-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz baluka26 #5146 üzenetére
14 gólt rúgott eddig a kékeknek (wiki szerint), csak az ötven millió eurós átigazolási díjat tekintve ez kb. 3,6 millió euró egy gólért, plusz évi pármilliós fizetés. Mondjuk ez Kaká esetében sem éppen hízelgő, 68,5 milliós átigazolási díjért húsz gól, 3,4 millió egy góljáért, nem rossz. Szerintem nevezhetjük holtversenynek.
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
Egyébként ezek a Balotelli "idézetek" csak kitalációk. A "twitterét" egy ismeretlen srác szerkeszti, és ő találja ki ezeket. Azóra persze már sokan elkezdtek Balotelli idézeteket költeni.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Integra
titán
válasz homeless09 #5152 üzenetére
azért csáknorriszt nem fogja letaszítani a trónról.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Richard!
addikt
válasz venember83 #5151 üzenetére
Andy Carrol-ról nem is beszélve...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
XDmanus
tag
-
KisTücsök
addikt
válasz baluka26 #5102 üzenetére
Ja...
Sneijder a Tottenhamben? Hmm...
-
bandus
veterán
válasz KisTücsök #5157 üzenetére
jó helye lesz ott úgyis kell egy kis erősítés a tottanhamnek, vdv és bale mellé, így szerintem elég ütőképesek lesznek, bl selejtező helyet simán kifoghatnak, az arsenal meg az verton simán beelőzhető
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Sickboy25
addikt
válasz homeless09 #5159 üzenetére
Majd ott lesz
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #5151 üzenetére
Ricardo Izecson dos Santos Leite "Kaká"
104 meccsen 26 gól, emellé társul még olyan 30 körüli assziszt is. 70-szer volt kezdő és 34-szer csere. Ebben a statisztikában nincsenek benne a felkészülési mérkőzéseken szerzett gólok.
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
Leverkusen - Real a Sport1-en, remelem Zidane alakit valamit ma is.
hábm bábm
-
homeless09
őstag
Karácsonyi meglepetés
-
baluka26
nagyúr
válasz 7600 GS #5161 üzenetére
Az az RMA drukker, aki meg akarja magyarázni, hogy Kaká karrierje legjobb éveit tölti Spanyolországban és ott érte el legnagyobb sikereit az teljes mértékben hülye. Kaká egy sokadik töltelékember, aki stabil kezdő sem tud lenni Madridban, okkal.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz baluka26 #5165 üzenetére
Nyilván nem a legjobb éveit tölti itt, ezt szerintem mindenki tudja..
Real azért nem bukott oly sokat Kakán. Hatalmas marketing értéke van.Másik témához: Jó kis karácsonyi ajándék lenne a Sneijder Tottenham biznisz, de azért nem merek örülni, míg nem hivatalos.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
baluka26
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #5168 üzenetére
Szerintem pokoli nehéz kimutatni, hogy mennyit hozott egy adott játékos a csapatnak. Viszont fordítotva vizsgálva: Kaká sokat bukott a Madridon.
Senijder nem volna rossz Angliába, de miért pont Spurs?!
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
7600 GS
addikt
válasz baluka26 #5165 üzenetére
Mutasd már meg légyszíves, hogy hol írtam én olyat, hogy itt töltötte el a legjobb éveit. Köszi előre is.
Picit talán értelmezni kellene a szöveget mielőtt kommentelnél, nem pedig hülyézni a másikat. Arra meg azért továbbra is kíváncsi lennék, hogy hozzá képest Torres miért a "világ legjobb igazolása".
Integra: Arsenal. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Lewandowski jövő nyáron a Manchester United játékosa lehet.
Mike: Ha a két klub között kéne választanom, túl sokat nem vacilálnék. Több lehetőség van az Arsenalban, csak ki kéne őket használni.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
-
baluka26
nagyúr
válasz 7600 GS #5176 üzenetére
Azért nem volt az borzasztó év, sőt.
Az lenne jó, ha picit tisztábban látnád a saját csapatod, és élesebb kritikákat fogalmaznál meg velük szemben. Szerintem.
Torres a Premier League fennállásának legrosszabb igazolása lenne, ha nem lenne Caroll
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz baluka26 #5177 üzenetére
A többi milánói évéhez képest rossz szezon volt. Még akkor is, ha nem a 06/07-es szezonnal vetem össze.
Szerintem tisztában vagyok a csapatommal. Tisztában vagyok azzal, hogy Kaká madridi karrierje nem fog bevonulni a történelemkönyvekbe, mint sikersztori (ezt én sajnálom a legjobban). Viszont úgy gondolom, akkor vagyunk teljes mértékig korrektek, ha megnézzük az ezt körülvevő tényezőket is. Elfogadom, ha valaki azt mondja, hogy egy picit elfogult vagyok vele szemben, hiszen az egyik kedvencem volt Madrid előtt is. Köszi, hogy próbálsz javítani, igyekszem. Az is világos számomra, hogy ez a szezon csak úgy menthető már meg, hogyha a szezon végén sikerül a BL-t megnyerni, a bajnokság már elúszott. A Barca nem fog sokat botlani.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #5179 üzenetére
Hálás helyzetben vagyok, mert nem tudom, hogy Arsenal-t vagy Spurs-t kedvelem kevésbé, de szerintem is jobb a ti keretetek.
Sneijder-rel még megkockáztatom, hogy a dobogó nem biztos a jelenlegi top 3-nak.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
7600: Mmint Sneijder-t.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz 7600 GS #5180 üzenetére
A tavalyi 5-2nél valamiért kegyetlen rosszül játszottak az Arsenal stadionjába, ott egyértelmű volt, már 0-2-nél is, hogy ki fog győzni.(Főleg Van Persie-vel)
De az ez évi 5-2 nem reális.
-Sérült védelemmel [Kaboul(alap középső védő), Assou-Ekotto(balhátvéd, miatta kellett Naughton-nak védenie balszélen, mikor jobbhátvéd az eredeti posztja)
-Parker sérült volt, tavaly végig alapember
-Lesérült a ,ha Bale miatt nem is a legjobb, de a legmeghatározóbb játékos, Dembelé.
+korai piroslap
A idei keretet hasonlítottam össze, és nyilván nem a sérült összeállítást fogom alapul venni."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
pohár
félisten
ha valaki nem tud mit kezdeni magával, a Sport1 a Lakers - Knicks meccset adja HD-ben
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz NagyDave #5186 üzenetére
hát kint van a HD jel, de a kis szutykos CRT-men nem tudom csekkolni, hogy tényleg az-e
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
baluka26
nagyúr
Luiz tuti nem normális
-
7600 GS
addikt
The Di Matteo Effect at Chelsea FC
Ha volt már akkor elnézést.
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #5194 üzenetére
Én állok elébe, de nekem egyébként nincsen semmi gondom KisTücsökkel. Csak azt nem értem, hogy miért kell olyas valamiért piszkálni az embert, amit már másvalakivel tisztáztam.
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #5190 üzenetére
Szerintem idiótán néz ki, és úgy elveszti az értelmét az a bizonyos "ironikus mondat, szöveg" ha a végére odabaszok negyven aranyos szmájlit, csak hogy Te megértsd. Bár múltkor megígértem (na látod? ezért simán lecseszhetnél), hogy így fogok tenni, de tényleg nem volt gusztusom hozzá.
"Ah, szóval megint te."
Ezt bárki írhatta volna a "topicból", szerintem mindenkinek feltűnt, csak én szóvá is tettem. Remélem nem sértődtél meg.
(#5194) venember83: Majd egy Real - Chl BL döntő előtt mindenféleképpen megejtjük. Vagy az aranylabda szavazás után, vagy valamikor ( xdlol). Viszont arról nem sokat fogunk beszélni, hogy mi a bajom vele, mert semmi. Én mindenkit szeretek ebben a topicban.
Valaki tudna dobni valami olyan oldalt, ahol foci streamek vannak összegyűjtve? Anno tudtam egyet, de az aztán megszűnt asszem. Nemsokára Norwich - Chl és nem közvetíti a Digi.
-
7600 GS
addikt
válasz KisTücsök #5197 üzenetére
Rendben-rendben, én absz. nem sértődtem meg. Majd akkor egyszer talán sörözhetünk.
Parancsolj, itt fogsz találni az összeshez.
-
homeless09
őstag
MU eddig hozza a szokásost.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest