Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Hozzászólok Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
ezen most szakadok, ezen mellékelt szövegen: "I can already imagine Man Chest Hair City... "
[link] -
Tibiajax
veterán
jajj ma bent volt egy fiúcska, psg-s melegítőfelső, alatta psg-mez.. mm de aranyos volt
nem tudom, lehet hirtelen előbújnak az ősszurkolók?
xd"..A jövedelmező üzletet a vádlottak 2019 februárjáig folytatták, mely során ismeretlen nagyságú bevételt realizáltak, bár kiadásuk is volt, mivel a fiatal lány mellnagyobbító műtéten esett át.""
-
B0V9B
tag
Elképesztő ez a Kane...
-
Tibiajax
veterán
válasz
bagyulajuve #64555 üzenetére
szóval már akkor monacós voltál..
[ Szerkesztve ]
"..A jövedelmező üzletet a vádlottak 2019 februárjáig folytatták, mely során ismeretlen nagyságú bevételt realizáltak, bár kiadásuk is volt, mivel a fiatal lány mellnagyobbító műtéten esett át.""
-
B0V9B
tag
válasz
NyxNyxNyx #64558 üzenetére
Dortmund meccset néztem, csak közben pillantottam rá az eredményekre és akkor láttam hogy a 13. percben már 2 gólnál járt. 4-3 a vége, biztos jó kis meccs volt. A Castle'-nek szorítottam még hogy legalább egy X-re jó legyen az Arsenal ellen. A szentek szerencsére nyertek, de Forster lesérült. Nagyon szoros lesz ez a Top4-ért folytatott verseny.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tibiajax #64552 üzenetére
van egy ősrégi rangers dzsekim.
felvegyem nektek?annno mentem targoncasuliba vezetni.
(igaz, nem tudom, hogy minek. ingatlanozáshoz nem feltétlenül szükséges)
szombat délelőtt volt, nagyon esett az eső, hádában ezt tudtam kukázni...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz
scope2007 #64561 üzenetére
ezt mintha már láttam volna tavaly (jobb photoshoppal), nem biztos, de úgy rémlik, hogy ott a Real volt a kaszás, és épp a Bayerntől jött
azaz, meg is találtam gyorsan
hát 1-2 csapatot eltévesztettem
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel | MFK Baccarat Rouge 540 és PdM Oajan decantok eladók!
-
Dinter
addikt
Milan meccs végére odakapcsoltam, miket hagynak ki te jo eg
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szami777 #64562 üzenetére
ez jó.
de ma kivételesen a többi is.***
a holnapi klasszikus elé.
a véleményem teljesen pártatlan.
(hivatalosan alapvetően zsigerből rühellelm mindkét csapatot, de az utóbbi időben a játékaikat egyre szívesebben nézem, sőt volt már olyan, hogy magyar bajnokiról kapcsoltam át spanyolra...én 2 esélyt látok.
1. kiállnak egy megbeszélt lazára, és tolnak egy 0:0, 1:1-t.
2. verzsön: 0-2 vagy 1:3...
dühöngtem is, hogy nem adtak a papíros mix-en hendis lehetőséget, mert egy min. 2 gólos real győzelem legalább 8-10*-t kellett volna érjen. és azt pedig vastagon megpukkasztottam volna.***
Tibibá':
rühes juve nyert, nem is 1 góllal.
de annyira tudtam.
legalább hoztak némi aprót...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Tibiajax
veterán
válasz
szab.tam #64570 üzenetére
nem is játszott ma a juve..
mit ittál megint és mennyit?[ Szerkesztve ]
"..A jövedelmező üzletet a vádlottak 2019 februárjáig folytatták, mely során ismeretlen nagyságú bevételt realizáltak, bár kiadásuk is volt, mivel a fiatal lány mellnagyobbító műtéten esett át.""
-
Tibiajax
veterán
válasz
szab.tam #64572 üzenetére
ja..hol volt az már
én már csak amadrid-verésnekjajj bocsánat, klasszikónak élek!"..A jövedelmező üzletet a vádlottak 2019 februárjáig folytatták, mely során ismeretlen nagyságú bevételt realizáltak, bár kiadásuk is volt, mivel a fiatal lány mellnagyobbító műtéten esett át.""
-
Tibiajax
veterán
nagyon komoly ez a united azzal a böszme Fellaini-centrummal
-
L_YKing
addikt
Vajon izgi lesz a bajnoksag vege?
Eladja ma a meccset a Chelsea?Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
Pfuuu Lálláná...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
Na ez igen Gerrard... 45 mp
-
pohár
félisten
wtf
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel | MFK Baccarat Rouge 540 és PdM Oajan decantok eladók!
-
pohár
félisten
válasz
L_YKing #64581 üzenetére
igen hamar megunta a meccset...
-
BenHans
addikt
De suta vagy Maris!
"...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "S7ill I Rise"
-
L_YKing
addikt
Tyűűű ez szíp volt Mata...
-
Enzolord
addikt
Mekkora gól.. Yessss
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
tigomigocika
senior tag
Na hali!
Még a multkor írtam ,hogy Gerrard mekkora tuskó és le lettem oltva de rendesen...
Akkor most mivane?XBOX LIVE: rolandinho007
-
törölt tag
Di Maria nagyon gyenge ma is.
[ Szerkesztve ]
-
tigomigocika
senior tag
Rooney pedig jól rúgta!!
XBOX LIVE: rolandinho007
-
tigomigocika
senior tag
Tényleg nem akarok buziskodni de szidva volt DC erre Mind Gerrard mind Skrtel gusztustalanul viselkedik...
Védem az enyéimet alap,de ilyenkor úgy kikívánkozik belőlem ...XBOX LIVE: rolandinho007
-
BenHans
addikt
Skrtel ismét megvillantotta gusztustalan "játékstílusát". Gusztustalan egy ember, szinte hétről hétre bizonyítja.
"...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "S7ill I Rise"
-
Tibiajax
veterán
skrtel-nek is azt az egyetemi docens fejét.... neki se kell messzire mennie kakaskodasért
-
törölt tag
válasz
tigomigocika #64589 üzenetére
Jaja.
Skrtel, szép megmozdulás volt ez is a végén.
-
B0V9B
tag
Némelyik faluban minden pénzt, aranyat, jószágot odaadnának ezekért a Pool játékosokért. Mi haszont hoznának szüretkor a szőlő taposásnál.
-
tigomigocika
senior tag
Gerrard amit eddig felépített azt az elmút évek során lerombol....
Nem tudja elviselni, hogy kiöregedett!Mata meg a forduló gólját verte szerintem!
XBOX LIVE: rolandinho007
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Tud valaki esetleg az esti el classicoról egy jó streamet? Angol-magyar, tök mindegy, csak élvezhető minőség legyen. (Nincs sport1-em :'( )
-
BenHans
addikt
Edennn!
-------
G^zC^mp€r: [link] kb fél perc után eltüntethető a reklám és megjelenik a kép & [link] & [link] lehet válogatni
Jó szórakozást!
------
Ééssss DIEGO!
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz
tigomigocika #64597 üzenetére
Az első mondatod hatalmas baromság, már ne is haragudj.
'90 Honda Civic ED6 | '81 Passat 32B
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- [Re:] Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm SM-R820 acél
- Trollok komolyan
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Crypto Trade
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Ultrabook HP 15n222 15,6col /4magos /8gb ram/ 120gb ssd/ Dupla Videókártya 1,5gb dedikált/Windows10
- Fehér HP Pavillion15 /Intel i3-4010u / 8gb ram / 120gb ssd /HDMI Kamera/Magyar bill / windows10 -
- Ezüst HP15 FULL-HD /A9-8generáció/ 8gb ddr4 ram/180ssd/ Kamera HDMI / Win10 - Windows 10 telepitve
- HANKOOK Ventus Prime 2 225/60 T17 nyárigumi szett
- Dell gyári 19,5v 180w és 130w adapter - töltő használt Több darab van
Állásajánlatok
Cég: Ideastyle Professional Kft.
Város: Budapest
Cég: DSR Partner Kft.
Város: Budapest