- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
A sima androidos telefon appban hol lehet az alkalmazás beállításait megtalálni? Amit találtam, az konkrétan magát a fb profil állította.
-
Mit gondoltok, érdemes telepíteni a windowsos messengert? Minap is ajánlotta a face. Annál is előfordul, hogy nem küldi el az üzeneteket? Csak emiatt gondoltam rá. Telón például mindig elküld mindent. Érdekes.
Köszönöm szépen!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ma szerettem volna két FB csoportban is választ írni kommentekre, PC-ről, Chrome alól. Mindkét helyen az Enter leütésével eltűnik, pontosabban nem rögzíti a rendszer a kommentet. Próbáltam saját poszthoz kommentelni, ez sikerül, de azt meg törölni nem tudom
Ez így WTF?!
-
tirszin
senior tag
Sziasztok, van egy több éves FB oldalam, de sikeresen kiléptem a vállalkozáskezelőben a hozzá rendelt "vállalkozásból", ahol egyetlen adminisztrátora voltam.
Így most nincs adminisztrátora az oldalnak, nem tudok vele semmit sem csinálni.
Van ötlete valakinek, hogy mit lehet ilyenkor csinálni?
A vicc az, hogy az oldalt jó régen hoztam létre, amikor még vállalkozáskezelő sem volt, akkoriban gondolom a saját nevemben közvetlenül kezelhettem. Már arra sem emlékszem egyébként, hogy került bele ebbe a "vállalkozásba". És ha kiléptetem magam onnan, miért nem maradok az adminja saját jogon. -
ricsi0307
senior tag
Sziasztok. Édesanyám ma vett egy Xiaomi Mi10T Lite-ot és az a gond hogy nem bírjuk kikapcsolni az alkalmazás hangot a facebookban. Rutinos ex MIUI felhasználóként mindent végignéztem de sehol semmi. Az appban meg se jelenik ez a menü, a beállításokban pedig ugye csak az értesítéseket lehet némítani. Tud valaki valami tippet?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Antonio989 #28340 üzenetére
Üdv,
Rakj be egy üres mp3-at a notifications mappába, és a Messengerben állítsd át arra az értesítés hangját... Régebben működött, remélhetőleg most is.
-
Antonio989
csendes tag
Sziasztok,
A hangot már sikerült meghekkelnem egy silence.wav fájllal, mert azt se lehetett kikapcsolni amikor "Hang" módban van a telefon és akkor nem is rezeg.
Tudja valaki, hogyan lehet a messenger rezgését kikapcsolni, amikor jön egy új üzenet és "Rezgés" módban van a telefon?
Amikkel próbálkoztam: Messenger > Beállítások > Értesítések és hangok > Értesítések kezelése > Chatek és hívások > Rezgés kikapcsolva. Ugye ha ebben a menüben a Némára megyek akkor értesítés se jön, de ezt szeretnék kapni.
Telefon: Galaxy S20FE
Illetve egy pár indiai videót is megnéztem tuti ami tuti, de azok se hoztak eredményt
-
totron
addikt
Nem gyenge elszaródási fokozaton ketyeg a Messenger (mobil platform). Felváltva hol a kliensből, hol a Fb appból megnyitott üzenetküldőből hiányoznak komplett, "meg sem történt" részek.
-
Jarod1
veterán
Sziasztok kitöröltem 1 marketplace üzenetet, vissza tudom ezt hozni valahogy?
-
m3ss
veterán
be lehet azt allitani facebookon ha kommentelek valahova, vagy irok valamilyen csoportba akkor ne lassak az ismeroseim azt? nem szeretnem minden tevekenysegemet publikussa tenni..
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
nagysandor79 #28324 üzenetére
Nyilvános bejegyzések szűrői és eszközei -> Ki követhet engem?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
chungee #28326 üzenetére
Üdv,
A videók automatikus elindulását, és a hangerejét is itt tudod beállítani:
Videobeállítások. -
chungee
addikt
Napot!
Win10 Firefox hogyan tudom beállítani vidi lejátszáskor ne max hangerővel induljon
-
GeRbo_92
csendes tag
Sziasztok!
Kommentbe feltöltött videót letudom valahogy tölteni, amiket találtam nem igazán akarnak működni.
-
nagysandor79
aktív tag
hogy lehet a követőimet leállítani ?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Lassan tökön szúrom magam mert sehol nem tudnak segíteni. A lényeg annyi lenne hogy van 2 monitorom és ha bármelyiken megy egy élő FB stream akkor az elsődleges monitoron ilyen jelenség jön elő, de csakis akkor ha Firefox van megnyitva a fő monitoron.
https://www.youtube.com/watch?v=AOsjhbInuQQ
Tudom használjak Chrome-ot de nem akarok, ezt szeretem. Mióta 20H2 Win-re frissítettem azóta van ez. Nemrég volt egy rendszer újratelepítésem mert SSD csere volt, és az sem segített.
VGA topicba nem tudtak segíteni, Firefox topicba szintén, és mivel valamilyen szinten Facebook-hoz köthető ez a hiba, mondom megkérdelek titeket.
Ha csak az egyik monitort használom akkor semmi hiba. Plusz a hardveres gyorsítást a böngészőbe ha kikapcsolóm akkor jó, de van hogy ki be kapcsolom aztán akkor is jó. Egyszerűen nem értem hogy egy Facebook Live miért okoz ilyet?Egyszerűen nem találok rá megoldást.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
envelope1982 #28320 üzenetére
Sajnos, a Messenger sosem működött túl acélosan, sokaknak kiszámíthatatlanul mutatja az állapotát, ez már a kezdetek óta így van.
Elég sokféle buggal lehet találkozni ezzel kapcsolatban... Szívesen segítenék, de attól tartok erre nem lesz megoldás...
-
envelope1982
friss újonc
válasz
krizmo_ #28319 üzenetére
Ha kikapcsolom az elérhető állapotot akkor nem jelez elérhetőnek ha üzenetet kapok. De viszont akkor én sem látom , hogy mások elérhetőek e, ami nekem
meg fontos lenne. Valami aktívvá teszi a messengeremet ha üzenetet kapok ...de nem jövök rá hogy mi.
Ha kilépek a messengerből kiírja hogy mondjuk 50 perce voltam elérhető utoljára , jön egy üzenet egyből elérhető leszek, holott meg sem nézem. Köszönöm , hogy próbálsz megoldást találni !! -
krizmo_
Topikgazda
válasz
envelope1982 #28318 üzenetére
Hogy az elérhető állapot ki van kapcsolva, úgy ahogy a linkelt képen.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
envelope1982 #28312 üzenetére
A Messengerre gondoltam, hogy az offra van-e állítva?: [kép]
-
envelope1982
friss újonc
válasz
krizmo_ #28308 üzenetére
Az értesítések ki és bekapcsolása esetén is fennáll a probléma , csak ha a netet kikapcsolom akkor nem csinálja.
De nem szeretném ki -be kapcsolgatni a netet. Biztos van más megoldás mert az ismerőseimnek normalisan működik a net kapcsolgatása nélkül is.Tavaly év vége óta amikor a messengert “drasztikusan” megváltoztatták azóta tapasztalom a hibát. Köszönöm a segítő szándékot ! -
krizmo_
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #28309 üzenetére
Üdv,
Itt meg tudja nézni honnan lépett/léptek be:
Bejelentkezett helyek- Ha itt szerepel gyanús bejelentkezés, akkor dobjon ki mindenkit minden eszközről, és változtassa meg a jelszavát.
- Érdemes megnézni, hogy milyen alkalmazásokat használ, illetve mit engedélyezett azoknak az alkalmazásoknak.
- Menjen rá az adott posztra, és nézze meg, hogy ténylegesen ottvan-e a likeja.
- Más is panaszkodott erre mostanában, szóval az is elképzelhető hogy valamiféle bug.
-
Mr.Csizmás
titán
halihó!
rejtély ügyében kérnék segítséget: egy barátom kizárólag a saját pc-jéről és telefonjáról jelentkezik be, és néha a tevékenységnaplóban előjönnek ufo dolgok, mint: "[neve] tetszik XY hozzászólása" - a bökkenő az, hogy nem tud rákattintani se, hogy mi is volt, a másik, hogy a megadott időpontban kizárt hogy fb-n lett volna, pl. mosdón volt vagy aludt. idegen helyről bejelentkezés se volt.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
envelope1982 #28303 üzenetére
Offra van állítva az állapotod mindenenhol?
-
SlayR0113
tag
válasz
envelope1982 #28305 üzenetére
Ezt esélyesen nem nekem szántad
-
SlayR0113
tag
Nagyon úgy fest valami problem van a Simple app házatáján, a korábbi posztomhoz tartozva is, hogy az elmúlt pár hétben lévő +szabálysértés" miatti fiók függesztésem is a Simple appnak volt köszönhető, olyan mint ha az app bejelentkezését a Face rendszere úgy venné mint ha valaki más mászna bele a fiókomba.
-
envelope1982
friss újonc
Miért leszek elérhető a Facebook messengeren ha valaki rámír? Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest