Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Aszondja hogy, a Bőrszalonnának 500 milkás segély kell azonnal, de jó volt behúzni Ferran Torres-t is.
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #166198 üzenetére
Videózhatják: higanyból van a srác és kb ő sem tudja előre, hogy merre akar menni kurvagyors és technikás... és nem csak jól beforgatja a védőket, hanem képes menni és labdát szerezni az alapvonalon is, hogy 1 pillanat alatt helyzetbe hozzon valakit...
Ui: almaboros videót megnéztem, alatta komment: "Liverpool Legend"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #166194 üzenetére
...aztán most nézzük meg, ahogy Diaz átvett egy 40méteres labdát sarokkal gondolom megvan mire gondolok
én fotelscoutolom már hónapok óta Gallaghert és jósolom, hogy valaki (remélem mi) nagyot fog vele szakítani hajt a srác, mint Milner, a hátán vitte a CP-t, a pálya minden részén rak a játékhoz... ha egy komolyabb közegben fejlődik még, hallani fogjuk a nevét még vagy 15 évig elég gyakran...
Ui: Klopp Minimanóra is vágta a vigyort és ő se jött be sajnos, pedig azt nem lehet mondani, hogy nem tett meg mindent a srác... közben megtaláltam Diaz mozdulatát [link]
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #166194 üzenetére
Húú b@szki ebbűű baj lesz more
Én tényleg csak ellenünk láttam.Mondjuk az lehet a baj, h régi a videód itt már evolúció volt
-
cyberkind
félisten
Tibcsillának speciálba:
CASEMIRO:
"Florentino calls us 'The Three Tenors'.Kroos, Modrić and I have earned the right to be remembered for many years."
De ami a legjobb, hogy a középpálya utánpótlása már kb meg is van újabb 10 évre. -
DeathAdder
veterán
-
atee_13
őstag
Ebbe belebotlottam
-
addikt
-
atee_13
őstag
-
DeathAdder
veterán
a nap poénja [link]
az uefa bl döntő beléptetési problémáiról árulkodó felvételeket törölték, mert a bíróság nem kérte ki időben
nahát
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #166185 üzenetére
"a gond inkább akkor van szerintem ha csak az egyik oldalát nézzük, tehát csak száraz adatokból nem elég valakit megítélni, legalábbis az alapján amik ingyenesen elérhetők"
jó erre adok egy pontot
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #166184 üzenetére
Erről a sztoriról nem is hallottam. Urambátyám módi lvl PSG.
Amúgy igen, nagyon hasznosak az elemzők is, de kellenek azok az emberek akik elmennek meccsre és megnézik a játékost úgy, hogy közben a fejükben van a rendszer, az edzőval megbeszéltek, az adott közeg sőt akár az öltöző összetétele és sajátosságai egok, stílusok stb. Talán a pedagógiához és pszichológiához sem hátrány érteni kicsit.
Nekem most pl nagyon furcsa volt hogy Pinto milyen baráti közvetlen pacsibuli kapcsolatot alakított ki a kerettel, a munkában és nyilatkozatokban mégis milyen kimért és határozott, keveset de nagyon jól kommunikál. Ehhez mindössze 37 éves és ezelőtt "csak" egy Benficánál volt DoF és azért elég komoly teherrel kezdett minden téren.Már Alberto De Rossi is alá dolgozik meg Bruno Conti is, mindketten a fiatalok felkutatásával és a saját nevelések beépítésével foglalkoznak elvileg. Totti kéne még valami jó kis szerepbe, ha már ott a saját ügynöksége és az első ügyfele nem meglepően Volpato.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #166183 üzenetére
Én imádtam a buvácsi hevimetál focit
én is, ez underdog szerepben feküdt azért, busz ellen nem volt hatékony
sok minden változott, sok minden át lett merítve pep focijából, ahogy fordítva is, funfact hogy a kókler pepéknek volt a legtöbb beadásuk az egész bajnokságban, ez milyen már egy guardiola csapattól
sok lipcse meccset néztem amikor komolyan szóbakerült hogy jöhet, szerintem nagyon fasza lehetett volna itt, illett volna a rendszerbe, de nem volt az a világklasszis matéria akkor sem
Nem azt mondom, h ne nézegessen senki statisztikát, vagy adatokat ilyen olyan elemzésre, de azt a készítője ugyan úgy eltudja rontani mint egy megfigyelő.
a gond inkább akkor van szerintem ha csak az egyik oldalát nézzük, tehát csak száraz adatokból nem elég valakit megítélni, legalábbis az alapján amik ingyenesen elérhetők (kivéve a kapust talán)
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #166182 üzenetére
kóklerek a mai fociban is akadnak, arról is lehet vitatkozni hogy a laptopscoutolók mennyire jók vagy rosszak (azért van rájuk pozitív példa is), csak arról volt szó hogy topszinten a legtöbb klub már ezt követi és évekre visszamenőleg is pontosan tudnak mindenkiről mindent
attól még előfordul hogy a sportigazgató, az edző, a tulaj, a transfer committee nem ért egyet és teljesen mást akarnak
20 éve egy tavalyi eb után egy pénzes csapat úgy elvitte volna schicket mit a huzat, az azt követő 24 gólos szezonja után meg pláne
A nyomorult meg akarta segíteni élete klubját, más magyarázat nincs.
persze hogy ilyenek is vannak ott van pl. Antero Henrique aki azért került a psg-nél pozícióba mert aki elintézte a Neymar dealt az cserébe az kérte hogy őt tolják be oda, mert haverja, a vezetőedzőknek meg utána rendre meggyűlt a baja az együttműködéssel
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #166181 üzenetére
"olyan h 100% beválási arány nem létezik" mondjuk ilyen állításom nem is volt
Én imádtam a buvácsi hevimetál focit, még akkor is ha ez a labdabirtoklós poziciós eredményesebb, ezt rosszabb nézni (legalább is nekem)
Viszont keita passzolni nem tud normálisan, lövésiből hébe hóba beakad valami de inkább földkörüli pályára áll, beilleszkedős részére nem tudok mit mondani nem vagyok arrafelé járatos
Nem láttam wernert minden meccsen, de akkor nagyon nem azokat láttam amit te, "nem egyénieskedő" ennek pont az ellenkezőjét láttam tőle, ember előtte 16 on csapattárs jó helyzetben mellette, de ő inkább rálőtte. " jó passzai, kényszerítői voltak" hát itt feltenném a kérdést mi a jó passz mert nagyon nem láttam (de tény nem láttam sokk meccsét).
"emmi köze az xg-hez ami látom valamiért nagyon be van csípődve még mindig," igazából itt csak szimbólikának használom az xG-t a számmisztikára mert itt mindig repkednek meccs után az xG-k
Nem azt mondom, h ne nézegessen senki statisztikát, vagy adatokat ilyen olyan elemzésre, de azt a készítője ugyan úgy eltudja rontani mint egy megfigyelő.
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #166177 üzenetére
"ma már max a foci néző tömeg scoutol nagy rendezvényű EB/VB/BL esetén"
Ez így van, semmi köze a klubfocinak ahhoz hogy Kis Pista hogy nyomja a válogatottban más rendszerben pár meccsre összeálló kerettel stb stb.
Na de kérlek, magyarázd el nekem, hogy a "guru" Monchi miért hozta el NZonzit Rómába a Sevillából erősen túlárazva (~27M€ + több mint 3milliós fizetés) a VB siker után ahol 141 percet játszott ebből háromszor 1-10 perces időhúzó csereként.
A nyomorult meg akarta segíteni élete klubját, más magyarázat nincs.
Az igazolásai majd' 100%-a több sebből vérzik, pláne hogy összerúgta a port az Ajaxosokkal is, mert nem volt korrekt, papírozás minden előkészület után hagyta faképnél őket a Ziyech üzletben ezt maga az érintett fél mondta el, meg ugye jött Pastore inkább stb stb.
Nem csak hülyeséget csinált, de halvány fingja nincs az embernek semmi másról a Sevillán kívül, Sabatini vagy Petrachi hozzá képes scout zseni, pedig lehet fele annyit támaszkodnak a big datára. Egyszerűen Sabatini elröppent majd leült 3 meccsen a lelátóra egy -egy doboz cigivel és hozott egy Marquinhost fillérekből valami 5 milláért, meg aztán hozott egy Strootmant bőven 20 alatt, meg ugyanígy egy Nainggolant és Lamelát, meg Pjanicot 11ért, Benatiát is ekörül meg egy durván beváló Gervinhot valami 7-8 ért. De ő hozta Dzekot, Rüdigert, Momót, sőt Paredest kemény 6 millióért.
Nálam ő a koponya, nem a laptoposok.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #166178 üzenetére
olyan h 100% beválási arány nem létezik, keita sem azért lett flop mert szar játékos és benézték a számait, hanem mert egyáltalán nem tudott beilleszkedni ebbe a kulturális közegbe, nem bírja fizikailag a meccseket, és nem utolsó sorban még a buvácsi gégenpresszing gépezetbe igazolták 1 évvel korábban, aztán a buváccsal összebasztak, a csapat teljesen átalakult pozíciós játékra, de számszerűen még mindig presszig szörny, csak hát ez kurvakevés már ebbe a csapatba
ugyanakkor a rengeteg pofáraesős impulzus igazolások mára már megszűntek, olyan már nincs mint a 2002 VB-n szenegál, hogy megverték a franciákat továbbmentek a csoportból és azon a nyáron elvitték Henri Camarát, Salif Diaot, Dioufot, Papa Bouba Diopot, Aliou Cissét.... akkor volt az az érzés hogy a nagyközönséggel együtt a klubok is velük vették volna először észre ezeket a játékosokat
hát akkor neked nagyon ró receptoraid lehetnek hogy ennyire láttad hogy werner flop lesz, jelentkezz állásra igazi látnok vagy
szerintem nagyon nem ilyen volt a werner, és ehhez semmi statisztika nem kell, lipcsében túltöltött területeket szabad helyet nyitva a csapattársaknak, nem egyénieskedő, hatékonyan letámadott, okosan mozgott, jó passzai, kényszerítői voltak, visszalépett a kp-ra létszámfölényt kialakítva ahonnan hatékonyan buildupolt rengeteg kulcspasszt kiosztott, rúgta a gólokat, de már akkor látszott hogy az erényei köré épített rendszerbe kell beilleszteni, mert abban tud jól működni, de sosem lesz világklasszis, mert egyedül nem fogja megoldani a problémákat, és ezeknek semmi köze az xg-hez ami látom valamiért nagyon be van csípődve még mindig, nálunk attól még tökéletesen beválhatott volna
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #166177 üzenetére
Hát Werner legalább akkora fogás volt mint Lukaku, de biztos lesznek chelsea-nél szép számok amiket lehet lifegtetni, h tessék itt vannak.
Laptopos ürgénknél is értem én, h pontozza a játékosnál a mindent is még ha közbelépnek is stb. és hogy Keitánál is milyen csillivilli passzértékek voltak saját adatbázisban. De elmondom véleményem szerint hol itt a baj. Ki mondja meg a skálán (maradjunk hazai pályán, 1-10ig) mennyit is ér az a passz, de nem kell ennél leragadni átválthatod a passzt bármi másra. Ha pontozó nem érti adogathat ő mindeféle értéket is. Nem mindegy ütemre megy e, fogadónak le kell lassítani, sprintelni kell érte, 2 ember a nyakán van, pont úgy kapja lábra, h ellenfél nem éri el, ha átszevi egyből lemészárolják stb. stb. stb. Keita kb passzban és lövésben a leggyengébb meccseken. És itt nem az alibi 1-2 méteres vissza passzokra gondolok meg lövésben, de lemerném fogadni, h tudsz olyan számokat mutatni amik kihozzák, h amúgy abban milyen jó
Tehát mindegy, h scout vagy elemző, ha nem érti mit kell nézni nem lesz jó a végeredmény. Scoutnál könnyebb felelősségre vonni a tettest, elemzésnél nehezebb mert ott mindenki mutogathat másra, h "az b@szta el".Meg ugye azt is érteni kell, h a kiszemelt az adott játékszerkezetbe mennyire illene be, mert ok, h valaki kiscsapatban bitang jól kontrázik, de ha új csapata nem arra épít akkor sok jó nem sül ki belőle.
Wernernél kb lakást rátettem volna, h becsődöl a Chelsea-ben, pedig nem voltam tele xG-el és társaival és nagy mintám se volt Lipcse meccsekből, de lehetett látni azon a kevésen, h annyit tud, h futtatják belelő (nem néz fel, nem nézi a kapust, nem is gondolkozik csak belevág egyet a labdába)és ha jó passzban van bemegy, ha nem úgyis sok lehetősége van a meccseken.
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #166173 üzenetére
az csak a fórumnak szólt, nyilvánvaló hogy analitikát mindenki használja (még magyarok is), és legutóbb tukó beszélt róla egy sajttájon
de nagyon találó volt nemrég a Leeds sportigazgató nyilatkozata is amiben azt mondta hogy manapság ha nincs az "asztalán" részletes riport egy bármilyen u21-es csapat keretében szereplő játékosról, akkor ki kell rúgnia 1-2 embert, mert szarul végzik a dolgukat, ez is remekül jelzi hogy ma már elképesztően sok adat régről meg van mindenkinek
ma már max a foci néző tömeg scoutol nagy rendezvényű EB/VB/BL esetén biztos vagyok benne hogy idén a vb-n is tele lesz a fórum hogy miért nem igazoljuk le xy-t a mi játékosunk helyett
-
mephi666
nagyúr
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #166160 üzenetére
"vö, cselzinél kovid után elment ~350 millió(!!!!!) " ha jól rémlik pont te írtad, h tücsök mester nyilatkozta, h igazolásnál nézik az xG és sok mindent... hát valakinek keresztbe állt közben a szeme
Na majd most jön csak az Evolúció (Darwin)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #166164 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #166170 üzenetére
...ejj, a jó kis almabor
-
mephi666
nagyúr
válasz Richard! #166168 üzenetére
itt is lógott rajta rendesen a mez ...mondjuk kb mindenkin, mert teljesen más volt akkor a szabás
...miatta se kedvelem a madridot, mert sok játékost elvittek, majd "elrontottak" ...tőle örültem volna 10+ éve még egy visszatérésnek (ahogy Fowler is visszatért), de ez nem jött össze sajnos... számomra akkor is egyik örök kedvenc marad (még úgy is, hogy megfordult a végén a szarkáknál meg a unitednél is)
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #166166 üzenetére
"A" Owen helyett "B" Owen?
ui: én azért bízok a döntéshozókban, mert nem gyakran szoktak mellé nyúlni és általában kihozzák mindenkiből a legtöbbet nem kevés ez a lóvé, biztos megalapozott döntés alapján hoznak játékost, nem csak annyi, hogy "itt van egy Suarez2" ...durva, hogy szép lassan "dél-amerikai válogatott" leszünk
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #166161 üzenetére
ahogy nézem ez senkihez sem hasonlítható, mert a jelenlegi és közelmúltbeli állományról mind elmondható hogy alacsony, gyors, több poszton bevethető, vagyis ennek a csapatnak megvan a típusa fizikai felépítésre és képességekre
ehhez képest ez a gyerek nem illik ebbe a sormintába. inkább egy origi vagy ha úgy tetszik egy tescos haaland, nem is értem mit akarnak vele, a sziti sem, hogy minek nekünk meg nekik egy nem túl kombinatív nagydarab magas 9-es
utánanézve labda nélküli játékban (nem nagyon van neki ) tényleg hasonlít haalandhoz, letámadásban közepes, nem tud passzolni, nem tud labdát vezetni, az ügyetlensége miatt gyakran szélről kell indulnia hogy eredményes legyen, viszont a labdát védőkbe belevezetésekkel és szar passzokkal tökéletes liverpool fit lesz
sajnálom hogy kovid utáni pénzügyi apályban lecsúsztunk bowenről őt bírnám nagyon
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #166163 üzenetére
amúgy dzeko ha marad, az évi ~9,2 millióba fáj a csapatnak, hát annyit azért nem ér.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #166162 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #166160 üzenetére
hát nem tudom, ez a Darwin gyerek CF, Firmino-val jól váltogathatnák egymást, baloldalt meg Diaz-Jota a saját helyén... egyedül Salah pótlásán kell gondolkozni jobboldalt, mert neki ez az 1év is csoda, hogy marad középpályára meg ott lesz ez a Carvalho gyerek... szerintem jól fog kinézni egy ilyen leosztás (...csak Gallagher-t is húzzák már még be)
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #166157 üzenetére
és még mindig messze legjobb a beválási arány mint bárhol máshol, az elmúlt sok évből keita az egyetlen nagy flop, és mindenkit a laptopos csáveszek néznek ki
vö, cselzinél kovid után elment ~350 millió(!!!!!) csak támadókra, mindegyik kutyaütő, Mount lett a házi gólkirályuk a középpályáról, a mu egy instagram fiók, a sziti játszva upgradeli következő ablakban a soktízmilliós játékosát ha az nem jön be
-
Tibiajax
nagyúr
soha ne írd le Hollandiát!!!!!!
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #166154 üzenetére
"a flop az keita" pedig az elemzések magasan hozták rá a tutit, ha jól rémlik a laptopos csávesz könyörgött, h hozzák ide
-
cami][us
senior tag
válasz Napfénysüti #166155 üzenetére
Már főszponzor is? Összeillenek. Mindkettő csak viszi a pénzt.
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #166151 üzenetére
ha valakiért kell akkor leteszik, van dijkért, alissonért is letették a nagy lét, amikor volt miből
pl. wernert azért nem vették meg mert covid idején nem tudták megengedni az 50m-et sem, most új szponzori szerződések, jegybevételek, bl pénzek etc.. de az még mindig biztos hogy ők nem fognak nem létező pénzt költeni, meg lesznek eladások is
konaté is jó dealnek tűnik, tavasszal már egyre több lehetőséget is kapott
a flop az keita
[ Szerkesztve ]
-
cami][us
senior tag
[link] Pont a napokban néztem a videóit. Milinte bosszút állt?
Nyugodjék békében! -
BenHans
addikt
válasz venember83 #166144 üzenetére
Ún. sportközgazdász újságírói spekulációk amiket pár segélykiáltás triggerelt.
#166143 DeathAdder: Oké, én sem arra számítottam, hogy az olaj fog visszavenni, hanem arra hogy a BarReal meg esetleg pár angol csapat is kicsit reálisabban fog válogatni nem nyúl bele drágább bizonytalanba. Origit meg elengedik... Nekem mindegy, csak fura, a 'pool azért okosan szokott igazolni sajnos Ali meg Momo. Mi van Konatéval pl? még olcsó volt 40-ért kb, csak hát az arányok...
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #166143 üzenetére
Hát még a Real mennyit keresett, illetve szabadított fel jó pár játékos elengedésével, olyan 300-400 milliós összegekről van szó, és toronymagasan messze van a fizetési sapi, úgyhogy van lehetőség erősíteni érdemben.
omfgk
Itt a remek alkalom egy olajos sejtnek, hogy bevegye a Barca kapuját.[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #166139 üzenetére
Egész nap ezt nyomták, de hivatalos még nincs.
Én kíváncsi lennék rá, volt egy uru csatárunk ő nem muzsikált rosszul... kell a sorminta
-
addikt
válasz DeathAdder #166143 üzenetére
de ott nem tűnik gondnak a bárszá 1,5 milliárdos adóssága sem hogy sztárokat igazoljanak
Khm.
Azért most megfeneklett az a bárka.
Bérplafonról megy a sutyorgás. Megy a csiki-csuki a fizukkal.Meg ugye volt ott egy jelentéktelen összegecske is. Amit a kecske legelt le.
Dembelét is szélnek eresztik. Abból kijön majd Lewandowski fizetése.Most abból főznek amiből tudnak. Jönnek majd az ingyen igazolgatások és ha sikerül kitenni valakit a régi gárdából akkor az ő fizujukból lehet valakit szerezni. De sztár nem lesz a semmiből egy ideig.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Ringman
nagyúr
best pressing forward - statok alapján [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #166142 üzenetére
panyol klubokat nem ismerem, de ott nem tűnik gondnak a bárszá 1,5 milliárdos adóssága sem hogy sztárokat igazoljanak
a pool a bl döntővel is szerintem rengeteg pénzt keresett, meg nyilván számít hogy a manéra várnak ~40 milliót, meg a japóra is 10-15-öt
de szerintem az életben nem lesz next suárez ebből a gyerekből
-
BenHans
addikt
szép számok a'la opening bid
Legyen áldott aki összehozta nekünk a Tammy bizniszt.
Most nem azért, lehet akár bomba is a srác, de na azért hogy már most megy a next Suarez az kicsit erős nekem... Meg hogy Jota hozzá képest ingyé' volt akkor.Ha már itt tartunk, Tchouaméni is csillagászati összegért megy a Realba.
Nemrég még csapatok csődjéről és a covid gazdasági pusztításáról és annak okozataként az árak normalizálódásáról beszélgettek.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
who the fook is that guy?
szerk:
bastoni ügynöke ma azt mondta, hogy marad nálunk.
kapcsolódó:
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
It looks like Liverpool’s opening bid for Darwin Nunez is £67million up front + £17million in add-ons.
édes jó istenem....
-
venember83
nagyúr
válasz Ringman #166137 üzenetére
Persze, ez valószínűleg általános. A Bundesligában 18-28 körüli ponttal estek ki ketten idén, valami ilyesmi rémlik, a Hertha 33 ponttal játszott a bennmaradásért.
A létszámszűkítést amúgy azért is írtam, hogy férjen bele egy minibajnokság a végén a legjobb négy csapat között. Nyilván ez nem a legigazságosabb mód, ha figyelembe vesszük az addig összeszedett pontelőnyt, de valamit tenni kellene, hogy izgalmasabb és érdekesebb legyen a verseny.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #166136 üzenetére
igen, az baj, hogy a biztos bennmaradás után fosnak bele közép/alsóházi csapatok, de ez mindig is így volt, több/kevesebb ponttal, pl. a 18/19-es idényben a 11. és a 18. (kieső) hely között 6 pont különbség volt: [link]
a 35-36 pont az hagyján, itt a 21-25-28 pontos csapatokkal van elsősorban a baj.
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #166134 üzenetére
18 csapat elég lenne, 10-16. helyezett között nem annyira feltűnő a különbség, ált. a 19-20. csapat nagyon kutya, 17-18 az változó, 14-16 csapat az kevés szerintem.
-
Ringman
nagyúr
Ha minden jól megy jövőre spareggio scudetto lesz pontegyenloseg esetén
-
venember83
nagyúr
Már a német/osztrák futballnak is van egy Grealishe? [link]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #166130 üzenetére
az…
Barella nagy erősségünk.
——
na majd ma este a hollandok! -
hobizoli
nagyúr
....de legalább a románok megint kikaptak
[link]több drón kell ;P
-
perempe
veterán
Elég töketlen gólok, ha a védő pl. nem forogni akart volna, hanem beletenni magát a lövésbe...
* Brahms: 4. szimfónia *
-
sh4d0w
félisten
válasz Napfénysüti #166124 üzenetére
Fizetnem neki az odautat, felteve, hogy kiszall egy setara urruha nelkul, valamint viszi magaval a cimborait is erre a turara.
https://www.coreinfinity.tech
-
sh4d0w
félisten
Az angolok is kaptak egyet...
-
hobizoli
nagyúr
2:1
több drón kell ;P
-
Tibiajax
nagyúr
hjaaaaaj, szupersztár szoboszlaikám, ma sem
mutatsz túl sokat se nekem, se a világnak.. a piaci árad pedig csak megy, és megy fölfelé.. -
perempe
veterán
válasz Ringman #166108 üzenetére
én a Médiaklikken nézem, előtte próbálkoztam az m4sport.hu-n, az tényleg halott.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
mephi666
nagyúr
Na, ott van Viktor királyunk is szurkolni... beküldhetné a pacalképű haverját védeni... csak előtte töltsenek bele 2 kondér csülkös bablevest, hogy kitöltse teljesen a kaput
-
sh4d0w
félisten
Na, ez megint a felcsuti kiskocsoge volt...
-
mephi666
nagyúr
válasz Ringman #166104 üzenetére
Ja, de így is sokkal céltudatosabbak, mint az angolok... mi meg sajnos közel nem ugyanazt a szintet hozzuk, mint 72 órája... ebből ma jókora szerencsével is "csak" x-et látok...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz sh4d0w #166112 üzenetére
picit menj visszább, ma már téma volt, hogy világverőkké váltunk, mert ugye leszopattuk az angolokat, így ezen elindulva ijedtem csak meg kicsit most, hogy nehogy már ne érjen sokat az, hogy a többit is leverjük esetleg és mondjuk csont csoportelsőséget prognosztizálhatunk nyugodt szívvel..hisz iszonyatosan jók vagyunk
-
sh4d0w
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
a foci egy játék, melynek végén mindig Barella -powered by Inter- vág egy gólt
-
pohár
félisten
válasz Tibiajax #166109 üzenetére
hát... azt se tudom kik ezek az olasz csapatban (pár kivétellel)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
válasz sh4d0w #166106 üzenetére
jó, akkor úgy mondom, hogy a nagy csapatoknak tét nélküli nagyjából, a kicsik meg összeszedhetik a morzsát, ha tudják
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz dellfanboy #166102 üzenetére
felfújt barátságos meccsek, szóval semmi komoly
-
-
mephi666
nagyúr
Na, annyiból vízválasztó lesz ez a meccs, hogy első körben a meglepetés erejével győztünk... az lenne a legnagyobb bravúr, ha idegenből elhoznánk ma a 3 pontot...
166102: barátságos meccsek helyett lettek ilyen barátságtalan meccsek, amiken pl a magyar gyerekek kifütyülik a térdelő hatalmas angol válogatottat
[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
ez a uefa nemzetek ligaja az uj EB? vagy pontosan mi is ez?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
addikt
válasz omfgk #166100 üzenetére
Persze szépek ezek a 95+ pontos bajnokságok, de láthatjuk ,hogy ezeket Klopp is tudja...
Ha elhozták volna neki Lewandowski-t évekkel ezelőtt, akkor összejött volna a BL is.
De most jó lesz a szamár is (Haaland ).[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból