Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Hozzászólok Aktív témák
-
forceberg
veterán
Ez volt a tiszta piros...
BAXXXA SZÁJBA A JÓ QVA ANYJÁT!
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
DeathAdder
veterán
Na ez Viszont tiszta piros. Luiz meg mi aszomért kapott sárgát?
Ez az ember hogy vezethetett BL döntőt?
You'll Never Walk Alone
-
Tibiajax
veterán
ezt a hirtelenspanyol kosztát is eltakaríthatta volna a szarkupac bíró
akkor lenne csak igazán pikáns a hátralévő idő"..A jövedelmező üzletet a vádlottak 2019 februárjáig folytatták, mely során ismeretlen nagyságú bevételt realizáltak, bár kiadásuk is volt, mivel a fiatal lány mellnagyobbító műtéten esett át.""
-
törölt tag
válasz
DeathAdder #64052 üzenetére
Luiz azért, mert eljátszotta, hogy lefejelte őt Costa.
-
Tibiajax
veterán
de látjátok, még véletlenül se kapta volna meg normális, igazán pártatlan és jó bíró ezt az öszecsapást, mondjuk Kassai.. neem, nem kell, ilyen buziszájú belgára bízzák rá
"..A jövedelmező üzletet a vádlottak 2019 februárjáig folytatták, mely során ismeretlen nagyságú bevételt realizáltak, bár kiadásuk is volt, mivel a fiatal lány mellnagyobbító műtéten esett át.""
-
DeathAdder
veterán
Jöhet a busz
You'll Never Walk Alone
-
L_YKing
addikt
Kerdeznem a Chelsea szurkoloktol: csatarok probaltak mar golt szerezni?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Tibiajax
veterán
ezaz!!!!!!!!!!!!!!!!!
"..A jövedelmező üzletet a vádlottak 2019 februárjáig folytatták, mely során ismeretlen nagyságú bevételt realizáltak, bár kiadásuk is volt, mivel a fiatal lány mellnagyobbító műtéten esett át.""
-
L_YKing
addikt
huhuuu
Psg busz lesz-e?
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
-
L_YKing
addikt
Costa piros hol maradt?
-
Tibiajax
veterán
szerintem ez a koszta egy olyan tusko, buta egy valaki lehet az életben, h félelmetes
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #64061 üzenetére
Juhhhéj hosszabbítás, úgyis van kedvem mecset nézni. P$G előtt azért le a kalappal!
You'll Never Walk Alone
-
forceberg
veterán
Ez a TS tényleg ekkora marha?
-
DeathAdder
veterán
Most ez csak szerintem nem volt kéz?
You'll Never Walk Alone
-
L_YKing
addikt
válasz
DeathAdder #64067 üzenetére
Az teged mit erdekel ha a biro a chelseanek fuj? 😂😂
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #64067 üzenetére
Szerintem megsimította, de mi a l*faszt keresett egyáltalán Silva keze az égben? Azt hitte valami koncerten van?
Comparison is the thief of joy.
-
BenHans
addikt
1 egyértelmű büntit nem fújt be, most egy véleményeset megadott. És ez még belefért volna mert Costa-t utána kellett volna csak kiállítani... OK!
Jah, most épp megúszott egyet a PSG szóval nem fúj a Chelsea-nek csak egyszerűen szarul, de mindenhova.
A nagy Real ellenességhez meg annyit, hogy szépen játszott a Schalke, több volt bennük a kraft, de otthon nem aludni kellett volna.
"...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "S7ill I Rise"
-
L_YKing
addikt
válasz
DeathAdder #64069 üzenetére
Costat de szereti
nem ad neki pirosat azert se
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
Góóóóóól!
TS előtte is szépet fejelt, de az nem volt elég tökéletes, Courtois bravúrral kiszedte.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
nagyúr
P$G
Pápá Muringyó.
[ Szerkesztve ]
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"
-
DeathAdder
veterán
Ezt a szégyent
You'll Never Walk Alone
-
Tibiajax
veterán
gyerekek, ez a ami este hihetetlen
))
az sors igazsagot szolgáltat!!!!!!!!!"..A jövedelmező üzletet a vádlottak 2019 februárjáig folytatták, mely során ismeretlen nagyságú bevételt realizáltak, bár kiadásuk is volt, mivel a fiatal lány mellnagyobbító műtéten esett át.""
-
L_YKing
addikt
Silva javitott!
Na nezzuk a chelseas birot fuj-e a 120+12334 percben egy tizit?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
VAN ISTEEEEEEEEEEN
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel | MFK Baccarat Rouge 540 és PdM Oajan decantok eladók!
-
BenHans
addikt
Cahill Terryt ölelgette amikor az ellenfelet kellett volna. De éédesek voltak.
"...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "S7ill I Rise"
-
Tibiajax
veterán
válasz
BenHans #64082 üzenetére
Cahill meg Terry minden, csak nem édes.....
jó hogy nem már ivánovicsot mondod, mint 'cukit'"..A jövedelmező üzletet a vádlottak 2019 februárjáig folytatták, mely során ismeretlen nagyságú bevételt realizáltak, bár kiadásuk is volt, mivel a fiatal lány mellnagyobbító műtéten esett át.""
-
forceberg
veterán
Costahó még most is őrjöng
-
BenHans
addikt
Na majd az Arsenal meg a City megmenti idegenben Anglia becsületét.
Megérdemelte a PSG.
Amúgy eléggé hasonló szerintem ez a két csapat.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Bazzeg ha ezt valaki az emberelőny után mondja közvetlen azt nem hiszem el
Chelseat hátrányból fejjel megvenni ráadásul emberhátrányban
Ez a p$g azért elég odabaszós csapat lettYou'll Never Walk Alone
-
L_YKing
addikt
Még ezek után is a Pl a legerősebb bajnokság?
-
Tibiajax
veterán
válasz
L_YKing #64088 üzenetére
mint bajnokság igen, de a klubokkal európai szinten simán felveszi a versenyt bármelyik top ország klubja
sőt, meg is verik sokszorma este London v Párizs csatáját a franciák nyerték. hál' istennek
de ezh Silva szerencsétlen mit átélt, h rajta megy el a továbbjutás és a diadal. aztán meg ő fejelt egyszer, majdnem. aztán még egyszer, okosan és ezzel győzelemre vitte a csapatát
hihetetlen volt
ja, és kevesebben voltak végig, szóval.... de jó istenem, h kiszopatták murinnyó szar buszátjöhet a madrid-psg párosítás. vagy bayern-psg
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Majd jövőre fánhâl fiai megmentik anglia becsületét
You'll Never Walk Alone
-
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #64090 üzenetére
ajaj... attól félek én is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel | MFK Baccarat Rouge 540 és PdM Oajan decantok eladók!
-
forceberg
veterán
Helyére parkolt a busz:
-
MPowerPH
félisten
Murinnyo nyilatkozott mar valamit? Kivancsi vagyok, most a birokat fogja e okolni, vagy a Hold-Nap Foldhoz viszonyitott allasat, vagy Ibrat, mert az elejen kiallitatta magat, ezzel elonybe hozva az ellent.
Don't Tread On Me
-
-
szab.tam
nagyúr
na, végre elkaptam a fradi - győr meccs sport tv-n való ismétlését.
valszeg sokat fogok ma aludni....***
fűről volt az előbb szó:
"azt mondták, hogy nem lesz probléma a gyeppel. de lett..."
(ez az eredeti, angol telepítésre utalt.)mondták, hogy mennyibe került az új.
de azonnal megvakultam tőle, így hirtelen nem is emlékszem rá.
nem tudom, hogy 160 vagy 240 millió hangzott el.
valamelyik a 2 közül.de most ez a gyep tényleg jónak tűnik.
a tv-ből nézve, legalább is.
csak nehogy sokan rálépjenek...****
azért döbbenet, hogy somi és mateos menyire ittragadt, és meghatározó lett.
én örülök mindkettőnek.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
viharhozo
addikt
Ilyen, amikor a vilag legjobb csapatanak a hetvegi, Southampton elleni rangadora kell tartalekolnia, mert a BL-bol meg a kosztpenz se jon be.
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Polygence
Város: Budapest
Cég: DSR Partner Kft.
Város: Budapest