Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Andris837 #7427 üzenetére

    Jaja... Ezért fogok(nem csak én...) nagyon örülni, ha Lewa végre jó pénzért távozik. Nem egy klasszis csatár, sőt, egy igazi kutyaütő. A Dortmund teszi azzá, aki, csak úgy mint Sahin-t. A Realban bebizonyosodott, hogy ő sem egy klasszis, ennyit tesz a csapatjáték. Lewa is gyorsan a feledés homályába merül majd egy olyan klubban, ami tele van tömve klasszisokkal. A BVB pedig az érte kapott pénzen tud venni egy rendes befejező csatárt.
    Napokban olvastam, hogy a Bayern a 'csoda' Guardiola vezérletével ismét a zsebbe nyúl, és kb. annyi pénzt fog elkölteni új játékosokra, mint amennyit a Bundesliga többi csapata összesen sem. Többek között Götze meg Messi is a terítéken van...(előbb lesz Mourinhobol pápa, minthogy Messi elhagyja a Barcat, vagy Götze a BVB-ből a Bayernbe igazoljon ;] ) Jó nézni ezt a rugkapálózást, remélem idén kipottyannak a BL-ből, és jövőre a sok összevásárolt csillaggal sikerül befürdeniük, ahogy azt a City-nél is láttuk.

    7600 GS: Idén valszeg nem, bundásban jó a Bayern. Meg is lesz az elsőség, sajna a BVB sok olyan pontot elhullajtott(többek között Lewa szerencsétlenkedése miatt), hogy esélytelen a címvédés. A második hely viszont jó lenne, na meg folytatni kellene ezt a jó BL szereplést, mivel idén úgyis az a prioritás...(kupából is búcsú lesz, nem fogják erőltetni a Bayern ellen)

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák