Új hozzászólás Aktív témák

  • NyxNyxNyx

    addikt

    válasz shotika #105530 üzenetére

    Egyrészt a smiley-t teljesen másik dologra írtad, másrészt a stílusváltámosat a válaszod jellegének köszönheted, de akkor válaszolok rendesen...

    "Kifogást mindig lehet találni, de azért egy Liverpoolnak, egy Bl döntőben nem egy játékosra kellene építeni a csapatot nem?"
    Pont ez a része az, amit írtam, hogy két különböző dolog az hogy mázlija volt-e a Realnak és hogy megérdemelte-e a győzelmet. Mázlija volt, mert így a Pool jelentősen legyengült, de megérdemelte, mert ahogy írod, nem a Real tehet arról, hogy nincs normális padja a Poolnak.
    Azt meg nem értem ez miért kifogás. :F Főleg nekem miért kéne kifogásokat keresnem? Nem vagyok Pool szurkoló, a Real-t sem utálom jobban az átlag embernél, Bale-nek meg egyenesen szurkolok, az első gólja feldobta az estémet.

    " "meg Karius adományozott 2 gólt." sőt, ő maga vitte be a kapuba. "
    Most te nem láttad ezt a két gólt? Indokolatlanul rádobta a kapus Benzema lábára a labdát és bevédett egy teljesen védhető lövést. Valahol írták, hogy Kariusnak az előző harmincvalahány tétmérkőzésén 1 gólt eredményező hibája volt, ma kettő. Ez a Real szempontjából mázli, de attól még megérdemelték a gólokat, mert a kapus is a csapat része és érvényesek voltak a gólok.

    "Most erre, ha azt mondom, a Navas meg adományozott egyet a Poolnak, az meg már nem pálya mi?"
    Ha nem látod a különbséget a két potya között és a Pool gólja között, akkor nem tudom van-e értelme ennek a beszélgetésnek.

    "I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

Új hozzászólás Aktív témák