Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Remiel #219593 üzenetére
F1 sorozat, Dirt 2, Forza-k. Annyi személyes problémám, hogy én az LT és az RT gombokat a mutató ujjammal nyomom (középsővel nem áll kézre nekem ), így nem tudok váltani az LB, RB gombokkal (szintén a mutató ujjammal) mert akkor nyilván fel kell engednem az LT és/vagy az RT gombokat.
Ugyanakkor a kiegészítő kis alsó "flepnik" jók lehetnének a sebesség váltáshoz.
Kábel hosszú távon lehet zavarna.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
mike1334
veterán
válasz Remiel #211673 üzenetére
Fura ezeket a hozzászólásokat olvasni....én a havas részt is szerettem, de a többit meg egyenesen imádtam Szinte sajnáltam eladni, 130 óra után (csak single) még volt benne tartalom...mondjuk én órákig képes voltam vadászgatni, nagyon hangulatos és szép volt, pedig csak s-en játszottam...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Lifer092
senior tag
válasz Remiel #211177 üzenetére
Nálunk a családban kettő SteelSeries Arctis 3 (2019) teljesít szolgálatot, idáig hiba nélkül. Hangzása szerintem teljesen korrekt, kényelmes, anyaghasználat is teljesen rendben van. Nem nyaklik, nem akar szétesni. Igaz ez pár ezressel felé van lőve mint amennyit te szánnál rá, bár szerintem 31 körül is lehet már kapni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Micsurin
nagyúr
-
-
-
félisten
-
parandroid
félisten
válasz Remiel #209063 üzenetére
Én a kontrollereken a ravaszokat, meg az a-b gombokat szoktam szétverni. Általában olyan 1-1,5 év után már érezhetően zavaró, hogy a ravasz elkezd beragadni, a gombok meg nem érzékelnek normál nyomást, erősebben kell őket gyötörni. Ez is tartósabb az új elite-en, vagy ugyanaz a mechanika?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
GalaHU
őstag
válasz Remiel #207821 üzenetére
Nálam köszöni szépen jól érzi magát a C9 55-ös változata. Egyelőre PC-n tömöm anyaggal, marhára élvezem a 4k60fps-t a G-sync-el karöltve, ég és föld játék szempontjából a "régi" B7-esemmel összehasonlítva.
De leginkább az új generációs konzolokra leszek kíváncsi, akkor biztos felfut majd a kereslet ha valóban jól megy majd a VRR...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
-
3L1T3
addikt
válasz Remiel #207708 üzenetére
hasonló cipőben járok én is, most lett egy oled tv-nk de a feleségem miatt s netflix többet megy rajta mint a játék, a 21:9-es monitoron meg szó szerint hulladék a konzol, így 2 napja 4K monitor teszteket nézek...
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
-
persil
nagyúr
válasz Remiel #206699 üzenetére
A kartya szama mindenkepp megvaltozik(elvegre az jar le...), ezert kell ujra megadni.
A szamlaszam nyilvan nem, de az meg evidens.
"de olyat még nem hallottam, hogy miközben még élő egy kártya és használatban van egyszer csak ne fogadná el bármi... "
Pedig, ha - mondjuk - elsejen lejar a kartyad, akkor masodikan nem fogadja el semmi.(nem, hogy barmi. :) )[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Remiel #206334 üzenetére
Nem vagy belépve, ezért látod az összes érvényes akciót. Három lehetőség van a megvásárlásra:
1. Nincs semmilyen előfizetésed, megveszed teljes áron 5.990.- forintért
2. Van Game Pass előfizetésed, kapsz 10% kedvezményt és a tiéd 5.390.- forintért - mivel minden játékra ami Game Pass-ban van 20% ill. minden hozzájuk tározó DLC-re 10% kedvezmény van
3. Van Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetésed és a DwG (Deals With Gold!!!) keretében 60% kedvezménnyel 2.390.- forintDe a személyre szabott akciókat csak akkor látod, ha be vagy lépve (jobb felső sarok!)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
persil
nagyúr
válasz Remiel #206336 üzenetére
Mert egy felesleges barkacsolas lenne a store-ban, minek nyulnanak hozza?
Aki meg ugye ket sort nem tud elolvasni/ertelmezni, az meg is erdemli a magasabb arat. :)De igen, ahogy wesder is irta, 30 usd alapbol, gamepass-szal 27(-10%) es most 6 napig atom sale van, 12-ert.
De, ha kicsit is erdekel es eddig kimaradt, akkor azonnal vedd meg ennyiert, zsenialis a hangulata.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz Remiel #205889 üzenetére
igen, ismerős a dolog, ... az elején , én is youtube videó alapján állítottam be az érzékenységet, aztán rájöttem, hogy annak aki +10 éve kontrollerrel fps - t játszik, annak tuti jó , a majdnem max érzékenység, de nekem a 60 - 65 % az igazi
ki kell tapasztalni, meg kell szokni
napi 8 óra ? örülök, ha van napi másfél, esetleg 2 ... az is csak este, amikor amúgy is olyan kipihent az ember, reflexek is nagyon jók stb. -
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Remiel #205870 üzenetére
De ebben benne van az alapjáték is, ami 3 dollár. Ha még nem játszottál vele, akkor előbb vedd meg az alapot, gondolom lesz kapható a DLC külön is.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Remiel #205765 üzenetére
Vannak játékok, amelyek elég silányul vannak megírva és érzékenyek pl. a háttérben futó dolgokra. Töltesz le éppen valamit? Frissítést vagy játékot? Esetleg ez tud javítani rajta, de csodát ne várj, maximum egy kicsit lesz jobb.
Ja de igen a hiba amit leírtál ismert. Volt erről több fórumon panasz.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Remiel #205496 üzenetére
Mindegyik fejhallgatóban két hangszóró van, egy jobb és egy bal. Különböző szoftveres trükkökkel próbálnak úgy csinálni, hogy térhatású legyen a hang inkább kevesebb, mint több sikerrel.
Én inkább a dolby atmos for headphones-t vettem meg, ezt használom egy jó térvisszaadású (ez nem 5.1, ezt inkább zenei tesztekben értékelik) fejhallgatóval azokban a játékokban, amelyek ezt támogatják. -
persil
nagyúr
válasz Remiel #205488 üzenetére
Nalam speciel beszakad az agyad, plane, ha a jatek is ugy van megirva.
Home gombot benyomva, csatlakoztatott fulesnel megjelenik egy opcio a hangero allitasara, elkepzelheto, hogy a default halk, vedd feljebb.
-
Golyo69
senior tag
válasz Remiel #205488 üzenetére
Nem, nekem elég jól szól. Lejjebb is kell vennem sokszor :)
[HP Pavilon 400 ] ilyen fülest használok
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
nagyúr
válasz Remiel #205114 üzenetére
Én a saját oldalukról rendeltem! 200 euró a hivatalos ár, de mint az előbb is említettem első vásárlóknak adnak kedvezményes kupont. 10 vagy 20% - már nem emlékszem. De minimum 10%, szval max 180 EUR így az ár. És nincs egyéb költség. Dániából küldik, ingyen.
Szerk.: megnéztem a számlát, 10%-os kupont kaptam.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Remiel #205106 üzenetére
Első vásárlóként kaphatsz 20%-os kupont a SS-től - ha jól emlékszem!
Használt A50 vásárlással légy nagyon óvatos, mert elég sok belőle a (látszólag jó minőségű) hamisítvány! Nem tudom, h melyik generációt nézted belőle, de ha jól emlékszem a PS-es gen3-as A50 megy Xbox-szal is. De ebben nem vagyon teljesen biztos.
Nekem a 9X mellett van egy TB 500X is, ami simán működik a PS4-gyel is. Pedig ebből is van kimondottan PS-hez való.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz Remiel #205099 üzenetére
Én SteelSeries Arctis 9X-et használok, ezt tudom ajánlani! Illetve a többiek által említett másik két fejes is ajánlott kategória! Plusz a TB-nek vannak olcsóbb wireless sztereó fejesei - tesztek alapján nem rosszak azok sem.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
persil
nagyúr
válasz Remiel #204937 üzenetére
Igazabol a season pass-t sok jateknal sokfelekeppen ertelmezik a keszitok, de leggyakrabban kiegeszitok/dlc-k, tobb egyben, vagy akar a kesobbiek is "elore".
Ahogy interkiller is irta van olyan is, hogy season pass-os edition, akkor benne lehet az alapjatek is.
De erdemes minden esetben elolvasni, hogy pontosan mit tartalmaz a csomag, mert a kerdesedre valaszolva valoban nincs benne feltetlen torvenyszeruseg. Egyiknel igy, masiknal ugy.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Remiel #204937 üzenetére
Általában nem. A Season Pass-ok jellemzően valami további tartalmat, vagy egy adott időszakban megjelenő tartalmat adnak. Játéka válogatja, hogy ki mit rak bele. Valamelyik cég egy skin-t, valamelyik egy DLC-t.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Remiel #204934 üzenetére
A sima Season Pass csak a kiegészítőket jelenti. Mint a Divisionnél is. Alapjátékot is megkell venni hozzá.
A Ghost WArrior 3 pedig Season Pass Edition.
Tartalmazza az alapjátékot és a Season Pass DLC-it is.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Remiel
őstag
válasz Remiel #204932 üzenetére
affene lejárt a szerkesztési idő, szóval az alap kérdésem kicsit módosítva:
Mit jelent a season pass? Hogy megkapom a játékot + tartalmaz kiegészítőket? Mert itt a Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition - nél mintha a játék is benne lenne, meg sok egyéb, de pl itt Tom Clancy's The Division™ Season Pass mintha az alap játékot nem látnám az árban, csak annyit hogy a Tom Clancy's The Division - nel kompatibilis.
Bocs, még nagyon nem vagyok képben mindennel.
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Beniii06
addikt
válasz Remiel #204932 üzenetére
Ez egy csomagnak néz ki, benne van a játék és a kiegészítők is ezek alapján:
Buy now and get:
• Sniper Ghost Warrior 3 (base game)
• Season Pass"A csomag tartalma" résznél látod mi van benne, skinek, járművek, map packok stb. Ha itt rákattintasz a season passra, akkor ugyanennék a résznél szintén ki írja mit tartalma.
"Got any other secret weapons?"
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Remiel #204526 üzenetére
Van itt olyan aki több Accounttal is rendelkezik?
Van 1 rendes Homepartnerem. Meg ismerősöm odaadta az accountját, hogy tudjak a játékaival játszani. Beállítottam azt is Homenak a gépemre viszont 4-5 nap után megunja és elfelejti. Viszont, amikor visszatenném Homenak akkor azt írja, hogy töröljem. Törlés után, ha újból beállítom akkor megy minden 4-5 napig majd kezdi előröl..
Ezzel nem is lenne gáz, ha nem lenne ez az évi limit.(igaz, support 1 perc alatt megoldja.)szrk: Nem válasz akart lenni. Sry.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Remiel #204496 üzenetére
Jaaa. Megvan. Másik régió miatt. Minden régiónak saját fizetési eszköze van. A tied csak Magyarországra érvényes. Számítógép böngészőben a játék adatlapján bal alul tudsz régiót váltani vagy ha az URL adott részét módosítod: "hu-hu"-ra mondjuk "en-us"-ről
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Remiel #204486 üzenetére
Hacsak nem valami bug akkor csak arra tudok gondolni, hogy számítógépen nem ugyanazzal a profillal vagy belépve. Bankkártya mindenhol van, számítógépen esetleg kérni szokta, hogy belépjek még egyszer miután rámentem a "Vásárlás" gombra
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Remiel #204479 üzenetére
Ott is akciósnak kell lennie, lehet, hogy csak nem frissül. Én speciel sosem használom a konzolon a Store-t, szerintem elég hulladék egy szerzet.
Böngészőben veszem meg:https://www.microsoft.com/hu-hu/p/homefront-the-revolution-freedom-fighter-bundle/bq1q84v1sxcc
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Remiel #204474 üzenetére
Amit ma linkeltem az a Deals with Gold, azaz Akciók Gold tagoknak. Amiről te beszélsz az a Games with Gold, azaz a Játékok Gold tagoknak.
Előbbi esetében vásárlási kedvezményt kapsz, utóbbinál teljes játékot.
Én az összefoglalóban levő két linken ezeket próbálom rendesen frissíteni.Ami a Gold játékokat illeti. A 360-as játékok örökre a tieid lesznek, a One-osok csak akkor ha van aktív Gold vagy GPU előfizetésed
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest