Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
wihay
tag
Jürgen Klopp meccs utáni interjúja: "Hol lesz a döntő a következő szezonban? Isztambulban? Lefoglalom a szállodát."
- ha nem hinne a csapatában akkor szrt sem érne az egész ennyi -
mephi666
nagyúr
válasz BestBuyTopik #165593 üzenetére
lehet az örök cseréket kellett volna feldobni kezdőbe, áthúzva ezzel mindent: Tsimikas, Gomez, AlOx, Jones, Minimanó, Elliott...
Origi miért is nem volt amúgy a keretben? még 1 hónap van a szerződéséből... ő is villanhatott volna utolsó 20 percben
ui: de ezt már senki nem tudja meg, "mi lett volna, ha..."
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
veterán
válasz BestBuyTopik #165590 üzenetére
A Puli sztárocskái egyszerűen összefosták magukat. Nyomtak egy Sterlinget, Sanét, vagy Mahrezt, elég is volt.
Kloppó valamit nagyon elszámolt, kb. úgy játszottak, csak kevesebb nyomással, mint mikor Pepi túlgondolja...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #165589 üzenetére
...az everton világi retekgyülekezet pöcsorrliszonnal meg dickforddal az egyetlen értékelhető egyén abból a bagázsból Lampard, akit cselszkis létére is bírtam
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BestBuyTopik
csendes újonc
Bántóan sima volt ez a tegnapi BL döntõ, elvileg minden idõk legerõsebb Liverpoolja ellen egy vén levitézlett Realnak.
-
veterán
válasz DeathAdder #165587 üzenetére
.. pedig a nótátok is úgy indul, hogy I hate NF!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
DeathAdder
veterán
szeretném jelezni hogy aki ma nem a Nottingham Forestnek szurkol annak szemeteskuka van a szíve helyén
-
venember83
nagyúr
Benito, Il Nostro Calcio:
Volt a tegnapinál is fájdalmasabb BL-döntős veresége a Liverpoolnak, bár az 1985. május 29-én lejátszott meccsel kapcsolatban nyilván nem az a kérdés, hogy a 16-oson kívül rúgták-e fel Bonieket (fun fact: igen).
A Nem futball, calcio!-ban csak hosszas tanakodás után döntöttem úgy, hogy szentelek egy fejezetet Heyselnek, és megpróbáltam úgy megközelíteni az eseményeket, ahogy egy repülőgép-szerencsétlenség okait vizsgálják a szakértők. Ezt úgy nevezik, chain of disaster, azaz a tragédiához vezető apró, sokszor lényegtelennek tűnő tényezők összekapcsolódása. Ebben az alapvetően vidám, mulatságos sztoriktól hemzsegő könyvben azért akartam helyet szorítani a tragikus eseménynek, mert 37 év távlatából is sokan elintézik Heyselt annyival, hogy Odio Liverpool!
Persze a katasztrofát az emberi létezés legalsó szintjét is csak pipiskedve elérő scouse scum okozta, de a chain of disaster nem csak az állatként viselkedő vadbarmok dúlásából állt. Nem engedhetjük ki a hurokból az UEFA-t, a brüsszeli szervezőket, rendőrséget, a helyszín biztosítását végző csendőrparancsnokot, vagy éppen a leleményes olasz jegyűzéreket sem. Sőt, ha már itt tartunk, a győzedelmes Juventus játékosainak is van miért elszámolni a lelkiismeretükkel.
A képen látható nevek közül többről is szó esik, de Roberto [Lorentini] az, akiről talán a legfontosabb beszélni. Legyen elég teasernek annyi, hogy a legmagasabb civileknek adható kitüntetést kapta meg - sajnos posztumusz. -
mephi666
nagyúr
válasz wihay #165582 üzenetére
...valószínű, hogy átadják 30millióért, amikor még 1 év van a szerződéséből és minimum dupláját éri
na, tudom már hol ment el a bl ...a 'pool is előre megy, nem hátra
ui: a bet365 ingyen 1500-ából nyert 3900at fullba rátoltam a nottingham-re
[ Szerkesztve ]
-
wihay
tag
Azért a Kroos interjú elég vicc kategória, nyilván ő megteheti mert világbajnok..
-
wihay
tag
Gratula a Madridnak, de en meg mindig azt mondom ebben a pool-ban jovore sokkal tobb potencial van mint a Realban..
Az tenyleg elkepeszto, h ebbol a kozeppalyabol mit lehet kihozni, Kroos,Casemiro,Modric 2016! óta..
Valszeg Liverpoolban is lesznek változások, sőt Mané elvileg megy Bayern-be akkor is kell keresni bal szélsőt, most nem tudom Milner-el mi a helyzet h ő maradni fog-e.. Ugyanakkor éppül az új sztárcsapat Angliában..
Az idei BL szezon úgy vegyes volt, kiemelkedő meccs talán a Real-City meccsek voltak.. Meglepetés csapat a Villareal volt abszolút.
Kérdéses 2022-23 szezonban, hogy fog alakulni a spanyol bajnokság kell nekik is egy erős Barca, mert ez is gattya. -
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #165580 üzenetére
nem tudom, szerintem a vége felé lehetett, amikor a madrid lezárhatta volna a meccset, csak elbaszták a passzokat.
torrentében moya szerepelt (aki most nadal edzője)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
nadal pont úgy néz meccset, mint ahogy elképzeltem: [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz Citroware #165575 üzenetére
ez az, hogy 5 meccsből 3 sima győzelem lett volna... 1 x... ez meg a bukó volt a legrosszabb időpontban
ui: amit reggel linkeltem, arra senki semmit? ott miért is nem varoztak lest?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Be kell lőni a helyzeteket. Fejben voltak bajok, nem voltak olyan pontosak a befejezések és a kulcspasszok, mint amire a játékosok egyébként képesek szoktak lenni. Elizgulták, megfáradtak, nem hittek benne annyira. Pedig alapvetően a Liverpool sokkal jobb csapat tud lenni ennél a Realnál, simán tudná verni sok góllal, de most nem mentek jól azok, amik máskor igen.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #165570 üzenetére
hehe köszi, így pont jó h beraktam ezt a képet alám
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Tibiajax
nagyúr
-
Soulfly842
addikt
válasz cyberkind #165557 üzenetére
Már az előzetes esély százalékokon akkor röhögtem
Az első 4-5 re emlékszek, az igen, hasonló volt az emlékeim szerint is, h. kb így latolgatták a 'szagértők.'
A tegnapi nap margójára:
A mérkőzés képében kb. ezt vártam, örülök, hogy be tudta húzni a Real
Courtois meg tényleg nagyon jó volt, szerintem most ő a legjobb kapus.
Lassan át kell írni a mondást:
A futball olyan játék, amit 22-en játszanak 90 percen át, és a végén mindig [a bajnokok ligájában] anémeteka Real Madrid játékosai nyernek. -
addikt
válasz sh4d0w #165564 üzenetére
Nagyon rácsavarodott mindenki a lövési statisztikákra.
Nyilván az elcseszett helyzetekre gondolt. Abból volt jó pár madridi oldalon a vége felé.
Amikor volt még egy utolsó felesleges csel vagy passz.70 perc után sokkal közelebb volt a 2-0 de még a 3-0 is mint az 1-1.
A 24-4 lövést látva azt hihetnénk ,hogy a Pool ráborította a pályát a Madridra.
Nem ezt láthattuk szerintem.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
addikt
válasz DeathAdder #165559 üzenetére
Pedig most már nem ártana számolni a Pep faktorral is.
Hiába van világválogatott a keze alatt ha pont a kieséses szakaszban tör rá az önmegvalósítás szele.
-
mephi666
nagyúr
válasz everest140 #165552 üzenetére
egyszerűen a benzinesre figyeltek, aki lesen volt mindenesetre furcsa, hogy az egészet vissza se nézték... hiába nem ért bele, az ilyet vizsgálni szokták, amennyiben lesen áll és nem mutat teljes passzivitást
ui: egy képben összefoglalva kb ennyi volt a tegnapi döntő
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #165559 üzenetére
Én is valami ilyesmire emlékszem, de most láttam ezt, és vicces, pláne a ma este után.
hobizoli
Bárkit megvehetnek, a sikerek csak otthon fognak jönni. -
cami][us
senior tag
válasz DeathAdder #165515 üzenetére
Nyitott busszal
-
bandus
veterán
válasz everest140 #165552 üzenetére
egyetertek, jol foglaltad ossze a meccset.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Redneck
nagyúr
válasz forceberg #165551 üzenetére
Szerintem is rendesen benne vannak hogy ez így alakult. Mindhárom csapat.
Noukoum:
Ha már bevitték a védelmet az ötösig, miért nem próbáltak második hullámban érkezőknek visszagurítani? Mert nem voltak.
Mindenki ész nélkül ment a sűrűbe a kapu felé, és egy négyzetméteren x emberrel próbáltak körömpasszokkal még közelebb jutni. Ez a legtöbb csapatnál nem vezet semmire.mephi666:
Van ilyen, majd jövőre... Mindkét oldalon voltak jó és gyengébb teljesítmények, de a Poolban ma nem volt átütő erő. Ebben ma Klopp is benne volt, bármennyire is bírom. Látványos volt hogy a tizenhatoson belül megállt a tudomány.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
everest140
tag
Én a jó focinak szurkoltam és hogy ne a bíró döntse el az eredményt, semlegesként. A meccs elején a Pool jobban kezdett, az első félidőben Mané kapufát talált, talán ha az befele pattan minden másképp is alakulhatott volna. Igazából a 45-ik percig a Benzema lesgólig a Real szinte semmit nem tudott felmutatni.
A szünetről visszatérve szintén a Liverpool kezdeményezett végig, Courtois védte a lövéseket. Aztán a Real gólnál mintha TAA nem vette volna észre, hogy a háta mögött van Vini, aki teljesen üresen kapta a labdát és simán berúgta. Diaz nem játszott jól, én is őt cseréltem volna le először. Amikor Jota feljött, veszélyesebb lett a Pool, de valahogy Courtois mindent kivédett. Keita viszont már sajnos nagyon nem jól szállt be, szerintem elbaltázott több lehetőséget is. Nálam egyértelműen a belga kapus a meccs embere, hiába csak 1-2 bravúros lövésnél kellett igazán résen lennie, mindent hárított, amit kellett.
Szerintem a Poolnál a fáradtság is közrejátszott a sok pontatlan lövésekhez (23db kapura lövésből), vagy akár a védelmi hibánál. Minden sorozatban aktívnak kellett lenniük (FA, Carabao, nagyon szoros PL), ezek lelkileg és fizikálisan is nagy megterhelések, le a kalappal az idei teljesítményükért, és hogy a PL-ben is az utolsó pillanatig küzdöttek. Közben meg a Real már régóta pihen a laza végű spanyol bajnokságba. Ők ma frissebbek voltak és talán így koncentráltabbak is, biztosan valamennyit ez is számított. -
veterán
válasz Redneck #165547 üzenetére
+1
Mané helyzetét nem láttam, de a többi, amiket fogott, azt fogni is szokta. Pl. Salah jobbosa is egy rossz lövés volt, kb. 10 centitt emelt refexből a jobb kezén.
Viszont semmi igazán értelmes Puli helyzetet sem láttam.(#165549) mephi666:
Nem kell ez a púder múlt héten vért izzadós duma. A Sziti is meg a Puli is elqrta. Pont.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
mephi666
nagyúr
válasz Redneck #165547 üzenetére
Diaz szerintem jó volt, Thiago és Konaté is (a visszavont lesgólos bakit leszámítva) ...TAA és Robertson el volt veszve... még Tsimikas-t is simán behoztam volna a szélre...
Ez ilyen, ez most elment... jövőre kevesebbet kell vállalni, mert itt 1 hete is vért kellett még hugyozni a farkasok ellen
Ui: távoli lövőnek AlOx is jó lett volna Keita helyett... vagy hátra Gomez... ő is tud szépeket küldeni... de akár a Minimanó is jobb csere lett volna Keita-nál... bírom a tagot, de utóbbi időben alig látom jó megmozdulását: rossz belépők, világból kilőtt labdák sorban...
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz Noukoum #165544 üzenetére
Csak annyiból hibáztatom őket, hogy betömörült védelem ellen, nem kéne állandóan a sűrűjébe vinni a labdát, hanem lőhettek volna többet távolról. Vagy belőtt labdákkal próbálkozhattak volna. Persze a futballban nincs ha, vagy volna.
-
Redneck
nagyúr
válasz bandus #165542 üzenetére
Láttad is ezeket a lövéseket vagy csak a statisztikát nézed? Egy-két "lövés" volt veszélyesebb, és annyi. A lakli Courtoisnak ezek nem okoztak nagy gondot, ő ezeket azért fogni szokta.
Jól védett, de ezen a szinten, nem kiemelkedően.Meg lehet nézni De Geat. Ha ő nincs idén, a MU top10-ben sem lett volna a PL-ben. Bravúr hegyeket mutatott be.
Keita elég gyengén szállt be, kb. ugyanazt a statikus semmit hozta mint a legtöbb vörös mezes.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Redneck #165541 üzenetére
...én Keita helyett mást hoztam volna be a végén: egy fiatalt... Elliot-ot, vagy Jones-t... Keita szépen lekészített labdákat úgy baszott az elmúlt meccseken kapu mellé+fölé, mintha most engem odaraknának... a fiatalokban több potenciál van... de a legtutibb Origi lett volna utolsó 20 percre majd meglátjuk, mit mutat a Milan-ban... miatta fogok elkezdeni Milan meccseket nézni
-
Noukoum
veterán
válasz Redneck #165541 üzenetére
Csak a Pool egyszer sem vezette egy az egyben a kapura, a b@lfasz madridiak pedig ott akartak mindenáron asszisztkirályok lenni.
A Pool helyzeteihez pedig annyit, hogy nem mindegy ki az ellenfél. Az idei Real Madrid nagyon össze volt rakva, mindenkinek beletört a bicskája. Szóval kár bennük keresni a hibát szerintem.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
HdRew
őstag
Kroos hogy kiosztotta az interjút készítő személyt.
-
Redneck
nagyúr
válasz mephi666 #165539 üzenetére
Abszolút egyetértek, de ilyen ez a modern futball. Ettől függetlenül nem értem, hogy egy BL döntőben hogy lehetett a csapati iyen enervált. Frankón felhúztak a sok betömörüléses balaszkodással.
Noukoum:
A Liverpoolnál is ez volt a gond. Mindig akartak még egy passzt, és keveset lőttek.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Redneck #165534 üzenetére
Nem, de akik a city+psg ellen virgonckodtak, azok itt le lettek véve a pályáról... Modric, Benzema, Vini nevét nem sokat hallottam... TAA-s lesreállítás is szerintem véleményes, miután nem láttunk ismétlést sem...
Én itt bíztam még egy 'pool gólban, mert nálunk is általános lett szezon végén, hogy szopunk egy gólt, majd hátrányból feltámadunk... csak hát ennyi volt az energia... mi 6 napja még küzdöttünk a pl-ért, a madrid meg már 1 hónapja csak adta lefelé az előnyét a ligájában és így is magasan nyerte
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
ha mar “bearazas”, azt meg erdemes megjegyezni, hogy a real szepen lerendezte a premier league dobogot
-
Redneck
nagyúr
válasz mephi666 #165529 üzenetére
Nagyon hosszú volt, valóban. Mindkét csapatot bírom, így csak a jó focinak szurkoltam, de az ma elég kevés volt. A Real viszont több meccsen is megmutatta, hogy nem szabad őket leírni, akkor sem ha nem ők az esélyesek.
Noukoum:
Mondjuk az igaz, hogy ma a Real is be volt oltva gól ellen.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
Mo Salah accumulated more xG (1.08) than the entire Real Madrid team this evening (0.92).
-
mephi666
nagyúr
válasz Redneck #165527 üzenetére
Kurvasok volt ez a szezon... minden fronton aktívnak kellett lenni végig és ez ennyit jelentett... megvolt a fölény most is, de nem annyi, amennyi 2-3 gól előnyt jelent... jövőre találkozunk ugyanitt
Ui: ez egy 70%os 'pool volt... az egész mögött a böszmesok meccs, pl, fakupa, carabao lófasz, afrikakupa és egyebek állnak... ez van... nem hiába nem sikerül senkinek a 4x szezon.... fele meglett, 1pont lemaradás pl-ben, 1 gól difi bl-ben
[ Szerkesztve ]
-
OgreImre
senior tag
válasz Redneck #165527 üzenetére
Igazából egy igazi "bravúr" védése volt, amikor Salah szokásos helyéről a szokásos irányba tartó labdáját fogta. A többi az "belelőtték a kapusba" szitu volt.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Redneck
nagyúr
válasz mephi666 #165521 üzenetére
Szépen védett, de a sok lövésből csak 1-2 volt veszélyesebb. Az esetek többségében a Liverpooli támadók magukat verték meg a butaságukkal. Szerintem a "nagy" helyzeteknél sem érződött, hogy madridi szempontból égne a ház.
-
bandus
veterán
-
atee_13
őstag
-
addikt
-
-
amstorm
aktív tag
na lehet könnyezni és a kifogásokat keresni a gyenge sorsolás és a Salah lezúzása most nem játszik.
Efficiency is clever laziness.
-
cyberkind
félisten
válasz LendvaiFeri1 #165511 üzenetére
És, mennyi legenda született ma itt meg, a sok öregfiú a csapatban, és azonkívül, ez csodálatos, el nem mertem volna ezt hinni a Psg ellen se, gyönyörű!
Holnap pedig leírom a legszebb dolgot, sokan szeretni fogják.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
amugy hihetetlen mennyire sima meccs volt a 23-4 kapuraloves tukreben. salah egy tipikus alltime underdog, vagy otszor eldonthette volna a meccset, de nem. a meccs embere pedig of kurtoa termeszetesen.
-
Richard!
addikt
Ez a pudli ma nagyon sótlan volt. A reál mandrill pedig makkos, mint mindig, illetve volt egy kurtafarkújuk a kapuban. Mindent fogott a belga. Elképesztő...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
DeathAdder
veterán
holnap buszparádé lesz emberek
megünnepeljük a kibaszott fa és ligakupát nagyon cringe
-
Redneck
nagyúr
Gratulálok a Realnak, sokszor szép húzásokkal, kiejtettek papíron esélyesebbeket, és a döntőt is behúzták! A Liverpool ma, egy nagyon gyengén játszó, balek csapat benyomását keltette, le is győzték őket.
A második félidőben legalább volt valami foci is, nem csak állóháború.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ma nem töltözzék fel arannyal a májmedencét.
Més que un club!
-
sh4d0w
félisten
Grat a Realnak. Pennyt nem tettem volna rájuk a meccs előtt, de ez egy ilyen szezon náluk...
Carlo Ancelottinak külön kalapemelés, Pep, Special One és a többiek csak álmodhatnak 5 BL címről edzőként.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
LendvaiFeri1
addikt
Gyertek károgók!!
HASTA EL FINAL, VAMOS REAL!!!!
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
cyberkind
félisten
Aminek nálunk a helye, az haza is jön! 14.
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
Ez elég sima volt.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
OgreImre
senior tag
válasz Richard! #165500 üzenetére
Igazából Sergio R. tett nagyon sokat érte.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
addikt
Nem estem hanyatt minden idők legerősebb Liverpooljától.
Vagy miről is volt szó a felvezetésben.Persze ha Salah nem ilyen pontatlan akkor másképp is alakulhatott volna, de a Real-nak is volt most a végén bőven sansza.
És ez a Madrid messze van minden idők legjobb Madridjától.
-
hobizoli
nagyúr
a reál az a reál
több drón kell ;P
-
BenHans
addikt
Hopp egy elavult kiégett Carletto
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
5perc hosszabbításból volt 1.5 játék....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...