- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
forceberg
veterán
válasz Motion_Blur #9849 üzenetére
Én már rég hiányolom az új középső védőket.
Most is Piquét két fejjel ugrotta túl Ramos, ha már futásban harmatos, legalább fejelni ugrana fel...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Ijk
nagyúr
Sehol nem volt a játékunk. Olyan mintha kontrára játszottunk volna, de mivel arra nincsenek is alkalmas csatáraink, nem is a mi stílusunk, elképzelésem nincs mi volt a taktika.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Richard!
addikt
válasz Boxer001 #9852 üzenetére
de komolyan most nem értem ezt a b csapatozást. most erre verik majd magukat a reálosok?játszott morata,padozott kriszti és az már b csapat.
de mind1 nem túráztatom magam.szarok voltunk,nincs mit szépíteni.de elég nagy az előnyünk.és ez nem érv,hnem tény.szóvall relax
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
forceberg
veterán
-
-
Tibiajax
nagyúr
-
homeless09
őstag
Fuh, látom megint kikapott a Barca, nagyon látszik az edző hiány. MU 4-0 siker nagy öröm, Kagawa mesterhármas pláne! Kedden is légyszi !
Hatalmas nap volt a mai, szegény ellenfélnek 11-et akasztottunk, igazán momentumuk sem volt a meccsen.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
homeless09
őstag
válasz homeless09 #9868 üzenetére
Most nézem csak Rooney mekkora gólt akasztott
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
giigz
veterán
Norwich mekkora erőt képivel, kapura lövések: 0
-
Tomi0703
addikt
alba fele golorom...
egyebkent szerintem jogos volt a a hazai gyozelem. masodik felidoben a barca sehol nem volt. zsinorban harom bukta. egy edzo nem artana nekik.
valaki feljebb pedig vedelmebe hegyi ivant. erre csak annyit tudok mondani, hogy uristen. most komolyan!? szokta hallani az illeto mekkora baromsagokat szokott mondani? -
Ijk
nagyúr
válasz Tomi0703 #9872 üzenetére
Mi bajotok Hegyi Ivánnal, én olyan jót mosolygok rajta. Egy elkötelezett Barcelona rajongó.
Szinte várom hogyan rúg minden alkalommal a madridba. Még ma is sikerültMotion_Blur: Bezzeg a real tele van sportszerű, szerethető emberekkel.
baluka26: Hova lett a fürtös niga arcképed?
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Sickboy25
addikt
válasz homeless09 #9868 üzenetére
Látom ma csak en néztem mindenki a két homi spanyol örök harcát szenvedte... Tudósítottam, de nothing :-)
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Ps Vita
őstag
válasz Motion_Blur #9875 üzenetére
Na azért a Real se különb...
-
Enzolord
addikt
válasz Sickboy25 #9878 üzenetére
Tévedés..
Én is a Unitedet néztem...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
salival
aktív tag
Liverpool 4 lövés 3 gól. Jobb mint a WBA elleni huszon valamennyi lövés nulla gól. Coutinho igazi 10-esként kiosztott két gólpassszt, és kiharcolta Suarez gólja előtt a szabadot.
Suarez, bár most mákja volt, de nagyon jól lövi a szabadokat, zenit ellen is lőtt kettőt, most is...YNWA
-
pohár
félisten
válasz Ps Vita #9879 üzenetére
na azért ott nincs olyan, aki a középső ujját mutogatja a szurkolótábor felé, meg 5 méterről a szurkolókba bikázzák a labdát
salival... rohadtul lemaradtam a meccsről (még a Real meccs 2. feléről is), húztam fodrászhoz, de mire visszaértem, már 0-2 volt, szépen aprítanak a fiúk
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz Sickboy25 #9878 üzenetére
ezt a hsz-om nevében kikérem magamnak. (és a másikéban is.)
és én vagyok a rajzon, csak rosszul színezték, és nincsenek hegyes füleim...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
salival
aktív tag
Suarez mesterhármas, 21 gól a PL-ben idén, vezeti a góllövőlistát.
YNWA
-
Tomi0703
addikt
válasz Motion_Blur #9875 üzenetére
alvesnek sajnos nincs agya, ezt par barcas ismerosom is megerositette. albaval meg nem tudom mi lett. nem volt ilyen anno. kedden is amit lemuvelt... nalam alves az aki kiveri a biztositekot, de alba nagyon teper, hogy elerje ezt a szintet...
( #9876 ) Ijk: eleinte en is rohogtem rajta, de most mar nagyon idegesit. akkora baromsagokat mondd, hogy az hihetetlen. nem tudom miert van ott meg mindig ahol...
-
baluka26
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
ugye gyerekek, mondanom sem kell, ma este FORZA LAZIO
-
-
nagyúr
válasz Sickboy25 #9836 üzenetére
Sajnos igazad van. Lehet jobb is ha az ember ebbe a topikba már nem is ír.
Pont ma 3-kor volt a tavaszi bajnoki rajtunk így lemaradtam a meccsről. De nekem is pechem volt bemutattam a meccs védését egy szabadrúgásnál plusz fogtam egy 11-est mégis kikaptunk 2-1-re.
#9878: az összes jó meccs közül a labdát néztem ezerrel.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest