- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
itouchfan
senior tag
válasz szami777 #65650 üzenetére
Szvsz ez reflex hogy védem magam ha látom hogy jön vki szemben. A labda már nem volt ott, nem befolyásolta hogy gól lesz-e vagy sem.
Viszont ez a bíró nem egy nagy maestro ezt el kel ismerni.„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
itouchfan
senior tag
Ez is csúnya kéz volt..ha mar a tizik
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
NyxNyxNyx
addikt
Willian ezt de szépen csinálta.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
itouchfan
senior tag
És az a labdakezelés és passz Ramseytől
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
itouchfan
senior tag
válasz KisTücsök #65655 üzenetére
de védte magát, mert nem fejjel/mellkassal akart összeütközni. a labda pedig azért nem volt ott, mert Oscar már ellőtte, azaz nem befolyásolta azt hogy gól lesz-e vagy se. csak védte magát/magukat, de még így is lefejelte.
-
itouchfan
senior tag
hát ez nem volt túl nagy meccs összességében amilyen jó volt az első, olyan szar volt a második félidő... na mindegy, bajnok lett a Chealsea ..
-
nagyúr
Vezet a Celta, wow.
Més que un club!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #65658 üzenetére
hala Celta!
-
nagyúr
-
bandus
veterán
válasz Napfénysüti #65658 üzenetére
Szerencsere nem sokaig volt igy
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Dinter
addikt
Wow, azt hittem szimba vereség lesz.
Atya ég.. mennyire hiányzott egy olyan középpályás mint james.. csoda labdákat ad.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
2-2, jó kis meccs.
Més que un club!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #65661 üzenetére
jah. voltam. régen.. még a fénykorban
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez csak szerintem volt sima tizi?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
L_YKing
addikt
Ez tizi de m1
Jol jatszik a celta
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
peterszky
őstag
Elnézést, ha volt már, de most nem volt időm visszakeresni, szombati gól a mennyei bajnokságból: [link] - érdemes megnézni
What else you gonna do on a Saturday?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #65672 üzenetére
régen ('88-94) fasza volt, ma már csak hulladék
-
Tibiajax
nagyúr
Miben volt más?
Ha például a pálya közepén passzoltak neki, és látta, amit te is látsz ilyenkor a tévé elől, itt indul egy ember, ott mozog be egy másik, esetleg kicselezheted a szemben álló védőt, vagy visszapasszolhatsz, ő majdnem biztosan egy ötödik megoldást választott. Mondjuk alányúlt a labdának, és beívelte valaki elé, aki nem is értette, hogy kerül oda. Kicsit Iniesta ilyen mostanában. Nem csak az szép, hogy megcsinálja, hanem az, hogy egyáltalán eszébe jut. Törőcsiknek kevés igazán nagy meccse volt, pillanata annál több. Gyönyörű is, tragikus is. Az 1978-as argentínai kiállítása gyerekkorom talán legtraumatikusabb élménye. 11 éves voltam, és először éreztem meg a világ teljesen reménytelen igazságtalanságát. A címlapkép is ebből a meccsből lett kifotózva, aztán elgrafikázva – szerintem csodálatosan –, a háta, ahogy sétál a pálya széle felé a piros lap után.
Törőcsik Andrásról..
---[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
-
szab.tam
nagyúr
válasz peterszky #65670 üzenetére
én konkrétan várom a teljes meccs ismétlést, ami elvileg ma 22:00 sport2 -n lett volna.
de nem....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
Bayern - Dortmund meccsre tippek?
-
L_YKing
addikt
Daniel Alves alairt!
Marad a Barcaban!
Remelem, hogy jobb lesz es belehuz mert az utobbi idoben nem a csucsformajat mutatjaVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
törölt tag
Kell a védő, mert még bő egy évig nem igazolhatnak. Remélem Xavi is marad.
-
venember83
nagyúr
Tibcsi, nézel Palermo meccseket még? Van valami véleményed Dybaláról? Már lassan a csapból is ez folyik, Pampalini már a jelzőket sem találja, ő az új Agüero, Messi és Maradona...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #65699 üzenetére
nem fogok hazudni, mostanában nem követem rendszeresen a rózsaszíneket
valahogy most a milánói csapatom szereplése és egyáltalában a képviselt játéka miatt kissé csüggedt lettem seriaA-viszonylatban.. hitehagyott és magába fordult
katalánokkal és ágyúsokkal vigasztalódom hétről hétrede rá fogok nézni
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest