- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysandor79
aktív tag
üdv.
a face mi alapján dönti el ,hogy kit töröl vagy kit nem?!
az a helyzet,hogy van egy-két ál néven és profil kép nélkül írogató személy. Akik hergelik próbálják lejáratni a városunk pm.jét. többen is kérik hogy rakjon fel képet magáról, meg nyílvánosan is álljon ki, de semmi. -
nagysandor79
aktív tag
nem tudom , hogy mi történt, de most vettem észre ,hogy a videóknál megjelent egy dowland felírat. és letudom tölteni a videókat. ( pc-n böngészőböl )
-
nagysandor79
aktív tag
privat videót letudok valahogyan tölteni??1 szer már kérdeztem, hátha "xmas miatt" érekezik válasz.
-
nagysandor79
aktív tag
üdv. hogyan lehet privát csoportban lévő videót letölteni. van valami program rá?
-
nagysandor79
aktív tag
ismerősömnek nincs face oldala, csak messenger. szeretne profil képet beállítani, ezt hogyan tudja megoldani? elvileg van rá lehetőség , de még sem tud feltölteni képet-
-
nagysandor79
aktív tag
olyan kérdésem van, hogy a Marketplace-n ha keresek valamit akkor csak azokat a hirdetéseket dobja fel a keresés amelyik csoportokhoz csatlakoztam?
-
nagysandor79
aktív tag
most vettem észre , hogy a tesómmal folytatott beszélgetése folyamatosan tűnnek el. keddtől régebbi nincs meg. mi lehet a gond. vagyis a márc 25 előtti van csak meg.
-
nagysandor79
aktív tag
hogy lehet a követőimet leállítani ?
-
nagysandor79
aktív tag
ha jelentek egy álhírt vagy bármi iylesmit azt kivizsgálja?vagy ez hogy működik?
-
nagysandor79
aktív tag
chrome-t használok, le volt töltve a bővítmény, egy darabig ment szépen a régi kinézett ,de most az új kinézett van. vissza lehet állítani a régire vagy szokjak hozzá az újhoz
-
nagysandor79
aktív tag
a Marketplace-ben van-e lehetőség elmenteni a keresési beállítást valahogyan?
-
nagysandor79
aktív tag
most szemezgetek egy ilyennel. Teclast M16 Helio X27 200dollár. tokot is gondolok hozzá az majdnem 12.
Na most az lenne a kérdésem, hogy új regisztráltként . megkapom a 18 dollár kedvezményt. ez kb 194. Ezt lehet-e vajon lejjebb tornázni, vagy van e valami más mód.? vagy számolhatok-e esetleg nem várt költségre? -
nagysandor79
aktív tag
üdv. ismerőst hogy lehet megtalálni a messengeren?. csak az van neki.face nincs, mondtam neki , hogy írjon nekem , de csak egy sms-t kaptam,
-
nagysandor79
aktív tag
van arra hogy közös ismerősök száma alapján listázzam az ismerőseimet? egy kis takarítást szeretnék végezni.
-
nagysandor79
aktív tag
felvett majd feltöltött videónál ,hogy lehet a legjobb minőséget elérni ?hiába fhd a videó telón szépen adja vissza. de feltöltve egy r. sz.r
-
nagysandor79
aktív tag
ha bökést kapok, azt visszatudják vonni. mert kaptam vagyis jelezte a face, de nem tudtam vissza nézni .
-
nagysandor79
aktív tag
mobilon hogyan tudom kikapcsolni az automatikus videó lejátszást ? eddig nem indult el. most valami frissítés miatt újra elindul.
-
nagysandor79
aktív tag
nem
-
nagysandor79
aktív tag
az elmúlt pár napban renget kamu csaj profil próbál bejelölni . ez vírus lenne? mert az adatlapot nézve friss regisztráció.
-
nagysandor79
aktív tag
Van egy személy aki egy kicsit zizi agyilag. van adatlapja. és a városomban lakó több személyről valótlan dolgokat ír ki, megrágalmaz valótlan dolgokkal .
-
nagysandor79
aktív tag
le lehet-e az adatlapot nyomozni, hogy milyen ip címről ír?
-
nagysandor79
aktív tag
az mitől van ha nézem a hírfolyamot ,akár telon, pc. egyik pillanatról a másikra eltűnik egy bejegyzés.és megváltozik a hírfolyamba a bejegyzések sorrendje.
-
nagysandor79
aktív tag
miért van az ,hogy a face-re feltöltött videót jobban megnézik az emberrek mint a youtube-ra. tegnap készítettem egy videót húsvéti szokással kapcsolatba. ki linkeltem az adatlapomra. de szerény a nézettség.és nem osztják az emberek. két éve ugyanígy kiraktam egy videót a facere. azt reggel 100 feletti nézettésg volt és osztották rendesen.
-
nagysandor79
aktív tag
ha oldal like.olásra kér egy ismerős, azt el lehet utasítani ha nem akarom like olni az oldalt?vagy csak figyelmen kívül hagyom
-
nagysandor79
aktív tag
van olyan "valami" amivel meg tudok viccelni egy ismerőst hogy rengeteg követője legyen, de úgy hogy ne tudja meg hogy kicsinálta.
-
nagysandor79
aktív tag
mitől van az hogy a messenger üzenet írás közben összeomlik és bezáródik?a legfrissebb van fent
-
nagysandor79
aktív tag
az üzenetben kapott videókat miért némán indítja el a rendszer?
-
nagysandor79
aktív tag
kikapcsolható-e hogy online/elérhető vagyok a facen/messengeren ?
-
nagysandor79
aktív tag
van arra lehetőség hogy közös ismerősök száma alapján rendezni az ismerőseimet? egy kis takarítást akarok végezni.
-
nagysandor79
aktív tag
Ez mit jelent?
Az adott oldalra vonatkozóan nincs megfelelő jogosultságod a kért művelet végrehajtásához.
nyomok egy Ok-ot . és mégis látok mindent. -
nagysandor79
aktív tag
ha csinálok egy oldalt, ahova képeket töltök fel amiket pl rendezvényeken csinálok , csak azok a személyek látják akik lájkolták az oldalt?
-
nagysandor79
aktív tag
hogy lehet az hogy pc engedi a live videó opciót. az adatlapon, oldalakon.( igaz nem próbáltam még.de ott a "gomb" ) De a telón az adatlapon nem jelenik meg. de az oldalakon ugyanúgy megjelenik.
-
nagysandor79
aktív tag
hogyan lehet beállítani a telón, hogy a hírfolyamban a legfrissebb beírások legyen elöl, ?
-
nagysandor79
aktív tag
tuti nem. melóból mentem haza. és az értesítés jött a telóra.és kb 200 km a táv.
-
nagysandor79
aktív tag
basszus. jött egy értesítés, hogy beléptek a facere ismeretlen eszközről. budapesten. :-( jelszó cserét amilyen gyorsan megcsináltam.
-
nagysandor79
aktív tag
figyelem. Február 29-30-31 nem lesz facebook. és internet se
-
nagysandor79
aktív tag
folyamatosan újra indítja a telót a face. :-( letöröltem végleg.
-
nagysandor79
aktív tag
én már azon gondolkozom , hogy a face live opció android függő. mert automatikus a face frissítés a telón, de még a mai napig nem mutatkozik nálam, :-(
másik nektek nem indul magától újra a teló ha a facebe probáltok belépni, nekem 3-4 napja csinálja ezt a hülyeséget néha néha. -
nagysandor79
aktív tag
lehet-e valahogyan saját hangjelzést beállítani ha üzenetet kapok facen?
-
nagysandor79
aktív tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne , hogy a legfrissebb face van a telón, de még sem tudok live bejelentkezést "csinálni" ennek mi lehet az oka? több ismerősömnek már régóta ott a lehetőség.de nekem nem engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest