- Mobilinternet
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bitcoin topic
- Windows 11
- Megemeli a Microsoft az Office-Teams duó árát az EU kedvéért
- Commodore 64
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PedroPascal #55 üzenetére
Úgy nézem, hogy nincs. A füleseket tudja csipogtatni, de ahhoz meg kapcsolódva kell lenniük a telefonhoz, vagyis ha nincsenek a tokjukban, ill. a tok nyitva van.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
PedroPascal
őstag
A töltő tokban van hangszóró, csipogó? A Samsung find alakamazással való megkereséshez vagy hasonló dolgok jelzéséhez.
-
-
$atirka
őstag
válasz
Mr.Grincs #52 üzenetére
Szinte biztos, hogy menni fog vele, hogyne. Talán még sima párosítással is, de ha felrakod neki a wearable appot, úgy még jobb. Abban tudsz mindent állítani, zajszűrést, környezeti hang kiemelést (amire neki szüksége lehet).
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Samsung Galaxy A137F/DSN készülékkel ez kompatibilis vajon? Apukámnak szeretnék venni egy ilyet, mert nem jól hall és hátha ezt szeretné a hallókészülékei helyett vagy mellé. Ilyen tapasztalata van valakinek esetleg? Vagy infót a funkcióiról, hogy megy e a telefonjával? Elméletileg android 11 től felfele működik. Köszi a segítséget/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
$atirka
őstag
Sziasztok!
Másnál is előfordul olyan, hogy beteszem a tokba mind2t és utána látom, telefonon írja, hogy a töltés leállt. Ilyenkor kinyitom, megigazítom picit, vagy csak ki-be teszem őket, aztán jó lesz. Ez gondolom sima kontakt hiba...vagy ennek nem kéne ilyennek lennie??"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
robyg
senior tag
válasz
Leonardo91 #49 üzenetére
Detto jobb, hogy szárat eresztettek. Sokkal jobb a navigálás.
-
Leonardo91
őstag
válasz
PedroPascal #48 üzenetére
Szerintem nagyjából ugyan az hangzásra is.
Nekem a száras megoldás hiányzott mert használtam airpods pro 2 őt is, és ott a navigalas meg a kényelem bejött.| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
PedroPascal
őstag
válasz
Leonardo91 #47 üzenetére
Ha mind a kettőt használod akkor van viszonyítási alapod. Hangzásban van különbség? Mennyivel másabb, zavaró a kialakulása hogy lett szára az újnak?
-
Leonardo91
őstag
Egyáltalán nem rosszabb a pro 2 zajszűrése
Párhuzamosan használom mindkettőt , pro 3 ugyan azt hozza kb..
Asszonynak első proja van, na az gyenge..| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
válasz
PedroPascal #45 üzenetére
Nekem csak 1-2 hétig volt Buds2 Pro-m, szóval lehet, hogy rosszul emlékszem, de a Buds3 Pro-nak irtózatosan rossz a zajszűrése. Ha ennél rosszabb volt az előző, akkor az még nagyobb gáz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
robyg
senior tag
válasz
PedroPascal #42 üzenetére
Szia.
Nekem volt Buds2 Prom.
Szerintem jobb a zajszűrése a Buds3-nak.
-
válasz
PedroPascal #42 üzenetére
Kb ugyanolyan lehet. Nem egy nagy szám.
-
PedroPascal
őstag
A Buds 2 pro-hoz képest ennek milyen az aktív zajszürése?
-
Leonardo91
őstag
Megjött az első frissítés
Komoly 7 mb| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
robyg
senior tag
Üdv Urak.
Én most váltottam Buds2 Pro-ról Buds3 Pro-ra.
A Buds2 nekem is esett ki a fülemből. Plussz ha a gesztus vezérlés aktiválva volt, amikor behelyeztem a fülembe mindig hozzáért az ujjam a felületre és indult a zene.
Nálam akár be vagy ki van kapcsolva az ANC, nem befolyásolja a zene mínőségét.
Nekem a Buds3 Pro nagyon bevált nem bántam meg a váltást. -
bwoay
nagyúr
nálam leginkább a gyári illeszték a gond. kicseréltem valami gagyi memóriahabosra, és már az is rengeteget javított rajta. nem ismerek senkit a környezetemben, aki Buds 2 Pro-t használna, de szívesen kipróbálnék egyet. a szár nélküli design egyik nyilvánvaló hátránya, hogy muszáj jól illeszkednie.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Nekem a Buds Pro 2 nem illett a fülembe, kisebb mint az első Buds Pro, ami jól illeszkedik a fülembe, ezért féltem, hogy kiesik, így hamar meg is váltam tőle. A Buds Pro 3 meg megint jól illeszkedik, jó is szól, csak az ANC annyira rossz, hogy még akkor sem kapcsolom be, ha hangos környezetben vagyok, mert annyira ront a zene minőségén. Utóbbi Buds Pro 1-2-nél nem volt.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Luck Dragon #29 üzenetére
hasonlóan érzek én is. eddig szentül hittem, hogy a Samsungnak van egy koncepciója a karakteres Buds termékvonal mögött, és most mintha ezt az egészet sutba dobták volna, mondván: ááá, ez hülyeség volt, inkább kövessük az Apple-t. ráadásul azok a designelemek, amik az új terméket megkülönbözetik a Air Podsoktól, meglehetősen öncélúnak tűnnek - kb azért ilyenek, hogy elvegyék a másolás élét.
Persze ha a száras design a jó, akkor hajrá, legyen innentől ez. Nade ettől még lehet olyan terméket csinálni, amiről nem asszociál mindenki azonnal az Apple-re.Én egy Buds Prot vettem anno próbaképpen, és amikor ténylegesen használnom kellett egy fél napon át, borzasztó kellemes meglepetést okozott. A kezelés, a funkciók, a hang, az app... az ára meg talán 30 rugó volt mindössze. Az ANC nem top notch, de bőven jó. A másik hátránya számomra, hogy nem igazán illeszkedik jól a fülembe. Mindig is kacsingattam a Buds 2 Pro felé, hát lehet, hogy most jött el az ideje...
-
bwoay
nagyúr
válasz
Leonardo91 #33 üzenetére
ugyanakkor valahol joggal várja az ember, hogy az új modellt az előd révén nyert tapasztalatok felhasználásával fejleszti a gyártó, és nem "nulláról". a megjelenés napján érezhetően jobbnak kellene lennie, nem fél év és számos update után. kiváltképp ekkora árkülönbség mellett.
-
Leonardo91
őstag
válasz
Ne felejsd el , hogy a Pro 2 több mint 2 éves pályafutása alatt már kapott pár frissítést. A 3 meg még egyet se.
[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
válasz
dragon1993 #31 üzenetére
Az nagyon régi, majdnem 5 éves, azóta óriásit fejlődött, főleg a 3 utolsó generációval (minden évben kijött egy vagy két új).
-
jUUh
addikt
válasz
Igen, én is így látom. Szubjektíven nem tetszik az új design, de objektíven ezek nagyon gázok. + Drága
Samsung Galaxy S23+
-
Számomra ez hatalmas csalódás. A Buds2 Pro-t nagyon kedvelem, különösen a szár nélküli kialakítása miatt, ami egyedivé tette a fülhallgatót. Bár nincs problémám a száras dizájnnal, elveszett az a különleges érzés, amit az előző modell képviselt.
Az aktív zajszűrés (ANC) gyengébb teljesítménye kifejezetten csalódást kelt, főleg egy ilyen árkategóriás eszköznél, ahol az elvárások magasak. Ugyanilyen zavaró a 360 fokos térhangzás késleltetése is, ami jelentősen ront az élményen, 2 Pro esetében nem találkoztam ilyen jellegű hibával .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz
janeszgol #21 üzenetére
Hát magam még nem hallottam.
de motoron airpods p2 t használom a bukó alatt.
eddig a hívó felek panaszkodtak hogy 100 felett kb semmit nem hallottak.
Most a fejbiccentős hívásfogadás miatt újrapároztattam, mert nem akart aktiválódni.Motoron már teljesen elégedett volt a hívó fél, kérdezte hogy hol vagyok, elindultam e már? Mondom motoron…
jaaa mert teljesen jól hall azthitte állok az utcán…
én meg anc-vel szintén nem hallok be sok zajt csak amennyi kell.Neten rendeld aztán ha mégsem válik be max visszaküldöd.
Így kellett volna ezt kiadni 2 éveMajd a buds 2 prot is kipróbálom bukó alatt kapott e valami updatet hangkezelesben.
[ Szerkesztve ]
Új S25 / S25+ / S25 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
domos
senior tag
Nagy megelégedéssel használom szeptember 6. óta.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
válasz
janeszgol #24 üzenetére
Az active változatok edzéshez vannak, de persze bármikor használhatod őket.
Ezeket nézd meg:
Jabra Elite 7 Pro
Jabra Elite 8
Jabra Elite 10Ezek a csúcsok (kb ilyen sorrendben, az utolsó a legjobb), a legjobb ANC-vel bírnak, és a kisebb számúakat nem érdemes megvenni (pl Elite 4), mert azok nem ANC-sek általában.
Az Elite 75t és Elite 85t verziók már nagyon régiek, a fentiek jobbak.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz
Leonardo91 #20 üzenetére
Köszi szépen a leírásod. Nekem hasznos volt.
-
janeszgol
félisten
válasz
LurkerSheik #4 üzenetére
"A mikrofon zajszuressel valami csodat muveltek airpods pro2-n, motoron teljesen tisztan hall a masik fel..."
Nem túlzol? Amióta van TWS, azóta szeretnék olyat, ami telefonálásra is remek. Ilyet még nem láttam, nem hallottam. (Persze tesztekben pár eszközhöz odaírták már, de nekem nem felelt meg. Nem jó.)
Airpods Pro 2. Ha tényleg ennyire jó, akkor a kövi héten már rendelem is megfele!! -
Leonardo91
őstag
Nekem van 1,2,3 Pro-m is
Azt mondom neked ,hogy..
Pro 1
Nagy, kényelmetlen,sokszor kiesett a fülemből, de viszonylag jól szól ,fiókban pihen
Pro 2
Már jóval kisebb mint az 1 , ez már benne maradt a fülemben, jobban szól magas és mély tartományban is mint a 3.
Zajszűrése is talán jobb.
Pro 3
Nekem bejön a száras megoldás , volt ez előtt egy kitérőm Airpods Pro 2 vel ,ott megszoktam a kezelését és bejött, szóval ez kb dettó ugyan az , viszont talán zajszűrésben hiába van egyel több féle beállítás a pro 2 höz képest ,szerintem visszalépés lett. Illetve ez a bereklámozott sziréna érzékelés nálam valahogy nem működik. Ja igen.. vezetés közbeni telefonálásra eddig a Pro 3 a legjobb , tisztán értenek a másik oldalon mintha egy szobában ülnék ,pedig teherautóval járok ahol azért van zaj. Ezzel az előző kettő szériánál azért voltak bajok...Ár érték arányban egyértelműen a 2 Prot javasolnám.
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
TomPack
őstag
Kövezzetek meg, de nekem nem tetszett a Buds2 Pro hangzása, a mosógépben véletlenül kimosott Redmi Buds 4 Pro-m után, pedig Galaxy S23-al használtam. Szóval azt anno eladtam, és inkább beszereztem helyette egy fele annyiba kerülő új Redmi Buds 4 Pro-t.
Viszont lehet hogy újra próbát tennék a Samsung fülesével. (már S24-et használok)
Szóval a kérdésem az lenne, hogy hangzásban történt-e valami változás a Buds 2 Pro-hoz képest? Van aki használta már ezeket a füleseket?[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Mr.Silkó
veterán
"vagy iPhone mellé az Apple AirPods Pro"
Az AirPods kiválóan használható androidos eszközzel is adott esetben, nálam 2 hétig volt átmenetileg egy S23 Ultra, azzal is hibátlanul együttműködött az AirPods Pro-m, nyilván kevesebb beállítási lehetőséggel, de ugyanolyan minőségben, mint az iPhone-nal.
[ Szerkesztve ]
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Buds +-om van lassan csere érett lesz.
A jövő most van
-
sveczo
tag
Sziasztok! Buds 2-t használok. Sajnos haldoklik. Megéri a felárat egy Buds 2 pro-hoz képest? Zenehallgatás és filmnézés. Jelenleg még Samsung Note 20 ultrát használok. Lassan jön az S24 ultra.
-
Predatorr
őstag
SBC/AAC (mint írtam, nem Samsungon), sok különbség nem lehet, eleve szar megy át.
Akku szerintem Samsungban kevesebbet bír, legalábbis a Hayloum 2 év után még mindig 4* feltölti a dugókat, azok meg még mindig nem merülnek másfél óra ANC-s hallgatással, 67% hangerőn 90% alá. 100e-ért legalább 15 évig kéne tartania, hogy megérje.
Volt pár fülesem, a Haylou Moripodsnak volt a legkiegyensúlyozottabb, legtisztább hangzása (AptX), csak 4 hónap alatt meghalt benne a pompás snapdragon chip, és nem ült meg rendesen a fülemben. Csak X1 Pro-ra tudtam cserélni, most keresek valami jó LHDC-set, de egyszerűen nincs, mindnek van valami baja. Akkor meg jó az olcsó szar, ami azt tudja, amit a Samsung 7* annyiért."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
jUUh
addikt
Nyilván alma-körte összehasonlítás, de basszus, 100k?
Buds 2 Pro-t bontatlanul 2 év garival (HA-n) 45-ért vettem, ehhez képest elég sok anomália volt. Illetve nekem a forma sem jön be, de ez nyilván elég szubjektív.
Samsung Galaxy S23+
-
Endr00
aktív tag
Bad Religion-ér jár a pacsi
Samsung Galaxy S23
-
bwoay
nagyúr
ez honnan jön, hogy a Galaxy Buds jellemzően bab formájú? egyetlen egy típus volt ilyen, a Live.
-
Juhaszatti
addikt
Sok fülesem volt már, de mind közül a legjobb, legkényelmesebb eddig a Buds 2. Nem örülök ennek az új iránynak. Lehet veszek még egy Buds 2-t, ha ez megadná magát.
Mondjuk 2 éve olcsóbban vettem, mint amennyiért most vesztegetik.[ Szerkesztve ]
-
-
Predatorr
őstag
Vegyél egy Haylou X1 Pro-t, 15 rongyért nem ront a zene minőségén jó zajszűréssel, és ugyanúgy SBC/AAC-t tud bármelyik nem Samsung telefonon, mint ez, ráadásul ajakszinkron szintű a "késleltetése". 100e-ért nevetséges a cucc, ráadásul durva árukapcsolás. Ezért sem lesz a következő telefonom Samsung. Más miatt meg más se.
m00lash: Freebudsoknál meg a késleltetés vállalhatatlan és vérciki.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Van airpods pro 2 es buds pro 2-m is.
a száras kialakítás jobban bejön így a buds 3 pro mar nekem is tetszik, illetve formara is airpods koppincs.
a buds2 babszeru kialakitasa viszont komfortosabb nehany helyzetben.Az uj funkciok amit apple bemutatott most eleg jol mukodik az airpodson.
A mikrofon zajszuressel valami csodat muveltek airpods pro2-n, motoron teljesen tisztan hall a masik fel, bukosisak alatt, illetve fej biccentesre hivasfogadas/elutasitas is korrekt.A zajszurest remelhetoleg itt is javitjak majd.
Ezek inkabb sw gondok.Új S25 / S25+ / S25 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
m00lash
csendes tag
Ez sajnos multipoint nélkül vállalhatatlan és vér ciki. De olyat is olvastam, hogy bizonyos eszközökről lecsatlakozik és átkapcsol másra. Marad a Huawei Freebuds 3 Pro.
-
vasim.ragat
csendes újonc
Ennyi pénzért, hogy nincs true multipoint, az egyszerűen ciki. LG Tone fülesek évek óta tudják ezt, hogy ne menjek messzebb a Sammy otthoni konkurenciájánál.
-
Hát, a zajszűrés kritikán aluli, annyira, hogy inkább a nélkül hallgatok zenét, mert nem hogy alig használ valamit, de még ráadásul óriási mértékben rontja a zene minőségét. A legelső Buds Pro nagyságrenddel jobb a zajszűrése, nem rontja a zenét, és még a zajokat is jobban szűri. Sokkal többet ér egy első szériás Buds Pro.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha el tudunk tekinteni a külső hasonlóságoktól, egy jó Samsung fülhallgatót ismerhetünk meg a Buds3 Pro képében.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest