Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Gigamákos csapat? Mint pl. idén a Liverpool?
Pontosan erre gondoltam Hiába nagyon jó a csapat, az ilyen teljesítményhez, amilyet (legalábbis eddig a periódusig) nem látott még topbajokság valóban rengeteg szerencse is kell. És hát az összes meccset láttam, bizony sokszor röfögött.
Jöhetnék azzal a közhellyel, hogy jó csapatnak van szerencséje, ami természetesen igaz is, de itt most idén tényleg szinte mindenből a lehető legjobban jöttek ki
Ezt a pontszámot vélhetően semmilyen liverpool meg topcsapat nem fogja tudni megismételni, mert ilyen kb. a FIFA-ban sincs még arra a tavalyelőtti korábban sosem látott embertelennek hitt szitire is 4 pontot rávernek jelenleg.Szerintem matematikailag sem sok esélye van, hogy a szezon 70%-ánál két csapat álljon 25 ponttal mindenki előtt.
Valóban nem, de tavaly azért eléggé adta volna, csak most a 3. helyezettnek 10 ponttal kevesebbje van mint tavaly
Az a 25 pont előny azért is ilyen rengeteg, mert a másodiknak 2-es pontátlaga van, a harmadiknak már csak 1,82. Nos, szebb időkben egy 2es pontátlag a 4. helyhez volt elég[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #131595 üzenetére
Digis összefoglalóban azt mondták, hogy megnézte a VAR is, és úgy is helyesnek ítélték a sárgát Fred-nek színészkedésért. Ez egy rohadt nagy vicc. Tiszta 11-es volt. Bezzeg akik valóban minden kis lepkefing érintkezésre dobálják magukat, azokat nem büntetik. Röhej.
(#131594) DeathAdder: Gigamákos csapat? Mint pl. idén a Liverpool? Rohadt jó a Pool ebben a szezonban (talán Európa, vagy a Világ legjobbja is), de 10-15 pontot simán úgy szereztek meg, hogy azt "normális" esetben nem kellett volna.
Gondolom, Viszlát sem egy ilyen idényre gondolt, amikor március közepén bajnokot avatnak. Szerintem matematikailag sem sok esélye van, hogy a szezon 70%-ánál két csapat álljon 25 ponttal mindenki előtt. De Te vagy a nagy számguru. Matekozd ki, légyszi.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Viszlát
addikt
Meg? Akkor szkuzi, vedd úgy, hogy megerősítettem az elkötelezettségemet a témában.
Arról mondtak amúgy bármit, hogyhogy még csak meg sem nézték a VAR szobában a Fred elleni szabálytalanságot (amiért tizit kellett volna kapnunk)?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
DeathAdder
veterán
-
Ringman
nagyúr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #131590 üzenetére
teljesen mindegy...
-
LyonnaisFan1
őstag
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Viszlát
addikt
Ha a tegnapi mentalitást és teljesítményt tudnák hozni 80%-on konzisztensen, a Liverpool tökeit szorongatnánk a bajnoki címért. Élmény volt nézni, pedig voltak időszakok, amikor kegyetlenül beszorított minket a City, de látszott a szervezettség, az akarás.
Fekete Lyuk gólja minden kameraállásból: [link]. Ha azon múlik, én kitartóan fogom szidni, csak termelje a gólokat.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
drachoHUN
senior tag
válasz Ringman #131570 üzenetére
Ezt a zártkapus meccseknek nincs értelme dolgot nem értem. Sokkal többen követik képernyők előtt a meccset, mint a stadionokban amúgy is. Persze a hangulat nem ugyanaz, de a tét nem változik. Ami sokkal komolyabb probléma az a pénzügyi veszteség a kluboknak, a jegybevételek hiánya. Nem beszélve itt a bérletesekről, őket valahogy kártalanítani kéne, főleg ha nagyon elhúzódik a dolog (el fog).
Aminek én nem látom értelmét az az, hogy nem folytatják. A játékosok fizetését akkor is utalni kell, ha nincs meccs. Jegybevétel akkor sem lesz, viszont legalább lenne egy végeredmény.
De ez nem csak olasz probléma lesz, rövidesen a többi bajnokságban is ez várható.Forza JUVE!!!
-
dracox
addikt
válasz LendvaiFeri1 #131584 üzenetére
Pláne, hogy a halott CKM-et kezdette ZZ miközben már egy ideje nem úgy működik az a gépezet ahogy kellene.
Az meg hab a tortán, hogy a rossz sorozat megszakításában a Madrid segítette a Betist. (nem először fordul elő ez más csapatokkal szemben)
(#131581) NyxNyxNyx: Csöbörből vödörbe? -
Peterhappy
őstag
Zárt kapuk mögött rendezik meg a szombati Ruhr-vidéki derbit, a Borussia Dortmund–Schalke mérkőzést a koronavírus miatt
-
Redneck
nagyúr
Szépen megégett tegnap a Real Madrid. Ha a Barca most nem kap észbe, magukra vessenek...
Az utóbbi időben mindkét csapat meccsei nézhetetlenek szerintem. Komolyan mondom, szívesebben nézek bundást és angol2-t is.Szerk:
Megint dolgoztam, csak most nézem az összefoglalókat. Dybala szépet pöccintett.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz hhenry #131574 üzenetére
Ritka nagy bohóc a pali. Alibi végig, Mariano ISMÉT többet tett hozzá ~25 perc alatt, mint ez a pancser 95 perc alatt.
Amíg Vászkez és társai vannak a pályán, a forintot nem érő beadásaikkal, addig nem kell nagy dolgokra számítani. Végül is, csak 7 meccs óta volt nyeretlen a Betis.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
venember83
nagyúr
Amúgy minél több meccset játszanak le, akár zárt kapuk mögött is, annál reálisabb lehet a bajnokság végeredménye.
Különben a Juventusnak most tavasszal kellene otthon játszania az Atalantával, a Lazióval és a Romával, most volt ugye az Inter elleni meccs, míg az őszi fordulóban idegenben voltak nézők a komoly ellenfelek elleni meccseken, szóval ez már igazságos sehogy nem lesz, ha le is játsszák a meccseket zárt kapuk mögött.
Én csak azt remélem, hogy hoznak egy döntést tények és kockázatok alapján, és akkor azt megfelelően alkalmazzák, ÉS kitartanak mellette. Nem ugrálnak a döntéshozók két álláspont között össze-vissza tologatva a felelősséget, és nem vállalva gerincesen, hogy ezt tesszük, mindenki fogadja el és kész. Vicc, hogy meccsek előtt pár órával egyszer lefújják a fordulót, aztán mégis megrendezik stb. Nem tudom elképzelni, hogy ez bárkinek jó.
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz Greentea #131579 üzenetére
Én a 15 évvel ezelőtti Cr-t leklónoznám minden hibájával együtt a Madridnak aztán megint meglenne oldva ennek a töketlen bandának a góllövés évekre, de az is hihetetlen, hogy a Bale is mekkora egy hulladékká vált. (Felmarkolja a nagy lóvét most már a semmiért aztán éli világát) igen Perez szépen elb*szta a hosszabbítását.
[ Szerkesztve ]
-
Greentea
senior tag
válasz hhenry #131574 üzenetére
Nem (csak) Benzin mult ez...Ez a kutyaütő szertáros Vazquez mi a ... csinált 90 perc alatt? Egy beadása ha jó volt.. Hihetetlen, h hogy lehet ilyen a kezdőben és pláne 90 percig végig a pályán..
De amugy btw az egész csapat sajnos bűn rosszul játszott. Taktika 0. -Az meg Zidane sara. Ezek a Marcelo, Carvajal (most Militao) beadások és fejpárbajok már sajna semmi újat nem tudnak hozni.Csapatot kéne építeni, nem pedig a régi kiégett arcokkal nyomni a régi taktikát, ami CR-el működött..
[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
Benzema szépen elajándékozta ezt a meccset
-
MdewC
nagyúr
Szép volt!
Nagyon kellett ez a meccs! Hetek óta vártam ezt a rangadót!praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
bagyulajuve
addikt
végre egy jó játék
Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
Fogalmam sincs nekem sem. Mondanám, hogy kíváncsian várom, mik lesznek a fejlemények, de ez már túlságosan politika, és rendkívül undorító. Ez a bajnokság amúgy sem ér igazán sokat így, nagyon nagy kár érte, mert qrva érdekes versenyfutás három csapattal. Legjobb lenne talán nem kiosztani. De a BL-/EL-helyek kérdését azért mindenképpen rendezni kell valahogy, ami a liga felelősségi körébe tartozik, bár lassan kénytelen vagyok azt hinni, hogy a liga és az ország vezetői nem mernek semmiért sem felelősséget vállalni, semmilyen következetes döntést nem képesek meghozni.
Szegény De Sciglio vajon a meccs után megtalálja a jobb lábát a parkolóban? Mert hogy kirepült a stadionból, az tuti...
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #131569 üzenetére
nem tudom egyébként ilyenkor mi a forgatókönyv, zárt kapus meccseknek nincs semmi értelme szerintem, valakinek meg csak kell indulni jövőre az EL/BL-ben.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #131566 üzenetére
nem úgy néz ki
így átvettétek a vezetést a tabellán, szóval le lehet fújni a bajnokságot a 26. forduló után.
-
mephi666
nagyúr
Dybala balja szépen összerakta ezt a gólt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
venember83
nagyúr
Ezt szedd ki, Handa!
Most már lehet visszahúzódni, hadd egyenlítsen ki az Inter.
-
Ringman
nagyúr
nézd a jó oldalát: a zártkapus nb1-meccsek ugyanazzal a hangulattal rendelkeznek majd, mint a mostaniak.
-
vond
MODERÁTOR
Odakapcsoltam a Juve-Interre a Darts szünetében, és tökre azt hittem, hogy egy csatornával túlmentem, és NBI-et közvetítenek az M4-en.
Ja, gálázott a Hali is Soroksáron, 1-4. Csak az utolsó pillanatban kaptunk egy gólt. Szárnyal a Mátyus csapat. Csak így tovább. A köcsög felsőházi csapatok meg már fordulók óta állandóan kiszopnak a tökutolsóktól. Mintha direkt csinálnák, komolyan. Nem baj, így is csont nélkül bent fogunk maradni.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #131561 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #131560 üzenetére
bazz, azért jöttem hogy ellőjjem ezt a poént
-
venember83
nagyúr
A koronavírus miatt az Emptyhadban rendezik a Derby d'Italiát. Szerencsére a manchesteri derbit ma nem itt rendezték, így a gyep jó állapotban van.
-
Enzolord
addikt
Ne is mondd! Folyamatosan elkapcsoltam, mert már nem bírtam idegekkel! Erre a nejem berontott, hogy nem nézem a meccset? Én meg majdnem bepüréztem!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
venember83
nagyúr
válasz forceberg #131554 üzenetére
A jobb csapat nyert olyan értelemben, hogy De Gea nem bakizott két ilyet, nem volt ennyire gyenge láncszem. De a gála azért nagyon komoly túlzás, még ha Ole olyasmit is ért el, amit nem sikerült senkinek Ferguson óta, ezért biztos, hogy nagy örömként élik meg a győzelmet a csapattagok és a szurkolók.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz hhenry #131556 üzenetére
nem mondom, hogy nem, viszont ennek ellenére is megérdemelten nyert a united
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
ederson milyen szép gólpasszt adott a végén bíztam ma nagyon a united-ben
chelsea meccset nem nézte ma senki? lampardék szépet gáláztak
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz venember83 #131552 üzenetére
Á, a hírekben ezek a meccsek szoktak úgy megjelenni, hogy oktatva nyert a pályán jobb csapat!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
vond
MODERÁTOR
Nem tudom, mi történt, de újra van szív és lélek. Ezazzzz!
Jó régen ugráltam és ordibáltam így meccs alatt és után. De csak megvan. Háromszor vertük a Szitit ebben a szezonban.
McTomi gólja zseniális volt itt a végén. És ahogy robbant az Old Trafford.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Ezaz, 2-0.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
veterán
TRÉderson...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Citroware #131541 üzenetére
végre valakitől megkapja a tiszteletet az a kupa. inkább vegyél példát róla...
Tibinek szeretettel: Gnabry figyelt, amikor az arsenal meglőtte a norwich ellen az egyérintőzős gólt. jó, ez nem annyira szép, de azért nem rossz
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
vond
MODERÁTOR
Ejjj, hogy megfirkálta Bruno és Marszi a Szitit.
-
bagyulajuve
addikt
most kapcsoltam oda a Milan-Genoa meccsre, de így szurkolók nélkül semmi értelme az egésznek
Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #131544 üzenetére
egyik percben ezt mondják a másikban meg amazt
Resistencia eterna
-
Peterhappy
őstag
válasz venember83 #131544 üzenetére
Igen, 75 perccel később ugyan, de megrendezik.
Az a zárt kapus Juve-Inter azért elég rosszul hangzik.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
Parma spal meccs nem kezdődött el.
-
drachoHUN
senior tag
válasz Tibiajax #131538 üzenetére
Ha le is zárják, mondjuk Lombardiát, a csapatok szerintem akkor is utazhatnak zárt ajtós meccsekre. Ugyanígy igaz lesz ez az európai kupában érdekelt csapatokra. Bár, hogy a hazai meccseket hol fogják lejátszani az már kezd kérdésessé válni.
Viszont ha tovább súlyosbodik a helyzet, akkor semmit se lehet kizárni.
Forza JUVE!!!
-
Tibiajax
nagyúr
akkor.. mégse lesz ma juve-inter?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Ringman #131529 üzenetére
A baj nem kicsi már ott. A játékosok szövetsége is a SA megállítását követelik, és Balotelli is szavát emelte. És őt is követni fogja nem egy sztár rövidesen.
Több, mint 200 elhunyt az olaszoknál. Rosszabbodik a helyzetAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #131535 üzenetére
Mondjuk nálunk alapból ki van dőlve a fél csapat általában. Szerintem Ndombelén kívül futnak eleget, csak nem tudják hova és miért.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DeathAdder
veterán
válasz NyxNyxNyx #131526 üzenetére
Mou a mu utolsó heteiben is még kísérletezett felállásokkal, és nagyon gyenge kondiban voltak (akkor jöt Ole és egy hónap alatt a fél csapat kidőlt mert nem bírták a terhelést), legkevesebbet futottak az egész bajnokságban, de abban általában mindig jó volt, hogy a reaktív focijában jól védekeztek, és itt az emberek is adottak lennének, ehhez képest ez olyan semmi, a csapat túl hosszú, túl széles, nem bírják el ha nyomás van a labdáson, nem tudnak presszingelni, zabálják a transitionöket, gyakorlatilag mindent rosszul csinálnak.
Ndombele, locelso együtt valami egészen baszó középpálya lehetne, mindkét játékos nagyon egyedi.
Kíváncsi vagyok a mindig erős második szezonja hogy sikerül[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Citroware #131533 üzenetére
Szerintem a világ egyik legtehetségesebb játékosa. Olyanokat tud, amiket nagyon kevesen. De a PL-ben egy félidőt nem tud lenyomni nagy intenzitással. 20 perc után már kocog. Nagyon nem jó a hozzáállása, pedig top5 játékos lehetne belőle. Ez alapján a Pool-ban még ennyit sem játszana.
Lo Celso viszont hatalmas fogás volt. De még mindig nem tudok rámutatni, hogy miért vagyunk ilyen rosszak 1 éven keresztül folyamatosan. Miért felejtett el mindenki játszani?
Lehetett ezt látni a Barcelonánál is meg a Realnál is hogy a játékosok miután mindent megnyernek elveszítik a motivációjukat. Szerintem itt is ez történhetett. Audi kupa megnyerése után már nem tudtak felpörögni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz NyxNyxNyx #131526 üzenetére
Mai meccs utáni interjúban nagyon kipécézte Ndombelét és a világ összes hibáját rákente (természetesen amellett hogy a legjobbak hiányoznak).
Mennyire igazságos az? Mi a baj vele? Nem látok mostanában Spurs meccseket de én őt kiváló tehetségnek tartom és a Liverpoolban baszó lenne.
-
hhenry
őstag
Akit esetleg érdekelne:[PH Foci] (Mindenki jöjjön)
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
villamos
őstag
válasz LyonnaisFan1 #131525 üzenetére
Pedig most mennek becsülettel, próbálkoznak, a kapuig szépen el is jutnak több ízben, csak az a fánya befejezés, az nem megy. Igaz hogy kiegyenlítettek, de büntetőből.
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Ringman
nagyúr
válasz Peterhappy #131522 üzenetére
goffin nélkül szerintem mi voltunk az esélyesebbek (atp helyezések alapján is), egyedül a párosukkal voltak előrébb (ők idén pariban voltak az atp cup-on a nadal/busta párossal), ha tegnap mind2 meccset hoztuk volna, akkor a párost el is lehetett volna dobni.
a tegnapi meccset nem láttam, de marci ma is nagyon görcsös volt, a párosban is sok breaklabdát kihagytak a srácok.attól én is tartottam, hogy sok lesz a 3 meccs 2 nap alatt.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #131524 üzenetére
Én még bőven bízok Mou-ban. Pochettino-val szarabb volt az utolsó fél évben a csapat, mint most. Mou legalább kísérletezik különböző felállásokkal. Jövőre kíváncsi leszek változik-e valami.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz villamos #131523 üzenetére
Ezzel a 100 éves zete tovább ment a kiesés felé, és úgy fognak kizúgni, mint ahogy anno mi. Nekünk is az évfordulón "sikerült" a bravúr.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
-
villamos
őstag
100 éves a ZTE. Ezt a jeles évforulót az FTC is megünnepelte, mégpedig egy góllal.
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
NyxNyxNyx
addikt
Én is PSG drukker leszek holnaptól...
-
Ringman
nagyúr
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #131516 üzenetére
Igen, de látjuk mennyire foglalkoznak vele, még az uefa is
szigorúbbakarom mondani adja némi látszatát annak, hogy vizsgálódikTöbb klub megúszta már az ffp dolgot azzal, hogy nem indult nemzetközi hadszíntéren, ha jól tudom a Milan kapcsán is azért merült fel, hogy lemondanának az EL indulás jogáról
-
Enzolord
addikt
válasz Ringman #131515 üzenetére
Terveztük, hogy kimegyünk, de inkább a Fórumban költöttük el a jegyek árát!!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #131512 üzenetére
Tudtommal a PL-ben is érvényes az FFP, mivel az angol liga is elfogadta azt.
-
Enzolord
addikt
válasz Ringman #131513 üzenetére
Nem ezt adja a Duna World? Legalábbis délben meg adta
-
Ringman
nagyúr
vicc hogy felcsút-vidi és női kosárlabda kupadöntőt közvetít a köztévé, a belgák elleni davis kupa 5. meccsét (ami a továbbjutásról dönt) meg semmi, eszem megáll.
streamen kell néznem egy *válogatott* meccset, miközben klubcsapatok meccsei mennek az állami tévén.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #131505 üzenetére
Azt megtehetné amit a leedsel, portsmouthal, liverpoollal csináltak annó, hogy eladja az értékes játékosokat, hoz helyette kutyaütőket, kölcsönt vesz fel és a klub lesz rá a fedezet.
Amúgy az FFP csak akkor van ha van nemzetközi hadszintér, tehát miután lecsúsznak a középmezőnybe kis túlzással tulajként azt csinálhatna amit csak akar. Nyilván ez nem valószínű hogy valaha is bekövetkezik, azok után amilyen gyermeki lelkesedéssel szurkolt ennek a csapatnak, bár ki tudja ha anyagilag megszorul egy
olajgázmágnás az mire képes[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #131510 üzenetére
ja les-t utána nem is figyeltem... bosszúból tömni kellene ezeket rendesen
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
na így izgalmas lesz, ha innentől lehet szívbaj nélkül lökni meg könyökölni a pool védőket és nem fújnak semmit
-
addikt
válasz venember83 #131505 üzenetére
Szerintem az FFP csak a belepumpálást akadályozza, a kivételt nem.
És az ilyen Ajax félék annyit keresnek eladott játékosokkal, hogy nem tudom, hova fektetik be.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #131497 üzenetére
"a tulaj bármikor dönthet úgy, hogy kiveszi azt a pár milliárdot, amit 15 év alatt belepumpált a klubba"
Ez nem lehetséges, mivel az a pénz nincs meg. Max. eladni tudja a klubot egy másik befektetőnek, a klubnak nincs módja kifizetni pár milliárdot. Igazándiból pár százmilliót sem. Nyilván az eladás is veszélyezteti a klub stabilitását, de kivenni jelentősebb pénzt csakúgy, főleg FFP mellett nemigen lehet.
-
sh4d0w
félisten
válasz DeathAdder #131497 üzenetére
Én pont arra gondoltam, hogy klubszinten mi történik majd, lásd az általad említett klubokat. Tibi új kedvence (PSG) hamarosan beleléphet a teli pöcegödörbe, már vannak erről pletykák.
Azt épeszű ember nem várja, hogy a PL összeomlik, nem is írtam ilyet.
https://www.coreinfinity.tech
-
Enzolord
addikt
Itt gondolkoztam , hogy jött ki neked a 13 év , mikor 3 éve igazol el kb!
-
mephi666
nagyúr
na közben vezet a united: kapus szemszögből rohadt g*ci volt az a lövés...pattanásból nagyon erősen és meredeken ment a hosszúba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Tymo Ring kerámia hajsimító fésű új 6hó jótállás!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Braun Silk 9 Flex epilátor 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest