- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #65751 üzenetére
piros feketéket nem is kell
éés a.... kék-feketéket?...... -
B0V9B
tag
Az angol futballista, akit Baszkföld jobban elismer, mint saját hazája
Egyébként azt vettem észre hogy az origo és a sportgéza már sokkal jobb és érdekesebb focis cikkeket hoz le mint az nso.
-
scincole
csendes tag
Na nem mintha az NSO-t védeni akarnám bármilyen szempontból, mert hát nem szolgálnak rá, de a Sportgéza és az ottani Joó Gábor megtestesítenek minden rosszat, amit "sportújságírás" néven el lehet követni. Az origónál viszont ott van Hegedűs Henrik, a.k.a. heinrich az (egykori) NST-ről.
-
IreN!CuS
őstag
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz venember83 #65760 üzenetére
Pont erre gondoltam. Hulljon a férgese, mi az hogy a top sztár előtt bele mer érni egy labdába a hálóba juttatva azt.
Én Ancelotti helyében azonnal száműzném a C csapatba vagy az ifisták közé.Més que un club!
-
Tibiajax
nagyúr
tegnap csak egy említésre méltó esemény volt, az meg ez volt
-
pohár
félisten
válasz L_YKing #65758 üzenetére
még az is lehet, hogy meccs után eltörte Arbeloa bokáját, hogy többet ilyet ne csináljon
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szami777
addikt
Napoli...
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
L_YKing
addikt
Hivatalos!
Nyaron tavozik Gundogan a Dortmundbol
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
NyxNyxNyx
addikt
Basszus azt hittem ma szombat van, izgatott állapotban kerestem milyen meccseket nézhetek ma, erre semmi
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
itouchfan
senior tag
belenéztem ebbe a paks-honvédba, aztán inkább kikapcsoltam...
pedig a fradi és a vidi meccsek egész jók szoktak lenni mostanában, abszolút élvezhető foci, de ez..huhha
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
itouchfan
senior tag
válasz Cartevo #65784 üzenetére
ja akkor bocs
tudom hogy nem ez a megfelelő topik de nem tudjátok hogy nálunk magyarba melyik csatorna adja az éjjeli Mayweather-Pacqiuao bokszmeccset?
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Tibiajax
nagyúr
hú, azért a mai nap nem kicsit lesz szarabb a Madridnak.. nyerniük kell mindenképp ugye, és sevillába mennek... az minden lesz csak nem könnyű
így a kedd előtti bl-meccsük előtt nem lesz gyengede nem baj, ennyi előnye lesz a juvénak legalább. ők lehozzák úgyis a hétvégit a szokásos eredménnyel aztán már mehetnek is pihizni
-
gyuromoj
veterán
válasz Tibiajax #65786 üzenetére
Ne is mondd, nem érzek semmi jót a meccsel kapcsolatban. Szerintem 1X jobban benne van és akkor legalább nem kell tovább izgulnia a bajnokságért a naivabb szurkolóknak.
Juve simán nyer 0-1-re és kedden sem fognak másra játszani.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Deck
titán
válasz gyuromoj #65787 üzenetére
Még meglehet. Barca lehet nem nyer az atm ellen, ha a Real meg hozza mindegyiket akkor össze jöhet. Verhető a Sevilla, főleg egy Real Madridnak. Utolsó előtti Granadaval is csak 1-1re mentek. Fele annyi gólt szereznek mint a Real.
Juventus meg nem megy tovább a Realon. Max a Barca veri el a döntőbe.
PS5
-
homeless09
őstag
Rio Ferdinand felesége meghalt rákban...kemény..
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
gyuromoj
veterán
Reménykedni lehet, sőt kell is. Viszont reálisan nézve a dolgokat, már rég nem izgulok a bajnoki cím miatt. Majd az utolsó fordulóban, ha addig megmarad a 2 pont vagy csökken "netántán".
Ja elég sok jegyigénylést adott le az egyesületem és mindössze csak 3 jegy jutott a keddi torinói meccsre.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
itouchfan
senior tag
válasz homeless09 #65795 üzenetére
Az...szegény Rio ott maradt 3 gyerekkel, anya nélkül...
-
B0V9B
tag
Elképesztő a Newcastle lejtmenete. Azért Pardew csak tudhat valamit, elég ha csak megnézzük hogy a váltása óta mi történt a Palace-al és mi a 'Castle-el.
Ha így folytatják a csapatok, akkor még az is megtörténhet hogy a nagy északi rangadót (Sunderland-Newcastle) a másodosztályban rendezik jövőre, a szigetország 3. és 4. legnagyobb stadionjával rendelkező csapatok között...
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest