Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz vans? #34598 üzenetére

    igen, ez már sokkal jobb.. csak ezt már régebben nyomtam egyszer

    szentes711 válaszolok, bár itt úgysem érdekel nagyon senkita csúnya és nemközkedvelt FC Internazionale sorsa.. Én bajban vagyok, ha a mai Inter-t akarom elemezni. Mazzari nem tűnik rossznak, valamit, valamit talán akar ezzel a szedett-vetett gárdával. Nagyon jó, hogy elhozta magával Campagnaro-t, kellett már nagyon min. egy nomális, fehér védő. Mindettől függetlenül a védelem még mindig tök unstabil és nekem néhol lustának vagy egyszerűen csak lassúnak tünik.
    Középen Kovacic egyre jobb, mellé kéne Guarin-t és Ricky-t egyre jobban összeszokatni, ők jó srácok, jobb focisták az átlagnál. Ebben a mai Interben ők és Handa azok, akik -szerintem- megütik a 2-3 évvel ezelőtti Inter-játékosok átlagszintjét.. többiek sajnos nem, a két öreg már csak lassul, elöl Palacio magányos és nemtom, engem valamiért mindig arra a vadbarom torghelle-re emlékeztet.. :D nem tudom miért, nyilván nála jobb játékos, de valahogy ez az örökké csak futás, harcolás ott egymagában, igazán klasszis-megoldást nem látsz tőle soha (najó, az este erre rácáfolt mondjuk egy kicsit) csak a küzdőszellemet, meg szerintem nem is lehet ez a gyerek egy iq-császár szegény, már amikor hallgatom ahogy elkapják és nyilatkozik
    :D
    szóval furikás az egész mai milánói kék-fekete csapatom, de hátha beszusszan majd pár nagyobb név a közeljövőben, aztán lehet nagyobb dolgokról álmodni újra..
    pl h elverjük végre a juve száját újra, de mocskosul
    :P

Új hozzászólás Aktív témák