Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    "Amikor tegnap felment Cannavaro, én tényleg elhittem, hogy megkaphatja Cristiano. Szerintem ő érdemelte volna. Annyira kettős mérce, hogy ami tavaly elég volt, az már idén nem elég, ami tavaly nem volt elég, az idén elég a győzelemhez, igazából mindegy, csak Messi nyerjen. Milliók csalódtak - remélem - tegnap ebben a díjban, szurkolók, volt játékosok és mindenki, aki kicsit is szereti a futballt, és gyűlöli már itt is a politikát és a s.ggnyalást.

    Nem Messivel van bajom - vele csak akkor van, amikor megalázza sokadjára Casillast például - hanem ezzel a megamarketinggépezettel, amit fifának csúfolnak. Egyértelmű, hogy Messit nyomatják, mert CR megosztó személyiség, Messiből akarnak nagyot szakítani.

    A legnagyobb baj, hogy r.hadtul csorbul a szakmaiság, és az egész miliő, ami körülvette korábban az Aranylabdát. Persze lehet adni Messinek is, megérdemli, de Ronaldo hands down jobb volt 2012-ben. Fontos meccseken, EB-n, címnyerésben, teljesítményben. Sajnálom ezt a kis portugál gyereket is, hiába a pénz, a modell barátnő, meg minden mi szem szájnak ingere, ha a történelemkönyvekben csak örökmásodikként lesz említve."

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák