- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
n000rbi
senior tag
Aki teheti áldozzon pár órát az Inside-ra, mert akkora WTF-élmény, hogy még mindig tátva a szám
-
n000rbi
senior tag
válasz Something_ #63636 üzenetére
Top kvaliti 50ezeré'.
-
n000rbi
senior tag
-
n000rbi
senior tag
válasz sirszevenap #61177 üzenetére
Az elsőt választottam, nem merek beleugrani egy rf-be. (az más kédés, hogy mennyire bánnak a sjátommal majd kesztyűs kézzel - de körbefotózom előtte, hogy legyen mire hivatkozni, ha mégse )
-
n000rbi
senior tag
válasz Bogyi007 #61174 üzenetére
Így van, beszéltem is velük:
2 lehetőségem van:
1. beadom javításra, ez a mostani időszakban 2-3 hét
2. kérek helyette egy másik gépet (ami nem új, hanem refurbished), ezt pár napon belül megoldjákSzerintetek? (félek a refurbished gép egy agyonütött, karcos valami lenne...)
[ Szerkesztve ]
-
n000rbi
senior tag
A support (+36 80 01 85 90) hány órától elérhető?
-
n000rbi
senior tag
válasz Prof01 #61142 üzenetére
Igen, ezt megtaláltam én is, de az általad is említett okok miatt kihagynám.
(#61143) Bogyi007: Az E102-es hibának elvileg a profilhoz van valami köze, szóval nem kizárt, hogy ez is közrejátszik. Az a durva, hogy sok próbálkozás után egyszer csak felment az OSUDT2, de Applying-nál szállt el egy E102-vel.
[ Szerkesztve ]
-
n000rbi
senior tag
válasz n000rbi #61118 üzenetére
Okulásul a sok "segítőkész" fórumtársnak
SEMMI, ismétlem SEMMI nem segít, se factory reset usbről, se OSUDT1-2-3. Az E200on kívül kaptam már E101, E102 hibákat is. A legjobb az, hogy semmi közöm az egészhez, a buzi MS kitolt valami update-et megint csak úgy, én játszottam, szétfagyott minden, majd' kiugrott a gépből a vinyó, 5 perc után meguntam, hogy semmire nem reagál és kikapcsoltam. Azóta nem tudtam elindítani, 2 órát chateltem egy Juan nevű supportossal, most már ott tartok, hogy mindenre E102 00000003 8007045D-t dob, bármit próbálok. Úgy néz ki szépen be kell küldenem gariztatni, pont a kéthetes szabadságom előtt. Köszi Microsoft, Nektek is boldog karácsonyt!
-
n000rbi
senior tag
Olyankor mi van ha játék (Rise of the Tomb Raider) közben szépen lassan megáll az egész, aztán semmire nem reagál, xbox gombra sem, csak tölt, mint a veszedelem és 5 perc szenvedés után reagál a kontrollerre? Újraindítottam, de az Xbox logónál nem megy tovább, a vinyó töltöget, csak fogalmam sincs mit... )
92.5% telítettség volt, amikor a TR-rel játszottam.[ Szerkesztve ]
-
n000rbi
senior tag
-
n000rbi
senior tag
-
n000rbi
senior tag
válasz zsolti72837 #60290 üzenetére
Helyenként rohadt nehéz és a checkpointok sem teremnek minden bokorban. Mindent összevetve pont ettől rohadt jó játék, csak nem biztos, hogy gyereknek való.
-
n000rbi
senior tag
válasz GhettoChild #60288 üzenetére
Az szép, mire megírtam a választ, törölték is a hozzászólását
#60285 (Sh4rk):
Mennyi idős a fiad? Azért kérdezem csak, mert bár egy ártatlan ugrabugra játéknak tűnik az Ori, de olyan szinten tud büntetni, ami nem biztos hogy egy fiatalabb gyermeknek jót tenne
Egyébként nem vagyok biztos benne, hogy van egyáltalán lemezes verziója... Ami viszont elég esélyes, hogy idén érkezik belőle a Definitive Edition, lehet inkább érdemes lenne azt megvenned. -
n000rbi
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #59334 üzenetére
>a 4K-val való villogás
Aminek valljuk be, ebben az esetben totál semmi értelme nem volt (legfeljebb félrvezető, mert ha nem tudnám biztosan, hogy ugyanolyan FHD tévénk van, keresném a 4k-s Horizon 2 gameplayt
-
n000rbi
senior tag
válasz zkas90 #58516 üzenetére
Ööö, talán mert neten rendeltem? Egyébként van 3 fekete kontrollerem, ezekből 1 volt olyan, hogy elsőre hibátlan. A másik kettőnél már el kellett játszanom a cserét. Nyilván csak szerencsétlen vagyok és az összes selejtet én veszem meg A minőség a béka segge alatt van ebben a genben, ezen nincs mit szépíteni.
-
n000rbi
senior tag
-
n000rbi
senior tag
Semmi gond, közben én is lehiggadtam valamelyest. Ja hát ez már annyira limited ezzel a félrenyomott menügombbal, hogy vagyonokat fog érni, én hülye meg kicseréltetem
Nem a felelősségvállalásról van szó itt. Nyilván az MS sara, hogy ezt bedobozolja, de az eladónak webes vásárlásnál meg kutya kötelessége lenne visszaadni a pénzem már akkor is, ha csak épp meggondoltam magam, nem még ha trágya is a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
n000rbi
senior tag
Ez nem is volt kérdés, csak úgy nem szívesen küldöm el a kontrollert, hogy azt se tudom látom-e a pénzem valaha. Törvény vagy nem, szerinte: "Nálunk nincs ilyen, meg amúgy is működik, nem?" Szóval inkább nem kockáztattam, elintéztem a supporttal, remélve, hogy ők nem valami szart küldenek. (erre is volt már sajnos példa)
-
n000rbi
senior tag
Neten rendeltem vidékre, a Gamerteches "úriember" pedig finoman elküldött a p.csába, amikor azt mondtam elállok a vásárlástól (mert ehhez egyébként joga van az egyszeri embernek, csak ő szegény nem tudja). Holnap jön a UPS és cseréli a Microsoft. Ja és a Gamertech-et messziről kerüljétek, szarházi banda.
[ Szerkesztve ]
-
n000rbi
senior tag
Nem mondtam, hogy mindegyik ilyen, de hogy QA nem létező intézmény se MS-nél se Sony-nál manapság, az hótziher. Hát mi az a menügomb b..sszameg 17 ezerért?? (a megrágott gumiról és illesztésekről nem is beszélve) Felhívtam MS-t, elviekben cserélik, egy-másfél hét és majd meglátjuk mi lapul a dobozban...
[ Szerkesztve ]
-
n000rbi
senior tag
Jó tanács mindenkinek, jól nézzétek meg mit ad el a MS Limited kontrollerként.
Ma érkezett, Lunar White:
-
n000rbi
senior tag
válasz RichieTri #51146 üzenetére
Kinézettel nincs gond, szénné van effektezve, de így kevésbé tér el az élőszereplős átvezetőktől. (azért az engine-nel rajzolt kocsik kicsit kilógnak a filmes betétekben ) Az irányítás szerintem nem az igazi, driftelésnél a kameramozgás meg egyenesen idegesítő.
Majd EA Accessben jó lesz valamikor a játék. -
n000rbi
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #36967 üzenetére
Gyenge év az idei, mi tagadás
-
n000rbi
senior tag
válasz appleGjuice #36826 üzenetére
Nem tudom mennyire szerencsén múlik, de nekem egy barátom által lett anno ps3-am usa-ból. Fura ez a tápelfüstöléses dolog is, mert ps3-hoz csak egy euro csatis tápkábel kellett és megy gond nélkül a mai napig. (persze meglehet, hogy ms-ék nem univerzális táppal szerelik a one-t)
-
n000rbi
senior tag
Ori-t tessék megvenni, ha jót akartok
-
n000rbi
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
n000rbi
senior tag
Hogy a jó életbe lehet működésre bírni a Ryse companion app-ot? Smartglass fent van a Nexus7-emen, rányomok a Ryse-ra, h play on xbox one és aztán?
-
n000rbi
senior tag
Szokott ilyentájt lenni valami éves gold előfizetés-akció, vagy ne várjak és szerezzek simán teljes áron egyet? (magyar regem van)
-
n000rbi
senior tag
Kinect vagy IR-kábel nélkül nem tud olyat a ONE, hogy bekapcsolásnál kapcsolja a tv-t is?
-
n000rbi
senior tag
válasz bulikavagyok #27063 üzenetére
Á és tényleg. Az vezetett félre, hogy amikor itt a legördülő menüben választottam a store-t, akkor egyből a "something went wrong..." fogadott és nem is néztem, hogy lapozni is lehet Köszi!
-
n000rbi
senior tag
válasz tunkiih #27055 üzenetére
Valaki világosítson fel legyen szíves, hogy a smartglass mire jó x1 nélkül? Mert most, hogy tápcserét várok, semmit nem tudok kezdeni vele, mert a store-t is a boxon indítaná... vagy benézek valamit és simáb lehet cele vásárolni, letöltést queue-be tenni, stb?
[ Szerkesztve ]
-
n000rbi
senior tag
válasz wannnabeees #26643 üzenetére
Nem konkrétan a TF érdekelne. Valaki meg tudná mondani milxen akciók vannak goldosoknsk magyar storeban? Ha van valami jó, akkor előrehoznám a goldvásárlást. Köszi!
-
n000rbi
senior tag
válasz wannnabeees #26624 üzenetére
Az komoly, hogy még a kedvezményes árat sem láthatom, ha nincs gold-om? Nálam 9990-et ír.
-
n000rbi
senior tag
-
n000rbi
senior tag
válasz Something_ #26448 üzenetére
Hát, érdekes...
-
n000rbi
senior tag
válasz Something_ #26446 üzenetére
Nem lehet, hogy a coil whine-t hitted hdd hangnak? (ahogy sokan mások) Mert az update után az megszűnik, jobb esetben
-
n000rbi
senior tag
válasz Something_ #26439 üzenetére
Nekem sima fekete van, de én is hallom, amikor ír/olvas a hdd. Először fura volt (tiszta régi pc fíling), de azt nehezen hiszem, hogy másnál meg semmi hangja nincs.
-
n000rbi
senior tag
Megnéztem, a helyén van, kihúztam, újra totál a helyére toltam, semmi változás. Ahogy forgattam az oldalára a tápot, úgy változik a kerregés hangja, szóval elég biztos, hogy a venti szarakodik. Holnap jön érte a ups (immáron másodszor cseréltetem: először cicergett, ebben meg a venti haldoklik, kva jó )
-
n000rbi
senior tag
Vett innen valaki AC bundle-t? A gép/táp kussolnak, vagy ez mindnél probléma?
-
n000rbi
senior tag
válasz sting2 #26102 üzenetére
Nehéz a kettőt összehasonlítani. A Forza fizikája sokkal komolyabb, az autókat tuningholhatod, rengeteg verseny, majd online futamok, DC inkább árkád, de egész kellemes fizikával bír. Kinézetben (legalábbis ami a pályákat illeti) a DC nyer, de 30fps-sel fut (egyébként ennek ellenére meglepően jó sebességérzettel), Forza 60-nal suhan, szerényebb látvány mellett. Én mindkettőt szeretem, de más miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Futás, futópályák
- Ukrajnai háború
- Külpolitika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Macska topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest