Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #181396 üzenetére
Őőőő azért itt tudnék vitatkozni
-
DeathAdder
veterán
válasz grizlisandor #181393 üzenetére
könnyed szórakoztató blődség, szerintem nem is akart több lenni nekem a ted lasso már sok
Egyedül a pikírt szexista Hrutka Rudi idegesített, aki saját magát játszotta, miközben a valóságban mindenhol közhelyeket puffogtat nehogy megbántson valakit (és még így is sikerült kirúgatnia magát, mert egyszer túl érzékenyet posztolt, vagy lájkolt).
Azért nem sok szakértő van aki a tv2, az rtl, sport tv és a királyi tv-n is megfordult, több helyen egy időben egy Salec jobb lett volna
-
veterán
válasz DeathAdder #181396 üzenetére
Az időhúzásokat is szándékosan nem vezetik ki a játékból. Pedig egyszerű lenne, a bíró felemeli a kezét, 5-ig számol, ha nem végzik el, nem sárga lap, hanem közvetett szabadrúgás az ellenfél javára. Bedobásnál meg az ellenfél jön.
Csak ugye nem cél a játék tisztává tétele, ezeket azért nem építik be.MCIBAY: mindkét csapat tele van jó játékosokkal, de egyik oldalon sincs megállíthatatlan ember. Sőt, sok a hangulatember mindkét keretben. Azon múlik hogy ébredtek reggel. Pep az eddigiek alapján hajlamosabb nagyobb hülyeségekre.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #181391 üzenetére
Pedig az kéne legyen a busz ellenszere, addig nyomi be őket, futtatni és húzni a védelmet amíg nem hibáznak. ehhez kell tempó labdával, meg az hogy a bíró ne engedje tördelni a játékot, távoli lövés ha nem talál kaput akkor minimum egy perc elmegy a kirúgással, 100-ból 6-7 akad be, a többi kvázi felszabadítás
(#181395) viharhozo - Pep faktor is befigyelhet még, azért remélem nem lesz tükörsima
-
viharhozo
addikt
válasz DeathAdder #181361 üzenetére
Egyebkent tukorsima City lesz, Nagelsmannt egyetlen dolog erdekli: hogy meg nagyobb faszsagot tegyen fel a palyara, mint amit peldakepe, Guardiola fog. Az eddigiekbol kiindulva sikerrel fog jarni.
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
mephi666
nagyúr
válasz grizlisandor #181393 üzenetére
1 hete tudtam le a Gólkirályságot... tényleg sok a közhely meg az egyéb magyar sorozatokra jellemző betegségek ...most viszont 2 nap alatt jött a "nagy fehér főnök" ...ez képes volt helyenként meglepni és 1-1 rész is többször megröhögtetett, mint az egész focis sorozat... plusz 1-1 elvarratlan laza száltól eltekintve kerek egész lett, ami külön tetszett... a gólkirályság meg ott tart, ahonnan indult, igazából semmi érdemleges nem történt benne (azt tényleg alapozónak csinálták egy réteshez... csak én nem látok benne annyi potenciált, hogy még n+1 évadon keresztül fenntartsák az érdeklődést)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
grizlisandor
veterán
válasz Peterhappy #181381 üzenetére
Csak bedobtam a témát.
(#181387) DeathAdder:
Nem volt rossz sorozat, bár néha túltolták a közhelyet. -
venember83
nagyúr
válasz venember83 #181386 üzenetére
Bonut hogy felejthettem ki? Meg Wojcit.
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #181390 üzenetére
hasznosabb, ha gól van, de annak sincs sok értelme, ha 2percenként erőltetjük 16on belülre az akciót, majd ott szépen elhal mind kapura lövés nélkül... mert be van tolva a busz és fingani nincs már hely boxon belül ...ennél több értelme van 20méterekről rásütni, hátha valakiről szögletre pattan, vagy balfék módon nyúl bele, aztán ott a megpattanós öngól (amilyet mi is nyelünk elég gyakran) ...ez a kiszámíthatatlanság is fontos sokszor a győzelemhez: egyszer egy pontos, hosszú labda 16on belülre, amit Darwin vagy Gakpo röptében rárúg... vagy 1-2 gyors passz boxon belül, kapura tartóval befejezve... esetleg néhány passzból gyors kontra... vagy felállt védelemnél 20-25méterekről 1-1 lövés... ezeket mind randomra ...ehelyet sokszor végigvánszorgunk, végül ívelünk egyet, amit rendre kifejelnek az ellenfél védői rutinból... vagy próbálunk bemenni egészen az 5ösig úgy, hogy párosával jönnek a védők és valaki tuti belenyúl... senki nem akar meglepőt húzni: csak erőltetik 90 percen át ugyanazt az elcseszett taktikát, ami addig nem működött és garantáltan a hátralevő pár percben sem fog
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #181388 üzenetére
tud tényleg nagyot rúgni... nem is akármilyet... nem is akármelyik retekbrigádnak
...ennek ellenére tényleg kéne olyan játékos, amit Szoboszlainál is kiemeltél: aki rá meri b*szni 20-25 méterekről is lazán... mint pl anno Riise, Alonso, vagy épp Gerrard... ez nekem néha már sok, hogy 10méteren is plusz 2 fölösleges passzt bele akarunk még vinni, amikor a legnagyobb lajhárok is simán visszazárnak és nem marad hely befejezni az akciót
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #181382 üzenetére
Nem ő lenne az első aki hirtelen itt lenne sérülékeny, ugye
Milner legalább tudott passzolni, részt venni a labdás játékban.. Vieira meg köré húzta fel a CP-t, de azért elég baj lenne ha egy középszerű játékos köré akarnánk felhúzni a csapatot, csak azért mert nagyot tud rúgni csörrel a labdába, mert amúgy egy poszt nélküli játékos.
-
DeathAdder
veterán
válasz grizlisandor #181380 üzenetére
A Gólkirályság jobban tetszett
ide bökjetek
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #181384 üzenetére
pár napja asszem meccs előtt elemezgették nagyon, hogy Rabiot mekkora géniusz a csapatban elviszi a védőket erre-arra, helyet csinál a társaknak, helyzetbe hozza őket...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #181379 üzenetére
rabiónál a keze +5öt ér
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #181377 üzenetére
...pont ezért kéne Gallagher: a CP-ben folyamatosan lehetőséget kapott és meg is hálálta... a cselszkiben meg örök beugrós marad, mert annyira azért nem jó, hogy minden ilyen kapott 20percben élete legjobb formáját hozza hétről-hétre és 100% kezdővé váljon egy 'poolban szerintem simán pótolná pl Milnert hosszútávon, mert elvégzi a munkát a pálya minden területén...
erre amúgy mernék fogadni, hogy részben az ő segítségével rendbe lehetne rakni a kp-t és az értéke garantáltan ugrana hirtelen egy nagyot ...akkor meg már baromság lenne továbbadni, mert ugyanott lennénk, mint most... tudsz másik középpályást mutatni a szigetről, akinek 23 éves korában még üres az injury history-ja? szerintem pont erre lenne most szükség, hogy olyan játékosok épüljenek a keretbe, akikre stabilan lehet számítani... hiába hoznának ide akárkit csilliárdokért, ha 3 meccs után kidőlne 3 hónapra...
-
Peterhappy
őstag
válasz grizlisandor #181380 üzenetére
Én ismerem, és nagyon szeretem
De megvárom, míg kijön az összes rész, és akkor, egyben ledaráljuk.
Szóval no spoiler pls -
grizlisandor
veterán
Ted Lasso sorozatot ismeritek?
Láttam egy posztert a friss részhez, hogy a sorozatban szereplő AFC Richmond a Potter féle Chelseavel fog megmérkőzni, vajon kikapunk? -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #181375 üzenetére
neem, én csak azon nyerítettem fel hogy, ez a rossz Citró.. a nagy futballkritikus, a józanlátás, a tiszta szemléletmód, a megrendíthetetlen pártfogulatlanság nagy képviselője itt a topikban, aztán.. végül simán betol ő is egy ilyen többes szám első személyt, amely bár kissé proli style ugyan, de nagytöbbségünktől itt azért elfogadott meg megszokott dolog már, de hogy pont citrótól nem várnék ilyet, az is tuti.. : )))) az meg hogy ráadásul a ‘pool, külön szaft volt
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #181367 üzenetére
Mount azért lenne "olcsó" mert jövő nyáron lejár a szerződése, Gallagherért egy önmagát komolynak nevező topklub nem fog pénzt adni, de Szoboszlai nagyjából annyiért hozható lenne
Bellingham 130m euróban ami a Bvb-nél a kikálási ára , de most hogy a sziti és a madrid is küzd érte ahogy írod a csillagos ég lesz, bár szerintem tudnánk tartani csak fizetésben fogunk csúnyán elvérezni.
Ja az olaszok híresen be szoktak válni a szigeten
Keita ingyen fog menni nyáron, úgyhogy őt már beszámítani sem lehet[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #181375 üzenetére
...igen, a máj (liver) a medence (pool) fölött található igen fontos szerv, ami mindenkiben ott van ...más kérdés, hogy kiben milyen állapotban
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #181371 üzenetére
...látta, hogy fotózzák ezért feszített kicsit
...hétvégi meccset nagyrészt a debreceni szurkolók között izgultuk végig, Nagy Krisztián csúszott a hosszabbítás utolsó percében egy látszólag tisztát, mire körülöttünk már habzott néhány ember szája (főleg a sörtől ) és követelte neki az akasztást... vagy minimum egy pirosat erre ...na mondom ezt itthon tuti visszanézem felvételről... szép volt... ha véletlenül találkozok vele élőben, gratulálok is, hogy lefújás előtt kb fél perccel így KTE bedobásra mentett egy ekkorát
-
addikt
Nem lenne jó Szoboszlai a 'poolba. Nem lenne meg a helye. Kreatív középpályásból van már nekünk elég, és ők sem juthatnak elég játékidőhöz, mert egyszerre csak egy lehet a pályán, kell mellé két védekező-kőműves-futó-ütköző középpályás, és itt most abból van hiány. Nem bírná el a csapat még Szoboszlait is, lyukas lenne a középpálya, kapnánk a gólokat.
-
IreN!CuS
őstag
válasz DeathAdder #181365 üzenetére
Szoboszlait ne, őt ne, nem kell nektek. Nem való zangliába a lábtörök közé
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
mephi666
nagyúr
Bellingham 110millió és a csillagos ég közt van tm szerint... Ruben Neves 40, Gallagher 32, Szoboszlai 35... egyértelmű, hogy ezt a triót választanám, ha én döntenék Mount meg 65millió és zuhanóban... ő is kb csak azért ennyi, mert echte angol
...vagy még ami jó poén lehetne: Keita-t mintha pletykálnák a Milan-nal... beszámítani szépen az árát Tonali-ba az a gyerek szimpatikus onnan
-
Soulfly842
addikt
Szoboszlainak egyébként tényleg jó lenne
Én szeretem a fiatal triót egyébként a Chelsea-ben (Havertz, Puli, Mount), de hármójuk közül választhatok akkor inkább Pulisicet vigyétek, s a Chelseanek meg kellene végre egy igazi jó klasszikus befejező csatár, aki érvényesülni is tud.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #181364 üzenetére
Szoboszlait én is adnám
pro nálam:
-henderson helyett lehetne használni a jobb oldalon a rotációknál
-kreativitás a kp-n
-jól presszingel
-nem sérülékeny
-veszély a 16-oson kívülről
-kontra
-mennyire férnének össze trenttel egy oldalon?most még talán aránylag olcsó lenne, nincs hírbe hozva 8 topcsapattal, el lehetne hozni.
nem szoktam nézni Lipcse-meccset, de több statguru is nagyon kampányol mellette, miszerint illene ide, és ők is ezeket a pontokat emelik ki esetében.. és nekünk tényleg addig jó, amíg a sajtó nem futtatja fel
két ellenérvem van:
- nem kell annyit takarítania, mint nálunk a 8-asoknak
- nem akarok többszázezer magyar proli divat pool szurkolót a politikusokba meg bele sem akarok gondolniBellingham ellen meg szurkolhatsz, de a Mount momentán egy fizikálisabb Eliott, velük nem PL contenderek lennénk, szerintem nagyon kéne egy nagyformátumú kp és mellé még két zongoracipelő.
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #181356 üzenetére
Mount helyett inkább legyen Gallagher a cselszkiből... meg a szokásos mantra: Nunes helyett Ruben Neves
...egyre inkább szurkolok, hogy Bellingham ne jöjjön össze: elismerem, hogy krvajó, de inkább legyen helyette 3 nagy teherbírású, de gyengébb képességű játékos, akik együtt megoldják kp-n a problémákat egy időre bónusznak meg hozzuk már el Szoboszlait is, hátha bejön... 'pool szintű csapatban mikor is láttunk utoljára magyar játékost a védővonalnál fentebb? Gera volt tán az utolsó, aki a pl-t megjárta? ...azért nem mondom, hogy ő is tegyen egy kitérőt Fulham kaliberű csapatban, mert ha ott beválik, akkor kap gyorsan egy 2-3x szorzót az ára és annyit nem tenne már le érte a 'pool
-
Tibiajax
nagyúr
-
veterán
válasz DeathAdder #181361 üzenetére
Legalább vasárnapi klasszikó szintű két meccsre számítok.
Egyik fél sem nagyon tud mit kezdeni a kiválóan kontrázó csapatokkal szemben.
Aki hagy maga mögött területet, amit be is tud játszani az ellenfél, szerintem kiesik.Aztán majd kiderül. 50-50
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Tibiajax
nagyúr
válasz forceberg #181357 üzenetére
nagyon nehéz kérdés.
a sziti iránt nem nagyon lehet semmiféle rokonszenvet táplálni, egy csont, natív zsoldos sereg csak.
a bayern viszont a tiszta, pedáns és default gyűlölet örök célpontja.
mit lehet hát tenni, ilyen esetben?... szurkolni max egy egészséges, jó meccsnek
ahogy venember mondanábár a bayernt annyira utálom még nézni is..abba a rohadt piros mezében, hogy....
hát nehéz szavakba ölteniszerk. de hát nem is én vagyok itt az érdekes.. inkább te te kinek fogsz?
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #181352 üzenetére
Fűvel is, fával is összeboronálnak nyárig, nyilván Ezért elég klubhoz közelieket kötvetni, ami alapján Mount, Nunes, Gravenberch akik után érdeklődünk és még sok más iránt, de Bellingham a kimondott elsőszámú target továbbra is egy mai Pearce (theathletic) írás szerint, viszont mostmár nem vagyunk rá a legesélyesebbek, mert beszállt a sziti is a madrid mellé.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #181346 üzenetére
-
szotyika77
aktív tag
válasz Soulfly842 #181345 üzenetére
Lehet őt is annyira rejtve kellett volna bevinni az étterembe, mint anno de Geát a MU-s aláírásakor?
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #181351 üzenetére
..dailymail-hír volt? az egy szentírás...
mephi666 az, hogy Mitro csatárként, egy Fulham-ban, szép és nem várt eredményeket ért el, egy dolog. de attól egy Milinkovic-Savic -akit az Inter akart jó ideig foggalköröömel átvinni, de végül inkább mégsem, talán nem véletlenül- egy 'Pool középpályájára, ahová nagyon kellene egy nagyon jó irányító már -, nem biztos, hogy megfelelő választás lenne -
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #181351 üzenetére
persze, hogy bulvár ...kb ugyanaz kezd menni a 'pool középpályájával kapcsolatban, amit pletykáltak pár éve Messivel az eligazolása előtt: a fél világot összeboronálták vele is
...és még hol van a nyár?
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #181348 üzenetére
az lemaradt hogy dailymail
tegnap volt szó hogy minden szerb fasszopó, amire elkezdtem írni aztán inkább nem, de ez a faszi még azok közül is kiemelkedik
volt balszerencsém 2018 körül egy kocsmában lenni vele, azt hiszi ő szarja a viaszt, akkora egója van hogy a seggnyalói is alig fértek oda, az az igazán ütnivaló fajta
szerencsére a scout rendszerünk az emberi hulladékokat jól szűri, még a latinokból is sikerül kifogni a normálisabbakat
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #181349 üzenetére
Mitrovic a Fulham-ben jól elvan és ő is szerb ...nekem egy Gallagher-szintű stabil játékos az álmom középpályára, aki nem dől ki folyamatosan, mint Keita, Hendó, Thiago... SMS sem egy sérülékeny játékos... inkább az zavarna, hogy 28 éves: csak 25 alatti játékos kellene ide, akire még sokáig lehet számítani
-
mephi666
nagyúr
na, van itt minden napra pletyka
"According to reports, Liverpool is considering a summer transfer for Lazio midfielder Sergej Milinkovic-Savic."
...egy masszív szerb a középpályára? lehet nem mutatna rosszul
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Soulfly842 #181345 üzenetére
aztakrva.. a videó végén már elég meredek volt a szitu
-
Soulfly842
addikt
Azért az egyért morcos lennék, ha még vacsorázni se tudok nyugodtan (kérdéses bejutás, kijutás, stb )
Videó: Messi étterembe akart menni, de alig jutott be az őt éltető tömeg miatt
Jobb nekem így Celeb lét nélkül, ezért nem vitt a Real Madrd, vagy a Bőrszalonna! (Na jó, focizni se kezdtem el igazán.. a nonstop lábengó világából csak vagy ötször voltam valami mennyei megyei edzésen a hőskorban, meg egyszer meccsen, párszor falunap, verbuvált kupán, de nem tetszett a kötöttség (és most már tudom: a lehetséges 'szeleb'-lét veszélye is nagy kockázat lett volna!!!)
[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
válasz Citroware #181342 üzenetére
Még egy cikket is hoztam neked, ha van kedved olvasgatni: [link]
Sajnos nem tudjuk mi volt a háttérben, lehet nem is akar visszamenni, mert érzi, hogy nem tudna 100% nyújtani, és nem akarja ledönteni a szépen felépített szobrát, who knows? Ő már elég szép sikereket elért Barcelonában. Ha most a PSG után elmegy Argentínába a nevelőegyesületéhez, és 1 év múlva befejezi a pályafutását, szerintem nem lesz elégedetlen. DE úgysem így lesz!
-
atee_13
őstag
-
addikt
válasz szotyika77 #181341 üzenetére
Ha én sírva mennék el a nevelőegyesületemtől azt mondva, hogy nem is akartam innen elmenni, és vissza szeretnék jönni, akkor nem írok alá olyan szerződést más klubnál, ahonnan nem jöhetek vissza. Visszamehetett volna az argentin nevelőegyesületéhez is fél évre - egy évre, aztán bármennyiért vissza a Barcába.
De nem. A mai focit megrontó arab olajpénz édesebb volt neki. Még úgy is, hogy a saját közönsége rendszeresen kifütyüli Párizsban, ha a teljesítménye elmarad.[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
válasz Citroware #181320 üzenetére
Nem csak Messin múlik ez az egész visszatérősdi. Ha jól tudom van egy olyan szabály spanyolhonban, hogy a fizuja nem lehet x% kevesebb, mint az előző klubbjában. Na mármost ha a PSGben keres hetente 481ezer eurót bónuszok nélkül, és a barcának van egy bérplafonja meg mindenféle fizetési szakciója és a kis cuki Tebas úr nem enged igazolni, akkor bármennyire is akar újra létrejönni a Messi-Barca kapcsolat, nem fog menni. Mint ahogy anno nem is maradhatott ingyen sem.
Meg szerintem nem is kell már ő a barcába, szépvolt jóvolt végelett, járjanak mostmár külön utakon, Messi meg bizonyítson máshol is. -
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
venember83
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #181331 üzenetére
azt hittem hogy lesz kiállítás már a 2. félidő elején.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
BenHans
addikt
válasz Ringman #181266 üzenetére
Nincs itt semmi látnivaló, azaz majd észreveszik ha akarják. Felettes szervnél van csak jogorvoslati lehetőség, pontot ott sem kapsz vissza, viszont akkor a mundér becsületének védelmében lesz megmutatva hol a helyed, tehát kussolj és viseld, vagy ugye rúgjál annyit hogy ne számítson a jv.
Mondjuk aki szerint ez nem ér semmit annak szívesen vállalom az ilyen módú leszedálását.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Tibiajax #181329 üzenetére
sajnos nekem van egy olyan velem született bajom, hogy lehet valaki akármilyen jó játékos, ha emberileg a képernyőről az jön le alkalomról alkalomra az aktív évei során, egy kis gané.... nem bírom szeretni. sajnos
ilyen volt krisztiánó, Totti, Rooney, egy Costa, egy ramos, egy pepe....és nem ilyen volt R9, Dennis, Litmanen, Del Piero, egy Pires, egy Deschamp, egy Lizarazu, egy Henry, egy Redondo... csak tényleg pár név
rájuk tudok felnézni -
Tibiajax
nagyúr
válasz mephi666 #181328 üzenetére
ő egy gentleman volt. Bulgáriából
#181326 venember egyébként.. én Totti-t is azért utáltam mindig is.. pont ezek miatt.
lehetett akármilyen jó játékos (az volt), számomra egy kis szemét köcsög volt csak mindig is - mint ember. persze, az is tény - és amit nem lehetett elvitatni tőle-, hogy a klubhűség egyik szobra is volt, ugyanakkor. de, mindegy. kis féreg volt, akkor is. főleg fiatalabb korában. ahogy idősödött, aztán megkomolyodott már
de attól még nem felejtjük a fiatalkorát. én legalábbis nem[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #181325 üzenetére
innen a balkánról Berbatov-ot bírtam annak ellenére, hogy a unitedben kötött ki ...mondjuk ő nem "kattant" szerb, hanem bolgár...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #181326 üzenetére
igen. rájuk, és hasonlóakra gondoltam
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #181324 üzenetére
balkánról valóak, hát istenem..... : ))
komolyabbra fordítva. igen, elég jó játékosok voltak. de nem nagy játékosok
legalábbis, nem olyan nagyok, mint akikre én gondoltam
máshogy írom, h értsd, én a legnagyobbakra gondolok
olyanokra, akik egyébként nem feltétlenül csakis a labdakezelésben voltak a legnagyobbak...[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #181322 üzenetére
mindenkit elítélek, aki köcsög. aki szítja, hergeli direkt a másikat. patkánynak tartom mindet. legyen bármilyen mezben
az igazán nagy játékosoktól ilyet nem látsz, nem láthatsz soha
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #181319 üzenetére
vlaho csak egy fszkalap. egyezzünk ki ebben....
#181320 Citró én nem biztos, h feszegetnék ilyen nehéz témát -
addikt
válasz Richard! #181269 üzenetére
Mi a véleményed arról, hogy a klublegenda kobold 1 év után sem jött vissza a PSG-ből, pedig lett volna rá lehetőség? Vajon ő nem kell a Barcának, vagy ő akar inkább az olajoséknál maradni a sok pénz miatt, mint hogy esetleg kevesebbet elvállaljon nevelőegyesületénél?
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #181317 üzenetére
a végén eléggé kis buzi volt vlahovic, valóban..- még mielőtt megbélyegzed corea-t.
pöhendi arca messziről látható volt
de hát, érthető is nyilván, idegenben sikerült egy csodás, demoralizáló győzelmet elérniük. volt mire büszkének lenniük[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #181314 üzenetére
..sört is iszol az ebédhez?
-
atee_13
őstag
válasz venember83 #181314 üzenetére
Én meg nem tudtam hová tenni a kórházi ágyakra való potenciális ajánlásaidat
-
atee_13
őstag
válasz venember83 #181311 üzenetére
Akkor legyen a pool fiókcsapata a juve?
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #181310 üzenetére
...Arthur Melo már szezon eleje óta nálunk van aztán nem tudom, hogy miként áll a 13perc játékideje... gondolom azért nem tűnt fel neked se a jelenléte, mert csalja a tb-t
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #181310 üzenetére
A Juventusnál szinte mindenki elég sérülékeny. Az egyik alapfeltétel lehet szerződtetéskor. Olykor sikerül nem sérülékeny játékost is igazolni, de Douglas Costa, a húszas évei végén járó Paul Pogba, Arthur Melo elég jól mutatja az irányt.
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #181308 üzenetére
elég sérülékeny? mert akkor jöhet
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #181308 üzenetére
...ő menjen csak a tb-csaló haverjával (Pogba) együtt valami jobb helyre
mantrázom tovább: Ruben Neves, Gallagher, Szoboszlai... ez a 3 Bellingham helyett és oké Jota-t meg nem kéne eladni, ha valakit nagyon ereszteni kéne, akkor legyen az Sára jópénzért, de mást ne
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #181306 üzenetére
Arthur Melo olcsón kikölcsönözhető még pár évre, ha nincs pénz jobbra. Meg Zakariát is mellécsaphatják a torinóiak. Esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #181306 üzenetére
...még jó hogy 2025ig ki lett tolva a szerződése, így nem 20fillér lesz kivásárolni
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #181304 üzenetére
Mostmár 2-3 félkész kp-t sem veszünk az árából, mert a holdon is látják hogy a liverpoolnak középpályást KELL igazolni...egy caicedot nem adtak el az Arsenalnak 80 millióért...
Én se fűztem volna hozzá sok reményt, csak szinte már ki volt mondva hogy miatta lett beáldozva a szezon, mert tavaly nem volt elérhető.
mondjuk pár hete már szórta a morzsákat az FSG hogy idén sem lesz pénz (gondolom ezért akarták eladni a klubot, sikertelenül, majd ezért keresnek most is befektetőt, egyelőre sikertelenül).
Szegény szegény liverpool, nincsen pénzük miközben
arsenal hatalmasodik
bólé birodalmat épít
utd nemsokára olajos lesz vagy az ineosé
sziti állami tulajdon
nc állami tulajdonSalah szerintem megy pizsibe a nyáron, abból lehet majd valamennyit költeni, meg a szokásos 0-20-30 milliót
-
cyberkind
félisten
válasz Tibiajax #181303 üzenetére
Csak nézd vissza a 2. körös Pérez érát, mennyi edző volt, akit nem rúgott ki ilyen vagy olyan okkal, vagy csak azért, mert nem kedveli?
Kb Zidane az egyedüli, aki magától állt fel, mert nem kapta meg a supportot az elnöktől, Pérez alatt ez ilyen, vagy teljesítesz, vagy mehetsz, kutyát se izgatja miért nem jött össze a dolog, pedig ez nemcsak az edző, csak Carlo egy úriember, és nem próbálja blamálni a csapatot meg az elnököt, de tudja ő mi van. -
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #181302 üzenetére
Echo-n láttam nem néztem mi a forrás.
"épp bukjuk belligemet mert nincs rá pénz " Szerintem ez egyértelmű volt, itt is tuti írtam szerintem pont neked nemannyira régen
Azért remélem Salából pénzt csinálnak a szezon végén. Jotát boronálják a szarkabrigáddal, nem hiszem, h is diszkont lenne ha megy. De kb ezt a 2 játékost kell eladni, h üsse az angol tinit. És akkor azzal még nem oldottunk meg kb semmit, mert
sokhelyen kellen lyukat foltozni. -
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #181301 üzenetére
bild? nem tudom, eddig a monacó, frankrurt sportigazgatóját környékeztük Orsteinék szerint, amiket utoljára olvastam hiteles forrásokból.
momentán jobban fáj hogy ornstein szerint épp bukjuk belligemet mert nincs rá pénz akiért a kibaszott szezont beáldoztuk
bele sem merek gondolni mi lett volna ha nincs PL BL győzelem,meg három BL döntő... lehet már csődbe is mentünk volna.. szegény PL csapat.. há nincs pénze
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
DeathAdder Tim Steidten pletyka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SkyShowtime
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Gumi és felni topik