Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz cyberkind #167599 üzenetére
...vagy lesz belőle egy következő Werner?
ui: haha, lipcsénél tobzódnak a fiatalok... nálunk öltözik Milner apja lehetne ezeknek
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #167597 üzenetére
erre talán jók ezek a barátságos meccsek, hogy frissen érkezőként letudja most tét nélkül a balfaszkodást és formába kerülhet a pl indulására
ui: azért látszódik, hogy nincs még meg a 100% összhang... vannak elképzelései, de a társak nincsenek ráhangolva a gondolataira... kell még ide pár meccs
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #167595 üzenetére
ott a 2. hátha ennyi kellett csak neki, hogy magára találjon
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #167592 üzenetére
thx, sport1en volt kiírva, vártam, nem adták... így másikon megnéztem 0-1 után végig a gyönyörű 0-4-ünket
na Diaz ki is harcolt egy büntetőt Darwin beköszönt... kapus mondjuk rajta volt
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #167589 üzenetére
sajna az akkori minamino, hwang, szoboszlai, haaland salzburgi kvartettből, sikerült kifogni a legszarabbat
bár haszonnal adtuk el így is, és 2 hazai kupagyőzelemben kardinális szerepet játszott, de a PL, BL-re kevés volt
btw, jutubon a lipcse hivatalos csatornáján a meccs
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
válasz bagyulajuve #167582 üzenetére
Fogalmam sincs, meg hidegen is hagy - gondoltam azért jelzem, hogy ott sem volt minden tündérmese.
Ha érdekel az eset vége, nézz utána.https://www.coreinfinity.tech
-
sh4d0w
félisten
Ez a Dárdai akkora f.s, hogy na...
https://www.coreinfinity.tech
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #167588 üzenetére
jaja, Minimanó is így jött... ő sajnos nem bírta a tempót pedig a hozzáállásával nem volt semmi gond... (kár hogy a franciákhoz ment, Monaco meccset még tán soha nem is láttam végig)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Tibiajax #167576 üzenetére
Múlt szombaton egy emléktornán voltam Törökkoppányban és egy kis cigány csapat nyerte meg előttünk (hetesekel dőlt el).
Meglehetősen ügyesek és fürgék voltak de nem adtak könnyen a kaput, szidták is a fejem viccesen.
A csapat 2. helye mellé el is hoztam a torna kapusa díjat.Més que un club!
-
Soulfly842
addikt
Az arcod, amikor rájössz, hogy két nyugdíjazás előtti csatár is előrébbvaló, mint te! (Furcsa lesz az a Lewandowski-Aubameyang csatárkettős)
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #167579 üzenetére
Okkkééé, akkor fingers crossed, lyuk szorít hogy tényleg jöjjön.Ringman: Azért az Inter kerete még mindig erős, nektek nem most kell az alap kezdőt úgy erősíteni, hogy a kiszorulók a padról beállva ne húzzák le a szintet.
Az igaz, hogy Pinto remek munkát végez eddig, segít rajta Mou meg a tulajok hozzáállása és tettrekészsége, de a hulladékot olyan hatékonyan hasznosítja újra, hogy már bejelentkezett érte Gréta.
--------
A Dybala szerződés részletei Di Marziotól:4,2M€ alap fizu + bónuszok (egyesek szerint 6millióra rúg ezekkel), 3 éves szerződés, plusz opciós évek nélkül
4M€ ügynöki jutalék, amit féléves részletekben fizet a RomaBekerült egy 20M€-s kivásárlási záradék, amihez ragaszkodott az Inter és a Napoli esetében is, de a Rómának sikerült elérnie, hogy blokkolhatja ennek feloldását, ha hosszabbít a játékos és/vagy megadja a kérő által felajánlott fizetést.
Abban az esetben ha előbb lép le mint a szerződés lejárta, akkor a maradék ügynöki és egyéb díjat a Roma nem fizeti ki.Komoly milyen szerződés, végülis a csapat és a játékos is bevédve. Ha két év után távozik a Roma nullszaldóval jön ki belőle. Firnyákosak azért Pintoék is, ezt jó látni.
Abraham szerződése is ilyen, hogy az ügynöknek is érdeke lehet a maradás, mert úgy van fizetve és Tammy fizuja is emelkedik elvileg.mephi666: ezeket láttam
Roma - Milanon kinek szurkolsz majd?[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #167574 üzenetére
ebben a videóban búcsúztatták Gini-t és Graham Carter-t, aki 40 éven át volt a 'pool szertárosa
a barca elleni 4-0-ból is rendesen kivette a részét: 2 perc alatt 2 gólt lőtt másik 2-t meg Origi, aki milánóban folytatja... (uhh, ezt az összefoglalót akármikor újra tudom nézni ) ...ahogy berúgta az elsőt, fogta a labdát és hajtotta, hogy "menjünk, nyomjuk neki" ...aztán fejelte a másodikat
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #167577 üzenetére
hát remélem a pizsi nem ölte ki belőle
ritka mód fegyelmezett, dolgos, stabilitást biztosító középpályás, aki a válogatottban is fénylett, és nem mellékesen gólerős, főleg clutch pillanatokban, nyomás alatt rengeteget passzol, átlagon felüli pontosággal, kb soha nem sérült
oranjéban amikor kellett 10-es poszton ő volt a góllövő és a kiszolgáló egy személyben, nálunk inkább a cseleivel, a piruettjeivel és lefordulásaival nagyon fontos szegmense volt a sikeres labdatartásnak és híd a védelem és a támadók között
a pizsi nem becsüli és nem érdemli meg
ps. egy ismerősnek sokáig a mobil háttérképe volt a csábító mosolya, pedig nem is buzi
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #167577 üzenetére
kezdetek elég jól állni, a suning group kicsit lemaradni látszik. (mondjuk egy kanyi vasuk sincs a kasszában)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #167575 üzenetére
Hasonló jelenség a pályán a munkabírásával és a dinamizmusával, mint Radja volt, ő lehet az igazi box-to-box emberünk. Nem tudom mennyire lustult és öregedett el a PSG-nél , de ha a 'poolos formájának és szívének a kétharmadát hozza akkor igen, imádni fogom.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
válasz Napfénysüti #167567 üzenetére
Mou a Lazio elleni tükörsima 3-0-nál csendre intette a szurkolókat, pontosan ezért és mert szerinte nincs jó hatással az ollézás a saját csapat koncentrációjára sem.
--------
Gini Wijnaldum lehet a következő igazolás, a maradék két évet tölti nálunk a PSG-s szerződése alapján, de a kb. 10 millás fizu felét fizeti csak a Roma, aztán 20M€ körüli kötelező vétel és római szerződés simán a fél pénzen. Első év utáni vétel esetén elvileg csak 15M€.Veretout - Marseille (15M€) vonal is melegszik, de Conte is nézegeti arra az esetre ha Winks elmegy a Spursből. A helyére jöhet Frattesi, a befolyt pénzből kiigazítva az eddigi ajánlatot.
Védelembe érkezhet még erősítés, a fő célpont NDicka vagy Senesi, de olcsóbban Natan megoldható aki brazil tehetség, aztán lehet belőle kuka meg Marquinhos is.
A hírek szerint egy Abraham pótlékot akarnak még, ha Shomu marad, akkor kölcsönben vagy esetleg Belotti ingyen. Shomurodov néz ki inkább maradónak, Afena-Gyan viszont vagy visszavételi vagy továbbértékesítési bónusszal mehet elvileg a Crystal Palace-ba tizenpár milláért.
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
válasz bagyulajuve #167572 üzenetére
Rosszul emlékeztem, a Fio és a YB elleniek voltak gyanúsak: [link]
-
bagyulajuve
addikt
válasz sh4d0w #167568 üzenetére
és milyen jellegű volt a gyanú? én már nem emlékszem rá, csak hogy sok gólosak voltak a meccsek és mindnek szopás lett a vége
meg, hogy kinn voltunk BL meccseken és Édesapám olasz kollégája/barátja nagy Fior drukker (születése óta bérletes, szívat is rendesen a Juve drukkerságom miatt ) és a szálláshelyén találkoztunk vele Pesten, ami tele volt firenzei ultrával, én meg cimbim Lokis cuccban néztünk ki a fejünkből, hogy ebből most baj lesz
amúgy Szimával fociztam is együtt, meg támogatta a mi kispályás csapatunkat is - az rémlik, hogy politikailag semleges volt
mondjuk, most hogy kicsit megerőltetem az agyam, talán valami 11%-os részesedés az önkormányzatnak is jutott
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
sh4d0w
félisten
válasz bagyulajuve #167551 üzenetére
Ha kellett, ha nem, mégis volt, ha máshogy nem, önkormányzaton keresztül.
A bunda gyanú meg az olaszok elleni hazai meccsen merült fel.
-
mephi666
nagyúr
válasz Napfénysüti #167565 üzenetére
alapvető dolog, hogy sportban (is) mindig meg kell adni a tiszteletet és nem szabad senkit lebecsülni... Kokó is anno lebecsülte az ellenfelét, ott majomkodott, majd kapott akkorát, hogy majdnem kiszédült a ringből
-
mephi666
nagyúr
válasz Napfénysüti #167562 üzenetére
...a sheriff meg tm szerint alig 13 milla... margit pedig 840 fölött... mégis győztek 2-1re 65szörös a különbség, nem csak duplája
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz DeathAdder #167561 üzenetére
Fene tudja csak hallottam többször hogy kb a duplája a Fradi értéke, utána nem néztem.
Més que un club!
-
DeathAdder
veterán
válasz Napfénysüti #167558 üzenetére
ez a kétszer értékesebb dolog a komplett keretértékre becsült transfermaktból jön, vagy honnan?
így azért nehéz összevetni csapatokat, főleg két periférián levő közép-európait, mert elsősorban pillanatnyi forma, sajtóhírek, nemzetiségek alapján lőnek be értékeket
egyrészt lehet a kezdő 11 semmivel nem volt jobb, másrészt lehet a slovan ötöd akkora fizetések oszt még a legjobb játékosainak is (fogalmam nincs), olyan lehetőséggel meg azért már valóban illene sokkal jobbnak lenni a ferencnek
-
Napfénysüti
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #167558 üzenetére
Láttátok? Megnéztétek a meccset? Érdekes.
-
pohár
félisten
válasz Richard! #167556 üzenetére
főleg a "Where are you bitches" molinó után a magasan képzett kubatov-hadsereg után
inkább azt mondjátok meg, hogy melyik külföldi, angol nyelvű csatornára fizessek elő, hogy láthassak olasz/spanyol/angol/német bajnokit/BL és NFL-t, mert az kurvaélet, hogy a Digi kinyírása után a nem vagyok hajlandó nézni a többi retek csatornát, ahol ezek fognak most menni (Sport1-2 kivétel ofc)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Richard!
addikt
Annyira nem izgat a dolog és nem is nagyon érdekel, viszont látok és nézek. Szóval szembejöttek olyan cikkek és kommentek, ami alapján azt gondolná az ember, hogy egy kicsit nagy volt a mellény a migránscsapat részéről...
Nemde?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Redneck
nagyúr
A kommenteket, és az eredményt látva, örülök hogy nem láttam tegnap ezt a fos produkciót a Fraditól...
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #167549 üzenetére
legjobbakkal is előfordul látod: nem jó neki ott a cselszkiben... jöjjön csak a 'poolba olcsóért
-
perempe
veterán
Klubranglista országok szerint; a mai kazah csapat miatt kerestem rá.
Érdemes megnézni, hogy hány 1400/1500 pont feletti csapattal rendelkeznek az országok.* Brahms: 4. szimfónia *
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #167538 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
@mephi666
-
Datsyuk
aktív tag
válasz venember83 #167538 üzenetére
Az ügynöke kereste fel a BvB-t. De túl magas a fizetési igénye és a rendszerbe se nagyon passzolna bele.Így nem hiszem, hogy jönni fog. A BvB még kivár, hogy mi lesz Hallernél a diagnózis(meddig fog hiányozni) és az alapján döntenek.
-
atee_13
őstag
Ez a f@sztarisznya tényleg kinyögött egy ilyet?
"Kubatov: “A csapatunk alkalmas arra, hogy elkapja a Manchester Cityt is”"
-
Egon
nagyúr
válasz mephi666 #167540 üzenetére
Hát jah, a nagy szigor eredménye valahogy nem látszik, sem a játék képén, sem az eredményeken.
Jó lenne ha lennének olyan szintű magyar játékosok tömegesen, hogy ne kelljen ilyen középszerű légiósokat ide hozni: egy légiós sosem fogja megérteni, hogy mit jelent egy magyar-szlovák vagy éppen egy magyar-román párharc. Semmi plusz extra motivációt nem véltem felfedezni a sok külföldinél."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
mephi666
nagyúr
...pedig mindenki úgy fogadta, hogy itt aztán lesz regula: mehetnek a játékosok szibériai edzőtáborba... aztán mi van? micimackó sétálgat a pálya mellett
#167539: igazat megvallva én a végén 1-3-ra számítottam a játékképet nézve... valahogy éreztem, hogy "na megvan a vezetés, most fogják jól eldobni" ...a 2. gólt Benzema szépen odatette a pipába...
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz bandus #167537 üzenetére
Sima kettős vereség és kizúgás lesz ebből (ami nem kis szégyen lesz).
Ez a "szánalmas" Slovan 10 perc alatt tempót tudott váltani, amikor hátrányba kerültek, és rúgott 2 gólt (plusz már az első félidőben vezethettek volna). Mondjuk az is igaz, hogy elég nagy mák (és egyben klasszis teljesítmény) volt a 2. gól, szerintem azt 10-ből 8-szor nem tudja így elrúgni a gólszerző (no meg ott volt a Fradi kapufája a végén), szóval a meccs képét tekintve az iksz sokkal reálisabb lett volna - ugyanakkor a focit gólra játsszák, és a Slovan nyert sajnos.
A Fradi meg előadott egy elképzelés nélküli, szánalmas lötyögést, a meccs legnagyobb részében. Plusz a bíráskodás is nekünk kedvező volt. Óriási változás kellene, szurkolói ellenszélben, ki tudja milyen bírói felfogás mellett. Csoda kellene a továbbjutáshoz.[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #167511 üzenetére
Nincs kizárva, hogy beugrik segíteni picit, amíg a csapat komoly nyári igazolását hererákkal kezelik.
-
bandus
veterán
válasz paatrick #167535 üzenetére
+1
ugy mentem ki ma a meccsre, hogy 3-1, 4-1-re szamitottam, de a helyzetkihasznalas, a meddo mezonyfoleny fogadott csak.. szerintem igy is tovabbjut a fradi, ez a slovan egy szanalmas, semmirekello csapat, de sokkal jobb lett volna megy itthoni magabiztos teljesitmeny utan menni pozsonyba.
meccs utani pialaskor a thorgelle, buzsaky, juhasz trio ult mellettunk az asztalnal, ezen a fradin meg ok is tudtak volna segiteni
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
paatrick
őstag
válasz Pkc83 #167525 üzenetére
Senkinek semmi baja nem lenne hogy nincs magyar játékos ha a politika nem lenne összefolyva a klubokkal és piaci alapon működnének.
Így viszont szerintem teljesen jogos a felháborodás mert egy olyan helyre megy a sok pénz amin egy az egyben átfolyik érdemi látszat nélkül. És amíg ez a helyzet addig mindig ide fogunk visszatérni.
Amúgy anno a Debrecen egy kis fos 9 ezres stadionból (mondjuk stadionnak ne is nevezzük ) ért be a BL-be (2009) amiben átlag voltak vagy 2 ezren, következő évben meg EL-be jutottak. A kezdőben meg volt 2-3 idegenlégiós. Akkor még sehol nem volt csilliárdos támogatás mégis megcsinálták.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Egon
nagyúr
Borzasztó gyenge ez a Fradi, már az előző párharcban is ez volt. Csoda kellene idegenben.
Szerintem kirúgják Csercseszovot, ha most kiesnek, és nem is indokolatlanul."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
sh4d0w
félisten
válasz forceberg #167528 üzenetére
Az igazán siralmas nem a teljesítményük, hanem az, hogy olcsóbbak sokszor, mint a velük azonos minőséget képviselő magyarok. Amint egy magyar klubvezető meghallja, hogy a Vidi, vagy a Fradi meg akar venni egy magyar játékost, azonnal 2x a szorzó.
Ott volt nálunk Szendrei: a csávó pont oda való, ahová most ment (mb2), de 600e eurót fizettünk érte a Kispestnek, hogy aztán balfaszságai okán csak padozzon, majd eladjuk az MTK-nak - nyilván kevesebbért.
-
veterán
válasz sh4d0w #167526 üzenetére
+ Pkc83
Nincs nála jobb, azért van még itt, mert sokat balfaxkodik. Viszont mégis ő az, akiben benne van akár jobb csapatok ellen is, hogy összejön valami.
Az van, hogy főleg a focira szabott adózás miatt, jó ide pénzért jönni ezeknek a nem túl veretes légiósoknak.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
perempe
veterán
Nem a 13-ason ment el a meccs? Róla adták be a labdát az első gól előtt,
a második gólnál ő adhatta el a labdát a középpályán (?).[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
sh4d0w
félisten
válasz forceberg #167524 üzenetére
Szvsz Tokmac a múltkor is szar volt, nem nagyon értem, miért állandó kezdő.
A többi: szvsz ugyanaz zajlik most, mint amin a Vidi is keresztül ment. Voltak sikerek nemzetközileg is, de egy bizonyos szint elérésekor váltani kell a vezetőségben, hogy lehessen tovább fejlődni, különben visszapattanás lesz.
Azon sem lepődök majd meg, ha magyar lesz a következő edző és visszaestek. Meggyőződésem, hogy Szabics kinevezése a felcsúti csüngőhasú zsebramszesz ötlete volt, mondván a magyar edző is van olyan jó, mint a külföldi - noha 1000x bebizonyosodott, hogy ez fasság.https://www.coreinfinity.tech
-
Pkc83
őstag
válasz forceberg #167524 üzenetére
Tokmac a legnagyobb fos az egész csapatban. Jó ha egy meccsen van két jó megmozdulása. A lövése szép volt az első félidőben illetve a beadása de ezen kívül a szokásos balfaszkodás. Nincs ez a csapat még összerakva az tisztán látszik. A Tobol ellen kijött a lépés de azon kívül az orosz vezetése alatt én még igazán jól játszani nem láttam a Fradit.
Ezt a siránkozást napok óta a sok légiós miatt nem nagyon értem. Az a pár tényleg jó Magyar játékos még a Fradi számára is elérhetetlen anyagilag, a fiatalokkal meg egyenlőre még bajnokságot sem lehetne nyerni nemhogy bejutni valamelyik csoportkörbe.
-
veterán
válasz sh4d0w #167521 üzenetére
Én úgy ahogy követem, a csapat semmit sem fejlődött az elmúlt években, még mindig a sokat szidott Tokmac a legjobb ember. Uzuni volt még, de ugye eladták. Korábban írtam már, hogy Hajnal manageri teljesítménye eléggé lefelé esik. (ugye nem látunk bele, lehet, hogy az ő keze is meg van kötve)
(#167523) paatrick : így semmit sem ér a teltház, a zsoldosok azt sem tudják minek mennek ki egyáltalán a szurkolók. Az 5 szlovák ott legalább tudta miről van szó ma... Persze, még nincs lefutva, simán lehet fordítani.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
paatrick
őstag
Már megint ott tartunk hogy egy fele annyit érő csapat simán pariban van a magyar bajnokkal. Jól mutatja a magyar bajnokság színvonalát
Amúgy jól látom hogy elverjük a milliárdokat támogatásra és a kapuson kívül nincs is magyar a csapatban?
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
mephi666
nagyúr
Mondom, hogy a 11es játékos Benzema... és 80. perc után beindul szokás szerint...
-
Pkc83
őstag
válasz Napfénysüti #167513 üzenetére
Ja a ku.va .........
Már vezetnek is. -
Napfénysüti
nagyúr
Ijj, meg kell hagyni ezt szépen betekerte.
Més que un club!
-
addikt
Na baxxa meg.
Go Gunners!
-
Pkc83
őstag
Na végre.
Jöhet a következő. -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #167500 üzenetére
egyem a szívét..a németeknél is kipróbálja magát kicsit?..
-
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #167508 üzenetére
...van azért adok-kapok rendesen és a tempó sem rossz... kapusok meg jól védenek eddig
-
LyonnaisFan1
őstag
Hat ez elegge 1 gol vagy ide, vagy oda merkozes.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ringman
nagyúr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
Benzema a szlovákoknál játszik 11es számmal?
-
pohár
félisten
válasz sh4d0w #167496 üzenetére
igen, majd Entutu Bukaka, meg a többi, itthoni nevelésű magyar kölyök (akikkel tömve van ugye a Fradi, ugye? ) majd jól megfizet nekik
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...