Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz forceberg #65121 üzenetére

    Ugyan már... Robben, Suarez, Neymar, Busquets, Alba stb. stb.

    De nézzük csak a támadókat. Mondj olyat aki nem vezeti rá a védőre a labdát, ezzel azonnali reakcióra késztetve, és ezt kihasználva csinálja meg a cselt, ami ha nem jön be legalább a faultra van esély...

    Oké a színészkedés a játékos gyökérsége, de ebben sokan felülmúlják CR-t. Az meg hogy hogy cselez és milyet dob be az adott pillanatban az ne a játékos hibája legyen már. Mi a bánatnak van akkor a játékvezetés ha még ilyen egyértelmű helyzetben sem tudja eldönteni hogy mi fault és mi nem? És ez 10 játékvezetőből 22-nél tizi, ez nem is kérdéses, nem csak elfutott a védő mellett és történt valami, hanem az embernek nem volt köze a labdához és a baba alá csúszott.

    Egyszerűen kezdeni kell valamit a játékvezetéssel mert egyre több meccsen vannak kabaréba illő jelenetek.
    Itt csak 1 gólt vettek el CR-től és a Real-tól, és nincs igazán jelentősége, de rangadókon, BL vagy EL meccseken nagyon nem mindegy az az 1 gól vagy kezezés stb. Persze mindenki hibázhat de nem egész meccs alatt... Lásd 08/09 Barca-Chelsea, de egyre több példát hozhatok sajnos.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák