezt az eszközt. Gondolom ez automatikus adminisztráció lehet.
Így tudod ellenőrizni a Facebook által megjelölt tartalmakat:
1. Nyisd meg a facebook.com/groups webhelyet, és válaszd ki a csoportodat.
2. Kattints az A Facebook által megjelölve pontra a bal oldali menüben.
3. Ellenőrizd mindegyik bejegyzést, és válassz a lehetőségek közül. -
pinnacle
nagyúr
Azt hol lehet beállítani, hogy egy Bejegyzéshez csak admin szólhat hozzá. Nem találom. Ha más szól hozzá, akkor azt történik, amit fent írtam, hogy egy idő után eltűnik a hozzászólás. Még ha az adminnak válaszolok, akkor is.
-
pinnacle
nagyúr
Adminisztrációs asszisztenst ki lehet kapcsolni? Hiába kattintok rá alul, mindig bekacsolva marad.
-
pinnacle
nagyúr
válasz zsiga68 #33163 üzenetére
Köszi zsiga68, kidnou! Biztos az admin törölte, csak nem vallja be. Panaszt tettem a Facebooknál, hogy csoportunkból hozzászólások tűntek el, mellékeltem adminunk értetetlenkedését is. Facebook egyáltalán válaszol a panaszokra? Jópofa lenne, ha megírná, az admin törölte.
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Azt, hogy lehet beállítani, látszódik 8 hozzászólás van, de rákattintva semmi nem jelenik meg, senkinek sem. Gondolom az admin csinálta csak nem tudom, hogy, mert hozzászólás törlésénél, gondolom nem látszódik, hogy volt.
-
pinnacle
nagyúr
Lehet olyan, hogy zárt csoport tartalma megjelenik egy nem tag hírfolyamában? Ezt történt. Egy másik csoportban közösen tagok vagyunk, de nem vagyunk ismerősök, és megjelent neki egy olyan csoport, aminek nem is tagja.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz trialboj #32795 üzenetére
Egyik ismerősömnek is feltörték a fiókját. Az írták a Facebooktól, hogy az ő gépén lépjen be valaki a saját fiókjába és abból kezdeményezze a visszaállítást. Nem tudja, hogy csinálta de sikerült. Még annyi volt, hogy az email címéhez hozzáírtak valami, így nem tudott kimenni az ellenőrző kód, de javítva már működött. Tehát lehet ez a lényeg, hogy a feltört fiók gépén kell kezdeményezni.
Valamit tudtok erről vagy ez lehetetlen?
Facebookon lehet szavazást úgy indítani, hogy ne látszódjon ki a válaszadó?
Gondoltam ha Bejegyzés közzététele név nélkül lehetséges, akkor szavazni is lehet. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Facebookon lehet szavazást úgy indítani, hogy ne látszódjon ki a válaszadó?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Messengerben be lehet az állítani, hogy néhány ismerősöm ne lássa, mikor vagyok elérhető vagy ez csak általánosan megy?
-
pinnacle
nagyúr
Facebook csoportban, hogy tudok kérdést, szavazással létrehozni?
-
pinnacle
nagyúr
válasz Viktor0610 #29697 üzenetére
Köszi! Most mindhárom visszakerült. Azt lehet tudni valahonnan, hogy ez az eltűnés a Facebook hibája vagy az admin csinálja?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Lehet úgy csoportbeli hozzászólást törölni, hogy sehol sincs nyoma? Még a tevékenységnapló, hozzászólásaim között sem látom.
-
pinnacle
nagyúr
válasz Viktor0610 #28838 üzenetére
Ahogy a bejegyzést elhelyeztem, abban a pillanatban jött az üzenet, A bejegyzést egy adminisztrátor vagy egy moderátor eltávolította. El sem lehet olvasni 1 mp alatt, illetve hozzászólásként viszont megmaradt. Ezért gondolom, hogy ez valami automatikus tiltás lehet, de én csak napi 1 bejegyzés korlátozás beállítást találtam, olyat nem ami egyből tiltja. Illetve a részleteknél is ezt látom. Tehát mégis van automatikus bejegyzést tiltás, csak nem tudom, hogy hol.
-
pinnacle
nagyúr
Bejegyzés automatikus eltávolítását, hol lehet beállítani? Én csak olyat találtam, hogy napi 1-re korlátozom.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Facebook oldalról, hogy tudok bejegyzést továbbítani? Néha rákattintva link jelenik meg a címsorban, néha viszont meg semmi. pl. ezen az oldalon, mi a linkje a Anglia visszavár 🇬🇧 – Újrainduló Wizz Air járatok ✈️ bejegyzésnek?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Felhasználó tiltást, hogy lehet csoport tagra is kiterjeszteni. Elméletileg az nem megy. csoportban is tagok vagyunk egy emberrel, akivel viszont nem vagyunk ismerősök. Le tudott úgy tiltani, hogy nem látom a hozzászólásait. Én viszont nem tudom viszont tiltani, nevére keresve semmi találat. Ráadásul olyat csinált, hogy egy hozzászólást én is látom. Ez, hogy a fenében van?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Facebookon lehet "alcsoportokat" létrehozni? Zárt fórumon rengeteg téma jeleniki meg, jó lenne rendszerezni. Ha jól emlékszem a Discordon van ilyen lehetőség, de a Facebookon csak videochat szoba van. Ilyen kellene ahova írni lehet.
-
pinnacle
nagyúr
válasz krizmo_ #26571 üzenetére
Szerintem Firefox beállítási gond lesz, mert Edge-en, Chrome-on (ahol először léptem be a Facebookra, több fiókba) megjelenik az ikon. Kitöröltem minden adatot, de a Firefox topikban sem tudják a megoldást. Más nem találkozott ilyen problémával?
-
pinnacle
nagyúr
Fiókváltás ikont, hogy lehet megjeleníteni? Valami változás volt, mert csak egy fiókban hagyott a Facebook. Abból is kijelentkeztem, azóta klasszikus felületen csak egy fiókban vagyok, ha átváltok az új Facebookra, ott a lenyíló menüből tudok váltani, de én maradnék a régi mellett. Másik gépen megmaradt az ikon. Lehet valami böngészőprobléma, mert Edge-en ezen a gépen is van ikon, csak a Firefoxon tűnt el. Klasszikus felületen, hogy tudok hozzáadni másik fiókot?
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz krizmo_ #25041 üzenetére
Köszi! Viszont, hogy tud más rákeresni arra, hol vagyok megjelölve, nyilvános idővonalon? Lehet simán csak Google-el, névre keresve? Nekem ez a más keresőmotor engedélyezve volt.
Nevemre keresve Facebookon, további találatoknál, látszódik, hogy hol említettek, de ez csak a saját fiókomból megy.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ha valaki említett az idővonalán, arra, hogy tudok rákeresni, illetve más felhasználó említésére szintén, miként lehet rákeresni?
Olyan írt más idővonalára, ahol engem említettek, aki nem is az ismerősöm, és annak se ahova írt. Nem véletlen volt, valahogy megtalált. -
pinnacle
nagyúr
Értesítést, hogy lehet kikapcsolni? PC-n be van állítva, de mobilról 24 óránként kellene? Nem tudom mi ez az Asztali és mobil Néhány értesítés, amikor semmi sincs bekapcsolva.
Nekem csak az ismerősnek való jelölésről kellene értesítés. Lehet így már jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Messengerben hol lehet beállítani az állapotot?
-
pinnacle
nagyúr
válasz krizmo_ #16916 üzenetére
Kit ismerheteknél volt, valami törlés vagy eltávolítás a listából lehetőség. Ahogy töröltem, mindig újabb lehetséges ismerőst mutatott, olyan is volt, hogy mindent töröltem, egy ideig semmit sem mutatott. Úgy látszik kivették ezt a funkciót. Azért volt jó, mert teljesen új lehetséges ismerősöket mutatott, most frissítésnél, sok régi, korábbi megmarad.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Jelölés törlését, hogy lehet elővarázsolni? Régebben volt, de most csak ez van.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Nekem is csak egy ismerősöm mondta, hogy nem érti a dolgot. Lehet, hogy tényleg a közös munkahely miatt jelent meg. Egyébként a Facebook nem úgy működik, amit az iwiw-nél is hiányoltak, ha valaki rám kattintott, azt is berakja a kit ismerhetek közé? Vagy itt csak azok vannak akikre én kattintottam, közös ismerőseink, munkahelyünk van.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Facebook-on lehet úgy keresni, hogy akire keresek, annak ne jelenjek meg a "Kit ismerhetek" között? Mondták, hogy új kollégát vettek fel, és úgy megjelent a "Kit ismerhetek" között, hogy nem is kerestek rá, és közös ismerős sem volt. Gondolom ő keresett rá a másikra, ezért jelent meg. Valami "inkognitó mód" kellene, persze az is megoldás, hogy létrehozok egy üres profilt, de ha van megoldás, kihagynám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest