Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Watch Ultra, MacBook Air M2 13"
-
joocek
aktív tag
Hát nem viselte jól egy csomó dolgot ujjra kellet csinálnom. ( Dual messenger, Edge fumkciok ,Hand O+, widget-ek)
De ami gond esetleg valaki emlékszik rá mert nem találom. Az új fényképeke mentésének helyének megváltoztatása.
Valahol találkoztam vele de nem találom. A telefon ha emaileztem és össze csukom elteszem. Amikor 1óre múlva kinyitva az emailt nyitja meg. Nem emlékszem a menüre ahol ki lehet kapcsolni.
Plusz ami nagyon idegesítő Gyors beállítások nem ugyan olyan felosztásban vannak a két kijelzőn. egyiken 5X3 másikon 4X3XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
joocek
aktív tag
Beléptem én is a Klub -ba!
Nagyon kíváncsi leszek mennyire jön majd be?
De lenne kérdésem is.
A telefon nem új de állítólag csak pihent a fiokban. Esetleg van mód a futás idő ellenőrzésére?
Az adat másolást Smart switchel csináljam?
telefonok között?
Vagy érdemes a gépre menteni az s22u-t és utána küldeni erre?
A biztonságos mappa másolási is fontos lenne.XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
djapor96
senior tag
válasz
mgTerminator #1606 üzenetére
5x...de végül is egy rendes kikapcs majd bekapcs segített.
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
Uh
Feltettem ezt a mai biztonsági frissítést.
Rendesen laggol azóta és forró a telefon... Másnál?Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
jacis
nagyúr
Nekem viszont pozitív véleményem van a Fold5-ről és nagyon meg vagyok vele elégedve. Most lesz pár nap múlva egy éves. Tok soha nem volt rajta.
Annyi baja van amit még nyáron írtam is ide sztem hogy a belső kijelzőnél a hajtás mellett jobb felül van egy kis dudor mert oda bejutott a kosz és nem tud onnan kijutni.
Ezen felül minden rendben van vele teszi a dolgát.
Igazából a dudort leszámítva olyan mintha most vettem volna ki a dobozból. A hajtásnyoms sem lett méllyebb vagy ilyesmi.
Nagyon rendben van ez a széria szerintem.
Azt gondoltam hogy ilyenkorra már lesznek vele gondok.. kiindúlva az előd modellekből. Ha bedöglik mindenképp veszek egy másik fold készüléket mert annyira bejön a felhasználási élmény. Ha hamarabb bedöglik mint ahogy megjelenik a Fold7 akkor meg várok. A Fold6 nagyon keveset lépett előre ehhez képest azért pénzt nem adnék.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
[link]
Ez az SE egész jó lett. A belső kamera hogy látszik az annyira nem jön be de minden más nekem nagyon bejön.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1595 üzenetére
Szuper. Én is bekapcsoltam pedig nem használok olyan alkalmazást ami nincs optimalizálva fold-ra.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1593 üzenetére
Fekete filc
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1591 üzenetére
Töröld a memoriát vagy a memoriábol az appot és inditsd ujra alapbol nem vált át! Ha igy se müködik akkor passz hogy ez az x app miért nem reagál. Nálam mindegyiket sötét modba rakja.
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1589 üzenetére
-
mgTerminator
veterán
Amikor így van egy app akkor hol lehet beállítani hogy a ki nem töltött rész fekete legyen mint korábban? (sikerült csinálnom egy gyári visszát.
-
Lajmund
őstag
Igen volt de nyilván nem lépcsön dobtam le.
De az lenne az igazi teszt de azt is simán birná szerintem.
[link] ez meg az olcso[link]
-
Lajmund
őstag
válasz
attila199207 #1583 üzenetére
Simán használhato a spigen. Nyilván nem lesz kissebb töle a telefon de ha vállalhato zsanérvédös tokot akarsz akkor ez az egyetlen jó ut mivel nincs választék min öségi tokok közül. Sok kinai van de azom olyanok mint egy transformers amit a kolléga is linkelt és minöségben sincs ott a legtöbb. A spigern olyan mint még az uj minden tekintetben nem kopik nem amortizálodik. És ha védeni akarod akkor ennek a telonak a zsanér az ahillesz sakra mivel ha egy karc lesz a zsanéron buktad a garit mert a samung minden esetleges hibát arra fog fogni ha bármi van. Szóval ezért is érdemes védeni. Amugy jó telefon szerintem a legjobb széria eddig a hatost is beleértve. A 7 valoszinüleg már jobb lesz.
-
Lajmund
őstag
válasz
attila199207 #1580 üzenetére
Spigen pro armor van nekem az ötösön. Szerintem a legjobb ha ilyenre vágysz.
-
icemad
nagyúr
válasz
attila199207 #1580 üzenetére
Szia. Én ilyet vettem. [link] Az eredeti ára 90 euró volt. Most akciós, gondolom kifutó modell vagy ilyesmi. Eddig 2 kisebb és egy nagyobb (kb 1.5 méterről térkőre) esést bírt ki a teló gond nélkül. Annyi, hogy ne színeset vegyél, hanem feketét. A színesek kopnak, elég csúnyán. A telefon brutál nagynak és nehéznek fog tűnni ilyen tokban, de valamit valamiért.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
attila199207
tag
sziasztok!
Most kaptam egy ilyen telefont cégesre, légyszíves javasoljatok olyan tokot, ami valóban megvédi a telefont ha leesne, köszi.
-
Levente07
tag
Nekem belső kijelzőt cseréltek mert lett benne egy pixelcsík. Új lett a keret is a kijelzővel, cserélték mindkét akksit is. A külső kijelző maradt a régi. Kívül levették a fóliát ami volt rajta, belül az új kijelző persze fóliázva van. Nem tudom ebből szűrtél-e le valami hasznosat!?
-
blueye
veterán
Fold5 garanciális javításnál már tudják csak a fóliát cserélni? Itt már nincs egyben a kerettel és az aksikat sem cserélik?
-
Lajmund
őstag
válasz
Sumptuous #1575 üzenetére
Igen ez az egyik oldal amellett hogy bőven elég nekem mindenre. De viszont ott a másik oldalról az hogy ha lesz jó lekuponozás idén akkor ha rádobok ennek az árára kb 200 ezret akkor van egy új telefonom. Megjelenéskor vettem az 512g 23 ultràt 400 körül lekuponozva. Decemberben cseréltem 100 ráfizetéssel erre ami akkor volt o
kb 1 hónapos. Szóval 500 körül van nekem ez a fold 5. Nem tudom most mennyi a piaci ára de azt tudom gyorsan elmennek mert jó széria. Szóval jó meg minden de úgyis veszit az értékéből évente akkor meg miért ne legyen inkább egy új telom? Legalább aki megveszi nem fog panaszkodni mert egy jó telefont kap amugy se szeretek senkit átverni szeretem a korrekt üzletet. Amúgy meg nem azért kimélem hanem ilyen a felhasználásom nem igényel több hajtogatàst.[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1573 üzenetére
Ezért nem is vettem 5. Generációig foldot. Talán màr ez elfogadható a csepp alakú kialakitás miatt.
Erősen tetszik a 25 ultra eddig lehet vàltok de viszont ezt a nagy kijelzőt nem akarom elhagyni. Talán fold7? Kàr lenne eladni a fold5 mert annyira jó állapotban van minden tekintetben. Ugye nekem rajta van a spigen zsanérvédős tok és pl egész vasàrnap csukogatva se volt csak nyitva hètköznap is kètszer van becsukva kinyitva. Ezt a kimélést meg senki se fogja megfizetni.. Szóval lehet marad még egy évet.
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
válasz
mgTerminator #1571 üzenetére
Fólia, persze, az....
-
icemad
nagyúr
A hajtogatós szériában a kijelző mindig megrepedt. Most pl a fiam flip 5je néz ki szarul. A fólia feljött középen. Az s22 ultrának meg pár hónaposan rózsaszínesedett a kijelzője.
Más gond nem nagyon volt. Az egyik flip 3-ban volt még GPS probléma.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
icemad
nagyúr
Most erre mit mondjak? Ott van a karbantartás üzemmód, arra van kitalálva. Mindig úgy adtam le a telefonokat, soha, semmit nem töröltek. Soroljam? Fold 3, flip 3, flip 3, flip 5, flip 5, galaxy s22 ultra. (feleségem és a nagyobbik fiam használja a flip szériát, a kisebbik az s ultra sorozatot, én meg foldot. Azért van kétszer a flip.)
-
icemad
nagyúr
Ilyenről még nem hallottam. Olyanról igen, hogy alaplapcsere volt, és emiatt veszett minden. De alaplapcserére nem azért adod le, mert repedt a belső kijelző. Egyébként a fontos dolgokat lehet menteni felhőben. Ami nincs felhőben, az nem fontos.
-
-
Lajmund
őstag
Cib. Minden jól működik náluk nekem ez vàlt be legjobban. Sosincs anomália minden jól működik mindig. Normális gyors ugyfelkezeles. Otp erste amikkel tapasztalatom van sehol sincsen ehez képest. Igen új telonàl be kell menni. De pár évente azt ki lehet bírni főleg ha van más ügyintézés is mellette..
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
Jah ott a gari csak ha olyan helyen laksz ahol nem tudod leadni csak futàrral akkor egy tortura az egèsz. A belakott telot resetelik minden beállitás oda meg addig egy másikat kell használni. Nekem pl a bankomhoz be kell menni ujra ha ujra akarom használni az appot... stb stb. Francnak se hiányzik ez a nyomorult tortúra. Szerintem a legjobb amúgy kinyitva nem véletlenül így van becsomagolva nem pedig összecsukva, biztonságosabb lenne dobozolni. Lehet nem jó ha hónapokig csak kinyitva van de ha naponta egyszer kétszer össze van csuka az bőven elég szerintem. Hajligatni ki be nem hiszem hogy jót tenne neki ahogy a példa is mutatja aki sokat hajtogatja annak hamarabb reped.
-
válasz
mgTerminator #1549 üzenetére
Igen, és a grafikon is jópofa. 28nál járok 11:30 óta
icemad: ez is egy érdekes gondolat. Végülis a fene tudja milyen anyagból van a kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
válasz
Lajmund #1545 üzenetére
Valahol meg azt írják, hogy az a jó, ha többször nyitod. Akkor rugalmas marad a kijelző közepe és nem "merevedik", nem törik. Franc tudja mi az igazság, szerintem a Samsungnál se tudják. Engem mondjuk nem is érdekel, garancia ott van rá.
-
válasz
mgTerminator #1546 üzenetére
igen, ezt én is hiányolom, és lehet meglepődnék, hogy az 50+ az simán 100+ is van
Találtam egy fold countert
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
Onnan indultunk hogy engem érdekelt hogy mennyit használta. Én se kimélésből nyitogatom ilyen kevésszer hanem ilyen a felhasználásom. Munkába kinyitom és csak akkor csukom ha hazamegyek. Otthon dettó. Így kevésszer van használva. Kolléga se kimélte csak nekem válaszolt mert engem érdekelt hogy mire számitsak az én felhasználásommal.
-
-
Lajmund
őstag
Akkor jó mert én naponta kb kètszer vagy háromszor. Remélem akkor az enyèm tovább bírja. Habár lehet csere lesz 25 ultrára vagy fold hètre majd kiderül.
-
Hát nem biztos, hogy akarom, de addig nagyon nem lesz időm feljutni.
Lajmund: 50 fölé tippelem átlagban.
szalai112: leszedtem?
djapor96: nem tudom. Nekem a fold 3-ról miután leszedtem, kb 1 hétre megjelent az első repedés a hajtás mentén, és a végén lett belőle 30.
[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
Azt leszedhetem garancia vesztés nélkül?
Anno olvastam a Fold3-nál, hogy az elvalt fóliával nem szabad használni mert feszíti a kijelzőt a hajtás mentén és akkor repeszti az alatta lévő réteget....Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
Remek! A belső kijelző legfelső rétege a hajtás felső részénél elengedett...
Én nem rakattam rá fóliát, most nem tudom hogy gyárilag volt rajta vagy ez a kijelző része lehet?Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
dancsuri
veterán
Ezt mind engedélyezni kell?
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Usgyi
aktív tag
Én nagyon örültem mikor az OTP pár éve nyitott a Gpay felé és végre nem voltam rá kényszerülve a Simple fizetésre
Én a GPay-t javaslom a Simple helyett, mindenhol mobillal fizetek, soha nincsen gond. Nagyon néha fordul elő, Hogy elsőre nem sikerül és mégegyszer érinteni kell, de ennyi. Nagyon elégedett vagyok vele...Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
jacis
nagyúr
Azt vettem észre mostanában, hogy nem működik 10-ből 6-szor a fizetés a Fold-al. Tegnap este próba képpen a simple app helyett beraktam a google pay alkalmazást. Azóta 10-ből 10 alkalom tudok fizetni.
Más nem tapasztalta ezt?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Srácok ha valakinek kell akkor ingyen odaadom az alábbi tokot.
Amikor megvettem a telefont vettem hozzá tokokat de végül egyiket sem hagytam fent. Tok nélkül használom.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
blueye
veterán
Megjött az aktuális biztonsági frissítés 👍
-
Usgyi
aktív tag
válasz
mgTerminator #1517 üzenetére
Most fold 5-öt használok, én ha a kezembe veszek egy "normál" mobilt, furcsának tűnik a szélessége miatt
A szélesebb kijelző ami miatt cserélném, de csak ezért hülyeség lenne. A töltés sajnos semmit nem fejlődött, talán a következőnél magasabbra kapcsol majd a SamsungSamsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
mgTerminator
veterán
Nekem teljesen használható, nagyon szeretem, imádom hogy egyszerre van egy kicsi és egy nagy telefonom is.
Most kézbe vettem az S23U-t és nem tűnt annyira kényelmesnek és nagy lapátnak tűnt.Az igaz hogy lehetne még egy kicsit szélesebb is (és szerintem idővel növelni is fogják, évente 2mm-el.) De nekem ígyis teljesen jó.
Engem csak a töltés bosszant, és hogy abszolút semmit nem fejlesztettek 3 év alatt és persze olcsóbb se lett a telefon.
-
domos
senior tag
Szia,
Gondoltam használom pár napig, utána válaszolok.
1. Külső kijelző számomra sokkal kényelmesebben használható, bár nekem az előzővel sem volt sok bajom.
2. Sokkal finomabban nyílik/záródik.
3. Gyűrődés sokkal sekélyebb, de ez megint olyan hogy nem voltam rá érzékeny.
4. Nagyobb fényerő, kint jól jön.
5. Szögletes design nekem jobban adja.Persze csak ennyiért nem logikus váltani, de nekem megjelenés óta mozgatta a fantáziámat.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
Usgyi
aktív tag
válasz
mgTerminator #1514 üzenetére
De legalább a külső kijelző használhatóbb lett, így, hogy, szélesebbre húzták? Engem ez bosszant a fold 5-ben, bár szokható.
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
mgTerminator
veterán
Csak a Dizájn változott a 6-osban, semmi másban nem történt előre lépés.
Hátralépés viszont történt, az állítólagos hyper super fast charging 25W-ról 9W-ra csökkent. De néha felugrik 14W-ra is.
Sokkal jobban melegszik. Szerintem nem nyílik ki teljesen de egy kis feszítés hatására igen.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de amúgy szeretem csak bosszant hogy előrelépés nem történt csak visszalépés
-
ILO-ra megjött az októberi biztonsági frissítés. Érdekes, hogy eddig nem kaptam frissítéseket, most meg már ez a második
[ Szerkesztve ]
-
charly01
csendes tag
válasz
mgTerminator #1506 üzenetére
Köszi, megnézem ezt is.
-
domos
senior tag
Ma beújítottam egy Fold 6-ra, ha esetleg valakinek lenne bármi kérdése, szívesen válaszolok.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
icemad
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új zsanér a legfontosabb újítása az idei Foldnak, amely egyébként formára és használhatóságra nem sokat változott.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest